Fallout4 بیشتر مانند نسخه بازیافت شده Fallout 3 میماند

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
Zjiii.jpg

به تازگی VG247 مقاله ای در مورد Fallout 4 منتشر کرده و در آن از ناامیدی خود نسبت به این عنوان سخن گفته است. در ادامه بخشهایی از این مقاله که VG247 در آن گلایه های خود را مطرح کرده برایتان قرار میدهم.

اگه دوست دارید Fallout 4 دقیقا شبیه Fallout 3 باشه، پس خبر خوبی براتون داریم. بعد از دیدن 15 دقیقه گیم پلی (ادیت شده) از بازی در Gamescom میتونم گزارش بدم که چه خوب یا چه بد، بازی دقیقا شبیه Fallout 3 هست.
Fallout 4 بازی زشتی نیست، ولی خب خیلی هم چشم نواز نیست. برای بازیی که بازیکن رو به جستجوی در آشغال و مواد بدردنخور و ترکیب و بازیافت اونها برای (ساخت لوازم جدید و) زنده موندن تشویق میکنه، به صورت جالبی خود Fallout 4 هم مثل یک عنوان بازیافت شده (از Fallout 3) میمونه. مدل شخصیتها در این مورد بدجوری به چشم میزنند، خصوصا وقتی از نزدیک خارتگران و Ghoul ها نگاه میکنی نبود یک تعریف دقیق (برای طراحی شخصیتها) به چشم میاد. (همچنین) هیچ انیمیشن فوق العاده ای برای صورت ها(facial animation) در بازی بکار نرفته که بخواد شما رو به هیجان در بیاره. فقط در حد جوابگو بودن/کار کردن روی این بخش های بازی کار شده.
تا الان، من چیزی توی Fallout 4 ندیدم که بتونه من رو غافلگیر کنه. آره میدونم، این Fallout جدیده که سالها بی صبرانه منتظرش بودیم. چیزایی که تا الان از بازی دیدم خوب به نظر میاد، و توی تقویمم دارم توی نوامبر براش جا باز میکنم، ولی هیجان من نسبت به بازی از E3 تا الان یکم کمتر شده. در حقیقت، تا الان ما هیچ چیز فوق العاده ای از بازی ندیدیم.

برای خواندن تمام مقاله و نظرات سایت VG247 میتوانید به اینجا مراجعه کنید. Fallout 4 قرار است در تاریخ 11 نوامبر برای کنسول های نسل هشتم و کامپیوتر های شخصی عرضه میشود.

منبع
Don't shoot the messenger

بازی ۳۰+ میلیون بفروشه بعد متاش بشه ۹۵+ بشه گوتی رو درو کنه بعد تازه میخواد به اوج برسه ...
اون اوجو خیلی وقت داره طی میکنه . شما نمیبینیش مشکل از خودتونه نه از بازی ...

فروش رو که COD هم میکنه (هرچقدر هم که افتضاح باشه)
متا هم وحی منزل نیست......
ما عقل فردی داریم نداریم؟ دلیل نمیشه کورکورانه به یه سری مفهوم که بقیه اختراع کردن بچسبیم و به عنوان استدلال ازش استفاده کنیم.....با استدلال به متا یا به فروش مخصوصا خیلی بازیهای معمولی رو به بالا رو هم میشه شاهکار تکرار نشدنی فرض کرد....ولی حقیقت اینطور نیست.
اسکایریم یه بازی معمولی رو به بالا نیست، یه بازی خیلی خوبه.....ولی در حد و اندازه نام خودش نیست....یه Copy Paste خیلی خوب پولیش شده و ارتقاع یافته از نسخه قبلیشه.

من خودم fallout4 رو که بازی نکردم و نمیدونم حرف این منتقد چقدر درسته.......ولی این مساله تو اسکایرم برای من پیش اومد....انیمیشنهای چهره و تفاوتهای اندکش تو برخی زمینه ها بدجور تو چشم میزد برای همین هم ابلیوین برام بهتر بود

امیدوارم در مورد fallout4 که روش حساسم دیگه این تراژدی رو تکرار نکنن:d

.

آخرین ویرایش:
خب اگه اینجوریه پس همه ی زلداهای 3D نسخه بازیافت شده Ocarina of Time هستن یا مثلا Oblivionو Skyrim بازیافت شده از Morrowind! خب الان این بازیا بدن یا فوق العاده ان؟
این جملش منطقی نبود! ولی درکل ... اگه این مطالب بخواد رو استودیو فشار بیاره یه کم بیشتر رو گرافیک کار کنن اشکالی نداره بذار بگن:d ولی من یکی راضیم از گرافیک, خوب هست و آدم لذت میبره میبینه.
@Safety & Peace

پست صفحه اولت تو حلقم. دقیقا نظر خودم بود:d

در مورد این بحث Lore بگم که ویکی TES تا این لحظه 35571 تا مقاله داره که به فارسی می‌شه سی‌ و پنج هزار و پانصد و هفتاد و یک. یعنی‌ کل این رو یه بچه ده ساله هم نوشته باشه و همشونم کپی از وایکینگ‌ها با اضافه کردن "A O E"باشه بازم از جمع lore همه بازی‌های RPG تاریخ (جزWoW) رو هم بیشتر و عمیق تر هست.
یعنی‌ در مورد Lore زیاد سعی‌ نکنین بحث ویچر Vs اسکرلز راه بندازین که این راهی‌ که ویچر رود به قبرستان است :دی
می‌تونیم بحث Fallout vs Witcher بکنیم مثلا :دی

آخرین ویرایش:
در مورد این بحث Lore بگم که ویکی TES تا این لحظه 35571 تا مقاله داره که به فارسی می‌شه سی‌ و پنج هزار و پانصد و هفتاد و یک. یعنی‌ کل این رو یه بچه ده ساله هم نوشته باشه و همشونم کپی از وایکینگ‌ها با اضافه کردن "A O E"باشه بازم از جمع lore همه بازی‌های RPG تاریخ (جزWoW) رو هم بیشتر و عمیق تر هست.
یعنی‌ در مورد Lore زیاد سعی‌ نکنین بحث ویچر Vs اسکرلز راه بندازین که این راهی‌ که ویچر رود به قبرستان است :دی

اره خب Tes بسیار lore خفنی داره مثلا همون کتابهای داخل بازی تقریبا هیچ کدوم دور ننداختم !:d همه رو تو محل هایی میذاشتم که اگه وقت شد بخونم و واقعا او تم حماسی که نوشته شده بودن رو تقریبا هیچ بازی دیگه ای ندیدم.

ویچر هم کتابهاش راجع به دنیاش خیلی زیاده و جزئیات دنیاش واقعا سر به فلک میذاره دلیل اصلی اینکه زیاد تو اینترنت چیزی نیست زبان لهستانی نویسنده رمان ویچر هست :d بعضی کتابهاش هنوز ترجمه به انگلیسی نشدن ! پس در نتیجه خیلی هم بجز خود بازی نمیشه چیزی راجع بهش پیدا کرد.حداقل از لحاظ زبانی ویچر و داستانش سطح ادبی بالاتری دارن دلیلش هم نویسنده ماهر رمان هست تا اعضای یه استدیو.

اما خب بنظرم بزرگترین نکته اسکایریم همون ارزش ادامه دادن بالای 300 ساعت و تگرار و شروع دوباره است که خب ویچر با اینکه محتوای بازی زیاده واقعا ولی انگار beth فرمولشو بهتر بلده.F4 هم در بدترین حالت میشه اسکایریم 2015 :d

در کل هر دو خفنن برای من حداقل از سال 2011 منتظر یه چیزی بودم که بتونه از صبح تا شب محو بشونه پای سیستم که خب بعد از 4 سال ویچر اینکارو کرد.حتی نسخه قبلیش هم نتونست اینکارو بکنه.

مشکل طرفدارای Skyrim همینه. همه‌چیز رو می‌خوان ربط بدن به عدد. همه‌ می‌دونیم این بازی چند میلیون نسخه فروخته، یا متاش چنده یا چند صفحه براش Wiki نوشتن. ابداً منطقی نیست که بازی‌ای که قدمتش به سال 1994 برمی‌گرده و 7-8 نسخه ازش اومده و چندین Expansion Pack داره و سال‌هاست Fan Base بزرگی واسه خودش جمع کرده رو با بازی‌ای مقایسه کنیم که اولین نسخه‌ـش سال 2007 اومده و کلاً سه شماره بیشتر نیست (به اضافه‌ی 1-2 تا بازی موبایل).
فکر نمی‌کنم این بازی‌کردن با اعداد نشون‌دهنده‌ی کیفیت و جذابیت Setting/Lore یه بازی باشه. شما Skyrim رو از لحاظ Lore بیشتر دوست دارید، خب یه نفر دیگه The Witcher رو بیشتر دوست داره.

[

- - -ویرایش - - -

این هم نظر شماست البته.
مطمئن باش بیشتر بچه هایی که اینجا به اسکایریم علاقه مندن به ژتنر rpg و داستان های فانتزی علاقه مندن و اسکایریم اولین تجربشون نبوده.
در ضمن اینم بگم که اسکایریم داستان یه شخص رو دنبال نمیکنه، داستان یه دنیاس، و تمام فراز و نشیب هاشم توسط خود پلیر رقم‌ میخوره، اینکه شما کرکتر خودتون رو از همون بدو ورود کاستومایز میکنین و شکلش میدین و هر اسمی که بخواین روش میزارین و هر طور بخواین وارد داستان میکنیدش و... تماما برای این ساخته شده که شما خودتون رو دراگون بورن بدونید و با هون توی دنیای فانتزی و افسانه ایه بازی زندگی کنین، اینجوری خیلی خیلی بهتر دنیای بازی رو با پوست وگوشتتون لمس میکنین.من اتفاقا این رویکرد بتسدا رو خیلی بیشتر دوست دارم، کمترین پیشینه ای از کرکترتون بهتون نمیده، شما خودتون هستید که دراگون بورن رو میسازید و باهاش زندگی میکنید بر خلاف بازی هایی مثل ویچر و...
اینکه بتسدا توی کارگردانی بازی از عنوانی مثل ویچر فاصله گرفته به این‌معنی نیست که نمیتونه اون رویکردو اتخاذ کنه و انجام بده، در حقیقت نمیخواد و نمیخواسته که اونکارو بکنه، فیلد داستانسرایی بتسدا و هاوارد با ویچر و cdpr فرق میکنه کلا و هرکدوم هم طرفدارای خودشو داره البته.
به هر حال اسکایریم شاهکار صنعت بازیسازیه، چه یه عده خوششون بیاد چه بدشون بیاد، الگوی ساخت تمام بازی های rpg بعد از خودش هم شده، حالا توی بعضی ها بیشتر توی بعضی ها کمتر...

من جسارت نکردم! خیلی‌ها بودن که Skyrim اولین تجربه‌ی نقش‌آفرینی زندگی‌شون بوده؛ من با اونا کاری ندارم فقط گفتم کسایی که تجربه‌ی نقش‌آفرینی دارن (حالا لازم نیست زیاد باشه) قطعاً قبول می‌کنن که Skyrim داستان کلیشه‌ای و خسته‌کننده‌ای داشت.
موارد دیگه‌ای رو هم که گفتی توی اکثر بازی‌های نقش‌آفرینی وجود داره و کاملاً طبیعیه. اگه نتونی قهرمانت رو Customize کنی که دیگه بازی نقش‌آفرینی نیست. :d در مورد The Witcher هم که رویکرد سازنده‌ها مشخصه: Make Your Own Witcher.
اما Character Creation کاملاً قضیه‌ـش فرق داره و یه‌چیز سلیقه‌ایه. شخصاً بازی‌هایی که کاراکترهای Predefined دارن رو بیشتر می‌پسندم. وقتی Skyrim و سایر بازی‌های مشابه (که بخش Character Creation دارن) رو بازی می‌کنم اصلاً نمی‌تونم با اون کاراکتری که ساختم ارتباط برقرار کنم. کاراکتری که لال هستش و حرف نمی‌زنه، انیمیشن درست و حسابی نداره و نسبت به لحظات مختلف واکنش احساسی نشون نمی‌ده (مثلاً عصبانی بشه یا خنده‌ـش بگیره یا تعجب کنه و ...) و از همه بدتر شما وقتی کاراکتر خودت رو می‌سازی (با این تصور که این کاراکتر خودت هستی و صدای اون کاراکتر هم صدای خودته و ...) دائم از خودت می‌پرسی من این‌جا چی می‌خوام؟ من توی یه دنیای فانتزی که داخلش انواع و اقسام جک و جونور هست چی‌کار دارم؟ من و کشتن اژدها؟! من اصلاً می‌تونم با اون همه موجودات بدترکیب مبارزه کنم؟ این اتفاقیه که همیشه واسه من می‌افته و همیشه هم برام نامانوس و غیرقابل باوره. اما توی بازی‌های مثل Deus Ex یا The Witcher نقش و جایگاه قهرمان قصه، مشخص و منطقیه و شما با تصمیمات و انتخاب‌های دیالوگی‌تون شخصیت قهرمان‌تون رو Customize می‌کنید. (یه قهرمان دوست‌داشتنی، یه آدم سرد و خشک یا یه آدم خشن و بی‌رحم و ...) این سلیقه‌ی منه البته.
نکته‌ی آخر این‌که خب بله این نظر من بود. مگه قراره غیر از این باشه؟ مگه چیزی که شما می‌نویسید نظر شما نیست؟! نکنه Factـه؟ :d الگو گرفتن از بازی‌های موفق هم کاملاً طبیعیه؛ کَما این‌که سازندگان TES هم با بازی کردن عناوینی مثل Ultima و ... یادگرفتن نقش‌آفرینی بسازن و این لزوماً برتری یکی بر دیگری رو نمی‌رسونه.

من زیاد دیدم طرف فن یه بازی ــه و همین باعث میشه بعد یه مدت هیتر تمام بازی دیگه همون سبک بشه .... بحث این دوستمون هم همینه، البته اگر بحث متقاعد کردن میونه اینو میگم که کلا این دست افراد متقاعد نمیشند البته نه اینکه توهین کنم خیلی ها ممکنه اینطور باشند اما خوب هست دیگه فقط چیزی که خودشون میگند رو قبول دارند که اونها هم از همون بازی ای که فن ــش هستند جهت میگیره، فقط اونها درسته و این بین این ویژگی ها برای بازی های دیگه اون سبک غلط و نتیجه گیری و ....

کلا اگر بحث متقاعد کردن هست بهتره بحث تموم بشه چون برای فرار از این موضوع میشه به سمت خیلی چیزها رفت و همینطور بحث رو کش داد....

چقد خوبه که هنوزم هم شاهد حماسه آفرینی های بچه های بازی سنتر هستیم .... هیچوقت فکرشم نمیکردم که لازمه باشه با کسی درمورد کیفیت Skyrim بحث کرد.
نظر شخصی شما برا خودت(دقت کن فقط برا خودت) خوبه و میتونی برا خودت نگهش داری ، ولی قبل از این که نظرتو بگی دقت کن ببین چی میگی؟!
الان شما با این حرفهاتون دارید میگید که کسایی که بیش از 400 ساعت وقت پای این بازی گذاشتن یه مشت کور بودن که نشستن یه بازی چیپ رو ساعت ها بازی کردن ، یعنی ما نمیفهمیم ولی شما خیلی آدمای فهمیده و کولی هستین.
فکر نمی‌کنم این بازی‌کردن با اعداد نشون‌دهنده‌ی کیفیت و جذابیت Setting/Lore یه بازی باشه. شما Skyrim رو از لحاظ Lore بیشتر دوست دارید، خب یه نفر دیگه The Witcher رو بیشتر دوست داره.
استاد بزرگ هر بازی رو باید با عنوانین مشابهش مقایسه کنی ! الان witcher یه بازی داستان محوره و اگه قرار باشه که داستانش بد که دیگه بازی ول معطله و در واقع مهمترین المان ویچر داستانش هست.
از اون طرف TES ها و Fallout ها اصلا داستان محور نیستن و داستان فقط بستریه برا رخ دادن اتفاقات بازی ، برا همین نباید انتظار یه lore خفن در حد ویچر و سولز رو از بازی داشته باشی.
lore برای همه ی بازی ها واجب نیست ، مثلا ماریو و Forza و Little big planet خیلی lore های پیچیده و جذابی دارن ؟! جوابش منفیه ، چون نیازی به این المان نیست تو این بازی ها ... بازی های بتسدا هم تقریبا تو همین دسته هستن (منتهی با شدت کمتر:d)
اما Character Creation کاملاً قضیه‌ـش فرق داره و یه‌چیز سلیقه‌ایه. شخصاً بازی‌هایی که کاراکترهای Predefined دارن رو بیشتر می‌پسندم. وقتی Skyrim و سایر بازی‌های مشابه (که بخش Character Creation دارن) رو بازی می‌کنم اصلاً نمی‌تونم با اون کاراکتری که ساختم ارتباط برقرار کنم. کاراکتری که لال هستش و حرف نمی‌زنه، انیمیشن درست و حسابی نداره و نسبت به لحظات مختلف واکنش احساسی نشون نمی‌ده (مثلاً عصبانی بشه یا خنده‌ـش بگیره یا تعجب کنه و ...) و از همه بدتر شما وقتی کاراکتر خودت رو می‌سازی (با این تصور که این کاراکتر خودت هستی و صدای اون کاراکتر هم صدای خودته و ...) دائم از خودت می‌پرسی من این‌جا چی می‌خوام؟ من توی یه دنیای فانتزی که داخلش انواع و اقسام جک و جونور هست چی‌کار دارم؟ من و کشتن اژدها؟! من اصلاً می‌تونم با اون همه موجودات بدترکیب مبارزه کنم؟ این اتفاقیه که همیشه واسه من می‌افته و همیشه هم برام نامانوس و غیرقابل باوره. اما توی بازی‌های مثل Deus Ex یا The Witcher
نقش و جایگاه قهرمان قصه، مشخص و منطقیه و شما با تصمیمات و انتخاب‌های دیالوگی‌تون شخصیت قهرمان‌تون رو Customize می‌کنید. (یه قهرمان دوست‌داشتنی، یه آدم سرد و خشک یا یه آدم خشن و بی‌رحم و ...) این سلیقه‌ی منه البته.
با این حرف هایی هم که زدی کاملا مشخصه که سلیقت به بازی های بتسدا نمیخوره ؟!
خوب بازی نکن ، مگه کسی مجبورت کرده ؟!
ولی دیگه نیا بگو بازی خوب نیست و از این حرفا ؟!
شما برای قضاوت کردن یک بازی باید سلیقه و تعصبتو بزاری کنار ، که واضحه شما نمیتونی همچین کاری کنی ، پس بهتره کلا از نقد کردن بازی بکشی بیرون ... مگر اینکه دلیل محکمتری از " من اینطوری خوشم نمیاد" داشته باشی(که نداری).
من خودم شخصا مثلا از سری های GeoW و Halo خیلی خوشم نمیاد (هر چند میدونم چقد خوش ساخت هستن) و نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم ، ولی هیچوقت به خودم اجازه نمیدم بیام و به شعور طرفدار های اون بازی ها توهین کنم ، شما هم یاد بگیر همین کار رو بکنی و به جای عصبی کردن و توهین کردن به شعور دیگران ، سعی نکنی نظر شخصیتو به صورت فکت صادر کنی.
مشکل Skyrim این بود که میخواست یه MMO ـه Offline باشه،

MMO افلاین ؟! مثل این میمونه بگی یه بازی میخواسته مولتی پلیر تک نفره باشه ؟!:|:d
من که منظورتو نفهمیدم؟!:d

یه سری از دوستان جوری میگن TW3 انگار دارن در مورد Two Worlds حرف میزنن :دی TW3 اگه از نظر کیفیت بالاتر از بازی های Bethesda نباشه، اختلاف چندانی هم با اونا نداره. بازی اینقدر عظیمه که میشه مقاله ها ازش نوشت :دی از نظر خودم به صورت کلی TW3 از هر دو عنوان قبلی TES بازی بهتری هست، ولی Fallout 3 از TW3 بهتره :دی البته باید اینو هم در نظر گرفت که هنوز عنوانی از TES واسه نسل جدید نیومده و مقایسه اصلی رو باید موقعی انجام داد که TES جدید بیاد چون یه سری از جذابیت های TW3 مربوط به بخش تکنیکی ماجرا هست (نه صرفا گرافیک، بلکه بیشتر پویا بودن محیط). خلاصه اینکه بین بازی های Bethesda سلیقه من بیشتر با Fallout جوره، TES ها هم عناوین فوق العاده خفنی هستن ولی یه سری کامنت که میخوان بگن TW3 در مقابل TES پشمک هست رو قبول ندارم :دی

MMO افلاین ؟! مثل این میمونه بگی یه بازی میخواسته مولتی پلیر تک نفره باشه ؟!:|:d

این ایراد رو از FF12 هم زیاد میگرفتن که منم منظورشون رو متوجه نمی شدم ولی تا اونجایی که فهمیدم منظورشون اینه که بازی تکراریه و یا تکراری میشه.

تصور کن اگر WoW رو تنهایی بازی کنی و هیچکس دیگه ای نباشه. چه احساسی داری ؟ :d فکر کنم منظورشون همچین چیزیه.

والا من Oblivion و Skyrim رو اونقدر بازی نکردم که بخوام بگم خسته کننده هستن یا نه ولی FO3 خسته کننده نبود گیم پلیش. یه سری مشکلات کوچیک اینور اونور داشت ولی خسته کننده نبود.

دلیل اصلی علاقه بنده به Skyrim یا بهتر بگم بازی های نقش‌آفرینی Roleplay کردن و امتحان‌کردن Buildـهای متفاوت هست.اینکه هیچ پیش‌زمینه ای از کاراکترمون نداریم باعث میشه که بتونیم هر Backstory که دلمون بخواد برای کاراکترمون بسازیم و عملا هر چیزی دلمون بخواد باشیم.خیلی‌ها رو میشناسم که اصلا Main Quest بازی رو تموم نکردن و فقط Buildـهای جدید امتحان میکنن واسه بازی.RolePlay کردن و ساخت Backstory هم به شدت لذت‌بخش هست(حداقل برای بنده).مثلا بازی کردن به عنوان یکی از افراد Factionـهایی که توی Skyrim حضور نداشتن یا اگر بودن نمیشد عضوشون شد:Crimson Scars یا Morag Tong مثلا.این چیزها و ایده‌ها خیلی زیادن.امتحان‌کردن Build های مختلف و مخلوط کردن Playstyleـهای مختلف هم خیلی جالبه;مثلا Archery با Necromancy خیلی خوب جواب میده،حتی Unarmed بازی کردن هم با Alchemy و Heavy Armor و Smithing جواب میده‌.در درجه اول این باعث شده بنده از Skyrim لذت ببرم... بعدش هم Lore به شدت عظیم بازی هست.البته من اونقدرا حوصله ندارم که وسط بازی بشینم کتاب بخونم بیشتر ترجیح میدم در مورد مسائلی که علاقه دارم تو wikiـهای مخلتف بخونم.Deityـها،نژادهای مختلف Nirn که خیلی‌هاشون تا حالا تو بازی نبودن و ... به شدت واسم جالبن:مثلا Dwemerـها و نبردشون با Snow Elfـها و ناپدید‌شدنشون یا جناب Jyggalag که تو Shivering Isles شخصیت اصلی Oblivion رو تبدیل به Prince of Madness کرد.

آخرین ویرایش:
با دیدن این کامنت‌ها. مطمئناً این آخرین کامنت من توی این تاپیکه.
من زیاد دیدم طرف فن یه بازی ــه و همین باعث میشه بعد یه مدت هیتر تمام بازی دیگه همون سبک بشه .... بحث این دوستمون هم همینه، البته اگر بحث متقاعد کردن میونه اینو میگم که کلا این دست افراد متقاعد نمیشند البته نه اینکه توهین کنم خیلی ها ممکنه اینطور باشند اما خوب هست دیگه فقط چیزی که خودشون میگند رو قبول دارند که اونها هم از همون بازی ای که فن ــش هستند جهت میگیره، فقط اونها درسته و این بین این ویژگی ها برای بازی های دیگه اون سبک غلط و نتیجه گیری و ....

کلا اگر بحث متقاعد کردن هست بهتره بحث تموم بشه چون برای فرار از این موضوع میشه به سمت خیلی چیزها رفت و همینطور بحث رو کش داد....
تجربه‌ی من توی فروم‌های داخلی بهم می‌گه امکان نداره با بحث کردن بشه طرف مقابلت رو قانع کنی. (توی فروم‌های خارجی تا حدی فرق می‌کنه البته)
بحث من اصلاً متقاعد کردن طرف مقابل نیست، فقط قراره ایده‌هامون رو به اشتراک بذاریم و از یه زاویه‌ی متفاوت هم به بازی‌ها نگاه کنیم تا یه دیدِ تک‌بُعدی نسبت به گیم پیدا نکنیم. به نظرم کسی دنبال چیزی غیر از این باشه، خیالِ باطل داره. :d
چقد خوبه که هنوزم هم شاهد حماسه آفرینی های بچه های بازی سنتر هستیم .... هیچوقت فکرشم نمیکردم که لازمه باشه با کسی درمورد کیفیت Skyrim بحث کرد.
نظر شخصی شما برا خودت(دقت کن فقط برا خودت) خوبه و میتونی برا خودت نگهش داری ، ولی قبل از این که نظرتو بگی دقت کن ببین چی میگی؟!
الان شما با این حرفهاتون دارید میگید که کسایی که بیش از 400 ساعت وقت پای این بازی گذاشتن یه مشت کور بودن که نشستن یه بازی چیپ رو ساعت ها بازی کردن ، یعنی ما نمیفهمیم ولی شما خیلی آدمای فهمیده و کولی هستین.

استاد بزرگ هر بازی رو باید با عنوانین مشابهش مقایسه کنی ! الان witcher یه بازی داستان محوره و اگه قرار باشه که داستانش بد که دیگه بازی ول معطله و در واقع مهمترین المان ویچر داستانش هست.
از اون طرف TES ها و Fallout ها اصلا داستان محور نیستن و داستان فقط بستریه برا رخ دادن اتفاقات بازی ، برا همین نباید انتظار یه lore خفن در حد ویچر و سولز رو از بازی داشته باشی.
lore برای همه ی بازی ها واجب نیست ، مثلا ماریو و Forza و Little big planet خیلی lore های پیچیده و جذابی دارن ؟! جوابش منفیه ، چون نیازی به این المان نیست تو این بازی ها ... بازی های بتسدا هم تقریبا تو همین دسته هستن (منتهی با شدت کمتر:d)

با این حرف هایی هم که زدی کاملا مشخصه که سلیقت به بازی های بتسدا نمیخوره ؟!
خوب بازی نکن ، مگه کسی مجبورت کرده ؟!
ولی دیگه نیا بگو بازی خوب نیست و از این حرفا ؟!
شما برای قضاوت کردن یک بازی باید سلیقه و تعصبتو بزاری کنار ، که واضحه شما نمیتونی همچین کاری کنی ، پس بهتره کلا از نقد کردن بازی بکشی بیرون ... مگر اینکه دلیل محکمتری از " من اینطوری خوشم نمیاد" داشته باشی(که نداری).
من خودم شخصا مثلا از سری های GeoW و Halo خیلی خوشم نمیاد (هر چند میدونم چقد خوش ساخت هستن) و نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم ، ولی هیچوقت به خودم اجازه نمیدم بیام و به شعور طرفدار های اون بازی ها توهین کنم ، شما هم یاد بگیر همین کار رو بکنی و به جای عصبی کردن و توهین کردن به شعور دیگران ، سعی نکنی نظر شخصیتو به صورت فکت صادر کنی.

اولاً تکه‌هایی که قرمز کردم مشخص می‌کنه کی داره به شعور کی توهین می‌کنه به خصوص با گفتن این‌که داستان The Witcher رو ازش بگیری ول معطله که این یه ترول محضه. شما هم اگه توهینی توی حرفای من دیدی حتماً نشون بده.
دوماً، این‌که فکرش رو هم نمی‌کردی کسی بتونه روی کیفیت Skyrim بحث کنه احتمالاً به این خاطره که به‌جز یه‌مشت عدد و نمره‌ی 10/10 چیزی در مورد این بازی توی اینترنت ندیدی وگرنه اگه کمی بحث‌های پیرامون این بازی رو دنبال می‌کردی می‌دونستی نه‌تنها این بازی بلکه همون Oblivion هم در حد مرگ مخالف داره و خیلی از خوره‌های نقش‌آفرینی رو می‌شناسم که هر دو تا بازی رو آشغال محض می‌دونن (حتی توی User Score های نه‌چندان جالب Skyrim هم توی Metacritic مشخصه). نیومدم این‌جا بحث کنم که چرا این دو بازی، بازی‌های خوب یا بدی هستن چون اگه بخوام بنویسم، طوماری می‌شه واسه خودش و کاملاً Off-Topic اما من خودم تمام شماره‌های TES رو بازی کردم (حتی Arena) و طرفدار نسخه‌های قدیمی TES هم هستم به خصوص Morrowind و لازم نیست به من بگی سراغ چه بازی‌ای برم و سراغ چه بازی‌ای نرم. شما قبل از این‌که کامنت بدی اول ببین طرف مقابلت کیه و چه حرفی زده. من گفتم کاراکتر ازپیش‌تعیین‌شده رو بیشتر دوست دارم، نگفتم هربازی‌ای که Character Creation داره، بازی بدیه (این‌طوری که نصف نقش‌آفرینی‌های تاریخ رو باید انداخت تو سطل زباله). نکته‌ی دیگه این‌که Dark Souls با وجود داستان خوبش (نسخه‌ی اول فقط به نظرم) حتی یک‌دهم TES هم Lore نداره، لااقل یه بازیِ مناسب توی این زمینه رو مثال می‌زدی. در ضمن، این‌که شما می‌گی Fallout ها داستان‌محور نیستن نشون می‌ده به‌جز Fallout 3 دستت به هیچ Fallout دیگه‌ای نخورده چون هم Fallout 1/2 و هم New Vegas داستان عالی‌ای داشتن و فقط Fallout 3 بود که کاملاً داستان سطحی، بچه‌گانه و بی‌ربطی به کل داستان سری داشت.
مقایسه بازی‌های RPG با Forza و Little Big Planet هم که کلاً هر جهت غیرمنطقیه.
همون‌طور که گفتم این کامنت آخرم توی این تاپیک بود. اگه جوابی نوشتی حتماً می‌خونم. ;)

با دیدن این کامنت‌ها. مطمئناً این آخرین کامنت من توی این تاپیکه.

تجربه‌ی من توی فروم‌های داخلی بهم می‌گه امکان نداره با بحث کردن بشه طرف مقابلت رو قانع کنی. (توی فروم‌های خارجی تا حدی فرق می‌کنه البته)
بحث من اصلاً متقاعد کردن طرف مقابل نیست، فقط قراره ایده‌هامون رو به اشتراک بذاریم و از یه زاویه‌ی متفاوت هم به بازی‌ها نگاه کنیم تا یه دیدِ تک‌بُعدی نسبت به گیم پیدا نکنیم. به نظرم کسی دنبال چیزی غیر از این باشه، خیالِ باطل داره. :d
سوء تفاهم شده، اول اینکه من اصلا شما رو نمیشناسم، و دوم اینکه شاید باورتون نشه اما من حتی یک کلمه از پست های شما رو نخوندم (بجز این پست که بخاطر نقل قول بود)، بنابراین نمی تونم در مورد شما قضاوت کنم....
پست من در مورد دوست عزیز دیگه بود که قبلا پست هاشو دیدم، دقیقا تو بحث مشابه هم پست هاشو دیدم، پست های دیگه ــشو هم دیدم، کلا نسبت بهشون آشنایی نسبی دارم، تو همین تاپیک هم خیلی از دوستان دیگه هم باهاشون آشنایی دارند ....

مشکل طرفدارای Skyrim همینه. همه‌چیز رو می‌خوان ربط بدن به عدد. همه‌ می‌دونیم این بازی چند میلیون نسخه فروخته، یا متاش چنده یا چند صفحه براش Wiki نوشتن. ابداً منطقی نیست که بازی‌ای که قدمتش به سال 1994 برمی‌گرده و 7-8 نسخه ازش اومده و چندین Expansion Pack داره و سال‌هاست Fan Base بزرگی واسه خودش جمع کرده رو با بازی‌ای مقایسه کنیم که اولین نسخه‌ـش سال 2007 اومده و کلاً سه شماره بیشتر نیست (به اضافه‌ی 1-2 تا بازی موبایل).
من طرفدار اسکایریم نیستم :دی اتفاقا چند وقت پیش همینجا یه بحثی‌ داشتیم و من داشتم می‌گفتم که چرا اسکایریم به نظرم بدترین TES هست. ولی‌ اینکه جزو بهترین‌های نسل قبل بود رو دیگه نمی‌شه قبول نداشت،چه از نظر ارقام و چه از نظر خود فن ها.کلا اسکایریم یه Subculture اینترنتی به راه انداخت تنهایی‌.
خوب منم دقیقاً همین رو میگم دیگه،همون پست اول هم گفتم که ویچر نباید با چیزی مقایسه بشه که الان بیست سال هست دارن داستانش رو ادامه میدن.مطمئناً از نظر بزرگی‌ خالص (جذابیت رو بذاریم کنار) کم میاره.
ولی‌ اینکه lore اسکرلز جذاب هست یا نه دیگه همونطور که خودتون گفتین نظر شخصی‌ هست،یکی‌ از Scale شدیدا بزرگ و تاریخی TES خوشش میاد یکی‌ هم بیشتر با داستان شخصی‌ و نزدیک ویچر ارتباط برقرار می‌کنه،این چیزی نیست که بشه تغییر داد.اینکه میگم TES vs Witcher راه نندازیم دلیلش همین هست که از نظر داستان نویسی باهم فرق‌های اساسی‌ دارن و طبیعی هست که ویچر تو این بحث خیلی‌ زود تر تموم می‌شه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or