kimsungbabak
کاربر سایت
من تک نفره رو تازه شروع کردم. اصلا اون چیزی که فکر میکردم نیست.شبیه سری بازی های fallout شده که من خیلی خوشم اومد.ادم تو دنیاش غرق میشه>:d
تو کرفتیگ میری weapon holester پیدا کنمن رسیدم چپتر پنجم ، بازی خیلی از اون چیزی که اوایل بازی فکر میکردم بهتر شده .
فقط یه چیزی :
من چه جوری میتونم دو تا اسلحه حمل کنم ؟ الان از چهار تا اسلحه ایی که میشه حمل کرد سه تاش قفل هست و فقط یکی که اونم پیش فرض کلت هستش بازه . بعضی مرحله ها خیلی روی اعصابه که فقط یه کلت داشته باشیم .
من رسیدم چپتر پنجم ، بازی خیلی از اون چیزی که اوایل بازی فکر میکردم بهتر شده .
فقط یه چیزی :
من چه جوری میتونم دو تا اسلحه حمل کنم ؟ الان از چهار تا اسلحه ایی که میشه حمل کرد سه تاش قفل هست و فقط یکی که اونم پیش فرض کلت هستش بازه . بعضی مرحله ها خیلی روی اعصابه که فقط یه کلت داشته باشیم .
باید چند تا حیوون شکار کنی، بعدش باید کمربندت رو آپگرید کنی.من رسیدم چپتر پنجم ، بازی خیلی از اون چیزی که اوایل بازی فکر میکردم بهتر شده .
فقط یه چیزی :
کار خاصی نباید انجام بدید ، دوربینو در بیار بعد باهاش زوم کن و دشمناتو شناسایی کن،هدف اصلی بالای سرش ستاره طلایی میاد و اونجا دونفرهستن که با کشتنشون دوتا کلید بهت میده بعد میری بالای کشتی تو یه اتاق پشت دستگاه بیسیم..همین..دوستان یه مرحلش هست باید بری دم یه کشتی ....... مراحل اولش هست !
من گیر کردم میشه یکی کمک کنه ؟
لطفا؟!
مثلا از پوست حیوونا برا خودش جای اصلحه درست میکنه:d.البته موقع شکار فقط قلبشونو برمیداره.ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن ، ولی آخه شکار حیون دیگه چه ارتباطی با اسلحه داره ؟ اینجوریش را ندیده بودم ، باید بزنم تو کاره شکار دیگه .
فعلا چند تا گراز و دو تا سوسمار شکار کردم .
کار خاصی نباید انجام بدید ، دوربینو در بیار بعد باهاش زوم کن و دشمناتو شناسایی کن،هدف اصلی بالای سرش ستاره طلایی میاد و اونجا دونفرهستن که با کشتنشون دوتا کلید بهت میده بعد میری بالای کشتی تو یه اتاق پشت دستگاه بیسیم..همین..
بچه ها برای شما هم گرافیکش پایینه؟ من دیدم خیلی ها از گرافیک بالاش صحبت میکنن اما من چیزی نمیبینم در مقابل بازی های با گرافیک مثل هیلو 4 یا آنچارتد 3 احتمال داره چون برنر مکس نگرفتم اینجوری باشه؟ بعد شنیدم اکثر سایتها امتیاز کامل بهش دادن درسته؟
---------- نوشته در 08:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:03 PM ارسال شده بود ----------
کسی نیست جواب بده؟
بچه ها نسخه Far Cry 3-COMPLEX چطوریه؟
چه امکاناتی داره؟ از کجا بفهمم بازی که الان دارم این ورژنه؟
دوست عزیز من خودم رو گرافیک خیلی حساسم ولی این بازی از لحاظ گرافیک واقعا ترکونده من گرافیگ هالو بگم بسیار عالی به این میگم عالی واقعا بازی پر جزئیاتیه به غیر از فریم ریت همه موارد عالیه من خودم به گرافیک بازی نمره 9.5 میدم و فکر نکنم از دیسک باشه چون دیسک خود من 97 درصد هستشکار خاصی نباید انجام بدید ، دوربینو در بیار بعد باهاش زوم کن و دشمناتو شناسایی کن،هدف اصلی بالای سرش ستاره طلایی میاد و اونجا دونفرهستن که با کشتنشون دوتا کلید بهت میده بعد میری بالای کشتی تو یه اتاق پشت دستگاه بیسیم..همین..بچه ها برای شما هم گرافیکش پایینه؟ من دیدم خیلی ها از گرافیک بالاش صحبت میکنن اما من چیزی نمیبینم در مقابل بازی های با گرافیک مثل هیلو 4 یا آنچارتد 3 احتمال داره چون برنر مکس نگرفتم اینجوری باشه؟ بعد شنیدم اکثر سایتها امتیاز کامل بهش دادن درسته؟---------- نوشته در 08:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:03 PM ارسال شده بود ----------کسی نیست جواب بده؟بچه ها نسخه Far Cry 3-COMPLEX چطوریه؟چه امکاناتی داره؟ از کجا بفهمم بازی که الان دارم این ورژنه؟