FIFA 06 challenge every thing

با سلام خدمت همه دوستان بازی داتی ببببببخشید بازی سنتری امیدوارم حال همگی خوب باشه منو بگو می گفتم اولین نفرییم که مییام تو بازی سنتر عضو می شم نگو 47 نفر قبل ما عضو شدن اگه رشدش همینطوری باشه فکر کنم تو ماه اول رکورد بازی دات رو بزنیم

تشکر می کنم از دوستانی که با ایجاد این سایت باعث شدن تا دوستانی که داشتن کم کم پخش و پلا می شدن دوباره دور هم جمع بشن امیدوارم سایتی مثل بازی دات از نظر نظم و هماهنگی و سایتی برخلاف بازی دات از نظر سلیقه فردی مدیریت داشته باشیم این رو هم به مدیرای سایت قول می دم که دیگه از الان به بعد عمرا دیگه از کلمه بازی دات استفاده نکنم

البته می دونم جای این حرفا اینجا نیست ولی....

خوب این تاپیک به قصد معرفی محصول جدید Ea در سال 2006 و بیان نقاط قوت و ضعف این بازی بدور از هر گونه حاشیه (الون) با خلوص نیت کامل :d زدم امیدوارم به تاپیکی مفید تبدیل بشه نه به صحنه نبرد (((البته عنوان تاپیک خیلی فراتر از یه جنگ لفظیه)))

نوشته شده توسط behzadr:
محمد جان يه نكته جالب در مورد من و تو هست...هر دو عاشق ps3 هستيم...ولي اصلا در بازي فوتبال هيچ تفاهمي نداريم...

ببين عزيزمن اين نشد هنو كه با يه حركت كوچيك فلش هاي كيبورد بازيكن جا بمونه...تو الون خدايي من توپ رو از جلو دروازه مي گرفتم و با يه بازيكن ميشد همه دريبل زد و تا دم دروازه رفت.....حالا اينكه مجبور بشي پاس بدي شد عيب!!!!(به اين ميگن ايراده بني اسراييلي)
wink.gif
خيلي چاكريييييم خوبه تو اين تاپيك يكي نيومد فحشمون بده حداقل از يكي تشكر كنيم:)
منظورم اين نبود بهزاد....منظورم اينه كه همش طرف يه نوع كارو ميكنه
من همين الانم دارم فيفا و الون رو با هم بازي ميكنم و اصلا اهله خالي بستن در موردشون نيستم
مثلا قبول دارم كه مشكله اسامي آزار دهندس يا توپ ميره تو اوت!
اما برا بعضي ها بگم كه از آفسايده الون9 ايراد نگيريد كه كوچكترين مشكلي نداره داور هم خدايي آخرشه
واقعا ميگم من يه بارم قضاوته اشتباه ازش نديدم....حتي اگه خطايي كني كه بايد كارت بگيري و داور وقتي بازي متوقف شد خطا ميگيره و كارت ميده

محمد جان فحش چرا عزيز

من هنوز اين الون 9 رو بازي نكردم....پس نظر در مورد نسخه 9 اين بازي ندادم و نظرم در مورد نسخه 8 بازي بود.

ولي حركات تكنيكي 06 خدايي خيلي تغيير كرده..تا حالا با سر ضربه چيپ زديد؟فكر نمي كنم بتونيد خيلي راحت اين كارو بكنيد....ولي گل تميزي هم از آب در مي ياد..

ولي هوشه مصنوعي هيچ ربطي به سختي نداره ...هوشه مصنوعي يعني كه حريف در مقابله حركته شما چيكار ميكنه كه فيفا قربونش برم هميشه ميياد ميچسبه بهت تا تو له شي و توپو ازت بگيره هيچ راهي هم جز پاس دادن نداري!(منظورم اينه كه داور خيال كرده كشتي كجه و خطا نميگيره)
نحوه ی بازی کردن کامپیوتر واقعا یکنواخت و خسته کنندست..
معمولا در 90 در صد مواقع توپ را می بره به کناره ها و سانتر می کنه روی دروازه و معمولا 80 در صد مواقع هم توپ روی سر بازی کنای شما فرود میاد و گل نمیشه...15 در صد مواقع هم یهویی یک شوت از راه دور میکشه که ممکنه بره توی دروازه و 5 در صد مواقع هم اگه خوب دفاع نکنی و جا بمونی ممکنه تک به تک بشه با دروازه بانت...به نظر شما اینطور بازی کردن خسته کننده و یکنواخت نیست؟؟؟؟

--------------------------------------------------------------------------------

نصبش كردم يه دو سه روز كه بازي كردم يه نقد مينوسم
(به عنوان كسي كه 3 سال فيفا بازي كرده )
فقط خواهشن بی طرفانه باشه..ok
راستی منم وقتی Pes 5 را چند روزی بازی کیدم یک نقد مینویسم ...قول میدم بی طرفانه باشه....

اما من اگه می خواستم به فیفا 06 نمره بدم اینطوری بهش نمره میدادم
گیم پلی 6.0
گرافیک 8.0
صدا 8.0
ارزش 7.0
نمره ی کل 8.0

راه افزایش هماهنگی تیمی چیه.دارم به پیسی میخورم.مثلا الان حمایت طرفدارن 54 درصد است.
روی امنیت شغلی کار کردم شده99درصد :exclaim: فکر کن :exclaim:.پایین هم نمیاد. ولی هماهنگی تیمی داره روز به روز(بازی به بازی)کمتر میشه.الان رسیده به 30درصد.هرکار میکنم بالا نمیاد.تاکتیکو عوض می کنم.بازیکنا رو تعویض می کنم.یه بار جو گرفتم 11نفر اصلی رو عوض کردم!!! :o جون من ما رو روووشن کن . سوالا ی ما رو هم جواب بده
(همین کارا رو میکنی که آدم میره معتاد میشه دیگه!) :mrgreen: :mrgreen:
در ضمن عیدتم مبارک وحید جون :cool: خداییش عجب اسمیه ها :cool:

آخرین ویرایش:
اما من اگه می خواستم به فیفا 06 نمره بدم اینطوری بهش نمره میدادم
گیم پلی 6.0
گرافیک 8.0
صدا 8.0
ارزش 7.0
نمره ی کل 8.0

مطمئنی نمره گیم پلی 6 رو برا fifa نوشتی?
بازیکنها به زیبایی جا عوض میکنند و حرکاتشون بدون توپ عالیه و از همه مهم تر این که مثل ادم اهنی نمیدوند!!! فکر کنم تنها ایراد 06 ضربه ازادهاش باشه اونم نسبت به شماره های قبلی

بازیکنها به زیبایی جا عوض میکنند و حرکاتشون بدون توپ عالیه و از همه مهم تر این که مثل ادم اهنی نمیدوند!!! فکر کنم تنها ایراد 06 ضربه ازادهاش باشه اونم نسبت به شماره های قبلی
خب گیم پلی فقط به دویدن و حرکات بدن نیست...بلکه خیلی مسائل دیگه از جمله هوش مصنوعیه بازی..نحوه ی بازی کردن کامپیوتر...حرکات انفرادی بازی کنا و غیره و غیره را در بر میگیره
در مورد ضربه های آزادش هم بر عکس به نظر من از نکات مثبت بازی محسوب میشه....

مثل اينكه نوبت نقد ماست
خوب از دروازه بان شروع ميكنيم
بابا جون هركي دوس دارين به دروازه بان گير ندين بابا از نسخه هاي قبلي خيلي بهتر شده ديگه مثل 2005 توپ از زير دستش رد نميشه گل نا فرم هم نمخوره من كه يه روز تو قسمت پراكتيس بازي حركات دروازه بان رو تست ميزدم تا 6 تا شوت پشت سر هم رو ميگيره !!!!!! من كه كف كردم. بعدشم حركاتش خيلي طبيعي تر شده .
خوب حالا گيم پلي اين يكي هم بهتر شده
دوستاني كه ميگن گيم پلي داغونه اول بهتر سيستمشون رو عوض كنن
سرعت بازي از ترمالي 2004و 2005 خيلي بهتره تكنيكام با اينكه اكثرش شبيه 2005 ولي يكي دو تا جديدم داره كه قشنگه . البته بازيكنا يه كم رسمي راه ميرن انگار چوب زير چونشون زدن.
ولي يه چي بد داغون شده اونم گرافيك بازيه بازيكنا كه انگار به خودشون سرخاب سفيد اب زدن كچلاشون كه كلشون نور افكنه. تماشاگرا كه مثل هميشه درب و داغون همون بهتر كه نشونشون ندن . زمين بازي كه هيچ چي نگو به قول يكي از دوستان آسفالت سبز . آسمونم كه نگاه مي كني ياد جو مريخ ميوفتي خدا رحم كنه
(فكر كنم زدم تو پوز گرافيك)
تنها نكته نسبتا مثبت گرافيك اينه كه بازيكنا ديگه از دور كچل ديده نميشن مثل 2005
قسمت هاي جديد بازي خيلي بهم حال داد مخصوصا تريلر هايي كه تو بازي بود very توپ
صدا گذاري بهتر شده ولي هنوز عالي نيس با يه چي كه حال كردم تغيير صداي گزارشگر بود (از قبلي واقعا خسته شده بودم)
حالا هوش مصنوعي
اينم جزء چيزايي بود كه پيشرفت كرده
يه چي كه باهاش حال كردم اين بود كه بازيكنا ميفهمن كه نميتوني توپو ازش بگيري وقتي اينجوري ميشه سر به سرت ميزارن بازيت ميدن و به هر حال حسابي عصابتو خرد ميكنه ولي حال ميده
ديگه نميشه با يه استارت چند نفر رو دريبل داد همون نفر اول هر جوري شده حالتو ميگيره
خوب اينم از نقد ما اميد وارم كسي رو نرنجونده باشم
قربانتون bye

pro evolution soccer 5

خوب اول از همه چیز انتشار این نسخه از بازیتون رو بهتون تبریک میگم امیدوارم ارزش این همه انتظاری رو که براش کشیدید داشته باشه که مطمئنا این طور هم هست

در همین ابتدا بگم که من قصد نقد بازی رو ندارم چون میدونم به عنوان یه فیفا باز نمیتونم نقد خالی از تعصبی از این بازی داشته باشم فقط شما مطالب زیر رو فقط به عنوان یه نظر کانلا شخصی بخونید پس لازم نیست شاکی بشید و نقل قول بنویسید و ....

من چند روز پیش نسخه اصلی این بازی رو از یکی از دوستان گرفتم و با توجه به مطالبی که از شما در این تاپیک خونده بودم منتظر تفاوت های میان این نسخه و نسخه دموی اون بودم اما بعد نصب متوجه شدم که هیچ تفاوتی میان این دو نسخه وجود نداره ...
در ابتدا شاهد یه دموی گیج کننده بودم که اصلا هیچ معنا و مفهوم خاصی نداشت بعد از ورود به منوی اصلی با شنیدن اهنگ پیش زمینه کلی خندیدم واقعا فیفا با الون در این زمینه قابل مقایسه نیست شما منوها و موزیک های فیفا رو با منوها و موزیکهای الون مقایسه کنید تفاوت از عرش هست تا فرش
لطفا نگید برا ما گیم پلی مهمه که در مورد اونم حرف دارم

جا داره اینجا به شماها و کنامی یه تبریک بگم بابت اینکه بلاخره کنامی درک کرد که یه بازی فوتبال باید به فوتبال شبیه باشه نه به کارتون و این همون چیزیه که شما ها از سخت شدن بازی از اون یاد میکنید ولی به نظر من پیشرفت قابل مشاهده الون همین مورد که تعداد پاس ها بالا رفته به دنباله اون دریبل کردن پایین اومده
این همون چیزی بود که ما تو الون 3 و 4 تو بازی دات و ... فریاد میزدیم که بابا اینجا زمین فوتباله نه یه پیست اتومبیل رانی که هر کی سرشو بندازه پایین و لایی بکشه ولی شما ها فکر میکردید من وامثال من قصد تخریب الون رو داریم ولی کنامی این رو فهمید
حالا بازی یه کم سخت شده نه؟!!!!!!!
امیدوارم الون این راه رو ادامه بده

--در مورد پاس دادن ضعفهای الون در مقابل فیفا به وضوح قابل مشاهده است چه در نحوه پاس دادن چه در نحوه استوپ کردن توپ چه در شکل پاس برای مثال شما پاس L1+ Triangle رو در الون با همین نمونه در فیفا مقایسه کنید تفاوت رو به راحتی خواهید دید

--در مورد گزارشگر هم واقعا گزارشگر الون افتضاحه فکر کنم همتون اینو قبول داشته باشید
فیفا06 در زمین واقعا قوی عمل کرده

--در مورد دروازبان هم بگم که در مورد هوش مصنوعی دروازبان الون واقعا سرتر از فیفاست واین به وضوح قابل روئیته ولی در مورد رفلکس های دروازبان فیفا سرتره این هم به وضوح قابل روئیته

--شوت زدن در الون واقعا زیباست و چیزی است واقعا قابل انکار نیست ولی این رو هم بگم که فیفا کمر به برطرف کردن این نقیصه در فیفا بسته و در 06 هم فوق العاده عمل کرده ولی هنوز به کیفیت شوت های الون نمیرسه

--باور کنید باور کنید باور کنید که در فیفا سرعت تصمیم گیری بازیکنا نسبت به الون بیشتره این شاید برای شماها ملموس نباشه ولی برای کسانی که فیفا باز میکنن کاملا مشخصه
به نظر من یکی از راههایی که کنامی برای سخت تر کردن بازی ارائه داده همین پایین اوردن سرعت تصمیم گیریه به این صورت که به نظر میرسه از فرمانی که شما به بازیکن میدی تا زمان اجرا فاصله زمانی وجود داره هر چند این زمان خیلی کمه ولی برای من فیفا باز جز احساس خستگی از انجام بازی سودی نداشته
در ضمن بازیکنان در الون خیلی خشک به نظر میرسند

--و اما نقطه ننگین این نسخه از الون
تمام مصافهای تک به تک خطاست من نمیدونم شماها چگونه همگی باهم اعلام میکنید در الون 5 جز پیشرفت هیچ چیز قابل مشاهده نیست این یه نمونه روشن پس رفته
باور کنید واقعا اعصاب خرد کنه در نسخه قبلی از افساید در ستوه بودیم حالا از این مورد

--یه نکته دیگه هم اینکه در لول 5 ستاره دفاع cpu واقعا بدون اشتباه عمل میکنه در صورتی که در pes4 دفاع گاهی اشتباهاتی میکرد که باعث زیبا تر شدن بازی میشد (البته در این مورد اخر شاید جای شک باشه چون من هنوز اشتباه ندیدم )

در اخر هم به نظر من الون 5 پیشرفت هایی از نظر گیم پلی نسبت به الون 4 داشته ولی مطمئن باشید افراد زیادی هستند که الون 4 رو به الون 5 ترجیح بدن (کسانی که هنوز عشق لایی کشیدن دارن!!!)

می دونم الان همه شما با تک تک ایتمهایی که من گفتم مخالفید ولی تمامی صحبتهای بالا نظر شخصیه
حتی در جاهایی که از تاکیید هم استفاده شده شما جدی نگیرید به قول فیروز کریمی شور حسینیه!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or