kimsungbabak
کاربر سایت
اقا یه مشکل پیش اومده واس من : من با ایکس باکس فار کرای رو بازی می کنم وسط یه مرحله فک کنم مرحله ی نجات اولیور صفحه کا ملا سیاه میشه هیچ دکمه ای هم کار نمیکنه !!!!! کی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟ من با دووووشواری روبه رو هستم !!!!!!درضمن از مرحله ی دو یا سه به بعد دیگه نه دوربین کار میکنه نه میتونم با سنگ حواس دشمنو پرت کنم مشکلش چیه ؟؟؟؟؟این همون مرحله س :اونجایی که میری یه ماشین جلوته بعد دوتا سوسمار هم هستن وارد ماشین میشی بت یه تایم 1:38 میده بعد میرسی به یه جایی سه نفر دشمن رو به روتن وقتی میکشیشون جلوت نوکه قله است یه اسنایپر بقلته زیرشم یه روستا هست برای منم اوایل بازی اینطوری شد. رفت واسه کات اسکین صفحه سیاه شد مجبور شدم خاموش کنم
خیر.سلام دوستان 2 تا سوال دارم
بازي new game + داره؟؟؟
بازي چنتا چپتره؟؟؟ممنون

من با دیدن فریم ریت بازی این جوری شوم.سازنده های بازی ادعا کرده بودند که شخصیت اصلی بازی (جیسون) قرار نیست یه سرباز کارکشته همه فن حریف باشه و فقط یه توریست سادست که وارد بازی های پیچیده میشه.
با این ذهنیتی که داشتم بعد از دیدن خشاب گذاری Sniper Rifle شدم این
بعد با دیدن مهارتش در استفاده از تیروکمان اینطوری بودم
-----------------------------------------------------------------------------
روی هم رفته بازی شدیدا وام دار Boiling Pointه، ولی بهتر از اون.
من با دیدن فریم ریت بازی اینجوری شدم:من با دیدن فریم ریت بازی این جوری شوم.

و بعد از یه مدت
.بی خیالش شدماینقدرم بد نبود دیگه.فکر کنم فقط تو بازی سنتر اینقدر از فریم ریت بازی ایراد گرفته شد.درسته بعضی جاها فریم ریت کم میشد ولی اینجوری هم که شما میگین نیستمن با دیدن فریم ریت بازی اینجوری شدم:و بعد از یه مدت
.بی خیالش شدم
سلام دوستان من 1مشکل دارم قسمت مولتی وقتی افلاین میزنم دستگاه هنگ میکنه مشکل از چیه؟