FIFA 09 Online League Discussion Board

نظر شما در مورد لیگ آنلاین فیفا 09 چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    46
من بدبخت چند روز قبل ریلیز گرفتم حال کردم 2روز بعد به دلایلی از دست دادمش تو خماریش موندم. آمروز دوباره گرفتم!

من ایران نیستم با ایران یه 7-8 ساعتی اختلاف داریم، وقتو تنظیم کنیم بشینیم حالشو ببریم.

فکر میکنم اگه سرور من باشم بهتر باشه.

آقا لیگ چی شد؟ بزارم یا میزارین؟:laughing: خسته شدیم از friendly
لیگ زود شروع میشه شما یاد بگیر وقتی داری میبازی الکی هی کنسل نکنی ادم خوبه جنبه ی شکست رو داشته باشه
سیاوش مشکلت حل نشد؟ بابا لیگ رو شروع کنید

همین حسام که داره میگه جنبه شکست رو داشته باش نمونه ی بارز جنبه هست :دی
خیلی آقایی حسام جان:cheesygri با اون باختی که آوردی نشون دادی جنبه ی بالایی داری...این پست کمی جنبه ی کل کل داشت:-"

آخرین ویرایش:
همین حسام که داهر میگه جنبه شکست رو داشته باش نمونه ی بارز جنبه هست :biggrin1:
خیلی آقایی حسام جان:cheesygri با اون باختی که آوردی نشون دادی جنبه ی بالایی داری...این پست کمی جنبه ی کل کل داشت:-"
واقعا محمد رضا جان من از باخت نمیترسم(خیلی راحت میگم من و محمد رضا بازی میکردیم از شانس گند ما حمله هامون مساوی بود برای من همش از کنار دروازه رد میشد محمد رضا 8 تا شوت تو چهار چوب 7 تاش رفت تو گل منم 1 گل زدم در اخر 7-1 باختم:biggrin1: اما خدایی تو اون بازی خیلی سوختم:p ) ولی همین اقا مهدی صبح دو بار تو نیمه اول 2-0 و 3-0 عقب بود از بازی میومد بیرون میگفت افت داره ببازم واقعا آدم یه خرده جنبه داشته باشه خیلی خوبه;)
از همین الان هم بگم اگر تو لیگ هر کس به هر نحوی تقلب کنه از مسابقات حذف میشه

الان دارم سیستم آپدیت رو دانلود می کنم.دانلود که شد آماده باش یه دست دیگه بازی کنیم.از سیاوش هم که خبری نیست.خودمون لیگ رو راه بندازیم؟

راستی منم یه بار از حسام 5-1 باختم.

داداش درست صحبت کن اولا. هی هیچی نمیگم هی باز میگی.

اولا نمیدونی بدون »ن برم بیرون 3-0 به نفع تو میشه با جنبه.

دوما دفعه اول سرور ارور داد، دفعه دوم هم خودم رفتم بیرون. چرا؟ دلم خواست به خودم مربوطه باچنبه.

لیگ سریع تر بزارین دوستان.

منم هستم
چیکار باید بکنیم ؟
راستی بازی کردن خیلی محدودیت دانلود میگیره
فقط پی اس 3 ؟
برا پی سی نیمخاین راه بندازین ؟

آخرین ویرایش:
اداش درست صحبت کن اولا. هی هیچی نمیگم هی باز میگی.

اولا نمیدونی بدون »ن برم بیرون 3-0 به نفع تو میشه با جنبه.

دوما دفعه اول سرور ارور داد، دفعه دوم هم خودم رفتم بیرون. چرا؟ دلم خواست به خودم مربوطه باچنبه.

لیگ سریع تر بزارین دوستان.
اول درست صحبت کن
دوست عزیز من با کسی دعوام ندارم قبول کن که کار زشتی کردی
در ضمن جالبه بدونی اگر بری بیرون هیچ اتفاقی نمی افته یعنی نه برد و باخت پروفایلت کم و زیاد میشه

سلام
خوشبحالتون میتونید انلاین بازی کنید
اقا من یه مشکل برام پیش امده بعد از اینکه گل میزنم چه جوری خوشحالیم به پایان برسونم هر کار میکنم یه خورده میدو بعد هر دکمه میزنم یه حرکت انجام میده اما نمیدونم چه جوری اون خودم به پایان برسونم اینقدر میدو که بعد خودش خوشحالی نشون میده:( کسی میتونه کمکم کنه

سلام
خوشبحالتون میتونید انلاین بازی کنید
اقا من یه مشکل برام پیش امده بعد از اینکه گل میزنم چه جوری خوشحالیم به پایان برسونم هر کار میکنم یه خورده میدو بعد هر دکمه میزنم یه حرکت انجام میده اما نمیدونم چه جوری اون خودم به پایان برسونم اینقدر میدو که بعد خودش خوشحالی نشون میده:( کسی میتونه کمکم کنه
وسط بازی دکمه start رو بزن بعد بیا قسمت control بعد celebration help رو بزن یه لیست میاد که نوشته چه جوری خوشحالی کنی...

والا من بعضی اوقات دیسکانکت میشه باختش برام ثبت نشده، بعضی اوقاتم طرف مقابل این اتفاق براش افتاده اونم بردش برام ثبت نشده...

جالب اینه که اگر کسی بازی رو کنسل کنه نه Skill point و نه برد و باخت برای هر دو طرف حساب میشه و این خیلی بده باید EA هر چه زودتر یه فکری براش بکنه ;)
دوستان هر چه زودتر یه فکری برای لیگ بکنید دیگه نهایتا تا اخر این هفته باید راه بیفته بابا به خدا خسته شدیم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or