FIFA 09 Online League Discussion Board

نظر شما در مورد لیگ آنلاین فیفا 09 چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    46
میدونم که همتون منتظر بازگشت شکوهمند این فاتح بزرگ بودین، اینترنت وصل شد. امشب احتمالا میبینمتون بستگی داره که تو سوکام مشکل داشته باشم یا نه :دی هدستم دارم تازه :P

سلام

از هر کدوم از دوستان که میخوان لیگ راه بندازن خواهش دارم که قبلش مسابقه برای انتخاب تیم بزارن.امروز آمدم برم تو لیگ آزمایشی دیدم چاره ای جز انتخاب تیم ملی آرژانتین ندارم
دوستان همه تیمارو درو کرده بودن
دیدم اگه بخوام تیم باشگاهی بردارم باید با پیام مشهد بیام :cheesygri

دوستان من لیگی رو که ساختم نیاز به برنامه دارم من به علت کمبود وقت نمیتونم برنامه ریزی و کارهاش رو پی گیری کنم یکی از دوستان بازیها و برنامه ریزیش رو انجام بده;)

به نظرم با توجه به این اینترنت شاهکار و اخلاق خود ما ایرانیها که اصلا و ابدا برنامه ریزی تو کتمون نمیره و مطمئن هستم اگه لیگ هم شروع بشه هر کی یه ساز میخواد بزنه کلا بیخیال لیگ بشیم.
راستی میخواستم بدونم تو be a pro این قابلیت نیست که بتونیم یه تیم بدیم و بریم تو لیگ شرکت کنیم یا با تیمهای دیگه بازی کنیم؟اینجوری funnyتره

من یک لیگ به اسم Persian League دست میکنم ]مه join کنید.

وقت کافی هم دارم.

راستی بیاین یک BE A PRO تشکیل بدیم بریم مسابقه. ـا 40نفر میتونند عضو تیم بشند.

برای اینکه کدوم تیم رو هم برداریم هرکی نظر خودشو با دیلیل بگه.

سیاوش جون دیگه بابا لیگ خودت رو درست کن دیگه:evil::biggrin1:
این روال نیستا! این رئاله رئاله مادریدش اشغاله یعنی کسی قبلا برداشته.. در مورد لیگم من میخوام کلا منچستر رو از این لیگ بن کنم، چیت چستر یونایتد. اورریتد...

این روال نیستا! این رئاله رئاله مادریدش اشغاله یعنی کسی قبلا برداشته.. در مورد لیگم من میخوام کلا منچستر رو از این لیگ بن کنم، چیت چستر یونایتد. اورریتد...
من اون لیگ رو منحل میکنم بیا لیگ اصلی رو جون من بساز .بابا 2 ماه گذشت تو خودت این ویروس لیگ رو انداختی تو جون ما:biggrin1:

دوستان من بوق نیستما به خدا! میگم یک لیگ درست کردم به اسم Persian League iهمه join کنید!

پسورد هم : Persepolis

سرور هم از خارج باشه بهتره.

من که اینقدر منو چدی گرفتید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or