Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان 1سوال من اولای بازی گیر افتادم!!!!قسمتی هست واسه اولین بار دکتره رو میبینی بعد باید بری تو غاری که یدفه حالت بهم میخوره اونجا به یه کلبه میرسم بعدش نمیدونم باید چیکار کنم:-/
باید یکی از اون گلهارو با خودت ببری و به دکتر بدی که حال دوستت رو خوب کنه

بازی رو گذاشتم تو دستگاه می خواستم برم آنلاینشو امتحان کنم ببینم چجوریه که یهو چشمم خورد به co op گفتم بزار ببینم کسی رو میتونم گیر بیارم که باهاش co op آنلاین بزنم که دیدم co op آفلاین هم داره . اصلا باورم نمیشد:-o

خب بالاخره تموم شد:دی
پایانش به نظرم زیاد جالب نبود و خیلی کوتاه درست شده بود!
انیمیشن هاش فوق العاده زیاد و جالب بودن:x
ولی حیف با این که صدای ترمز دستی رو گذاشته بودن، انیمیشن ـش نبود:(
در کل فکر می‌کنم 9 براش خوب باشه!

بازی رو گذاشتم تو دستگاه می خواستم برم آنلاینشو امتحان کنم ببینم چجوریه که یهو چشمم خورد به co op گفتم بزار ببینم کسی رو میتونم گیر بیارم که باهاش co op آنلاین بزنم که دیدم co op آفلاین هم داره . اصلا باورم نمیشد:-o
فریم ریت شما کلا پایین نبود درسته ؟ حجم بازی رو هادردتون چقدر بود؟

لطفا این بحث حجم بازی رو بزارید کنار!
به خدا بازی فقط و فقط 5.8 گیگه!
جرف من رو قبول ندارید برید سایت Eurogamer.net بعد برید به بخش Digital Foundry و نقد Far cry 3 رو بخونید.اونجا همون اول نوشتهه حجم بازی برای X360 5.8 گیگ هست.
توی نقد هم اشاره کرده که فریم بازی بیشتر روی 25-28 میچرخه و توی کات سین ها فریم بازی به 18 میرسه..........
(Digital Foundry یکی از معتبرترین سایت ها توی آنالیز کردن گرافیک و .... بازی هاست.)

دوستانی که بخش co op را به صورت آفلاین بازی کردن یه توضیحی بدن که آیا داستانش با داستان اصلی متفاوته !؟ اگه آره بگید بخش co op چند مرحله ست و چند ساعت گیم پلی داره !!

دوستان کمبود فریم تو بازی بیداد میکنه فک کنم نهایت به 20 تا 22 برسه!
لطفا کمک کنید چجوری کوسه شکار کنم؟پدرم در اومد و نتونستم . زیر آب که نمیشه از بالا با تیر هم میزنم تا میفته کف دریا و پوستشو میکنم خفه میشم!!
چه کنم؟

برای شکار کوسه بهترین روش:

به لب ساحل برو دوربین رو بیرون بیار و یک کوسه که نزدیک هست رو مارک کن بعد با یه اسلحه تک زن قوی یا اگه نزدیک تره با یه شاتگان از خجالتش در بیا به محض اینکه غرق شد وارد آب نشو چون اونجا زیاد هم عمق نداره دوباره دوربین رو بیرون بیار چون امکان داره همون لحظه که برای پوست کندن یکی میری یکی دیگه بیاد پوستت رو بکنه

---------- نوشته در 08:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:53 AM ارسال شده بود ----------

کنترل ماشینا یکم رو اعصابمه.

اتفاقا خیلی بهتر شده حالت طبیعی پیدا کرده مثلا من یجا چرخ راستم رفته بود تو یه گودال چرخ چپم آزاد بود وقتی گاز میدادم ماشین میچرخید این نشون میده خیلی رو فیزیک کار کردن

---------- نوشته در 08:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:56 AM ارسال شده بود ----------

ولی حیف با این که صدای ترمز دستی رو گذاشته بودن، انیمیشن ـش نبود:(
در کل فکر می‌کنم 9 براش خوب باشه!

شما فرمون رو خم کنی ماشین هم لیز میخوره (فیزیک طبیعی)

دوستانی که بخش co op را به صورت آفلاین بازی کردن یه توضیحی بدن که آیا داستانش با داستان اصلی متفاوته !؟ اگه آره بگید بخش co op چند مرحله ست و چند ساعت گیم پلی داره !!

من انلاین بازی کردم ولی اره داستانش فرق داره 6 مرحله هست که اگه لاشخوری بری تو 4 ساعت تموم میشه وگرنه بیشتره ولی باحاله

عجب بازی جالبیه !! کلی حال میکنم باهاش!
داداش بهترین راه برای کشتن کوسه بدون هیچ هزینه ای استفاده از جت اسکی ! :d سوار جت اسکی میشین بعد هر جا کوسه دیدین بزنید بهش کشته میشه به همین سادگی ...;)
اون دوستمون که گفته کنترل ماشین کمی سخته راست میگه من که کلا یا سوار جت اسکیم یا پیاده در حال شکار کردنم یا fast travel میکنم :d
در کل بازی خیلی جالب و دوست داشتنی ست ..

لطفا این بحث حجم بازی رو بزارید کنار!
به خدا بازی فقط و فقط 5.8 گیگه!
جرف من رو قبول ندارید برید سایت Eurogamer.net بعد برید به بخش Digital Foundry و نقد Far cry 3 رو بخونید.اونجا همون اول نوشتهه حجم بازی برای X360 5.8 گیگ هست.
توی نقد هم اشاره کرده که فریم بازی بیشتر روی 25-28 میچرخه و توی کات سین ها فریم بازی به 18 میرسه..........
(Digital Foundry یکی از معتبرترین سایت ها توی آنالیز کردن گرافیک و .... بازی هاست.)
چرا قاط زدی بابا!!
منم چند صفحه قبل پرسیدم که لینکش رو کسی داره اما متاسفانه جوابی نیومد واسه همین خودم شروع کردم به تحقیق کردن . حالا شما زحمت کشیدید آدرس دادید
ممنون
ولی کلا اعصاب نداری ها !;)

دلم نیومد به شما نگم!!
شما هم در غم من شریک باشید:(
توو سرازیری با جیپ با سرعت میرفتم پایین ییهوو یه آهویه ناااز از وسط جاده رد شد!!!
منم زدم بشه!(چندوقت پیشا خودم با ماشین زدم به یه سگ(بلانسبت دوستان)دقیقا وقتی خوردم به آهووئه همون حس و حال بهم دست داد!!)

گرافیک بازی هم درست شد:-/

---------- نوشته در 02:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:59 PM ارسال شده بود ----------

عجب بازی جالبیه !! کلی حال میکنم باهاش!
داداش بهترین راه برای کشتن کوسه بدون هیچ هزینه ای استفاده از جت اسکی ! :d سوار جت اسکی میشین بعد هر جا کوسه دیدین بزنید بهش کشته میشه به همین سادگی ...;)
اون دوستمون که گفته کنترل ماشین کمی سخته راست میگه من که کلا یا سوار جت اسکیم یا پیاده در حال شکار کردنم یا fast travel میکنم :d
در کل بازی خیلی جالب و دوست داشتنی ست ..

هنوز کوسه شکار نکردم!ولی دوست دارم باش توویه آب گلاویز بشم!!!
درموردرانندگی هم بنظره من اصلا سخت!!تازه حیجانش خیلی بیشنر شده ...وقتی از بین حیوانانتو درخت و سبزه ها رد میشی!!!
توو این حالت صدا گذاری واقعا عالی کار شده!!!!

به شخصه حاضر بودم با گرافیک کال اف(نه که بگم گرافیک کال اف پایینه)این بازی رو انجام بدم
ولی با این گرافیک که انقدر فریم بازی رو اعصاب باشه و برش تصویر داشته باشه بازی نکنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or