Multi Platform FC 24

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA Vancouver
تاریخ انتشار
جمعه - ۷ مهر - ۱۴۰۲
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Screenshot 2023-07-10 184433.png

شروع یک دوره جدید برای یک بازی بین المللی

شما می توانید انواع ویژگی های جدید که نوآوری و اصالت را پدید می آورد، در واقعی ترین تجربه فوتبالی جستجو کنید.​

اولین تریلر بازی FC 24

View attachment EA_SPORTS_FC_24_Official_Announce_Trailer_-vL01jbgENE_136.mp4

عکس های رسمی بازی

HyperMotionV

در فناوری HyperMotionV با استفاده از ضبط داده های حجمی ( volumetric data ) که در بیش از 180 مسابقه حرفه ای فوتبال مردان و زنان برای تأثیرگذاری بر حرکات بازیکن، بازی را همانطور که واقعا انجام می شود، ثبت می کند. این حرکت تمام سبک بازی تیمی و همچنین باعث شده که «1200 سبک دویدن» کپچر شود تا طرفداران بتوانند سبک و سیاق منحصر به فرد حرکت بازیکنان برتر را در دنیای واقعی را در یک بازی ویدیویی تجربه کنند.

Screenshot 2023-07-14 040317.png

سبک بازی ( PlayStyles ) بهینه شده توسط OPTA

PlayStyles بازیکنان درون زمین را ابعاد جدیدی میبخشد و این فناوری از قدرت هایی که با نمره به بازیکنان تعمیم داده می شود عمیق تر است تا باعث شود توانایی‌ها و مهارت های شخصی درون زمین بازیکنان را که منحصر به فرد می کند، در زمین به صورت زنده و پویا به شما نشان دهد. PlayStyles از داده‌های بازیکنان در دنیای واقعی از Opta و منابع دیگر به دست می‌آید که مستقیما بر گیم‌پلی تثیر می‌گذارد و به بازیکنان قابلیت‌های منحصربه‌فردی می‌دهد که باعث می‌شود شیوه بازی آنها معتبرتر به نظر برسد. PlayStyles+ این توانایی‌های هک شده را به استانداردهای جهانی ارتقا می‌دهد. به طور مثال شوت های قدرتی هالند که منحصر به خود این بازیکن است و این باعث می شود که بازتاب توانایی‌های بازیکنان سوپر استار در بازی در سطحی اجرا می شوند که کمتر بازیکنی می‌تواند به آن برسد.

PlayStyles که با داده‌های Opta در دنیای واقعی بهینه شده است، به ورزشکاران بُعد می‌دهد. فراتر از رتبه بندی های کلی برای زنده کردن توانایی های درون زمینی که بازیکنان را خاص می کند. هر PlayStyle به بازیکنان قابلیت‌های منحصر به‌ فردی را می‌دهد که می‌بینید و احساس می‌کنید که روش بازی آنها را معتبرتر می‌کند. PlayStyles+ به توانایی‌های DNA مانندی شباهت دارد که استانداردهای بازیکنان را در کلاس جهانی ارتقا را می‌دهد و به بازیکنان نخبه توانایی بازی در سطحی را می‌دهد که کمتر کسی می‌تواند به آن برسد.
  • PlayStyles: هر فوتبالیستی در جهان یک روش متمایز برای بازی دارد؛ PlayStyles این بُعد را با توانایی‌های امضا شده ای به بازی جهانی سوق می دهد که بازی بازیکنان را فراتر از امتیازات کلی می‌برد و به آنها کمک می‌کند در زمین برجسته شوند. هر یک از 34 سبک بازی که بر هر مرحله از بازی از گل زنی تا دفاع تثیر می گذارد، این ویژگی در در تمام مُد های بازی بازی به جز VOLTA FOOTBALL موجود است.​
  • PlayStyles+: فقط بهترین بازیکنان جهان دارای PlayStyles+ هستند که توانایی آن را از «ویژه و خاص» به «تماشایی و جذاب» افزایش می‌دهد. با Playstyles+ که به بازیکنان برتر کمک می کند تا در زمین بدرخشند، می توانید تفاوت را ببینید و احساس کنید.​

Screenshot 2023-07-14 040454.png

FROSTBITE یک موتور گرافیکی پیشرفته

Frostbite یک موتور گرافیکی پیشرفته است که جزئیات یک دنیای واقعی را در یک بازی ارائه می‌کند و سطح جدیدی از غوطه‌ور شدن را برای هر مسابقه به ارمغان می‌آورد. فناوری کاملا جدیداسکلت بندی به نام SAPIEN ظاهر و حرکت بازیکنان را با مدل‌های بدنی واقعی بازطراحی کرده که آناتومیک بدنی یک انسان را تا 10 برابر دقیق‌تر و حرکات را تا کوچک ترین جزئیات اندازه گیری می کند و همین طور فیزیک پارچه را که GPU CLOTH نام دارد شبیه ساز فیزیک پارچه بازیکنان را به بهترین شکل ممکن شبیه ساز می کند پارچ هایی که بیشتر تکان میخورند، موج می‌زنند تا رفتار بدنی بازیکنان بهتر به نمایش بگذارد و این فناوری در زمان های جشن های بعد از گل و نماهای نزدیک به زیبای خود نمایی می کند و بسیار به دنیای واقعی فوتبال نزیک است.

Screenshot 2023-07-14 192721.png

Screenshot 2023-07-14 193041.png

Screenshot 2023-07-14 151436.png

توضیحاتی درباره «HyperMotionV» و «Frames Captured»

Gameplay Deep Dive HyperMotionV

Gameplay Deep Dive Attacking

Gameplay Deep Dive Defending

Career Deep Dive Total Management System PART1

Advanced Defending Information

Screenshot 2023-07-19 130512.png

Gameplay Deep Dive PlayStyles PART1 and PART2

PlayStyles Instructions Part 1

SLIDER In EA FC 24​

این پست به طور دائم به روز رسانی خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
اونایی که رو ps5 بازی میکنن
من برا مود کریر میخوام بازی رو بگیرم
ایا بازی ارش داره، بهتر شده از فیفا 23 یا بد تر؟
یه چیز هم بگم تو بازی فیفا گرافیک برام خیلی مهمه، آیا گرافیکش بهتر از 23 هست یا همونه؟
خواستم ببینم چقدر فرق دارن چون الان ظ2 فیفا 23 رو حدود 300 میشه خرید، ولی 24 رو بالای یک میلیون،
کلا هم کرییر بازی میکنم
(به خاطر این گفتم ps5 پلیر ها که گرافیکش رو دیدن و میدونن در چه حده) مخلص همه ی کنسولای دیگه و pc هستم
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
از لحاظ گرافیکی بهتر شده صورت بازیکن ها خیلی طبیعی ترن ولی از لحاظ گیم پلی از شبیه سازی فاصله گرفته نسبت به سال پیش کژوال تر شده. دریبل و حرکات بازیکن ها سریعترن حالا با تنظیمات اسلایدر میتونی تو کریر بازیو سنگین تر و واقعی تر کنید.

دوستان اگر بازی میکنید و فوق العاده حرفه ای هستید که همه بازی ها رو پشت سر هم بدون وقفه می‌بازید من رو add کنید آلتیمیت co-op بازی کنیم. من نسخه xbox رو دارم اما فکر میکنم این مد قابلیت cross-play رو پشتیبانی بکنه . معمولاً شب ها ۸ به بعد آنلاین هستم و ۲ ساعتی رو به داغون کردن اعصابم اختصاص میدم. 😁

Id: Ariuxxxxxx
این id رو نتونستم پیدا کنم. همونجوری که میخوای حرفه ای ام!! ای دی اصلی منو ادد کن اگه دوست داری
kambiz_ps

بلاخره جرات کردم برم سمت Rivals :D
فاجعه دفاع واقعا اونجا مشهوده ولی چیزی که برام جالبه یک سری تیم ها با ریت پایین چطوری اینقدر قشنگ بازی میکنن :D یا ما هنوز نوبیم :D
ولی سیستم 1-4-5 تو رایوال با این وضعیت دفاع واقعآ جوابه . :D 3 تا بازی بردیم و میختاریان و لوک شاو رو رونمایی کرد برامون
یک سوال

روی بعضی از بازیکنها بعد از چند بازی یه پاکت قرمز مانندی میاد . برای تمدید قرارداده ؟ چی کار باید کرد ؟ سانه رو نمیخوام از دست بدم :D

بلاخره جرات کردم برم سمت Rivals :D
فاجعه دفاع واقعا اونجا مشهوده ولی چیزی که برام جالبه یک سری تیم ها با ریت پایین چطوری اینقدر قشنگ بازی میکنن :D یا ما هنوز نوبیم :D
ولی سیستم 1-4-5 تو رایوال با این وضعیت دفاع واقعآ جوابه . :D 3 تا بازی بردیم و میختاریان و لوک شاو رو رونمایی کرد برامون
یک سوال

روی بعضی از بازیکنها بعد از چند بازی یه پاکت قرمز مانندی میاد . برای تمدید قرارداده ؟ چی کار باید کرد ؟ سانه رو نمیخوام از دست بدم :D
روی اون بازیکن دکمه مربع رو بزن بعد یه چیزی دایره مانندی دورش میاد که گزینه های مختلف داره مثلا میتونی بفروشیش یا برگردونیش داخل کلاب و ...2تا گزینه هم پایین سمت راست هست که یکیش خودش پیشنهاد میده که چه اکشنی رو بازیکن اعمال بشه که اگه قراردادش تمام شده باشه گزینه تمدید قرار داد میاد.یه گزینه بغلش(یدونه پایین تر)هست که اونو که بزنی یه پنجره ای باز میشه که همه اکشن هایی که میتونی اعمال کنی رو میبینی.مثلا انواع قراردادهای گلد و سیلور و...انواع کمیستری استایل هایی که میتونی بهش بدی(اگه تازه کاری اینم چیز مهمیه)و...

بازیکنی رو هم از دست نمیدی حتی اگه قراردادش رو تمدید نکنی.فقط نمیتونه بازی کنه.فقط بازیکنهای loan یا همون قرضی هستن که بعد اتمام تعداد بازی دیگه کاریش نمیتونی بکنی و قراردادشون تمدید نمیشه

• Like
Reactions: Persian Creed
mydgn.com
ممنون
من طرز کار این سایت رو نفهمیدم ! لیست بازیکن رو میده بعد من باید اون خرید کنم بعد اطلاع بدم که اوکی شد ؟!
۱۰۰ کا رو نزدیک ۹۰ هزار میخره! عجب قیمت کمی می‌بره ! ( بماند که پرداختیش وبمانی ! که دلارش کمتر از نرخ روز هست در حد ۷۰۰۰ کمتره)
عجیبه که این اطرافیان دوستم بیشتر از این سایت میخره ! ۱۰۰ رو ۲۰۰ خورده میبره

ممنون
من طرز کار این سایت رو نفهمیدم ! لیست بازیکن رو میده بعد من باید اون خرید کنم بعد اطلاع بدم که اوکی شد ؟!
۱۰۰ کا رو نزدیک ۹۰ هزار میخره! عجب قیمت کمی می‌بره ! ( بماند که پرداختیش وبمانی ! که دلارش کمتر از نرخ روز هست در حد ۷۰۰۰ کمتره)
عجیبه که این اطرافیان دوستم بیشتر از این سایت میخره ! ۱۰۰ رو ۲۰۰ خورده میبره
100 کا رو حدود 300 هزار میخره
اگه وب اپ اکانتت بازه برو قسمت Comfort Sell دیگه نیازی نیست خودت کارت رو بخری هر 100 کا 6 دلار میخره
برای برداشت هم میتونی با تتر برداشت کنی و از طریق nobitex.ir نقدش کنی
قیمت خریدش از سایت ها و کانالهای ایرانی بیشتره و کلاهبردار هم نیست همیشه خرید داره سریع تر میتونی کوین هاتو بفروشی و سریع پرداخت میکنه

• Like
Reactions: *CATALAN*
100 کا رو حدود 300 هزار میخره
اگه وب اپ اکانتت بازه برو قسمت Comfort Sell دیگه نیازی نیست خودت کارت رو بخری هر 100 کا 6 دلار میخره
برای برداشت هم میتونی با تتر برداشت کنی و از طریق nobitex.ir نقدش کنی
قیمت خریدش از سایت ها و کانالهای ایرانی بیشتره و کلاهبردار هم نیست همیشه خرید داره سریع تر میتونی کوین هاتو بفروشی و سریع پرداخت میکنه
نه وب آپ باز نیست . باید کدوم قسمت برم ؟

فیفا را ترک کنید عدالت در بازی نیست و تاثیرات روانی شدیدی روی شما داره
من از فیفا 22 بازی را نخریدم این فیفا 22 هم رفقا که جمع میشن میزنیم تازه پاریسشم نیمار مسی داره:D
والا موافقم بعد از بازی خانواده هم از رفتارم فهمیدن این فیفا چقدر بده :D

دوستان یه اکانت PSN ام وصله به اکانت ea که من مشخصات ایمیل اون اکانت رو ندارم
میشه از طریق PSN لینکو قطع کرد ؟ یا نه همینطوری روی یه اکانت دیگه ادامه بدم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or