Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

اگه کوچکترین شباهتی به کال او از اون دیدگاه که خودت گفتی داشت من بازیش نمیکردم :)

بنده نمدونم چرا باید همه بازی ها در همه سبک با CODمقایسه بشن؟!
فقط تو کشور ما و برخی گیمر هاای ما اینطور هستن؟یا همه فن های این بازی یه نواخت(COD) اینجوورین؟!

من رفرنس تنظیماتم رو روی استاندارد گذاشتم همه چی عالی شد!

بنده نمدونم چرا باید همه بازی ها در همه سبک با CODمقایسه بشن؟!
فقط تو کشور ما و برخی گیمر هاای ما اینطور هستن؟یا همه فن های این بازی یه نواخت(COD) اینجوورین؟!

من رفرنس تنظیماتم رو روی استاندارد گذاشتم همه چی عالی شد!

مگه توی 360 تنظیم داره؟:-/

من هم بازی رو تجربه کردم.
همه چیزش خوبه به جز فریم ریتش.
دلم میخواست فضاها رو حسابی بگردم و ایتم جمع کنم و شکار کنم.ولی حالا با این فریم ریت،ترجیح میدم فقط بخش داستانی رو برم و زودتر به چشم هام استراحت بدم.

اقا من رفتم یه دست انلاین بزنم با دوستم اول که همش گزینه کد و از این حرفها اومد که می خواست بخرم وقتی کنسل زدم اجازه سرچ تو کویک مچ داد ولی هر چی این چند روز سرچ زدم هیچ گیمی پیدا نمیشه فقط دوستم رو پیدا میکرد اقا جریان چیه چرا اینطوریه ؟ کسی میدونه کمک کنه ؟

اقا مولتیش پوینت میخواد؟کسی هست کامل توضیح بده؟:x
تا لول 15 مجانیه بعد حتما باید آنلاین پس بخری.

---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:58 PM ارسال شده بود ----------

اقا من رفتم یه دست انلاین بزنم با دوستم اول که همش گزینه کد و از این حرفها اومد که می خواست بخرم وقتی کنسل زدم اجازه سرچ تو کویک مچ داد ولی هر چی این چند روز سرچ زدم هیچ گیمی پیدا نمیشه فقط دوستم رو پیدا میکرد اقا جریان چیه چرا اینطوریه ؟ کسی میدونه کمک کنه ؟
منم خودم وقتی سرچ میکردم کسیرو پیدا نمیکرد ولی co_op پیدا میکرد.متاسفانه من نتونستم آنلاین پسو بخرم به خاطر همین مشکلات شیر کردنو اینا وگرنه میومدم با هم بازی کنیم:(

آخرین ویرایش:
متاسفانه فریم ریت بازی به شدت روی اعصابه و گرافیک بازی در حد خوبه نه میشه گفت عالیه نه افتضاح در هر صورت به نظرم همون 8 واسش خوبه در ضمن شروع بازی خیلی جالب بود

تا لول 15 مجانیه بعد حتما باید آنلاین پس بخری.

---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:58 PM ارسال شده بود ----------

منم خودم وقتی سرچ میکردم کسیرو پیدا نمیکرد ولی co_op پیدا میکرد.متاسفانه من نتونستم آنلاین پسو بخرم به خاطر همین مشکلات شیر کردنو اینا وگرنه میومدم با هم بازی کنیم:(

اگه لول 15 انلاین پس نخری چی میشه؟:d

دوستان چجوری میشه از چند اسلحه استفاده کرد؟؟
باید بری تو بخش Crafting و Weapon Hustler رو آپگرید کنی.
برای آپگرید هم به پوست یه سری حیوون نیاز داری که اون پایین مینویسه چی و به چه تعداد میخواد.
شکل حیوون مورد نظر رو هم انداخته.
تو نقشه هم نشون میده هر حیوون تو چه منطقه ای پیدا میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or