Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

اقا یه مشکل پیش اومده واس من :
من با ایکس باکس فار کرای رو بازی می کنم وسط یه مرحله فک کنم مرحله ی نجات اولیور
صفحه کا ملا سیاه میشه هیچ دکمه ای هم کار نمیکنه !!!!!

کی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟
من با دووووشواری روبه رو هستم !!!!!!

درضمن از مرحله ی دو یا سه به بعد دیگه نه دوربین کار میکنه نه میتونم با سنگ حواس دشمنو پرت کنم مشکلش چیه ؟؟؟؟؟

این همون مرحله س :
اونجایی که میری یه ماشین جلوته بعد دوتا سوسمار هم هستن وارد ماشین میشی بت یه تایم 1:38 میده بعد میرسی به یه جایی سه نفر دشمن رو به روتن وقتی میکشیشون جلوت نوکه قله است یه اسنایپر بقلته زیرشم یه روستا هست میرم اونجا دوشواری میاد
نزدیک اسنایپ میرم مثل اینکه میخواد دموی بازی رو نشون بده ( حتما دیدی یه ثانیه صفحه سیاه میشه ) ولی واس من همونجوری سیاه میمونه دیگه کار نمیکنه !!!!!!

j
اقا یه مشکل پیش اومده واس من : من با ایکس باکس فار کرای رو بازی می کنم وسط یه مرحله فک کنم مرحله ی نجات اولیور صفحه کا ملا سیاه میشه هیچ دکمه ای هم کار نمیکنه !!!!! کی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟ من با دووووشواری روبه رو هستم !!!!!!درضمن از مرحله ی دو یا سه به بعد دیگه نه دوربین کار میکنه نه میتونم با سنگ حواس دشمنو پرت کنم مشکلش چیه ؟؟؟؟؟این همون مرحله س :اونجایی که میری یه ماشین جلوته بعد دوتا سوسمار هم هستن وارد ماشین میشی بت یه تایم 1:38 میده بعد میرسی به یه جایی سه نفر دشمن رو به روتن وقتی میکشیشون جلوت نوکه قله است یه اسنایپر بقلته زیرشم یه روستا هست برای منم اوایل بازی اینطوری شد. رفت واسه کات اسکین صفحه سیاه شد مجبور شدم خاموش کنم

واقعا بازی فوق العاده ـیه.طبیعت بازی حرف نداره و آدم رو در خودش غرق میکنه.
به چزئیات هم خوب پرداخته شده.مثلا من امروز تصادف کردم و شیشه شکست.بعد از توی دستم یه تکه شیشه برای بهتر شدن جونم در اوردم:d
مولتی ـش هم به نظرم جالب بود فقط یکم خرتوخر بود:dالبته اگه کسی خواست آنلاین پس بگیره و نتونست من براش میگیرم.این هم بگم با این کار آنلاین پس علاوه بر اینکه در پروفایل شما ذخیره میشه در هارد من هم ذخیره میشه و منم میتونم استفاده کنم.با این احوال اگه دوست داشتین خبرم کنین.

سازنده های بازی ادعا کرده بودند که شخصیت اصلی بازی (جیسون) قرار نیست یه سرباز کارکشته همه فن حریف باشه و فقط یه توریست سادست که وارد بازی های پیچیده میشه.
با این ذهنیتی که داشتم بعد از دیدن خشاب گذاری Sniper Rifle شدم این :|
بعد با دیدن مهارتش در استفاده از تیروکمان اینطوری بودم 8-|
-----------------------------------------------------------------------------
روی هم رفته بازی شدیدا وام دار Boiling Pointه، ولی بهتر از اون.

سازنده های بازی ادعا کرده بودند که شخصیت اصلی بازی (جیسون) قرار نیست یه سرباز کارکشته همه فن حریف باشه و فقط یه توریست سادست که وارد بازی های پیچیده میشه.
با این ذهنیتی که داشتم بعد از دیدن خشاب گذاری Sniper Rifle شدم این :|
بعد با دیدن مهارتش در استفاده از تیروکمان اینطوری بودم 8-|
-----------------------------------------------------------------------------
روی هم رفته بازی شدیدا وام دار Boiling Pointه، ولی بهتر از اون.
من با دیدن فریم ریت بازی این جوری شوم.

من با دیدن فریم ریت بازی اینجوری شدم: x_x:sad: و بعد از یه مدت :bye:.بی خیالش شدم
اینقدرم بد نبود دیگه.فکر کنم فقط تو بازی سنتر اینقدر از فریم ریت بازی ایراد گرفته شد.درسته بعضی جاها فریم ریت کم میشد ولی اینجوری هم که شما میگین نیست

انصا فا بافت اسلحه ها فوق العادست ولی بافت دست جیسون نسبت به اسلحه همچین نمی خونه و در مورد گرافیگ من این بازی تو مانیتور w2261v بازی کردم حالم بهم خورد ولی وقتی تو tv پلاسما پاناسونیک 2010 خودم امتحان کردم بدون اغراق گرافیک بازی فوق العاده شد وبا تریلر های HD که از بازی دیده بودم

واقعا فرقی نمی کنه>:d< می تونم بگم ضعف بازی رو به غیر از فریم ریت تو 1طراحی دست جیسون 2 طراحی ضعیف بافت بعضی از خونه ها 3 رد شدن درخت ها از تو ماشین و الا بقیه موارد بازی عالیه

این بازی بسیار زیبا بود من که لذت بردم ازش رو هارد گذاشتم و همینطور میرم جلو ! :d خیلی باحاله ! مخصوصاً وقتی که تیر بمبی رو تیرکمون میسازم و تیراندازی می کنم و 4 یا 5 نفر رو خیلی طبیعی میفرستم هوا خیلی قشنگ میشه !!! farcry 1 و farcry 3 هر دو عالین ! من نسخه ی دوم رو بازی نکردم ! برای فریم ریت هم میتونم بگم هیچ مشکلی نداره ! (البته برای کسانی که جیتگ دارنا ! ) یه active game threads رو میزنم راه میوفته !!!:)
دی ال سی دادن بیرون برای بازی ؟ اگه نه کسی خبر داره کی میدن بیرون ؟

بازی رو امروز تموم کردم. از هر نظر عالی بود. از گیم پلی سندباگس گونه گرفته تا گرافیک عالی. فقط افسوس می خورم که ای کاش زودتر عرضه می شد تا در مراسم VGA حضور داشت.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or