FIFA 06 challenge every thing

با سلام خدمت همه دوستان بازی داتی ببببببخشید بازی سنتری امیدوارم حال همگی خوب باشه منو بگو می گفتم اولین نفرییم که مییام تو بازی سنتر عضو می شم نگو 47 نفر قبل ما عضو شدن اگه رشدش همینطوری باشه فکر کنم تو ماه اول رکورد بازی دات رو بزنیم

تشکر می کنم از دوستانی که با ایجاد این سایت باعث شدن تا دوستانی که داشتن کم کم پخش و پلا می شدن دوباره دور هم جمع بشن امیدوارم سایتی مثل بازی دات از نظر نظم و هماهنگی و سایتی برخلاف بازی دات از نظر سلیقه فردی مدیریت داشته باشیم این رو هم به مدیرای سایت قول می دم که دیگه از الان به بعد عمرا دیگه از کلمه بازی دات استفاده نکنم

البته می دونم جای این حرفا اینجا نیست ولی....

خوب این تاپیک به قصد معرفی محصول جدید Ea در سال 2006 و بیان نقاط قوت و ضعف این بازی بدور از هر گونه حاشیه (الون) با خلوص نیت کامل :d زدم امیدوارم به تاپیکی مفید تبدیل بشه نه به صحنه نبرد (((البته عنوان تاپیک خیلی فراتر از یه جنگ لفظیه)))

--------------------------------------------------------------------------------

pro evolution soccer 5

خوب اول از همه چیز انتشار این نسخه از بازیتون رو بهتون تبریک میگم امیدوارم ارزش این همه انتظاری رو که براش کشیدید داشته باشه که مطمئنا این طور هم هست

در همین ابتدا بگم که من قصد نقد بازی رو ندارم چون میدونم به عنوان یه فیفا باز نمیتونم نقد خالی از تعصبی از این بازی داشته باشم فقط شما مطالب زیر رو فقط به عنوان یه نظر کانلا شخصی بخونید پس لازم نیست شاکی بشید و نقل قول بنویسید و ....

من چند روز پیش نسخه اصلی این بازی رو از یکی از دوستان گرفتم و با توجه به مطالبی که از شما در این تاپیک خونده بودم منتظر تفاوت های میان این نسخه و نسخه دموی اون بودم اما بعد نصب متوجه شدم که هیچ تفاوتی میان این دو نسخه وجود نداره ...
در ابتدا شاهد یه دموی گیج کننده بودم که اصلا هیچ معنا و مفهوم خاصی نداشت بعد از ورود به منوی اصلی با شنیدن اهنگ پیش زمینه کلی خندیدم واقعا فیفا با الون در این زمینه قابل مقایسه نیست شما منوها و موزیک های فیفا رو با منوها و موزیکهای الون مقایسه کنید تفاوت از عرش هست تا فرش
لطفا نگید برا ما گیم پلی مهمه که در مورد اونم حرف دارم

جا داره اینجا به شماها و کنامی یه تبریک بگم بابت اینکه بلاخره کنامی درک کرد که یه بازی فوتبال باید به فوتبال شبیه باشه نه به کارتون و این همون چیزیه که شما ها از سخت شدن بازی از اون یاد میکنید ولی به نظر من پیشرفت قابل مشاهده الون همین مورد که تعداد پاس ها بالا رفته به دنباله اون دریبل کردن پایین اومده
این همون چیزی بود که ما تو الون 3 و 4 تو بازی دات و ... فریاد میزدیم که بابا اینجا زمین فوتباله نه یه پیست اتومبیل رانی که هر کی سرشو بندازه پایین و لایی بکشه ولی شما ها فکر میکردید من وامثال من قصد تخریب الون رو داریم ولی کنامی این رو فهمید
حالا بازی یه کم سخت شده نه؟!!!!!!!
امیدوارم الون این راه رو ادامه بده

--در مورد پاس دادن ضعفهای الون در مقابل فیفا به وضوح قابل مشاهده است چه در نحوه پاس دادن چه در نحوه استوپ کردن توپ چه در شکل پاس برای مثال شما پاس L1+ Triangle رو در الون با همین نمونه در فیفا مقایسه کنید تفاوت رو به راحتی خواهید دید

--در مورد گزارشگر هم واقعا گزارشگر الون افتضاحه فکر کنم همتون اینو قبول داشته باشید
فیفا06 در زمین واقعا قوی عمل کرده

--در مورد دروازبان هم بگم که در مورد هوش مصنوعی دروازبان الون واقعا سرتر از فیفاست واین به وضوح قابل روئیته ولی در مورد رفلکس های دروازبان فیفا سرتره این هم به وضوح قابل روئیته

--شوت زدن در الون واقعا زیباست و چیزی است واقعا قابل انکار نیست ولی این رو هم بگم که فیفا کمر به برطرف کردن این نقیصه در فیفا بسته و در 06 هم فوق العاده عمل کرده ولی هنوز به کیفیت شوت های الون نمیرسه

--باور کنید باور کنید باور کنید که در فیفا سرعت تصمیم گیری بازیکنا نسبت به الون بیشتره این شاید برای شماها ملموس نباشه ولی برای کسانی که فیفا باز میکنن کاملا مشخصه
به نظر من یکی از راههایی که کنامی برای سخت تر کردن بازی ارائه داده همین پایین اوردن سرعت تصمیم گیریه به این صورت که به نظر میرسه از فرمانی که شما به بازیکن میدی تا زمان اجرا فاصله زمانی وجود داره هر چند این زمان خیلی کمه ولی برای من فیفا باز جز احساس خستگی از انجام بازی سودی نداشته
در ضمن بازیکنان در الون خیلی خشک به نظر میرسند

--و اما نقطه ننگین این نسخه از الون
تمام مصافهای تک به تک خطاست من نمیدونم شماها چگونه همگی باهم اعلام میکنید در الون 5 جز پیشرفت هیچ چیز قابل مشاهده نیست این یه نمونه روشن پس رفته
باور کنید واقعا اعصاب خرد کنه در نسخه قبلی از افساید در ستوه بودیم حالا از این مورد

--یه نکته دیگه هم اینکه در لول 5 ستاره دفاع cpu واقعا بدون اشتباه عمل میکنه در صورتی که در pes4 دفاع گاهی اشتباهاتی میکرد که باعث زیبا تر شدن بازی میشد (البته در این مورد اخر شاید جای شک باشه چون من هنوز اشتباه ندیدم )

در اخر هم به نظر من الون 5 پیشرفت هایی از نظر گیم پلی نسبت به الون 4 داشته ولی مطمئن باشید افراد زیادی هستند که الون 4 رو به الون 5 ترجیح بدن (کسانی که هنوز عشق لایی کشیدن دارن!!!)

می دونم الان همه شما با تک تک ایتمهایی که من گفتم مخالفید ولی تمامی صحبتهای بالا نظر شخصیه
حتی در جاهایی که از تاکیید هم استفاده شده شما جدی نگیرید به قول فیروز کریمی شور حسینیه!!!!
وحید جان از اینکه نسبتا بدون تعصب در مورد بازی قضاوت کردی ازت ممنونم
کلا در بیشتر قسمت ها از جمله داوریه بازی باهات موافقم...یکی از بزرگترین ضعف های PES 5 داوریشه

--در مورد پاس دادن ضعفهای الون در مقابل فیفا به وضوح قابل مشاهده است چه در نحوه پاس دادن چه در نحوه استوپ کردن توپ چه در شکل پاس برای مثال شما پاس L1+ Triangle رو در الون با همین نمونه در فیفا مقایسه کنید تفاوت رو به راحتی خواهید دید
این جزیی از مواردیه که باهات اختلاف دارم... :mrgreen:
به نظر من برعکس پاسکاری در PES 5 نسبت به فیفا خیلی جذاب تره..

آخرین ویرایش:
تو صفحه اول سایت ای-آ زده که اسم فیفای ایکس360 فیفا رود تو ورلد کاپه یعنی ورلد کاپ
برای پی سی نمی آد؟
چرا مطمعن باش میاد
فیفا وردکاپ حدودا نزدیک جام جهانی به بازار میاد

در مورد پاس دادن ضعفهای الون در مقابل فیفا به وضوح قابل مشاهده است چه در نحوه پاس دادن چه در نحوه استوپ کردن توپ چه در شکل پاس برای مثال شما پاس L1+ Triangle رو در الون با همین نمونه در فیفا مقایسه کنید تفاوت رو به راحتی خواهید دید
اينم راه داره:
بايد L1 رو بگيري و هي مثلث بزني يا مثلث رو نگه داري تا توپ رو زياد عمقي نندازه
جالب اينه كه من اكثره گلايي كه تو الون ميزنم از همين پاسها ميزنم حالا نميدونم چرا شما اينجوري ميگي؟
راستي دمويه فيفا حتما خيلي با مفهومه وحيد آره:):)

Breakdown

به به ميبينم كه كونامي هم حسابي خراب كرده!! ها ها ها ها! يه بار ديگه ثابت شد كه در خيلي از موارد کونامی در حد و اندازه هاي EA نیست. با این بازی که کونامی عرضه کرد خیلی از طرفداران خودش رو از دست داد. البته تقیر خودشون هم بود. وقتی از اول Gamer رو عادت میدی به بازی ساده، الان اینجوری میشه که همه نسخه ی قبلی رو به این ترجیح بدهند!

این فوتبال رو تا اونجایی به یاد داریم اینگونه بوده که توپو مینداختی زیر پای یه بازیکن سرعت رو میگرفتی از دفاع میرفتی به حمله و سانتر میکردی و یا اگه وارد بودی از زمین خودت همه رو دریبل میکردی و توپو بعد از دریبل گلر!!! میزدی تو گل. خب معلومه که وقتی یه دفعه توی گیم پلی بازی تغییر ایجاد بشه طرفداران بازی نا امید میشند! البته به نظر من بازی بدی نیست و 100 % ارزش بازی کردن رو داره و برتری های هم نسبت به فیفا داره. ولی خب متاسفانه یا خوشبختانه کونامی نتونست همون روند صعودی خودش رو ادامه بده! عرض کردم که برتریهایی رو هم نسبت به فیفا داره که بعضی هاش رو الان میگم. اول از همه چهره ی بازیکنها هست که کونامی توی این زمینه واقعا از فیفا جلو زده و قیافه ی بازیکنها فوق العاده طبیعی و عالی کار شده. یکی دیگه از برتریهای عمده ی این بازی نسبت به فیفا نحوه ی ارایش تیم هست که توی این زمینه هم کونامی از فیفا جلوتره. در مورد درواز ه بانها هم کونامی بهتر عمل کرده و مثل فیفا با مشکل گیجی مفرط! گلر مواجه نیستیم. اما بدبختانه بازی مشکلات گرافیکی زیادی داره و اصلا و ابدا گرافیک این بازی در حد و اندازه های فیفا نیست. در زمینه ی گیم پلی، از اون اسونی میشه گفت مسخره ی بازی کمتر شده و بازی بیشتر به واقعیت نزدیک شده. ولی خب همونطوری که میدونید کونامی با این بازی خیلی از طرفدارانش رو نا امید کرد. میتونید به PESFAN سر بزنید تا کامل تر متوجه بشید.بر عکس فیفا تا میتونست روی گیم پلی بازی کار کرد و بیشتر مشکلاتش رو برطرف کرد. من به شخصه با نحوه ی بازی کامپیوتر توی PES 5 خیلی حال میکنم و از فیفا خیلی بهتره در این زمینه! تعویضها رو کاملا بر حسب وقت و نتیجه انجام میده و نحوه ی بازیش هم بر اساس موقعیت های بازی متفاوته ولی خب در فیفا تاکتیک کامپیوتر اکثرش سانتر توپ هستش که یه کم آزار دهنده و تکراری به نظر میرسه! اما امسال به نظر من برنده ی این رقابت جذاب! به طور حتم EA خواهد بود چونکه بر عکس کونامی که در خیلی از زمینه ها پسرفت داشت فیفا پیشرفت گرافیکی فوق العاده ای داشت و از نظر گیم پلی هم خیلی روش کار شد. کونامی اگر میتونست همون PES 4 رو با کمی تغییرات روانه ی بازار کنه شاید میتونست رقیبی برای فیفا باشه ولی با این فوتبال و این مشکلات گرافیکی عدیده! امسال بدجوری ضایع کردند و خیلی از طرفداران خودشون رو هم از دست دادند و البته به طور حتم بعضی از طرفداراشون به سمت فیفا میان lol ! ولی بازم هر دو بازی برتری ها و ضعف هایی رو نسبت به هم دارند و در کل بازی کردن هر کدومش یه حالی داره.

به به ميبينم كه كونامي هم حسابي خراب كرده!! ها ها ها ها! يه بار ديگه ثابت شد كه در خيلي از موارد کونامی در حد و اندازه هاي EA نیست. با این بازی که کونامی عرضه کرد خیلی از طرفداران خودش رو از دست داد. البته تقیر خودشون هم بود. وقتی از اول Gamer رو عادت میدی به بازی ساده، الان اینجوری میشه که همه نسخه ی قبلی رو به این ترجیح بدهند!
اینکه کدام یک از این دو بازی دیگری را شکست خواهد داد و پیروز میدان خواهد شد تشخیصش کار من و شما نیست دوست عزیز. سایت های بزرگ جهان با نمره هایی که به این دو بازی می دمن همه چیرو مشخص می کنند. تا همین الان هم نمره های این دو بازی در نسخه PS2 برتری محسوس PES5 رو نسبت FIFA06 نشون داده. ولی در مورد نسخه PC گرچه چند سایت امتیاز بالا بهش دادن ولی چون هنوز تعداد سایت های نمره داده شده به حد نصاب نرسیده نظری نمی دم و منتظر می شیم.
در این مورد PES گرافیکش از FIFA پایینتره خوب معلومه ولی اینو رو هم مطمئن باش هیچ کدام از طرفداران واقعی PES انتظار نداشتن گرافیک این بازی با FIFA برابری کنه چون این بازی در اصل بر پایه PS2 ساخته می شه و PS2 هم به علت نداشتن کیفیت خیلی بالا باعث می شه گرافیک بازی به این شکل باشه ولی همه چیز گرافیک نیست اصل کار گیم پلی بازی است که هنوز هم از فیفا جلوتره. این بازی هم بازی ای نیست که با 3-4 دست بازی بتونین در موردش نظر بدین. امکانات اضافه شده در PES5 نسبت به نسخه های قیبلش از قبیل دربیل ها، حرکات، شوت ها و ... خیلی پیشرفت کرده و زیاد تر شده. مثلا این بازی در حدود 10 نوع دربیل مختلف داره و برای بعضی بازی کنان نیز دربیل های منحصر به فرد داره.
در ضمن شما از کجا فهمیدی که همه طرفداران WE نسخه های قبلی رو به این ترجیح می دن؟ من با تمام کسایی که در ابن بازی حرفه ای هستند و خیلی وقته بازی می کنند صحبت کردم این نسخه را نسبت به قبلیا خیلی خوب می دانستند. به نظر خود من هم این نسخه خیلی پیشرفت کرده درست هنوز اشکالاتی داره و ممکنه در سری زمینه های کم ضعیفتر شده باشه ولی پیشرفت هاش انقدر هست که بتونه اون ضعف های ایجاد شده را بپوشونه.
البته من از اونا نیستم که اصلا نمیدونن FIFA رو چجوری می نویسن بعد می یان می گم WE بهتره. من هر دو رو بازی می کنم و مطمئنم PES هنوز هم از نظر گیم پلی از رقیبش جلوتره.

در ضمن این پست شما به علت مقایسه دو بازی بهتر بود در تاپیک FIFA06 vs WE9 زده می شد. اگر هم قصد دارید درباره این موضوع بحثی کنید و نظری بدهید خواهشا در آن تاپیک ادامه دهید.

آخرین ویرایش:
کونامی هر چقدر هم خراب کنه و بازی را سخت کنه و خلاصه هر بلایی سر PES 5 بیاره بازم PES یک سرو گردن ار فیفا بهتره...اصلا خواهشن اسم فیفا را در مقابل PES 5 نیارید
در مورد گرافیک هم بزار PS3 بیاد انوقت گرافیک PES را با FIFA مقایسه کن

کی گفته این نسخه پیشرفت نکرده.شمایی که اومدی نشستی یه دست بازی کردی و اصلا نفهمیدی چی به چیه بعد اومدی نظر میدی.بازی درسته یه کمی سخت شده ولی خیلی پیشرفت کرده و خیلی طبیعی و عالی شده.من هم چند دست اول بهم نچسیید بازی چون عادت نکرده بودم.ولی الان هرچی بازی میکنم بیشتر لذت میبرم و سیر نمیشم.
لطفا بحث مقایسه هم تو تاپیک خودش بکنید.اگه بشه این پستها رو برد اونجا عالی میشه.اشکان جان!

بچه ها ميدونند كه من يكي از طرفدارهاي سرسخت الون هستم.اما مثه بعضي از بچه ها از اين الون 9 خوشم نيومده.به نظرم الون 8 بهترين وينينگ تاريخ تا حالا بوده.اولين چيزي كه باعث شد من به شدت از الون 9 زده بشم اين بود كه قابليت LAN نداشت.واقعا عجيبه.الون 8 داشت اما 9 نداره.من هر شب حدود 2 ساعت با پسرخاله م كه همسايه م هست،الون بازي ميكردم.اين روند تا دو هفته پيش ادامه داشت تا اينكه الون 9 رو گرفتم.الون تك نفره هم كه زياد حال نميده.حالا يه چند وقته دارم تك نفره بازي مي كنم به هر حال يه پيشرفت هاي تو الون 9 هست كه نميشه از كنارش گذشت...اما به زودي بايد بازي رو پاك كنم تا بهش عادت نكردم...

الون 9 بزرگترين تغييري كه كرده تو گيم پليش بوده كه به نظر من خيلي هم بدتر شده.ببينيد نميگم سخت تر شده.ميگم بدتر شده.اينا با هم فرق دارند.يه موقع گيم پلي يه بازي سخت تر ميشه اما بهتر ميشه و هر وقت يه بازي سخت تر بشه دليل بر اين نيست كه بهتر شده.

الان يه سري ميگن: "چون بازي سخت شده بچه ها ميگن بد شده".ببينيد مهمترين فاكتور گيم پلي لذت بردن از بازي هست.حالا اگه ما بياييم هي بازي رو سخت تر كنيم تا طبيعي تر بشه،يعني بازي رو بهتر و جذاب تر كرديم ؟ بازي ايران و مقدونيه يه بازي واقعي بود.حالا اگه يه بازي فوتبال "كاملا واقعي" و شبيه سازي شده،با گيم پليي شبيه اون بازي بسازند شما اون بازي رو انجام ميديد ؟ از پاس هاي اشتباه ، از كم هوشي بازي كن ها ، از دريبل هاي نزده ، از Formation هاي غير پويا و ... چه كسي خوشش مياد و لذت ميبره ؟ شما از بازي ايران مقدونيه بيشتر لذت برديد يا آرژانتين و انگليس ؟

تو الون 9 سطح قوي ترين تيم ها اومده در سطح ضعيف ترين تيم هاي الون 8 و تو زمين با يه مشت بازي كن آماتور طرفيم.الان ديدم يكي از بچه ها ميگه تو الون هاي قبلي نصفه زمينو با يك نفر دريبل ميكردين و واسه همين لذت ميبردين و الون اين جور گيم پليش خيلي بده.ببينيد اولا ، دريبل كردن نصف بازي كن هاي زمين كاره آسوني نيست و خيلي هم سخته و خيلي مواقع غير ممكن.من ميتونم حضوري به شما اثبات كنم.هر كي تونست نصف زمينو در مقابل من دريبل بزنه من ديگه الون بازي نميكنم. دوما ، كه اين خيلي مهمتره اينه كه اگه شما ميگيد دريبل كردن بده و غير طبيعيه و نبايد اينطوري باشه ، ميتونيد از تيم هاي ضعيف الون استفاده كنيد كه عمرا نشه با بازي كن هاشون دريبل زد.تو الون 8 حق انتخاب داشتيد.

خوبي الون 8 اين بود كه هم تيم قوي داشت هم ضعيف.يكي اگه از دريبل زدن خوشش نميومد،ميتونست تيم ضعيف برداره و با همون تيم ضعيف ،يه تيم قوي رو ببره.ما تو كل كل هايي كه موقع بازي انجام ميديم بعضي وقت ها براي اينكه نشون بديم كه خيلي بازيمون خوبه ، يه تيم ضعيف بر ميداريم كه من تو الون يا عربستان يا ژاپن يا كره و ... ور ميدارم.اما تو الون 9 تيم قوي نداريم.من يه دريبل درست و حسابي با رونالدينيهو نميتونم بزنم تو الون 9.تو الون 9 نميشه از بازي لذت برد.فقط بايد حرص خورد.

تو الون 9 ، به مهاجم وسط توپ نميرسه !! تو روخدا امتحان كنيد بعد بگيد درست نميگم ! برزيل رو برداريد،رونالدو رو بذاريد وسط يا نوك حمله ، رونالدينيو رو هم بذارين سمت چپ حمله.سعي هم كنيد توپ ها رو به رونالدو برسونيد.پايان بازي بريد آمار اين دو تا بازي كن رو با هم مقايسه كنيد(تو الون 9 اين قابليت هست).رونالدو تقريبا همه چيش صفره.جاگيري مهاجم وسط تو الون 9 خيلي بده به طوري كه هيچ وقت پاس ها بهش نميرسه.هميشه جايي كه بايد باشه نيست.يا عقب تره يا جلوتره يا پشت دفاع حريفه. من گفتم شايد من شيوه م رو طوري چيدم كه اون وسط مشكل داره .واسه همين همه ي راهها رو امتحان كردم.مثلا استراتژي Center Attack رو انتخاب كردم.Position رونالدو رو عوض كردم و ... اما هيچي به هيچي.انگار اصلا نميشه از عمق دفاع حريف نفوذ كرد.

خطاها و آفسايد ها هم كه موجوديتشون براي آزار بازي كن هست.هيچ نقش مثبت ديگه اي ندارند.اگه بتوني سالي ماهي يه دريبل بزني،درست همون لحظه كه حريف رو رد كردي داور خطاي حريف رو ميگره.به جاش تو احمقانه ترين موقعيت ها آوانتاژ ميده.

ضعف هاي گيم پلي الون 9 خيلي بيشتر از اين هاس كه الان نميتونم بگم.مجموعه ي اين عوامل باعث شدند بازي اعصاب خورد كن و سخت بشه.نشه از بازي لذت برد.يه اشتباهي كه خيلي از بازي ساز ها انجام ميدن ، حالا چه از بازي ساز هاي ورزشي چه اكشن چه ... اينه كه نميدونند:

" تو دنياي بازي ها ، لذت بردن از يك بازي ، مهمتر از واقع گرايي و طبيعي بودنه اون بازي هست" (جمله قصار !!)

تو دنياي واقعي اگه به شما يه تير بخوره نميتونيد ديگه از جاتون تكون بخوريد و ممكن هم هست با يه تير بميريد،اما تو يه بازي چندين تير به شما ميخوره و بعد شما مي ميريد.حالا بگيد اگه با يه تير و به صورت كاملا طبيعي تو يه بازي اكشن و زرت و زرت سقط ميشديد! ، باز هم از اون بازي لذت ميبرديد و انجامش ميدادين ؟

slayer جان تنها کسی که شما رو درک میکنه منم باور کن این الون بازا چشماشونو بستن و متعصبانه به الون نگاه میکنن و اصلا به هیچ وجه حاضر به قبول هیچ نظری در این زمینه نمی باشند برام خیلی جالب بود وقتی که با کلی وقت گذاشتن تو تاپیک الون یه نقد از الون گذاشتم
فکر همه چیز رو میکردم جز اینکه که یکی از دوستان بیاد بگه(( بهتر بود نظر نمی دادی))
اخه لااقل اون قسمتهایی رو که به نفعتون بود رو تایید میکردید

من یادم نیست اینجا بود یا بازی دات ولی یادمه یه پست دادم مبنی بر اینکه اگه یه روز تو الون دریبل زدن مشکل بشه چه اتفاقی خواهد افتاد یادمه همون جا هم از کمتر شدن طرفداران الون به عنوان نتیجه کار گفتم من برای همیشه فیفا 2005 رو فراموش کردم ولی مطمئنا شما یه گوش چشمی pes4 دارید اینطور نیست؟

در مورد دروازبان هم در نقدم از الون نوشته بودم خیلی خوب کار شده اما الان که بیشتر الون بازی کردم
نقصهایی رو مثل بیرون نیومدن به موقع و همچنین اومدن به جلو (البته چند قدم) در مواقعی که مهاجم حریف در کنار مدافع در حاله حرکته دیدم که زیاد جالب نبود

البته نقص دروازبان در فیفا در مورد بیرون اومدن هاش خیلی فراتر از اینهاست بگذریم!!!

در مورد اون پچ هایی که صفحه قبل گذاشتم دوستان اگه طالب هستن موزیک دلخواهشونو بذارن تو فیفا یا موزیک دلخواهشونو در فیفا به mp3 تبدیل کنند حتما پچ مربوط به اونو نصب کنن من امتحانش کردم خیلی باحاله (توانایی import and export)
اگر هم از گیم پلی کنونی خسته شدید پچ perfect gameplay رو دانلود کنید

ببینید من خودم یکی از منتقدان Pes 5 هستم اما وقتی مثلا میگم فلان بخشش بدتر شده نسبت به نسخه ی قبلیه Pes می سنجیم و نه نسبت به فیفا... وقتی ما از Pes انتقاد میکنیم به این معنی نیست که میگیم فیفا بهتره پس خواهشن اشتباه نکنید....
بنظر من Pes 5 ایرداتی داره اما کماکان خیلی بهتر از فیفاست

" تو دنياي بازي ها ، لذت بردن از يك بازي ، مهمتر از واقع گرايي و طبيعي بودنه اون بازي هست" (جمله قصار !!)
من کاملا با این حرفت موافقم
برای من جذابیت مهمه..یکی از دوستان همین حرف را در مقایسه Cod 2 و Bia میزد و میگفت واقع گرایی Bia بیشتر از Cod هست اما برای من جذابیت مهم تره...بازی را برای لذت بردن میسازند و نه برای عین واقیعیت بودن...من اگه فوتبال واقعی بخوام میرم خودم فوتبال بازی میکنم

بچه ها ميدونند كه من يكي از طرفدارهاي سرسخت الون هستم.اما مثه بعضي از بچه ها از اين الون 9 خوشم نيومده.به نظرم الون 8 بهترين وينينگ تاريخ تا حالا بوده.اولين چيزي كه باعث شد من به شدت از الون 9 زده بشم اين بود كه قابليت LAN نداشت.واقعا عجيبه.الون 8 داشت اما 9 نداره.من هر شب حدود 2 ساعت با پسرخاله م كه همسايه م هست،الون بازي ميكردم.اين روند تا دو هفته پيش ادامه داشت تا اينكه الون 9 رو گرفتم.الون تك نفره هم كه زياد حال نميده.حالا يه چند وقته دارم تك نفره بازي مي كنم به هر حال يه پيشرفت هاي تو الون 9 هست كه نميشه از كنارش گذشت...اما به زودي بايد بازي رو پاك كنم تا بهش عادت نكردم...

الون 9 بزرگترين تغييري كه كرده تو گيم پليش بوده كه به نظر من خيلي هم بدتر شده.ببينيد نميگم سخت تر شده.ميگم بدتر شده.اينا با هم فرق دارند.يه موقع گيم پلي يه بازي سخت تر ميشه اما بهتر ميشه و هر وقت يه بازي سخت تر بشه دليل بر اين نيست كه بهتر شده.

الان يه سري ميگن: "چون بازي سخت شده بچه ها ميگن بد شده".ببينيد مهمترين فاكتور گيم پلي لذت بردن از بازي هست.حالا اگه ما بياييم هي بازي رو سخت تر كنيم تا طبيعي تر بشه،يعني بازي رو بهتر و جذاب تر كرديم ؟ بازي ايران و مقدونيه يه بازي واقعي بود.حالا اگه يه بازي فوتبال "كاملا واقعي" و شبيه سازي شده،با گيم پليي شبيه اون بازي بسازند شما اون بازي رو انجام ميديد ؟ از پاس هاي اشتباه ، از كم هوشي بازي كن ها ، از دريبل هاي نزده ، از Formation هاي غير پويا و ... چه كسي خوشش مياد و لذت ميبره ؟ شما از بازي ايران مقدونيه بيشتر لذت برديد يا آرژانتين و انگليس ؟

تو الون 9 سطح قوي ترين تيم ها اومده در سطح ضعيف ترين تيم هاي الون 8 و تو زمين با يه مشت بازي كن آماتور طرفيم.الان ديدم يكي از بچه ها ميگه تو الون هاي قبلي نصفه زمينو با يك نفر دريبل ميكردين و واسه همين لذت ميبردين و الون اين جور گيم پليش خيلي بده.ببينيد اولا ، دريبل كردن نصف بازي كن هاي زمين كاره آسوني نيست و خيلي هم سخته و خيلي مواقع غير ممكن.من ميتونم حضوري به شما اثبات كنم.هر كي تونست نصف زمينو در مقابل من دريبل بزنه من ديگه الون بازي نميكنم. دوما ، كه اين خيلي مهمتره اينه كه اگه شما ميگيد دريبل كردن بده و غير طبيعيه و نبايد اينطوري باشه ، ميتونيد از تيم هاي ضعيف الون استفاده كنيد كه عمرا نشه با بازي كن هاشون دريبل زد.تو الون 8 حق انتخاب داشتيد.

خوبي الون 8 اين بود كه هم تيم قوي داشت هم ضعيف.يكي اگه از دريبل زدن خوشش نميومد،ميتونست تيم ضعيف برداره و با همون تيم ضعيف ،يه تيم قوي رو ببره.ما تو كل كل هايي كه موقع بازي انجام ميديم بعضي وقت ها براي اينكه نشون بديم كه خيلي بازيمون خوبه ، يه تيم ضعيف بر ميداريم كه من تو الون يا عربستان يا ژاپن يا كره و ... ور ميدارم.اما تو الون 9 تيم قوي نداريم.من يه دريبل درست و حسابي با رونالدينيهو نميتونم بزنم تو الون 9.تو الون 9 نميشه از بازي لذت برد.فقط بايد حرص خورد.

تو الون 9 ، به مهاجم وسط توپ نميرسه !! تو روخدا امتحان كنيد بعد بگيد درست نميگم ! برزيل رو برداريد،رونالدو رو بذاريد وسط يا نوك حمله ، رونالدينيو رو هم بذارين سمت چپ حمله.سعي هم كنيد توپ ها رو به رونالدو برسونيد.پايان بازي بريد آمار اين دو تا بازي كن رو با هم مقايسه كنيد(تو الون 9 اين قابليت هست).رونالدو تقريبا همه چيش صفره.جاگيري مهاجم وسط تو الون 9 خيلي بده به طوري كه هيچ وقت پاس ها بهش نميرسه.هميشه جايي كه بايد باشه نيست.يا عقب تره يا جلوتره يا پشت دفاع حريفه. من گفتم شايد من شيوه م رو طوري چيدم كه اون وسط مشكل داره .واسه همين همه ي راهها رو امتحان كردم.مثلا استراتژي Center Attack رو انتخاب كردم.Position رونالدو رو عوض كردم و ... اما هيچي به هيچي.انگار اصلا نميشه از عمق دفاع حريف نفوذ كرد.

خطاها و آفسايد ها هم كه موجوديتشون براي آزار بازي كن هست.هيچ نقش مثبت ديگه اي ندارند.اگه بتوني سالي ماهي يه دريبل بزني،درست همون لحظه كه حريف رو رد كردي داور خطاي حريف رو ميگره.به جاش تو احمقانه ترين موقعيت ها آوانتاژ ميده.

ضعف هاي گيم پلي الون 9 خيلي بيشتر از اين هاس كه الان نميتونم بگم.مجموعه ي اين عوامل باعث شدند بازي اعصاب خورد كن و سخت بشه.نشه از بازي لذت برد.يه اشتباهي كه خيلي از بازي ساز ها انجام ميدن ، حالا چه از بازي ساز هاي ورزشي چه اكشن چه ... اينه كه نميدونند:

تو دنياي واقعي اگه به شما يه تير بخوره نميتونيد ديگه از جاتون تكون بخوريد و ممكن هم هست با يه تير بميريد،اما تو يه بازي چندين تير به شما ميخوره و بعد شما مي ميريد.حالا بگيد اگه با يه تير و به صورت كاملا طبيعي تو يه بازي اكشن و زرت و زرت سقط ميشديد! ، باز هم از اون بازي لذت ميبرديد و انجامش ميدادين ؟

سامان جون شما اولین و شاید اخرین نفری باشید به عنوان یه الون باز اینطوری در مورد الون مطلب مینویسی (شاید هم یه زودی ترور بشی)

ببین من قصد تایید یا رد کردن جملاتتو در مورد الون ندارم
اینکه الون سختر شده یا بدتر بحثیه که شاید جوابش رو باید در سلیقه شخصی افراد جستجو کرد

ولی نکته جالب صحبتات همین لذب بردن از بازیه در مورد اینکه لذت بردن در بازی مهمترین اصله هیچ شکی نیست در مورد خودم هم باید اینو بگم که اگر روزی بشه که حس کنم دیگه با فیفا حال نمیکنم ذره ای در کنار گذاشتنش تردید نمیکنم
یه مثال (شاید بی ربط!!) وقتی در مقابل کسانی فیفا بازی میکنم که جز راههای راحتتر گل زدن به چیز دیگه فکر نمیکنن زود خسته میشم و کنار میکشم حتی اگر طرف خیلی هم در فیفا ماهر باشه

اما در مورد دوم باحات مخالفم هیچ مانعی نداره که لذت بردن با واقعیت در یک بازی بهم نزدیک بشن اصلا این دو در بعضی از موارد لازم و ملزوم همدیگرند

در مورد فوتبال اصلا لازمه اینکه بازی قشنگ بشه همین واقعیته
به همین خاطره که الون بازی نمیکنم چون بازی رو فراتر از واقعیت میبینم

در مورد بازی های اول شخص هم به نظر من طبیعت اون ها همینه که ادم به راحتی سقط نشه اخه کجای دنیا همه دشمنای دنیا لوله تفنگشون من رو نشونه گرفته!!!!

سامان جون یه سوال فنی هم ازت دارم یادته چند تاسایت معرفی کردی که همشون به الون 10 از 10 داده بودن میخوام الان نظرتتو بدونم ؟ (ایا واقعا حق این الون 10 بود نه وجدانا بود )

آخرین ویرایش:
ببینید من خودم یکی از منتقدان Pes 5 هستم اما وقتی مثلا میگم فلان بخشش بدتر شده نسبت به نسخه ی قبلیه Pes می سنجیم و نه نسبت به فیفا... وقتی ما از Pes انتقاد میکنیم به این معنی نیست که میگیم فیفا بهتره پس خواهشن اشتباه نکنید....
بنظر من Pes 5 ایرداتی داره اما کماکان خیلی بهتر از فیفاست

فرزاد جون من وقتی اون پست رو زدم هنوز پست اقا سامان رو نخونده بودم اون پست در مورد صحبتهای slayer بود و بس..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or