saeedscorpion
کاربر سایت
اگه کوچکترین شباهتی به کال او از اون دیدگاه که خودت گفتی داشت من بازیش نمیکردم![]()
بنده نمدونم چرا باید همه بازی ها در همه سبک با CODمقایسه بشن؟!
فقط تو کشور ما و برخی گیمر هاای ما اینطور هستن؟یا همه فن های این بازی یه نواخت(COD) اینجوورین؟!
من رفرنس تنظیماتم رو روی استاندارد گذاشتم همه چی عالی شد!

تا لول 15 مجانیه بعد حتما باید آنلاین پس بخری.اقا مولتیش پوینت میخواد؟کسی هست کامل توضیح بده؟![]()
منم خودم وقتی سرچ میکردم کسیرو پیدا نمیکرد ولی co_op پیدا میکرد.متاسفانه من نتونستم آنلاین پسو بخرم به خاطر همین مشکلات شیر کردنو اینا وگرنه میومدم با هم بازی کنیماقا من رفتم یه دست انلاین بزنم با دوستم اول که همش گزینه کد و از این حرفها اومد که می خواست بخرم وقتی کنسل زدم اجازه سرچ تو کویک مچ داد ولی هر چی این چند روز سرچ زدم هیچ گیمی پیدا نمیشه فقط دوستم رو پیدا میکرد اقا جریان چیه چرا اینطوریه ؟ کسی میدونه کمک کنه ؟

تا لول 15 مجانیه بعد حتما باید آنلاین پس بخری.
---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:58 PM ارسال شده بود ----------
منم خودم وقتی سرچ میکردم کسیرو پیدا نمیکرد ولی co_op پیدا میکرد.متاسفانه من نتونستم آنلاین پسو بخرم به خاطر همین مشکلات شیر کردنو اینا وگرنه میومدم با هم بازی کنیم![]()
دیگه نمیذاره آنلاین بازی کنیاگه لول 15 انلاین پس نخری چی میشه؟:d

باید بری تو بخش Crafting و Weapon Hustler رو آپگرید کنی.دوستان چجوری میشه از چند اسلحه استفاده کرد؟؟