FIFA 09 Online League Discussion Board

نظر شما در مورد لیگ آنلاین فیفا 09 چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    46
دوستان سلام !

منم به احتمال زیاد تا 2 روز اینده که سرزمین رایانه 09 FiFA رو میاره میگیرمش و به شما میپیوندم .
تیم انتخابیم به احتمال زیاد AC Milan هسش .

فقط تنها نگرانیم اینه که من تا حالا با PS3 و کنترلرش فیفا بازی نکردم (یعنی احتمال میدم عین PS2 با انالوگاش تو فیفا مشکل داشته باشم.)
تازه جدا از اون 2 سالیه که با دسته X360 اخت شدم و فیفا بازی میکنم..... .

دوستان من امروز بازی رو تهیه کردم. واقعا معرکه است :love:
امیدوارم مسابقات هر چه زودتر شروع بشه. تیم انتخابی من آرسنال هست
ID من تو PSN هست : Arsenal_M
اگه کسی تهیه کرده بگه یه دست تمرینی بزنیم. گرم بشیم قبل مسابقات :biggrin1:

سلام به همه منم این بازیو گرفتم.
عالیه.کلی تغییر کرده نسبت به 08.
منم آماده هستم.
آیدی psn من همmilad_dante.چلسی تیمه منه.برایه هر مسابقه ای هم آماده ام.

dc پس فردا این بازی رو میاره:(
من اث میلان نیستم به نظرم برای تیم 10 نفره نظرسنجی راه بندازیم .به نظرم لیورپول یا چلسی یا منچستر یا ارسنال
MGS ,Hesammgs ,Liverpool
پ.ن:سیاوش برادرم هم میتونه شرکت کنه؟

dc پس فردا این بازی رو میاره:(
من اث میلان نیستم به نظرم برای تیم 10 نفره نظرسنجی راه بندازیم .به نظرم لیورپول یا چلسی یا منچستر یا ارسنال
MGS ,Hesammgs ,Liverpool
پ.ن:سیاوش برادرم هم میتونه شرکت کنه؟

به به... من به جز میلان و رئال تو هیچ تیم دیگه ای توپ نمیزنم.

اونایی هم که نوشتم فعلا بخاطره اینه که بازیو دارن.. تیمایی که چندتا هواخواه داره باهم باید بازی کنن الان اسماتونو اضافه میکنم بعدا تغییرات رو اعمال میکنیم.

درضمن چرا برادرت نتونه بازی کنه؟ فقط وقتی به هم میخورید هواستون باشه باید به من مدرک مستدل بدی :دی.

در ضمن الان 20 نفر شدیم اگر واقعا 20 نفر داشته باشیم، 2 تا لیگ 10 تاییش میکنیم. اینجوری میشه یه چیزایی هم قایل شد. مثلا دوتا تیم اما هرکدوم تو یه لیگ. یعنی اگر دونفر باشن که میلان بخوان یکیشون تو اون یکی لیگ بازی میکنه.

آخرین ویرایش:
اونایی هم که نوشتم فعلا بخاطره اینه که بازیو دارن.

در ضمن الان 20 نفر شدیم اگر واقعا 20 نفر داشته باشیم، 2 تا لیگ 10 تاییش میکنیم. اینجوری میشه یه چیزایی هم قایل شد. مثلا دوتا تیم اما هرکدوم تو یه لیگ. یعنی اگر دونفر باشن که میلان بخوان یکیشون تو اون یکی لیگ بازی میکنه.

من بازی رو به سرزمین رایانه سفارش دادم . تو همین چند روزه هم به امید خدا میرسه دسم ... :

Emin3mzizou,AMiiN,AC Milan

البته همون جور که حتما میدونی تا 32 تیم میتونن تو یه لیگ باشن اما پیشنهاد خوبیه از اون لحاظ .... .

آخرین ویرایش:
به به... من به جز میلان و رئال تو هیچ تیم دیگه ای توپ نمیزنم.

اونایی هم که نوشتم فعلا بخاطره اینه که بازیو دارن.. تیمایی که چندتا هواخواه داره باهم باید بازی کنن الان اسماتونو اضافه میکنم بعدا تغییرات رو اعمال میکنیم.

درضمن چرا برادرت نتونه بازی کنه؟ فقط وقتی به هم میخورید هواستون باشه باید به من مدرک مستدل بدی :biggrin1:.

حالا یه کاریش میکنیم شاید اومدم تو میلان توپ زدم ولی هیچی عین تیم های انگلیس نمیشه سالار همشون هم لیورپول(دیشب دیدی منچستر سیتی رو چکار کرد:love:)
برادرم هم میام پهلوی خودت بازی میکنم (چون یه دسته دارم میام اون یکیش رو از تو میگیرم:biggrin1:)
به نظرم دسته 1 و دسته 2 کنیم تا افراد سقوط کنن و صعود .و به نظرم هر کس م یه تیم برداره مثلا دو تا میلان حال نمیده تو یه لیگ:sick:
به امید اینکه فردا شب dc بازی رو برسونه اگر رسوند میام باهات بازی میکنم

منم بازی رو DC برام میاره.از قبل سفارش دادم.
challengeeverything,mohammadreza,juventus

راستی برای تیم 10 نفره اگه قرار باشه real madrid باشه من می خوام raul باشم.
اگر هم میلان رو برداشتین پیرلو یا رونالدینیو یا سیدورف.

آخرین ویرایش:
منم بازی رو DC برام میاره.از قبل سفارش دادم.
challengeeverything,mohammadreza,juventus

راستی برای تیم 10 نفره اگه قرار باشه real madrid باشه من می خوام raul باشم.
اگر هم میلان رو برداشتین پیرلو یا رونالدینیو یا سیدورف.

راستی من یادم رفت بگم ماها برای 10 به 10 پهنای باند 1 گیگی لازم داریم. که فکر نکنم هیچکدوم داشته باشیم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or