دوستان همه جمع شید اینجا اعلام حضور و نظراتتون رو بگید تا تا 3 روز اینده استارت لیگ زده بشه لیگ با حداقل نفرات شروع میشه
دوستانی مثل سیاوش که مشکل دارند زود مشکلشون رو حل کنند ؟یا اینجا مطرح کنند تا راه چاره ای بیندیشیم
نمیدونم والا من که موندم من datak دارم سیاوش datak داره محمدرضا(night vvolf) داتک داره ولی نمی تونیم با هم بازی کنیم اما نمی دونم من چرا انقدر راحت با حسام بازی می کنم تازه با night vvolf هم درست حسابی نمی تونم بازی کنم تعجب من از این که مگه داتک با داتک فرق داره و سوالم هم اینه که بالاخره اشکال از سیستم net کدوممون هست؟
سوال دیگه ام از بچه ها که اسمشون بردم اینه که ps3 شونو چجوری به net وصل می کنن
wireless یاwire
حالا بیاین تیماتونو (اونایی که مشخص نکردن) مشخص کنید تا من اول برنامه بازیای تیمای مثل هم رو برای انتخاب انجام بدم. اگرم شدیم 2 تا 10 تا که خیلی بهتر. اون تکراریارو میگذاریم تو لیگ مقابل به شرط کم اینکه در خواستها از 2 تا تیم مثل هم بالا نزنه و الا باید سر تیمتون مسابقه بدین.
آقا دمتون گرم. موقع عرضه بازی انقدر عجله داشتید که از اینجا بخرید از اونجا بخرید تا زودتر بدستتون برسه و زودتر شروع کنیم اما حالا که تقریبا یک ماه از اومدن بازی میگزره کاری نمیکنید. جون هرکی دوست دارین راه بندازین دیگه اگه بیخیال شدین بگین همینطوری مثل خارجی ها یه لیگ درست کنیم بریزیم توش بازی کنیم. خسته شدیم بس با این اجنبی ها بازی کردیم.