Multi Platform FC 24

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA Vancouver
تاریخ انتشار
جمعه - ۷ مهر - ۱۴۰۲
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Screenshot 2023-07-10 184433.png

شروع یک دوره جدید برای یک بازی بین المللی

شما می توانید انواع ویژگی های جدید که نوآوری و اصالت را پدید می آورد، در واقعی ترین تجربه فوتبالی جستجو کنید.​

اولین تریلر بازی FC 24

View attachment EA_SPORTS_FC_24_Official_Announce_Trailer_-vL01jbgENE_136.mp4

عکس های رسمی بازی

HyperMotionV

در فناوری HyperMotionV با استفاده از ضبط داده های حجمی ( volumetric data ) که در بیش از 180 مسابقه حرفه ای فوتبال مردان و زنان برای تأثیرگذاری بر حرکات بازیکن، بازی را همانطور که واقعا انجام می شود، ثبت می کند. این حرکت تمام سبک بازی تیمی و همچنین باعث شده که «1200 سبک دویدن» کپچر شود تا طرفداران بتوانند سبک و سیاق منحصر به فرد حرکت بازیکنان برتر را در دنیای واقعی را در یک بازی ویدیویی تجربه کنند.

Screenshot 2023-07-14 040317.png

سبک بازی ( PlayStyles ) بهینه شده توسط OPTA

PlayStyles بازیکنان درون زمین را ابعاد جدیدی میبخشد و این فناوری از قدرت هایی که با نمره به بازیکنان تعمیم داده می شود عمیق تر است تا باعث شود توانایی‌ها و مهارت های شخصی درون زمین بازیکنان را که منحصر به فرد می کند، در زمین به صورت زنده و پویا به شما نشان دهد. PlayStyles از داده‌های بازیکنان در دنیای واقعی از Opta و منابع دیگر به دست می‌آید که مستقیما بر گیم‌پلی تثیر می‌گذارد و به بازیکنان قابلیت‌های منحصربه‌فردی می‌دهد که باعث می‌شود شیوه بازی آنها معتبرتر به نظر برسد. PlayStyles+ این توانایی‌های هک شده را به استانداردهای جهانی ارتقا می‌دهد. به طور مثال شوت های قدرتی هالند که منحصر به خود این بازیکن است و این باعث می شود که بازتاب توانایی‌های بازیکنان سوپر استار در بازی در سطحی اجرا می شوند که کمتر بازیکنی می‌تواند به آن برسد.

PlayStyles که با داده‌های Opta در دنیای واقعی بهینه شده است، به ورزشکاران بُعد می‌دهد. فراتر از رتبه بندی های کلی برای زنده کردن توانایی های درون زمینی که بازیکنان را خاص می کند. هر PlayStyle به بازیکنان قابلیت‌های منحصر به‌ فردی را می‌دهد که می‌بینید و احساس می‌کنید که روش بازی آنها را معتبرتر می‌کند. PlayStyles+ به توانایی‌های DNA مانندی شباهت دارد که استانداردهای بازیکنان را در کلاس جهانی ارتقا را می‌دهد و به بازیکنان نخبه توانایی بازی در سطحی را می‌دهد که کمتر کسی می‌تواند به آن برسد.
  • PlayStyles: هر فوتبالیستی در جهان یک روش متمایز برای بازی دارد؛ PlayStyles این بُعد را با توانایی‌های امضا شده ای به بازی جهانی سوق می دهد که بازی بازیکنان را فراتر از امتیازات کلی می‌برد و به آنها کمک می‌کند در زمین برجسته شوند. هر یک از 34 سبک بازی که بر هر مرحله از بازی از گل زنی تا دفاع تثیر می گذارد، این ویژگی در در تمام مُد های بازی بازی به جز VOLTA FOOTBALL موجود است.​
  • PlayStyles+: فقط بهترین بازیکنان جهان دارای PlayStyles+ هستند که توانایی آن را از «ویژه و خاص» به «تماشایی و جذاب» افزایش می‌دهد. با Playstyles+ که به بازیکنان برتر کمک می کند تا در زمین بدرخشند، می توانید تفاوت را ببینید و احساس کنید.​

Screenshot 2023-07-14 040454.png

FROSTBITE یک موتور گرافیکی پیشرفته

Frostbite یک موتور گرافیکی پیشرفته است که جزئیات یک دنیای واقعی را در یک بازی ارائه می‌کند و سطح جدیدی از غوطه‌ور شدن را برای هر مسابقه به ارمغان می‌آورد. فناوری کاملا جدیداسکلت بندی به نام SAPIEN ظاهر و حرکت بازیکنان را با مدل‌های بدنی واقعی بازطراحی کرده که آناتومیک بدنی یک انسان را تا 10 برابر دقیق‌تر و حرکات را تا کوچک ترین جزئیات اندازه گیری می کند و همین طور فیزیک پارچه را که GPU CLOTH نام دارد شبیه ساز فیزیک پارچه بازیکنان را به بهترین شکل ممکن شبیه ساز می کند پارچ هایی که بیشتر تکان میخورند، موج می‌زنند تا رفتار بدنی بازیکنان بهتر به نمایش بگذارد و این فناوری در زمان های جشن های بعد از گل و نماهای نزدیک به زیبای خود نمایی می کند و بسیار به دنیای واقعی فوتبال نزیک است.

Screenshot 2023-07-14 192721.png

Screenshot 2023-07-14 193041.png

Screenshot 2023-07-14 151436.png

توضیحاتی درباره «HyperMotionV» و «Frames Captured»

Gameplay Deep Dive HyperMotionV

Gameplay Deep Dive Attacking

Gameplay Deep Dive Defending

Career Deep Dive Total Management System PART1

Advanced Defending Information

Screenshot 2023-07-19 130512.png

Gameplay Deep Dive PlayStyles PART1 and PART2

PlayStyles Instructions Part 1

SLIDER In EA FC 24​

این پست به طور دائم به روز رسانی خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
یه مشکل عجیبه از اول بازی دارم :|
کسی تو ایکس باکس هست آبجکتیواش درست نشون داده نشه انگاره باگ داره همیشه عدد 1 و نشون میده من اصن نمیتونم بفهمم چیزی دارم یا نه تا برم باز کنم همینجوری هر چند وقت یه بار سر میزنم ببینم چیزی هست کلیم کنم
برای من از روز اول اینطوری بود و هر سری با اینکه میدونستم چیزی نداده ولی باز میرفتم چک میکردم :D 1-2 هفته پیش یدفعه درست شد خودش

آقا دی ان اس مناسب برای ایکس باکس چی هست؟ هرکار میکنم وصل نمیشم
بستگی به اینترنتت داره
برای من با نت مخابرات این dns کار میکنه:
78.157.42.100
78.157.42.101
اینترنت آسیاتک اگه با dns کنسول رو روشن کنم به سرور ea وصل نمیشه :|، کنسول رو بدون dns خاموش میکنم بعد که روشن کردم 185.51.200.2 رو میزنم وصل میشه.

دوستان این کاتسین های ابتدای بازی چی شدن؟
تو کریر که به کل حذفشون کردن. آلتیمیت هم همینه؟
تیم توسعه دهنده EA FC اومده تمامی پرزنتیشن ها و لاین-آپ های قبل مسابقه ( pre match lineup ) رو حذف کرده و به جای اون از ویژگی جدیدی به نام Dynamic Match Intros اضافه کرده ( برای کنسول های نسل نهمی و نسخه پی سی ) که داستان کوتاه سینمایی متناسب با هر مسابقه، لیگ و جام هایی که در آن بازی می شه رو به صورت ارائه‌های بسیار کوتاه به نمایش میذاره. ( در نسخه پلی استیشن 4 پرزنتیشن های طولانی هنوز در بازی هستش و حذف نشده )

همین موضوع باعث و بانی این شده بسیاری از طرفدار های بازی از این موضوع انتقاد کنن و باعث شده حس غوطه وری قبل شروع مسابقات بازی عملا از بین بره؛ چیزی که سری FIFA همیشه زبان زد خاص و عام بود و در این زمینه هیچ وقت کم کاری نمیکردن و اینا عملا با این کارشون همین موضوعی رو که توش معروف بودن رو هم زدن حذف کردن.

در فروم رسمی EA مربوط به بازی EA FC هم انقدر حجم انتقاد ها زیاد بود که EA مجبور شد واکنش نشون بده و توی بیانیه رسمی خودشون توجیحات و بهانه هایی آوردن که بیشتر طرفدار های بازی رو عصبی کرد و توسعه دهندگان اومدن گفتن ما اومدیم پرزنتیشن ها رو کوتاه کردیم که وقت کسی گرفته نشه و خیلی ها پرزنتیشن های قبل بازی رو SKIP میکنن و از این صحبت ها !

Screenshot 2024-01-12 173341.png

عملا پرزنتیشن های جدید به نام Dynamic Match Intros رو اومدن برای بخش التیمیت طراحی کردن و نکته اینه که چرا پرزنتیشن های طولانی رو زدن حذف کردن و میتونستن بذارن تو بازی بمونه. توی بخش تنظیمات هم دو گزینه میذاشتن و هر کسی دوست داشت پرزنتیشن های جدید Dynamic Match Intros رو انتخاب می کرد و بخشی دیگر پرزنتیشن های طولانی ( کلاسیک ) اصلا کسی التیمت و بخش آنلاین بازی میکنه همین پرزنتیشن های کوتاه رو هم SKP میکنه و براش فرقی نداره پرزنتیشن ها بخواد طولانی باشه یا کوتاه !

خلاصه این که طرفدار ها منتظر بودن که با انتشار هر آپدیتی، پرزنتیشن های طولانی از دوباره برگرده؛ ولی چیزی که مشخصه اگر قرار بر این باشه پرزنتیشن های طولانی از دوباره برگرده، در نسخه FC 25 این اتفاق رخ خواهد داد؛ تازه اونم شاید و هیچ چیزی قطعی نیست.​

بستگی به اینترنتت داره
برای من با نت مخابرات این dns کار میکنه:
78.157.42.100
78.157.42.101
اینترنت آسیاتک اگه با dns کنسول رو روشن کنم به سرور ea وصل نمیشه :|، کنسول رو بدون dns خاموش میکنم بعد که روشن کردم 185.51.200.2 رو میزنم وصل میشه.
همین کاری که گفتی رو کردم و بدون dns خاموش کردم درست شد. تشکر رفیق.

تیم توسعه دهنده EA FC اومده تمامی پرزنتیشن ها و لاین-آپ های قبل مسابقه ( pre match lineup ) رو حذف کرده و به جای اون از ویژگی جدیدی به نام Dynamic Match Intros اضافه کرده ( برای کنسول های نسل نهمی و نسخه پی سی ) که داستان کوتاه سینمایی متناسب با هر مسابقه، لیگ و جام هایی که در آن بازی می شه رو به صورت ارائه‌های بسیار کوتاه به نمایش میذاره. ( در نسخه پلی استیشن 4 پرزنتیشن های طولانی هنوز در بازی هستش و حذف نشده )

همین موضوع باعث و بانی این شده بسیاری از طرفدار های بازی از این موضوع انتقاد کنن و باعث شده حس غوطه وری قبل شروع مسابقات بازی عملا از بین بره؛ چیزی که سری FIFA همیشه زبان زد خاص و عام بود و در این زمینه هیچ وقت کم کاری نمیکردن و اینا عملا با این کارشون همین موضوعی رو که توش معروف بودن رو هم زدن حذف کردن.

در فروم رسمی EA مربوط به بازی EA FC هم انقدر حجم انتقاد ها زیاد بود که EA مجبور شد واکنش نشون بده و توی بیانیه رسمی خودشون توجیحات و بهانه هایی آوردن که بیشتر طرفدار های بازی رو عصبی کرد و توسعه دهندگان اومدن گفتن ما اومدیم پرزنتیشن ها رو کوتاه کردیم که وقت کسی گرفته نشه و خیلی ها پرزنتیشن های قبل بازی رو SKIP میکنن و از این صحبت ها !

View attachment 324680

عملا پرزنتیشن های جدید به نام Dynamic Match Intros رو اومدن برای بخش التیمیت طراحی کردن و نکته اینه که چرا پرزنتیشن های طولانی رو زدن حذف کردن و میتونستن بذارن تو بازی بمونه. توی بخش تنظیمات هم دو گزینه میذاشتن و هر کسی دوست داشت پرزنتیشن های جدید Dynamic Match Intros رو انتخاب می کرد و بخشی دیگر پرزنتیشن های طولانی ( کلاسیک ) اصلا کسی التیمت و بخش آنلاین بازی میکنه همین پرزنتیشن های کوتاه رو هم SKP میکنه و براش فرقی نداره پرزنتیشن ها بخواد طولانی باشه یا کوتاه !

خلاصه این که طرفدار ها منتظر بودن که با انتشار هر آپدیتی، پرزنتیشن های طولانی از دوباره برگرده؛ ولی چیزی که مشخصه اگر قرار بر این باشه پرزنتیشن های طولانی از دوباره برگرده، در نسخه FC 25 این اتفاق رخ خواهد داد؛ تازه اونم شاید و هیچ چیزی قطعی نیست.​

جالبه تو هر نسخه یه چیزی رو حذف میکنن بعد تو نسخه های بعدی به عنوان قابلیت جدید تبلیغش میکنن
امان از بازی که رقیب نداشته باشه

کلی زور زدم اوزه بیو رو بگیرم الان که ۳ تا پک مونده امباپه داد بهم :D تو سیستم 4.2.4 بین اوزه بیو، بوتراگوئنو و امباپه گلد کدومو میزارید؟ میدونم منطقیش امباپه اوزه بیوه ولی از بوترا شدیدا راضیم یه چیز عجیب خوبیه :D

• Like
Reactions: Amin_Evil_Dead
لطفا یه راهنمایی کنید
با تشکر
اگه منظورت اینه که با اونایی که بازی میکنی نتونن بهت پیام بدن باید از تنظیمات کنسولت بری و بذاری رو اینکه اونایی که تو لیست دوستانت نیستن نتونن بهت پیام بدن
کلی زور زدم اوزه بیو رو بگیرم الان که ۳ تا پک مونده امباپه داد بهم :D تو سیستم 4.2.4 بین اوزه بیو، بوتراگوئنو و امباپه گلد کدومو میزارید؟ میدونم منطقیش امباپه اوزه بیوه ولی از بوترا شدیدا راضیم یه چیز عجیب خوبیه :D
ضمن عرض اینکه سگ تو این شانس 😎 باید بگم چرا هر 3 رو بازی نمیدی؟امباپه رو بذار وینگ چپ و اون دو تا هم مهاجم.اینطوری قبل پایان نیمه اول کار حریفو میسازی :D

ضمن عرض اینکه سگ تو این شانس 😎 باید بگم چرا هر 3 رو بازی نمیدی؟امباپه رو بذار وینگ چپ و اون دو تا هم مهاجم.اینطوری قبل پایان نیمه اول کار حریفو میسازی :D
اینم گزینه خوبیه باید تست کنم وینگ چپم هری کیوله بیرون پاهاش عالیه :D

• Like
Reactions: Amin_Evil_Dead
امباپه روی وینگ اصلا بدرد نمیخوره بخصوص وینگ چپ که نه تریولا میتونه بزنه نه فینس و نه شوت مستقیم(شوت هاش داغونه بخصوص ویک فوت سر والی پایینش) بهترین پوزیشنش ST عه سمت راست اوزه هم ST چپ چون ویک 5 هست بوترا هم وینگ چون راحت با پلی استایلش میتونه از وینگ نفوذ کنه امباپه یذره لش طوره واسه جفت امباپه و اوزه هم Stay forward Get in behind بذار که بتونن پشت مدافعین بدوعن بخاطر رپید+ که جفتشون دارن البته چون 424 بازی میکنی یکیشون باید روی Mixed Attack باشه که نقش CF بگیره بنظرم امباپه رو بذار

کسی این مشکل زیر رو داره زمانی که میخواد وارد UT بشه ؟
Connecting to Ultimate team is not possible at the moment.

ظاهرا مشکل سراسریه و یه سریا تو redditهم زده بودن که این مشکل رو دارن ولی راهکاری براش نداده بودن.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or