بازی مثل نسخه ی آپدیت شده ی 07 میمونه . اصلا گرافیک خفنی نداره.همون گرافیک قدیمی با
گیم پلی قدیمی.نکته ی بسیاز ضایع بازی توپ بازی هست که خیلی بزرگه و هم وقتی شوت
میزنی یا سانتر میکشی مسیر توپ انگار از قبل تعیین شده و توپ فقط یه مسیرو دنبال میکنه.
در کل بازیش از 07 هم ضعیفتره! به نظر من فیفا ها هیچ وقت پیشرفت نمیکنن.همانند 03 هست.
خیلی نکات ضعف داره.در کل ارزش خریدنشو داره اما نه به اندازه ی Pes 08.
گرافیک بازی هیچ پیشرفی نداشته و همان گیم پلی 07 هست و اینکه میگن رونالدینهو مثل
خودش تو زمین راه میره درست نیست!از دور هم که به بازیکن ها نگاه میکنی کل جزییات آنها
محو میشه.کفشای بازیکن ها هم مثل گرافیک Ps1 هست.تا نبینید خودتان باورتان نمیشود.
اون همه می گفتن گرافیکش بالا هست ولی اصلا بالا نبود.
تماشاگرا هم این طوری سه بعدی نبودن .
فقط یه نو اوری داشت می شه چهار نفره شبکه بازی کرد .
واقعا متاسفم.
راستی تو صفحه اول یکی گفته بود به گیم پلیش می نازیم ! واقعا چه گیم پلی .
من تو 18 قدم حريف خطا كردم براي من پنالتي گرفت![]()
فيفا هميشه پر از باگ بوده طوري كه هميشه در مسابقات 4 الي 5 تا باگ رو ميگن كه نبايد استفاده كنيد و ممنوع است مثل QW كه پاس عمقي هوايي در 06 و 07 باگ بود يا من رفتم تو مسابقات يه يارو از وسط زمين با اوت دستي به من گل زدتعجب نداره
فیفا یه بازیه پر از باگ هست که با بازی کردنش میشه به بازیهایی مثل رانندگی در تهران امیدوار شد(شوخی ، الان منو نزنید)
سیستم مورد نیاز بازی؟
موفق باشید
من الان یه اکانت انلاین EA واسه Fifa 08 ساختم اما اخر کار ازم یه Registration Code میخواد !
اینو از کجا باید گیر بیارم ؟! خودش گفته پشت کاور راهنمای بازی این کد رو نوشته اما خب منظورش کاور بازی اورجینال هست حتما !
یعنی باید دیسک اورجینالش رو بخرم ؟ راه دیگه ای واسه پیدا کردن این Registration Code وجود نداره ؟!
دوستانی که اطلاع دارن و انلاین Fifa میزنن لطفا راهنمایی کنن
مطمئني بيشتر شبيه سيستم مورد نياز ماريو 64 بود:laughing:سیستم مورد نیاز:
Platforms: Windows XP, 2000 and Vista.
CPU for XP/2000: Pentium 4 (1,3Ghz) or equivalent.
Memory requirements for XP/2000: 256Mb RAM
CPU for Vista: Pentium 4 (1,5Ghz) or equivalent.
Memory requirements for Vista: 512Mb RAM
Free Disk Space required: 3,92GB
Graphic card with 64MB ram as minimum (*)
DVD Drive 8x as minimum.
Direct-x 9 or higher installed.
(*) Supported chipsets: NVIDIA GeForce3 or greater (GeForce MX series not supported); ATI Radeon 8500 or greater; Intel 915/945/950/GMA3000. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.
با اين نمره هايي كه سايت ها بهش دادن فكر نكنم كسي سراغش بره(بجز طرفداراي پرو پاقرص)خوب فکرکنم همه بچه های بازیسنتر بتونن این بازی رو انجام بدن
دوستان سلام
من الان یه اکانت انلاین EA واسه Fifa 08 ساختم اما اخر کار ازم یه Registration Code میخواد !
اینو از کجا باید گیر بیارم ؟! خودش گفته پشت کاور راهنمای بازی این کد رو نوشته اما خب منظورش کاور بازی اورجینال هست حتما !
یعنی باید دیسک اورجینالش رو بخرم ؟ راه دیگه ای واسه پیدا کردن این Registration Code وجود نداره ؟!
دوستانی که اطلاع دارن و انلاین Fifa میزنن لطفا راهنمایی کنن .
ممنون
شما وقتی اکانت رو ساختید،قبل از Registration Code خواستن،یک ایمیل براتون ارسال میشه که رجیستر کد رو از سرور EA واستون فرستادند.در فیلد مربوطه باید اون را وارد کنید.
در هر حال برای انلاین بازی کردن نسخه اورجینال لازم است.ولی از طرق دیگر هم با نسخه های کرک شده می شود آنلاین بازی کرد.
اره میتونیاقا يعني من با 256mb ram
و
128mb graphic 5200 geforce ميتونم بازي كنم
محشره پسر يعني ديگه 6 تومن نميدم نسخه 360 بازي رو بخرم
(اما به نظر من گرافيكش تو360 بهتره )
اما اشكال نداره اينو از رفيقم ميگيرم اون يكي رو ميرم ميخرم![]()
اگر بخواهی از طریق بخش Play Online بری آنلاین بازی کنی که باید نسخه اورجینال داشته باشی.اگه با نسخه های کپی و کرک شده میشه انلاین بازی کرد پس دیگه چه نیازی به نسخه ی اورجینال هست ؟؟!