Multi Platform FC 24

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA Vancouver
تاریخ انتشار
جمعه - ۷ مهر - ۱۴۰۲
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Screenshot 2023-07-10 184433.png

شروع یک دوره جدید برای یک بازی بین المللی

شما می توانید انواع ویژگی های جدید که نوآوری و اصالت را پدید می آورد، در واقعی ترین تجربه فوتبالی جستجو کنید.​

اولین تریلر بازی FC 24

View attachment EA_SPORTS_FC_24_Official_Announce_Trailer_-vL01jbgENE_136.mp4

عکس های رسمی بازی

HyperMotionV

در فناوری HyperMotionV با استفاده از ضبط داده های حجمی ( volumetric data ) که در بیش از 180 مسابقه حرفه ای فوتبال مردان و زنان برای تأثیرگذاری بر حرکات بازیکن، بازی را همانطور که واقعا انجام می شود، ثبت می کند. این حرکت تمام سبک بازی تیمی و همچنین باعث شده که «1200 سبک دویدن» کپچر شود تا طرفداران بتوانند سبک و سیاق منحصر به فرد حرکت بازیکنان برتر را در دنیای واقعی را در یک بازی ویدیویی تجربه کنند.

Screenshot 2023-07-14 040317.png

سبک بازی ( PlayStyles ) بهینه شده توسط OPTA

PlayStyles بازیکنان درون زمین را ابعاد جدیدی میبخشد و این فناوری از قدرت هایی که با نمره به بازیکنان تعمیم داده می شود عمیق تر است تا باعث شود توانایی‌ها و مهارت های شخصی درون زمین بازیکنان را که منحصر به فرد می کند، در زمین به صورت زنده و پویا به شما نشان دهد. PlayStyles از داده‌های بازیکنان در دنیای واقعی از Opta و منابع دیگر به دست می‌آید که مستقیما بر گیم‌پلی تثیر می‌گذارد و به بازیکنان قابلیت‌های منحصربه‌فردی می‌دهد که باعث می‌شود شیوه بازی آنها معتبرتر به نظر برسد. PlayStyles+ این توانایی‌های هک شده را به استانداردهای جهانی ارتقا می‌دهد. به طور مثال شوت های قدرتی هالند که منحصر به خود این بازیکن است و این باعث می شود که بازتاب توانایی‌های بازیکنان سوپر استار در بازی در سطحی اجرا می شوند که کمتر بازیکنی می‌تواند به آن برسد.

PlayStyles که با داده‌های Opta در دنیای واقعی بهینه شده است، به ورزشکاران بُعد می‌دهد. فراتر از رتبه بندی های کلی برای زنده کردن توانایی های درون زمینی که بازیکنان را خاص می کند. هر PlayStyle به بازیکنان قابلیت‌های منحصر به‌ فردی را می‌دهد که می‌بینید و احساس می‌کنید که روش بازی آنها را معتبرتر می‌کند. PlayStyles+ به توانایی‌های DNA مانندی شباهت دارد که استانداردهای بازیکنان را در کلاس جهانی ارتقا را می‌دهد و به بازیکنان نخبه توانایی بازی در سطحی را می‌دهد که کمتر کسی می‌تواند به آن برسد.
  • PlayStyles: هر فوتبالیستی در جهان یک روش متمایز برای بازی دارد؛ PlayStyles این بُعد را با توانایی‌های امضا شده ای به بازی جهانی سوق می دهد که بازی بازیکنان را فراتر از امتیازات کلی می‌برد و به آنها کمک می‌کند در زمین برجسته شوند. هر یک از 34 سبک بازی که بر هر مرحله از بازی از گل زنی تا دفاع تثیر می گذارد، این ویژگی در در تمام مُد های بازی بازی به جز VOLTA FOOTBALL موجود است.​
  • PlayStyles+: فقط بهترین بازیکنان جهان دارای PlayStyles+ هستند که توانایی آن را از «ویژه و خاص» به «تماشایی و جذاب» افزایش می‌دهد. با Playstyles+ که به بازیکنان برتر کمک می کند تا در زمین بدرخشند، می توانید تفاوت را ببینید و احساس کنید.​

Screenshot 2023-07-14 040454.png

FROSTBITE یک موتور گرافیکی پیشرفته

Frostbite یک موتور گرافیکی پیشرفته است که جزئیات یک دنیای واقعی را در یک بازی ارائه می‌کند و سطح جدیدی از غوطه‌ور شدن را برای هر مسابقه به ارمغان می‌آورد. فناوری کاملا جدیداسکلت بندی به نام SAPIEN ظاهر و حرکت بازیکنان را با مدل‌های بدنی واقعی بازطراحی کرده که آناتومیک بدنی یک انسان را تا 10 برابر دقیق‌تر و حرکات را تا کوچک ترین جزئیات اندازه گیری می کند و همین طور فیزیک پارچه را که GPU CLOTH نام دارد شبیه ساز فیزیک پارچه بازیکنان را به بهترین شکل ممکن شبیه ساز می کند پارچ هایی که بیشتر تکان میخورند، موج می‌زنند تا رفتار بدنی بازیکنان بهتر به نمایش بگذارد و این فناوری در زمان های جشن های بعد از گل و نماهای نزدیک به زیبای خود نمایی می کند و بسیار به دنیای واقعی فوتبال نزیک است.

Screenshot 2023-07-14 192721.png

Screenshot 2023-07-14 193041.png

Screenshot 2023-07-14 151436.png

توضیحاتی درباره «HyperMotionV» و «Frames Captured»

Gameplay Deep Dive HyperMotionV

Gameplay Deep Dive Attacking

Gameplay Deep Dive Defending

Career Deep Dive Total Management System PART1

Advanced Defending Information

Screenshot 2023-07-19 130512.png

Gameplay Deep Dive PlayStyles PART1 and PART2

PlayStyles Instructions Part 1

SLIDER In EA FC 24​

این پست به طور دائم به روز رسانی خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
ممنون
شوت ارور و پاس ارور رو زیاد کردم و توانایی گلرهارو گذاشتم روی 100 .بنظرت بهتره اینطوری یا تنظیمات پیشفرض خوبه + این تغییراتی که شما گفتی؟
نه بزار بمونه. من پاس و شوت ارور خودم رو زیاد کردم.
حالا خوبه این اسلایدرها هست. وگرنه در حالت دیفالت واقعا غیرقابل بازیه.

• Like
Reactions: ehsas1
دوستانی که از دفاع جدید بازی راضی هستن و بلدن دفاع بکنن یه توضیحی بدن که چطوری باید دفاع کرد؟
خسته شدیم از بازیها پرگل شد
حملات cpu توی بتا بشدت اور پاور هستن ، توی لجندری من اصلا نمیتونم دفاع کنم ، بخوای درجه سختی رو بیاری پایین هم دفاع cpu خیلی ضعیف میشه.این بخش از بازی مشکل داره ، متاسفانه هوش مصنوعی تو این بازی هنوزم مصنوعیه !
مگر اینکه با اسلایدر ها بتونی این مشکل رو حل کنی
البته فکر میکنم تو نسخه نهایی این مشکل برطرف بشه ولی هنوزم هوش مصنوعی با اینکه پیشرفتهایی تو نحوه بازی کردن و تنوع بازی داره بازم راضی کننده نیست برام.

• Like
Reactions: ehsas1
سیستم بازی در کریر شدیدا مشکل داره. فاصله خطوط بسیار زیاده و خط هافبک کلا عقب نمیاد. (جالبه این مشکل تو آلتیمیت نیست) در حالت عادی حتی یکی مثل نیکولاس هم نمیتونه سختی آلتیمیت تو کریر کلین شت کنه.
باید بری اسلایدرها رو برای خودت و کامپیوتر به این صورت تنظیم کنی.
خودت
LINE LENGHT: 30
LINE WIDTH: 40
اگر با پرس از جلو بازی میکنی
LINE HEIGHT: 100
اگر عمقی میخوای دفاع کنی بزارش 30.

هوش مصنوعی
LINE LENGHT: 25
LINE WIDTH: 45
MARKING: 65

با این تنظیمات با بارسا تو یه فصل ۱۵ گل بیشتر نخوردم.

همونطور که گفتم تو آلتیمیت این مشکل وجود نداره و انگار EA از عمد گند زده تو کریر که همه برن آلتیمیت.
مهندس جان من اینو تست زدم بازی بهتر شد ولی باز مدافعین من خنگن و تو محوطه جریمه گیج میزنن و نمیشه توپ از حریف گرفت

بعد یه توضیحی میدی اینایی که گفتی LINE LENGHT و LINE WIDTH چی هستن و چکار میکنن؟
که کارکردشو بدونم چیه و بر اساس همون بالا پایین کنم به یه چیز مطلوب برسم
اگرم جایی اینو نوشته لینکشو بهم بدی بخونم ممنون میشم.چون چندتا آیتمشو نمیدونم برا چیه

مهندس جان من اینو تست زدم بازی بهتر شد ولی باز مدافعین من خنگن و تو محوطه جریمه گیج میزنن و نمیشه توپ از حریف گرفت

بعد یه توضیحی میدی اینایی که گفتی LINE LENGHT و LINE WIDTH چی هستن و چکار میکنن؟
که کارکردشو بدونم چیه و بر اساس همون بالا پایین کنم به یه چیز مطلوب برسم
اگرم جایی اینو نوشته لینکشو بهم بدی بخونم ممنون میشم.چون چندتا آیتمشو نمیدونم برا چیه
لاین لنگث فاصله بین خطوط هست.
لاین وایدث هم مربوط میشه که تیم چقدر عرض رو پوشش بده. یعنی از لحاظ عرضی باز باشن یا بسته.

• Like
Reactions: Erebor and ehsas1
ezgif-2-64b9ff0ac1_979z.gif

این دستش کجا میره
منتظر انواع این کلیپ ها باشید تو این fc 24 با عنوان se***ual harasment

کریس رونالد 86 بعد چندتا بازیکن زن 89 :|
دلم میخواد همین الان مسابقه سرعت شوت قدرت بدنی و...بذارن بین رونالدو و این بازیکنها تا ببینیم چطور رونالدو از این بازیکنهای زن پایینتر هست؟

من حتی مخالف قاطی بودن بازیکنها هم نیستم ولی نه اینطوری دیگه که الکی اوورال بالا بهشون بدن.وقتی تیم ملی آمریکا از پسربچه های 14 ساله میبازن چطور این همه زن تو فوتبال بهتر از رونالدویی هستن که جز 5 بازیکن برتر تاریخه؟؟؟حتی تو سن 56 سالگی هم رونالدو بدون یه پا باز بهتره

آخرین ویرایش:
کریس رونالد 86 بعد چندتا بازیکن زن 89 :|
دلم میخواد همین الان مسابقه سرعت شوت قدرت بدنی و...بذارن بین رونالدو و این بازیکنها تا ببینیم چطور رونالدو از این بازیکنهای زن پایینتر هست؟

من حتی مخالف قاطی بودن بازیکنها هم نیستم ولی نه اینطوری دیگه که الکی اوورال بالا بهشون بدن.وقتی تیم ملی آمریکا از پسربچه های 14 ساله میبازن چطور این همه زن تو فوتبال بهتر از رونالدویی هستن که جز 5 بازیکن برتر تاریخه؟؟؟حتی تو سن 56 سالگی هم رونالدو بدون یه پا باز بهتره
حمید جان از شما که مثل من کلا فیفا بازی بعید بود :D
فیفا کی منطق داشت که این دومین بارش باشه :D
پ.ن: بدجور منتظر ریلیز بازیم مطمئنم بطرز مسخره ای فان قراره بشه امسال :)) اصلا تصور اینکه با تیم بانوان میرم جلو گولیت گنگ واسم خیلی جذابه فشار خوردن طرف مقابل :)) تهش هم یه Griddy میزنی یارو لیو میده

حمید جان از شما که مثل من کلا فیفا بازی بعید بود :D
فیفا کی منطق داشت که این دومین بارش باشه :D
پ.ن: بدجور منتظر ریلیز بازیم مطمئنم بطرز مسخره ای فان قراره بشه امسال :)) اصلا تصور اینکه با تیم بانوان میرم جلو گولیت گنگ واسم خیلی جذابه فشار خوردن طرف مقابل :)) تهش هم یه Griddy میزنی یارو لیو میده
آخه این یکی دیگه خیلی بی منطقه.مثلا رونالدو همین الان تو عربستانه،یه بازیکن معمولی هم بالاخره میتونه رو پای رونالدو یه تکلی بزنه یا یه کورسی باهاش بذاره و ببره ولی همشون برنز و نقره هست کارتشون بعد یه زن اوورال 89؟اونم زنی که امکان نداره حتی بتونه یک بار رونالدو رو تکل کنه یا تو کورس ازش جلو بیافته(حتی تو همین سن و سال رونالدو).تو واقعیت یه تنه به تنه رونالدو یا زلاتان هر بازیکن زنی رو مصدوم میکنه.

اگه دسته بندی جدا بود حرفی توش نبود ولی وقتی اوورال 89 زنان همون 89 مردان هست دیگه اوج تخیلی بودنه :-&

میترسم چند سال دیگه بیان قوانین فوتبال رو عوض کنن که بتونن واقعا مختلط بازی کنن.مثلا هرگونه تکل،اخراج و 6 ماه محرومیت :|الان میخندیم ولی یه روز اتفاق میافته و به بچه هاتون میگید بابا جان دهه 80 90 میلادی بازیکنها نه تنها رو خودشون تکل میرفتن بلکه کانتونایی بود که رو تماشاچی هم تکل میرفت...یادش بخیر :D

ریت ۸۶ برای کسی که تو تیم قبلیش قبل رفتن به لیگ سطح بالای عربستان همیشه روی نیمکت بوده و حتی تو نصف بیشتر بازی های مهمترین تورنومنت اخیر جهان هم نیمکت نشین بوده (و رقیبش با قاطعیت قهرمان و بهترین و پرافتخارترین بازیکن شد) خیلی زیاده! الرونالدو کلا اورریت ترین شخص تاریخه. تنها تفاوتش با یه مهاجم معمولی مثل اوبامیانگ یا حتی مهدی ترابی، ساپورت یوفا و اسپانسر ها و دست های پشت پرده هستن که میخواستن یه رقیب فیک برای پرافتخار ترین بازیکن جهان درست کنن و پول بیشتری از رقابت اینا به جیب بزنن. دقیقا همون فصل ۲۰۱۹ که VAR به CL اضافه شد اینم دید که دیگه هیمنطوری الکی الکی نمیتونه قهرمان بشه و گل بزنه، بساطش رو جمع کرد و از رئال رفت پیش سلاطین مافیای ایتالیایی که اونا به دادش برسن ولی اونا هم دستشون کوتاه بود! الانم که هیچ ساپورت کننده ای نداره و کاری نمیتونه انجام بده رفت جایی که ازش انتظاری ندارن و مهم هم نیست از بقیه تیم های عربی میبازه

ریت ۸۶ برای کسی که تو تیم قبلیش قبل رفتن به لیگ سطح بالای عربستان همیشه روی نیمکت بوده و حتی تو نصف بیشتر بازی های مهمترین تورنومنت اخیر جهان هم نیمکت نشین بوده (و رقیبش با قاطعیت قهرمان و بهترین و پرافتخارترین بازیکن شد) خیلی زیاده! الرونالدو کلا اورریت ترین شخص تاریخه. تنها تفاوتش با یه مهاجم معمولی مثل اوبامیانگ یا حتی مهدی ترابی، ساپورت یوفا و اسپانسر ها و دست های پشت پرده هستن که میخواستن یه رقیب فیک برای پرافتخار ترین بازیکن جهان درست کنن و پول بیشتری از رقابت اینا به جیب بزنن. دقیقا همون فصل ۲۰۱۹ که VAR به CL اضافه شد اینم دید که دیگه هیمنطوری الکی الکی نمیتونه قهرمان بشه و گل بزنه، بساطش رو جمع کرد و از رئال رفت پیش سلاطین مافیای ایتالیایی که اونا به دادش برسن ولی اونا هم دستشون کوتاه بود! الانم که هیچ ساپورت کننده ای نداره و کاری نمیتونه انجام بده رفت جایی که ازش انتظاری ندارن و مهم هم نیست از بقیه تیم های عربی میبازه
باشه

اصلا یه مشت دری وری گفتی که عقده های چندین سالو خالی کنی باو اروم باش :)) اخه ربطی به موضوع هم نداشت بدبختی

بتا امشب مهلت تستش تمام میشه.
با دوست عزیز romell بهترین اسلایدر و درجه سختی رو برای بتا دراوردیم که البته دیگه ارزشی نداره چون نسخه نهایی احتمالا متفاوته.
حتما حتما بازی رو روی world class بازی کنین که هوش مصنوعی توی حملات خیلی طبیعی تر رفتار میکنه و بازی متعادله ، فقط مشکلی که داره اینه که cpu بخوبی دفاع نمیکنه که اونم با بالا بردن اسلایدر سرعت و شتاب این مشکل حل میشه.
مشکل فاصله زیاد بین خط هافبک و دفاع رو هم فقط باید با تغییر depth تیم مقابل توی فرمیشن از بین برد.زیر ۵۰ باشه این مشکل بوجود میاد.
التیمیت تیم هم برای من غیر قابل بازی بود چون منو به نزدیک ترین سرور وصل نمیکرد و پینگم میره روی ۲۵۰ اینورا (مشکل همیشکی بتا)
خلاصه با اینکه منتقد اول حضور زنان تو بازی هستم و این باعث میشه همون چند ماهی که التیمیت میزدم رو شاید دیگه نزنم ولی بازی پیشرفتهای خوبی داشته اگه تیم طراحی گیم پلی بازی یه کم عقل و شعورشو بکار بندازه میشه از این ویژگیهای جدیدی که به بازی اضافه شده لذت برد.

آخرین ویرایش:
من شخصا انتظار زیادی از این بازی ندارم فقط امیدوارم توی سال 2024 و بعد از نزدیک 3 دهه فوتبال ساختن EA بالاخره یه بازی بسازه که بتونه بفهمه رنگ قرمز و صورتی و گلبهی و همچنین ابی و بنفش و سرمه ای توی یه طیف های رنگی هستن. واسه من همیشه یا حریف هم رنگ منه یا 90 دقیقه دارم داور را هم همراه حریف دریبل میزنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or