واقعا محمد رضا جان من از باخت نمیترسم(خیلی راحت میگم من و محمد رضا بازی میکردیم از شانس گند ما حمله هامون مساوی بود برای من همش از کنار دروازه رد میشد محمد رضا 8 تا شوت تو چهار چوب 7 تاش رفت تو گل منم 1 گل زدم در اخر 7-1 باختم:biggrin1: اما خدایی تو اون بازی خیلی سوختمهمین حسام که داهر میگه جنبه شکست رو داشته باش نمونه ی بارز جنبه هست :biggrin1:
خیلی آقایی حسام جان:cheesygri با اون باختی که آوردی نشون دادی جنبه ی بالایی داری...این پست کمی جنبه ی کل کل داشت![]()
) ولی همین اقا مهدی صبح دو بار تو نیمه اول 2-0 و 3-0 عقب بود از بازی میومد بیرون میگفت افت داره ببازم واقعا آدم یه خرده جنبه داشته باشه خیلی خوبه
اول درست صحبت کناداش درست صحبت کن اولا. هی هیچی نمیگم هی باز میگی.
اولا نمیدونی بدون »ن برم بیرون 3-0 به نفع تو میشه با جنبه.
دوما دفعه اول سرور ارور داد، دفعه دوم هم خودم رفتم بیرون. چرا؟ دلم خواست به خودم مربوطه باچنبه.
لیگ سریع تر بزارین دوستان.
کسی میتونه کمکم کنهوسط بازی دکمه start رو بزن بعد بیا قسمت control بعد celebration help رو بزن یه لیست میاد که نوشته چه جوری خوشحالی کنی...سلام
خوشبحالتون میتونید انلاین بازی کنید
اقا من یه مشکل برام پیش امده بعد از اینکه گل میزنم چه جوری خوشحالیم به پایان برسونم هر کار میکنم یه خورده میدو بعد هر دکمه میزنم یه حرکت انجام میده اما نمیدونم چه جوری اون خودم به پایان برسونم اینقدر میدو که بعد خودش خوشحالی نشون میدهکسی میتونه کمکم کنه