Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

من رسیدم چپتر پنجم ، بازی خیلی از اون چیزی که اوایل بازی فکر میکردم بهتر شده .
فقط یه چیزی :

من چه جوری میتونم دو تا اسلحه حمل کنم ؟ الان از چهار تا اسلحه ایی که میشه حمل کرد سه تاش قفل هست و فقط یکی که اونم پیش فرض کلت هستش بازه . بعضی مرحله ها خیلی روی اعصابه که فقط یه کلت داشته باشیم .

فقط یه چیزی :

من چه جوری میتونم دو تا اسلحه حمل کنم ؟ الان از چهار تا اسلحه ایی که میشه حمل کرد سه تاش قفل هست و فقط یکی که اونم پیش فرض کلت هستش بازه . بعضی مرحله ها خیلی روی اعصابه که فقط یه کلت داشته باشیم .
تو کرفتیگ میری weapon holester پیدا کن
بعد ببین برای مرحله بعدیش چی میخواد...
برو حیونشو بکش و بعد اپگرید کن

فقط یه چیزی :

حیوون های مورد نیازش هم ابتدا سه تا بز اهلی هستش بعدش واسه اینکه سه تا رو بتونین حمل کنین فکر کنم باید 2تا 3 عدد اهو شکار کنین و اخر واسه اینکه بتونین 4 تا اسلحه حمل کنین یه 2 تا کوسه هم باید شکار کنین و بعد به weapon holester که در قسمت کوله پشتی میباشد

و نوشته اول میباشد به ترتیب بزنین و تعداد حملو بیشتر کنین

جواب ما رو کسی نمیده !!!!؟؟؟؟؟؟
اقا یه مشکل پیش اومده واس من :
من با ایکس باکس فار کرای رو بازی می کنم وسط یه مرحله فک کنم مرحله ی نجات اولیور
صفحه کا ملا سیاه میشه هیچ دکمه ای هم کار نمیکنه !!!!!

کی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟
من با دووووشواری روبه رو هستم !!!!!!

درضمن از مرحله ی دو یا سه به بعد دیگه نه دوربین کار میکنه نه میتونم با سنگ حواس دشمنو پرت کنم مشکلش چیه ؟؟؟؟؟

این همون مرحله س :
اونجایی که میری یه ماشین جلوته بعد دوتا سوسمار هم هستن وارد ماشین میشی بت یه تایم 1:38 میده بعد میرسی به یه جایی سه نفر دشمن رو به روتن وقتی میکشیشون جلوت نوکه قله است یه اسنایپر بقلته زیرشم یه روستا هست میرم اونجا دوشواری میاد
نزدیک اسنایپ میرم مثل اینکه میخواد دموی بازی رو نشون بده ( حتما دیدی یه ثانیه صفحه سیاه میشه ) ولی واس من همونجوری سیاه میمونه دیگه کار نمیکنه !!!!!!

فقط یه چیزی :

باید چند تا حیوون شکار کنی، بعدش باید کمربندت رو آپگرید کنی.

دوستان یه مرحلش هست باید بری دم یه کشتی ....... مراحل اولش هست !
من گیر کردم میشه یکی کمک کنه ؟
لطفا؟!
کار خاصی نباید انجام بدید ، دوربینو در بیار بعد باهاش زوم کن و دشمناتو شناسایی کن،هدف اصلی بالای سرش ستاره طلایی میاد و اونجا دونفرهستن که با کشتنشون دوتا کلید بهت میده بعد میری بالای کشتی تو یه اتاق پشت دستگاه بیسیم..همین..
بچه ها برای شما هم گرافیکش پایینه؟ من دیدم خیلی ها از گرافیک بالاش صحبت میکنن اما من چیزی نمیبینم در مقابل بازی های با گرافیک مثل هیلو 4 یا آنچارتد 3 احتمال داره چون برنر مکس نگرفتم اینجوری باشه؟ بعد شنیدم اکثر سایتها امتیاز کامل بهش دادن درسته؟

---------- نوشته در 08:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:03 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست جواب بده؟
بچه ها نسخه
Far Cry 3-COMPLEX چطوریه؟
چه امکاناتی داره؟ از کجا بفهمم بازی که الان دارم این ورژنه؟

ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن ، ولی آخه شکار حیون دیگه چه ارتباطی با اسلحه داره ؟ اینجوریش را ندیده بودم ، باید بزنم تو کاره شکار دیگه .
فعلا چند تا گراز و دو تا سوسمار شکار کردم .

ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن ، ولی آخه شکار حیون دیگه چه ارتباطی با اسلحه داره ؟ اینجوریش را ندیده بودم ، باید بزنم تو کاره شکار دیگه .
فعلا چند تا گراز و دو تا سوسمار شکار کردم .
مثلا از پوست حیوونا برا خودش جای اصلحه درست میکنه:d.البته موقع شکار فقط قلبشونو برمیداره.

کار خاصی نباید انجام بدید ، دوربینو در بیار بعد باهاش زوم کن و دشمناتو شناسایی کن،هدف اصلی بالای سرش ستاره طلایی میاد و اونجا دونفرهستن که با کشتنشون دوتا کلید بهت میده بعد میری بالای کشتی تو یه اتاق پشت دستگاه بیسیم..همین..
بچه ها برای شما هم گرافیکش پایینه؟ من دیدم خیلی ها از گرافیک بالاش صحبت میکنن اما من چیزی نمیبینم در مقابل بازی های با گرافیک مثل هیلو 4 یا آنچارتد 3 احتمال داره چون برنر مکس نگرفتم اینجوری باشه؟ بعد شنیدم اکثر سایتها امتیاز کامل بهش دادن درسته؟

---------- نوشته در 08:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:03 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست جواب بده؟
بچه ها نسخه
Far Cry 3-COMPLEX چطوریه؟
چه امکاناتی داره؟ از کجا بفهمم بازی که الان دارم این ورژنه؟

نه فرقی نداره.گرافیک بازی که خیلی خوبه کجاش پایینه؟فقط یکم مشکل فریم ریت داره.محیط open-world بازی رو درنظر نمیگیرین؟

کار خاصی نباید انجام بدید ، دوربینو در بیار بعد باهاش زوم کن و دشمناتو شناسایی کن،هدف اصلی بالای سرش ستاره طلایی میاد و اونجا دونفرهستن که با کشتنشون دوتا کلید بهت میده بعد میری بالای کشتی تو یه اتاق پشت دستگاه بیسیم..همین..بچه ها برای شما هم گرافیکش پایینه؟ من دیدم خیلی ها از گرافیک بالاش صحبت میکنن اما من چیزی نمیبینم در مقابل بازی های با گرافیک مثل هیلو 4 یا آنچارتد 3 احتمال داره چون برنر مکس نگرفتم اینجوری باشه؟ بعد شنیدم اکثر سایتها امتیاز کامل بهش دادن درسته؟---------- نوشته در 08:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:03 PM ارسال شده بود ----------کسی نیست جواب بده؟بچه ها نسخه Far Cry 3-COMPLEX چطوریه؟چه امکاناتی داره؟ از کجا بفهمم بازی که الان دارم این ورژنه؟
دوست عزیز من خودم رو گرافیک خیلی حساسم ولی این بازی از لحاظ گرافیک واقعا ترکونده من گرافیگ هالو بگم بسیار عالی به این میگم عالی واقعا بازی پر جزئیاتیه به غیر از فریم ریت همه موارد عالیه من خودم به گرافیک بازی نمره 9.5 میدم و فکر نکنم از دیسک باشه چون دیسک خود من 97 درصد هستش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or