FIFA 09 Online League Discussion Board

نظر شما در مورد لیگ آنلاین فیفا 09 چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    46
من تو xbox live بدون مشکل 7 به 7 بازی کردم.اینترنتم هم 128 هست.;)

خودت هاست بودی؟ نبودی دیگه... 256 تو quake 3 و cod4 که من خودم هر از گاهی هاست میشم ماکزیمم 8 نفر میتونن جوین شن. وقتی کس دیگه ای هاست میشه اینترنت خودتم 64kباشه مهم نیست. ;)

خودت هاست بودی؟ نبودی دیگه... 256 تو quake 3 و cod4 که من خودم هر از گاهی هاست میشم ماکزیمم 8 نفر میتونن جوین شن. وقتی کس دیگه ای هاست میشه اینترنت خودتم 64kباشه مهم نیست. ;)
آها.منظورت برای هاست هست.یکی 2 تا از بروبچ خارجی رو پیدا می کنیم میاریم هاست بشن:cheesygri

من بازی رو گرفتم ...
فقط من چند وقته پینگم یکم ضعیفه و وسط بازی یه ذره خیلی کم گیر کوچیک میکنه مثلا هر 1 دقیقه 2-3 ثانیه....:(
منم میتونم بیام تو لیگ ؟ اخه تو قوانین گفتین lagger 3-0 بازنده میشه ....:((

اگه میتونم این مشخصات من :
M0hamad Reza Night-vvolf Manchester united

آخرین ویرایش:
بازي دست منم رسيد بس لذت برديم ..... منم هستم با تيم قدرتمند بارسلون و messi بزرگ
psn id : beautiful_sadism
سلام دوست عزیز باید خدمتتون بگم که باید سر انتخاب تیم بارسلون با من مسابقه بدین
این قانون رو خیلی وقت گذاشتیم که کسایی که میخوان ی تیم مشابه رو بردارن باید سرش مسابقه بدن
پس برای انتخاب بارسلونا باید با من مسابقه بدین;)

سلام

این آقا سیاوش امروز انقدر سر گرم بازی با دوستان اونور آب بودن که به هیچ عنوان به هیچ کدوم از پیام ها و دعوت های من برای مسابقه دادن پاسخ ندادن:laughing:

حسام، من با هیچکس نتونستم بازی کنم... :( حتی Be A Pro رفتیم 20 تا که تکمیل میشد به محض ورود به بازی پیغام میداد که ارتباط با سرور قطع شده. :(

حسام، من با هیچکس نتونستم بازی کنم... :( حتی Be A Pro رفتیم 20 تا که تکمیل میشد به محض ورود به بازی پیغام میداد که ارتباط با سرور قطع شده. :(
سیاوش جان من از صبح تا حالا 2 ساعت بازی کردم سرورش نسبت به دیشب خیلی بهتر شده بدون هیچ لگی بازی کردم.حالا برو امتحان کن ببین بازم مشکل داری
تازه یه دست هم 7به 7 زدیم و پاس گل دادم 1-0 بردیم;)
شب دور وبر ساعت 10-11 هر کی اومد قدمش روی چشم:biggrin1:

سلام

حسام جان این:09122498748 شماره من هر وقت خواستی اس ام اس بده بیایم با هم بازی کنیم
دوستان دیگه ام اگه دوست داشتن می تونن همین کارو بکنن
من علیرضا هستم;)

آقا کار دنیارو میبینی من اول از همتون گرفتم حالا شما همه دارین من ندارم به دلایلی پس دادم!

تو این هفته دوباره میگیرم!

این مشکل سرورها هم به خاطر اینه که تازه چند روزه بازی ریلیز شده یواش یواش درست میشه.

برای لیگ هم به نظر من فعلا باهم be a pro و friendly بزنیم تا چند روز دیگه تعداد فیفابازان به حد اقل 14-16-18 برسه بعد لیگو میزاریم.

آقا من که نمی فهمم من امروزم هرچی سعی کردم آنلاین بزنم نشد.. کسی هست که داتک داشته باشه بین شماها که بازی میکنین؟
سیاوش جان من و علیرضا داتک داریم مشکلمون کم نیست یه بازی انقدر خوبه یه بازی اشغاله البته سرور هم کم مشکل نداره باید صبر کنیم رفع بشه ولی داتک هم 2-3 هفته اس گند زده;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or