Fifa 08

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه مدیرهای این سایت کمی مدیریت به خرج میدادن و همون دیروز کاربری که پست شماره 9 رو زد , باش برخورد میکردن , هیچ وقت وقت هیچ بحثی به بیراهه نمیرفت!!!!

سلام
منم با این گفته دوستمون موافقم
مثلا قرار بود درباره فیفا 08 صحبت بشه( only) نه اینکه کدوم بازی بهتره:-"
باید توجه داشته باشید پستهاتون مطابق با موضوع تاپیک باشه
اگه سخن بی ربط با موضوع تاپیک دیدید میتونید گزارش بدید بهتر از اینه که یه دفعه ببینید چند صفحه راحت درباره چیزی صحبت شده که بی ربط با موضوع تاپیکه:eek:

have a nice time

خدا کنه نسخه 360 با PC یکی باشه . من 07 رو با توجه به اینکه نسخه 360 رو دارم , نسخه PC رو بازی میکنم .
چون میشه چندین مدل پاس , شوت , سانتر دریبل و ... انجام داد ولی توی 360 نمیشه این کارا رو کرد .
من هنوز دارم توی PC چیزای جدید یاد میگیرم . چند هفته پیش با بچه های Game.NET رفته بودیم اصفهان , چندین مدل جدید کرنر و سانتر یاد گرفتم در ضمن یه مدل جدید ضربه ایستگاهی هم خودم کشف کردم .

من هنوز دارم توی PC چیزای جدید یاد میگیرم . چند هفته پیش با بچه های Game.NET رفته بودیم اصفهان , چندین مدل جدید کرنر و سانتر یاد گرفتم در ضمن یه مدل جدید ضربه ایستگاهی هم خودم کشف کردم .

دوستم سلام
میتونی این تجربه هات رو برای ما کم تجربه ها قرار بدی؟
ممنون:love:

من خودم طرفدار پر و پا قرص فیفا هستم اما به نظر من Fifa هر سالی که می گذره معمولا رشد زیادی نداره و خیلی تکراری شده .

اتفاقا فیفا هر سری پیشرفت میکرده . اما این بار رو واقعا پیشرفتش خیلی بیشتز از قبل هست. شما برو یه تریلر و گیم پلی از بازی بگیر ببین چه پیشرفتی داشته!!!:love:

سلام من کلا فوتبالي نيستم خواستم ببينم الان بازيه فوتبال اومده که اول شخص باشه اگه اينجوري باشه باحاله!
مطمین نیستم اما یه بار از یکی از دوستام شنیدم که pes2008 قابلیت دوربین اول شخص رو خواهد داشت!
از اینکه خارج از بحث فیفا حرف زدم معذرت می خوام!;)

سلام من بعد نصب fifa 08 demoکه میخوام برم داخل بازیمیزنه entry point not found ایراد از چیه؟کمکک the procedure entry point d3dperf_setmarker could not be located in the dynamic link library d3d9.dll

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or