behzad_360 کاربر سایت Oct 29, 2007 #106 نوشته شده توسط Behzadr: منظورم قسمتی هست که میشه مثلا ضربات آزاد تمرین کرد کلا قسمت تمرین بازی کجاست/؟ بیشتر... من ps3 بازي كردم عالي بود ولي عيب هايي مثل نداشتن داور وسط و كمك داور و نداشتن قسمت تمريني داره
نوشته شده توسط Behzadr: منظورم قسمتی هست که میشه مثلا ضربات آزاد تمرین کرد کلا قسمت تمرین بازی کجاست/؟ بیشتر... من ps3 بازي كردم عالي بود ولي عيب هايي مثل نداشتن داور وسط و كمك داور و نداشتن قسمت تمريني داره
HamedPC کاربر سایت Oct 30, 2007 #107 نوشته شده توسط behzad_360: من ps3 بازي كردم عالي بود ولي عيب هايي مثل نداشتن داور وسط و كمك داور و نداشتن قسمت تمريني داره بیشتر... مال کامپیوتر باید می رفتی از تو تنظیمات می وردیش مال پلی استیشن هم احتمالا همینطوری هست.
نوشته شده توسط behzad_360: من ps3 بازي كردم عالي بود ولي عيب هايي مثل نداشتن داور وسط و كمك داور و نداشتن قسمت تمريني داره بیشتر... مال کامپیوتر باید می رفتی از تو تنظیمات می وردیش مال پلی استیشن هم احتمالا همینطوری هست.
ps3_storm کاربر سایت Nov 3, 2007 #108 سلام ميشه بگيد قسمت maneger mode براي چيه؟؟؟ من با ميلان يه فصلو تموم كردم بعد دوباره گفت تيم انتخاب كن و اسم مربي بزار و...... يعني اينقدر كوتاهه؟؟؟
سلام ميشه بگيد قسمت maneger mode براي چيه؟؟؟ من با ميلان يه فصلو تموم كردم بعد دوباره گفت تيم انتخاب كن و اسم مربي بزار و...... يعني اينقدر كوتاهه؟؟؟