FIFA 06 challenge every thing

با سلام خدمت همه دوستان بازی داتی ببببببخشید بازی سنتری امیدوارم حال همگی خوب باشه منو بگو می گفتم اولین نفرییم که مییام تو بازی سنتر عضو می شم نگو 47 نفر قبل ما عضو شدن اگه رشدش همینطوری باشه فکر کنم تو ماه اول رکورد بازی دات رو بزنیم

تشکر می کنم از دوستانی که با ایجاد این سایت باعث شدن تا دوستانی که داشتن کم کم پخش و پلا می شدن دوباره دور هم جمع بشن امیدوارم سایتی مثل بازی دات از نظر نظم و هماهنگی و سایتی برخلاف بازی دات از نظر سلیقه فردی مدیریت داشته باشیم این رو هم به مدیرای سایت قول می دم که دیگه از الان به بعد عمرا دیگه از کلمه بازی دات استفاده نکنم

البته می دونم جای این حرفا اینجا نیست ولی....

خوب این تاپیک به قصد معرفی محصول جدید Ea در سال 2006 و بیان نقاط قوت و ضعف این بازی بدور از هر گونه حاشیه (الون) با خلوص نیت کامل :d زدم امیدوارم به تاپیکی مفید تبدیل بشه نه به صحنه نبرد (((البته عنوان تاپیک خیلی فراتر از یه جنگ لفظیه)))

سلام

من نمي دونم چرا سبك بازي خودتو نو عيب مي دونيد و به سازنده ربط مي ديد

من چند تا گل در حالت سخت بازي براتون بذارم كه از كاشته يا از پشت محوطه 18 زدم.درسته كه خيلي هاش بلوكه ميشه ولي اگه درست شوت بشه و يا ضربه كاشته رو درست بزنيد شاهد گلهاي زيبايي خواهيد بود.اين عيب به نظر من كاملا منتفي هست.....

درود. بله سبك بازيه ما مشكل داره و شركت هيچ مشكلي نداره و اين اشكال هم كاملا به نظر شما منتفيه!!!! جوابي از اين بهتر كه نميتونستي بدي نه؟؟؟ به هر حال اينجا فكر كنم جايي باشه كه مردم بيان و نظر خودشون رو بدند و نظر هر كسي هم براي خودش محترمه و براي بقيه هم قابل احترام. ما نميتونيم يكي رو به خاطر اينكه حالا به قول شما و به فرض غلط سبك بازيش اشكال داره بكوبيم و بگيم اهاي! مشكل از خودته!!!! اونا اتفاقاتي بود كه براي من افتاده بود و به نظر من(به عنوان يه طرفدار فيفا) نقطه ضعف محسوب ميشه.

ممنون از درودت دوست من

ببين من با هركي كه بازي كردم يا مي دونم 06 باز هستن اشكالات زياد گرفتيم.يكيش همون خطهاي كنار زمين هست كه توپ ازش بيرون ميره ولي اوت داور نمي گيره.من بارها توپ رو به وسيله دروازه بان گرفتم كه اونم داخل چارچوب بوده.ولي گل نگرفته.

ولي ايني كه شما ميگي واقعا من يكي اصلا باهاش مشكلي نداشتم.البته عكس العمل دروازه بان هم كاملا طبيعي هست...

ببين من با هركي كه بازي كردم يا مي دونم 06 باز هستن اشكالات زياد گرفتيم.يكيش همون خطهاي كنار زمين هست كه توپ ازش بيرون ميره ولي اوت داور نمي گيره.من بارها توپ رو به وسيله دروازه بان گرفتم كه اونم داخل چارچوب بوده.ولي گل نگرفته.
این که دیگه تابلوه ..نابیناها هم دیگه این موارد را مکررا در بازی دیدند

شايد تا الان 70%كاپها رو گرفته باشم و اصلا هم خسته نمي شم
بهزاد جان اگه کاپ می خوای بگیری اصلا نیازی نیست بازی کنی یک تیم قوی ور دار فقط بزن روی شبیه سازیه بازی معمولا 90 درصد بازی ها به نفع تو تموم میشه..من که اینطوری در عرض یک روز تمام کاپ هاشو گرفتم 100%..

ضمنا اضافه کنم که بردن در این فیفا 06 از کامپیوتر اصلا هنر نیست در تمام Difficulty ها از Proffesional بگیر تا World class انقدر راحت میشه برد که خودت متعجب میشی ..اگه دوستانی نمی تونند بازی را براحتی ببرند بهتره ادعای فیفا باز بودن نکنند و برند یکم بیشتر تمرین کنند...این صحبتی که کردم کاملا جدی بود و قصد خالی بندی هم ندارم

باسلام خدمت دوست عزیز slayer که خودشونو از متعصبین فیفا معرفی کردند

slayer جون درکت میکنم این فیفا با وجود همه قشنگیهاش با شوت مشکل عجیبی داره در بصضی از ورپنها همش گل بود 2002 و 2004 و در بعضی هیچ کدوم گل نبود مثل 2005 ولی این مشکل در فیفا 06 تا حد زیادی مرتفع شده
در مورد صحبتهای اقا بهزاد هم باید بگم که ایشون هم درست میگن تفاوت نظر شما و ایشون رو میشه در این عکس بررسی کرد

zamin.jpg

اول در مورد شوت باید به ea در مورد اینکه از هرجای زمین توانایی زدن شوت روی زمین را داریم تبریک گفت
با یه تقه زدن رو دکمه شوت . شوت زمینی و با پر کردن اون شوت هوایی میشه

خوب برگردیم سر همون عکس نقاطی که با قرمز مشخص کردم نقاطی هستند که شوت کردن از این نقاط با یه بازیکن مناسب و کمی دقت به گل منجر میشه این رو من میتونم به راحتی باگذاشتن صحنه های سیو بازیم براتون ثابت کنم
اما نقاطی که با رنگ ابی مشخص شده نقاطی هستند که گل شدن شوت روی این نقاط کمی مشکل به نظر میرسه ولی اگر مقدار پر شدن توپ صحیح باشه در مواقعی شاهد گلهای این چنینی هم خواهیم بود
مطمئنا جناب slayer عزیز شوت زدن از این نقاط رو مورد نظرشون است

اما slayer جان در هنگام شوت کردن از این نقاط ابی چند نکته رو به خاطر داشته باش تا شاهد یه گل زیبا باشی
1-اگر قسمت پر کردن شوت رو به 10 قسمت تقسیم کنیم 9 قسمت از اون رو پر کن
2-در هنگام پر کردن توسط گیم پدت به توپ جهت دلخواه بده
3-بعد از پر کردن توسط گیم پدت به توپ کات بده

البته اگه این 3 مورد رو رعایت کنی شاید از هر 10 شوت بتونی یدونشو گل کنی در فوتبال واقعی هم به نظر من همینطوره

در مورد اون نقطه زرد هم یه گل از روی زمین از اون نقطه تو منیجر مد زدم واقعا زیبا بود (از روی زمین) :mrgreen:

آخرین ویرایش:
سلام

فرزاد جون اون جوري كه حال نمي ده.تازه مثلا من با تيم چلسي رو همون حالتي كه گفتي رفتم.همه اش برد نبود.ولي مساوي بيشتر بود

بعد هم من باز ي مي كنم تا ازش لذت ببرم...اين جوري كه كيفي نداره

در مورد صحبت هاي وحيد هم بايد اضافه كنم من يه بار از نيمه زمين حريف يه شوت زدم كه يه گل زير طاق شد اونم در حالت سخت بازي و بارها هم به تيرها كوبيدم.دروزاه بان در برخي حالات نزديك تعادل بيشتري رو توپ داره كه در واقعيت اين هم طبيعي تر هست.

راستي عكست هم باز نشد وحيد جون...

وحید جان !!
ما داریم اینجا افغانی له می کنیم دیگه .
ما یه سوال ازت کرده بودیم ها.دوباره به مشکل برخوردم

چه سوالی وحید جون؟
(ولی این وحید چه اسم باحالیه ها)

بهزاد تاریخ انتشارش رو پیدا میکنم بهت میگم.

با سلام. وحيد جان خيلي ممنون از راهنماييهات. حتما اون راه هارو امتحان ميكنم. راستي يكي از دوستان گفته بود كه بردن توي فيفا خيلي راحته! البته من نميدونم منظور اين عزيزمون چه سبكي بود!!! بله بردن توي بازيهاي دوستانه خيلي راحته! ولي وقتي تو یه بازيه رسمي توي Manager mode و جلوی یکی از تیمهای بالا جدولی بازی میکنی 100 برابر بازی سختتر میشه. یا مثلا وقتی جلو یه تیم ته جدولی بازی میکنی کاملا مشخصه که مثل تیم سایپا!!! فقط دارند برای مساوی بازی میکنند.

توی Champions league هم همینطور. در کل هوش مصنوعی بازی خیلی بالاس!

البته شاید شما یه Superhero باشی که توی همه ی سبکهای فیفا راحت قهرمان میشی!

راستی بچه ها یه مشکل وحشتناک دیگه هم داره!!! وقتی دروازه بان میخواد توپو شوت کنه حدود 1 متر از محوطه ی جریمه میاد بیرونتر!!!!!!!!!!!!!!

و یه چیز دیگه هم امروز برای من اتفاق افتاد

با Getafe توی ورزشگاه خودم بازی داشتم. یه دونه کرنر شد، بعدش که سانتر کردم توپ رفت زیر پای یکی از یاراش اونم با پا از فاصله ی 5 متری توپو به دروازه بانشون پاس داد و دروازه بان هم با دست گرفتش!!!!!!!!!!!!!!!

موفق باشید

احتمالا اون جریا ن پاس به دورازه بان هم فكر كرده كه ضربه اتفاقي بوده....ولي اون جريان بيرون اومدن دروازه بان اگه دقت كنيد موقع زدن ضربه پاش داخل هست و بعد كاملا بيرون مي ياد...البته شايدم من دارم اشتباه مي گم

ولي ضربه شروع مجدد دروازه بان خيلي خيلي يواش هست..وقتي كه توپ رو با دست جمع مي كنه...اين يكي اعصاب منو خورد مي كنه.....بارها روي اين حركت گل خوردم

توی Champions league هم همینطور. در کل هوش مصنوعی بازی خیلی بالاس!
بابا بخدا من دفه اول كه بازي كردم رو world class3-0 بردم
ولي هوشه مصنوعي هيچ ربطي به سختي نداره ...هوشه مصنوعي يعني كه حريف در مقابله حركته شما چيكار ميكنه كه فيفا قربونش برم هميشه ميياد ميچسبه بهت تا تو له شي و توپو ازت بگيره هيچ راهي هم جز پاس دادن نداري!(منظورم اينه كه داور خيال كرده كشتي كجه و خطا نميگيره)

راستي يادمه وحيد گفتي كه تو وينينگ هر تنه اي رو خطا ميگيره!!!!(به اين ميگن ايراده بني اسراييلي)
ميگم بد نيست يه بار بشيني فوتباله واقعي ببيني كه هيچ وقت كسي برا توپ گرفتن نميره خودشو بچسبونه به طرف يا تنه بهش بزنه و اگرم اين كارو كنه حتما داور خطا ميگيره.

محمد جان يه نكته جالب در مورد من و تو هست...هر دو عاشق ps3 هستيم...ولي اصلا در بازي فوتبال هيچ تفاهمي نداريم...

ببين عزيزمن اين نشد هنو كه با يه حركت كوچيك فلش هاي كيبورد بازيكن جا بمونه...تو الون خدايي من توپ رو از جلو دروازه مي گرفتم و با يه بازيكن ميشد همه دريبل زد و تا دم دروازه رفت.....حالا اينكه مجبور بشي پاس بدي شد عيب!!!!(به اين ميگن ايراده بني اسراييلي)
wink.gif

درود.

محمد جان دوست عزيز چرا ربط نداره اخه؟؟؟؟ چرا ربط نداره؟؟!!!

خيلي هم توي آسوني يا سختي بازي تاثير داره. مثلا وقتي كه شما يارت رو ميخواي حركت بدي براي سانتر همه ي يارهاي كامپيوتر يه جوري حركت ميكنند و به يه سمتي ميرند كه كار سختتر بشه! حتی بعضی وقتها ممکنه دو نفره به استقبالت بیان، بعضی موقع ها که بدونه فرصت خیلی خطرناکه ممکنه رو یار ما خطا بکنه. (و داور هم بیشتر مواقع کارت زرد میده!!) يارگيريها فوق العاده واقعي و عالي كار شده. مثلا Eto'o از تیم من که تا حالا 15 تا گل زده همیشه نحوه ی حرکت بازیکن ها باهاش با بقیه بازیکنام فرق داره. مثلا موقع سانترها همیشه دو تا یارگیر عقب و جلوش هستند. در کل وقتی توی یه بازی تغییر تاکتیک بدی ممکنه کل سیستم بازی کامپیوتر رو به هم بریزی. کما اینکه برای من زیاد اتفاق افتاده، مثلا با یه دونه مهاجم بازی کردم دقیقه ی 70 بازی دو تا تغییر یکی توی هافبک و یکی توی حمله دادم. یعنی Ronaldinho رو بردم خط حمله و Deco رو هم با Maxi تعویض کردم. بعد از چند دقیقه کاملا دفاع کامپیوتر به هم ریخته میشه و Roni همیشه و یا میشه گفت بیشتر مواقع فقط یه یارگیر داره. و اتفاقا توی همون بازی از فضای سمت چپ زمین (یعنی همونجا که قبلا دکو بود) با ماکسی فرار کردم، یه سانتر به تیر یک، Eto'o رو هم طبق معمول 2 3 نفره گرفته بودند! و گلی که رونالدینیو میزنه! این حرف شما که میگید هوش مصنوعی تاثیر نداره رو سختی بازی واقعا عجیبه. یه مثال ساده میزنم.

توی یه بازی اکشن، هوش مصنوعی سربازان دشمن تاثیری روی سختی و آسونی بازی نداره؟؟؟!

بچه هایی که PES رو دوست دارند باید یه کم منطقی تر باشند! Game Play این دو تا بازی از زمین تا اسمون با هم فرق داره و هر کدوم هم برتریهایی نسبت به اون یکی داره. دلیل نمیشه چون مثلا من طرفدار فیفا هستم و به Game Play این بازی عادت کردم بیام شرکت کنامی رو ببرم زیر سوال!!! ولی خوب فیفا هم مشکلات زیادی داره و میتونست خیلی از این بهتر باشه. همونطور که قبلا گفتم باید منتظر Fifa World Cup هم باشیم. چون به طور حتم رو اون بازی خیلی بیشتر از این کار میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or