Fallout4 بیشتر مانند نسخه بازیافت شده Fallout 3 میماند

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
Zjiii.jpg

به تازگی VG247 مقاله ای در مورد Fallout 4 منتشر کرده و در آن از ناامیدی خود نسبت به این عنوان سخن گفته است. در ادامه بخشهایی از این مقاله که VG247 در آن گلایه های خود را مطرح کرده برایتان قرار میدهم.

اگه دوست دارید Fallout 4 دقیقا شبیه Fallout 3 باشه، پس خبر خوبی براتون داریم. بعد از دیدن 15 دقیقه گیم پلی (ادیت شده) از بازی در Gamescom میتونم گزارش بدم که چه خوب یا چه بد، بازی دقیقا شبیه Fallout 3 هست.
Fallout 4 بازی زشتی نیست، ولی خب خیلی هم چشم نواز نیست. برای بازیی که بازیکن رو به جستجوی در آشغال و مواد بدردنخور و ترکیب و بازیافت اونها برای (ساخت لوازم جدید و) زنده موندن تشویق میکنه، به صورت جالبی خود Fallout 4 هم مثل یک عنوان بازیافت شده (از Fallout 3) میمونه. مدل شخصیتها در این مورد بدجوری به چشم میزنند، خصوصا وقتی از نزدیک خارتگران و Ghoul ها نگاه میکنی نبود یک تعریف دقیق (برای طراحی شخصیتها) به چشم میاد. (همچنین) هیچ انیمیشن فوق العاده ای برای صورت ها(facial animation) در بازی بکار نرفته که بخواد شما رو به هیجان در بیاره. فقط در حد جوابگو بودن/کار کردن روی این بخش های بازی کار شده.
تا الان، من چیزی توی Fallout 4 ندیدم که بتونه من رو غافلگیر کنه. آره میدونم، این Fallout جدیده که سالها بی صبرانه منتظرش بودیم. چیزایی که تا الان از بازی دیدم خوب به نظر میاد، و توی تقویمم دارم توی نوامبر براش جا باز میکنم، ولی هیجان من نسبت به بازی از E3 تا الان یکم کمتر شده. در حقیقت، تا الان ما هیچ چیز فوق العاده ای از بازی ندیدیم.

برای خواندن تمام مقاله و نظرات سایت VG247 میتوانید به اینجا مراجعه کنید. Fallout 4 قرار است در تاریخ 11 نوامبر برای کنسول های نسل هشتم و کامپیوتر های شخصی عرضه میشود.

منبع
Don't shoot the messenger

پس با این حساب تمام کارای یکی مثل میازاکی هم بازیافتی محسوب میشن :-* (بحث مقایسه نیست مثال عرض کردم)
پ.ن : وقتی یـ بازی Perfect دلیل نمیشه نسخه بعدیشم هم با توجه به اینکه تغییر زیادی نکرده Perfect نباشه
پ.ن 2 : Skyrim هم OverRate خیلی هم خوب :bighug:

Roter Jäger@

به نظرت شخصیت کار ندارم واسه خودت، اما خواهیم دید که چطور F4 مثل بازی های دیگه BGS با بردزل از رو بازی های دیگه سال عرضش رد میشه، بازی مورد علاقه شما هم شاملش خواهد بود درست مثل 2011 :دی

کل کله مگه آخه؟:d Skyrim به خودی خود بازی خیلی خوب ساخته شده ای بود، ولی فقط کسی میتونست ازش لذت ببره که Oblivion رو بازی نکرده باشه.....تکرار کردن یه تجربه برای کمتر گیمری جذابیت داره....Skyrim با وجود اینکه 6 سال بعد از Oblivion اومد، فقط گرافیکش بهتر بود و اژدها داشت، کل مدت بازی من تو ذهنم فقط Been there, done that بود....همون Witcher رو ببینید نسخه 2 و 3 با چهار سال اختلاف عرضه چققققققققققققدر فرق دارن باهم.....AC و COD هم اگر Stand alone حسابشون کنیم و نسخه های قبلی وجود نداشته باشن هرسال بازیهای خوب و جذابی هستن ولی آدم یه کار تکراری رو نمیتونه برای 1000 ساعت پشت هم تکرار کنه.....همین Uncharted 3 با اون خوش ساختی و زیباییش و بی نقص بودنش وقتی تمومش کردم حس کردم که دیگه ته کشید میزانی که میتونم از یه Uncharted دیگه لذت ببرم......سازنده یا باید وقتی یه بازی عالی میده بیرون اونقدر بتونه نسخه بعد رو به اندازه نسخه قبلی انقلابی بسازه....یا اصلا نباید بسازه.....وگرنه ته تمام Franchise ها ختم میشه به COD و AC بودن.

- - -ویرایش - - -

پس با این حساب تمام کارای یکی مثل میازاکی هم بازیافتی محسوب میشن :-* (بحث مقایسه نیست مثال عرض کردم)
پ.ن : وقتی یـ بازی Perfect دلیل نمیشه نسخه بعدیشم هم با توجه به اینکه تغییر زیادی نکرده Perfect نباشه
پ.ن 2 : Skyrim هم OverRate خیلی هم خوب :bighug:

فاصله عرضه عنوانهای میازاکی 2 سال به 2 سال که بازیها اگر DS II رو در نظر نگیریم توشون (که کلا کار میازاکی هم نبود) کاملا به اندازه 2 سال فاصله پیشرفت داشتن، Bloodborne که کاملا در حد خود Demon's Souls انقلابی بود.

نه دیگه..... Oblivion توی 2005 کاملا Perfect بود....توی 2011 اسکایریم باید خیلی بیشتر از چیزی که نسخه قبلی توی 6 سال قبلش میبود باشه تا بتونه بازم Perfect باقی بمونه.....اینطوری باشه همونطور که بالاتر گفتم AC و COD هم خیلی بازیهای کلاس بالا و قوی ای هستن. (البته یه موقع جسارت نشه اصلا COD و AC رو با بدترین عنوان Bethesda هم مقایسه نکردم همون Opening Sequence ه بازی اسکایریم سگش شرف داره به هیجان انگیزترین زد و خورد ها و Set-Piece ها توی آخرین Instalment های AC و COD)

@Roter Jäger
آقا دمت گرم، من خودم نتونستم بیشتر از 50 ساعت skyrim رو بازی کنم درصورتی که Oblivion زمانی که اومد من راهنمایی بودم و اولین تجربه درست حسابی rpgـم بود(البته زمان Morrowind سطح انگلیسیم خیلی فاجعه بود و هیچی نمیفهمیدم)اون موقع هم حدود 2-3 سال روی سیستمم نصب بود و اون زمان از کیفیت گرافیکش و گیم پلی بازی تو کف بودم.(زمان خودش واقعا انقلابی بود) به جرات میگم اون موقع هیچ بازی توان رقابت باهاش رو نداشت. حتی از لحاظ ow بودن بنظرم از gta های اون زمان هم بهتر بود.
Skyrim هم نمیگم بد بود. محیط بازی اینبار منطقه شمالی Tamriel بود و البته یه مقداری از Oblivion کوچیکتر ولی تو جزئیات بهتر عمل کرده بود. اما هنوز ماموریت های بازی حتی اصلی ها حالت Fetch Quest داشتن در حد اینکه فلانی رو بکش یا برو این آیتم رو بگیر که خوب برای کسی که 5 سال منتظر بازی بوده و نسخه قبلی رو جویده خیلی ضد حال بود. البته یه ایرادی کلا به سری TES وارده اون هم این هست که خط داستانی بشدت سطحی داره :d هنوز قسمت نشده Witcher 3 رو بجوم ولی Witcher 2 بنظرم با اختلاف خط داستانی بهتری نسبت به ماموریت اول و اصلی IYKYWIM داره :d
باسه TES بعدی هم حداقل انتظارم یه خط داستانی قوی + محیط وسیع + کوئست های غنی هست و بنظرم یه پیشرفت خیلی خیلی وسیع نیاز داره

سلام
من وقتی این بازی رو داخل e3 دیدم اومدم همینجا حتی کل بازی رو نقد کردم گفتم نه گرافیک و نه چیز جدیدی داره و فقط گیم پلی داره و....
تازه نقدشم کردم
یادمه همون موقع چند تا از بچه های همین سایت اومدن گفتن نه هنوز ک بازی نومده و فلان و بسان و تو چجوری نقد کردی و از این جور حرفا تازه میگفتن بهترین بازی سال هم میشه ک من بازم خندم گرفت
الان خودشون اعتراف کردن
حالا دیدین؟شهاب درست میگه

کاملا مشخص و واضحه که این طرف سطح انتظارش رو خیلی خیلی بالا برده بود
قطعا این طور سرخورده و نا امید میشه ... همین طور که من انتظارم رو از مافیا 2 بالا برده بودم و وقتی رفتمش انداختمش اون ور و بعد یه ماه بازی رو شروع کردم !
یه نکته ای که هست اینکه F4 هنوز یه فال اوته و به اندازی کافی خوبه و همین کافیه برای من

ولی‌ وقتی‌ میگین "اسکایریم اورریت و بیمزه هست",دقت کنین که بعدش از ویچر به عنوان RPG خوب یاد نکنین و امضا ویچر نداشته باشین که دیگه بار کمدی مطلب خیلی‌ بالا میره :دی انگار بگی‌ پورشه زیاد ماشین خوبی‌ نیست ,ولی‌ من عاشق پراید هستم که بهترین ماشین هست.:دی
البته با اینکه اسکایریم کلی‌ مشکل داشت موافقم و خیلی‌ راحت می‌تونست چند برابر بهتر بشه. اما طبیعتاً هر مترش از کل دنیای ویچر بزرگتر هست.:d

آخرین ویرایش:
ولی‌ وقتی‌ میگین "اسکایریم اورریت و بیمزه هست",دقت کنین که بعدش از ویچر به عنوان RPG خوب یاد نکنین و امضا ویچر نداشته باشین که دیگه بار کمدی مطلب خیلی‌ بالا میره :دی انگار بگی‌ پورشه زیاد ماشین خوبی‌ نیست ,ولی‌ من عاشق پراید هستم که بهترین ماشین هست.:دی
البته با اینکه اسکایریم کلی‌ مشکل داشت موافقم و خیلی‌ راحت می‌تونست چند برابر بهتر بشه. اما طبیعتاً هر مترش از کل دنیای ویچر بزرگتر هست.:d

کاوه چرا برای بالا بردن اسکایریم , ویچر رو میکشی پایین ?
من قبلا هم گفتم بهترین بازی کل دوران زندگیم اسکایریمه ولی الان دارم با ویچر 3 حال میکنم:d اونقدر نکات خوبداره که همین Tes اگه در اینده استفاده کنه بهتر هم میشه.

با این که اسکایریم رو دوست دارم کاوه به چه جراتی ویچر رو میکشی پایین ؟ درسته که اسکایریم الهام بخش cdpr بوده و باعث شد که سازنده ها بگن ما میخوایم یه چیزی بسازیم بهتر از اسکایریم اما 1 بار فقط دوباره پستتو بخون واقعا انتظار نمیره چنین حرفی از تو بیاد چون cdpr به چیزی که گفتن رسیدن.پویایی و عمقی که فقط ویچر داشت خیلی سازنده ها حالا حالا ها تو خوابم بهش نمیرسن.اون تیکه قرمز هم خودت میدونی واقعیت نداره پس trololololo نکن :d

عملا فقط دنبال کل کل و جنگ و دعوا هستید، درست هم که نمیتونید بحث کنید و فقط میخواید عینو خروس جنگی بهم بپریم.
تحمل شنیدن اینکه یه نفر از یه بازی مورد علاقتون خوشش نمیاد هم بسلامتی ندارین.
با این وضع توقع دارید ادم جوابتون بده و بحث مفید بشه؟

کاوه چرا برای بالا بردن اسکایریم , ویچر رو میکشی پایین ?
من قبلا هم گفتم بهترین بازی کل دوران زندگیم اسکایریمه ولی الان دارم با ویچر 3 حال میکنم:d اونقدر نکات خوبداره که همین Tes اگه در اینده استفاده کنه بهتر هم میشه.
من خودم شخصاً زیاد با ویچر ارتباط برقرار نکردم, ولی‌ تو تاپیک ویچر هم قبلا گفتم, از نظر فنی (بدون در نظر گرفتن بحث سلیقه) ویچر بدون هیچ شکی‌ تا این لحظه بهترین بازی امسال هست.
اما به نظر من و خیلی‌‌های دیگه,Witcher هنوز حداقل یک Level پایین تر از سری TES هست از هر لحاظ.(هر چه قدر سیستم کوئست Skyrim ایراد داشت اما بازم اعتیاد آور‌ترین سیستم نسل قبل بود).
همین داستان و TES Flowکه این قدر بهش گیر میدن و میگن در عوض Witcher خیلی‌ flow بهتری داره،باید در نظر گرفت که ویچر و TES از نظر داستانی کلا دو تا Approach مختلف دارن به این مقوله. TES کاملا سعی‌ داره که جو Classic Fantasy رو تو خودش حفظ کنه (Soulsهم نسبتا اینجوری هست.)در عوض ویچر خیلی‌ شخصی‌ تر هست و مقیاس رو فدای کاراکتر می‌کنه. مشکل من این هست که این وسط TES به خاطر تفاوتش با چیزی که ملت می‌پسندن کوبیده می‌شه.Bethesda چندین بار ثابت کرده که از نظر دنیا سازی و Grand plot,تالکین دنیای بازی سازی هست،اما ملت به این چیز‌ها اهمیت نمیدن،دنبال ارتباطات هستن :دی
در کّل به نظر من ویچر خیلی‌ هم عالی‌ هست برا کسایی که دوستش دارن. ولی‌ از‌TES ای که پای گذار این سبک هست و الان نزدیک بیست سال هست که بدون کوچک‌ترین نقصی ساخته شده،جز گرافیک در هیچ مبحث و المانی بهتر نیست.
وقتی‌ یکی‌ TES رو میکوبه و ویچر رو میبره بالاش, باید بدونه که داره چیکار می‌کنه و چی‌ رو با چی‌ مقایسه می‌کنه :دی
@RoCoCo : همین ^^ :دی

من کلا متوجه این کلمه "اورریت" نمیشم! به نظرم یکی از مذخرف ترین کلمه های ممکن هست چون کلا وقتی استفاده میشه که طرف بخواد یه چیزی رو بکوبه اما مشکل اینه که طوری به نظر میرسه که طرف مقابل اصلا متوجه معنی و مفهومش نیست ....
البته اگر بحث نظر شخصی باشه مهم نیست، اما این کلمه دیگه از نظر شخصی رد میشه، بازی ای که نزدیک 250 تا Goty برده، تو سالی عرضه شده که یکی از شلوغ ترین سال های نسل هفتم بوده، متاش 96 شده حالا با این وضعیت این همه طرفدار داره و خیلی ها صد ها ساعت پاش وقت گذاشتن رو طرف میاد وصل میکنه به "اورریت"....
این کلمه کلا مذخرف هست، مثل این می مونه که بیای بگی TLOU یا U2 یا Halo اورریت هست، کلا هر کس یه سلیقه داره وقتی بازی با سلیقش جور نبود نباید از این کلمه استفاده کنه....

من خودم شخصاً زیاد با ویچر ارتباط برقرار نکردم, ولی‌ تو تاپیک ویچر هم قبلا گفتم, از نظر فنی (بدون در نظر گرفتن بحث سلیقه) ویچر بدون هیچ شکی‌ تا این لحظه بهترین بازی امسال هست.
اما به نظر من و خیلی‌‌های دیگه,Witcher هنوز حداقل یک Level پایین تر از سری TES هست از هر لحاظ.(هر چه قدر سیستم کوئست Skyrim ایراد داشت اما بازم اعتیاد آور‌ترین سیستم نسل قبل بود).
همین داستان و TES Flowکه این قدر بهش گیر میدن و میگن در عوض Witcher خیلی‌ flow بهتری داره،باید در نظر گرفت که ویچر و TES از نظر داستانی کلا دو تا Approach مختلف دارن به این مقوله. TES کاملا سعی‌ داره که جو Classic Fantasy رو تو خودش حفظ کنه (Soulsهم نسبتا اینجوری هست.)در عوض ویچر خیلی‌ شخصی‌ تر هست و مقیاس رو فدای کاراکتر می‌کنه. مشکل من این هست که این وسط TES به خاطر تفاوتش با چیزی که ملت می‌پسندن کوبیده می‌شه.Bethesda چندین بار ثابت کرده که از نظر دنیا سازی و Grand plot,تالکین دنیای بازی سازی هست،اما ملت به این چیز‌ها اهمیت نمیدن،دنبال ارتباطات هستن :دی
در کّل به نظر من ویچر خیلی‌ هم عالی‌ هست برا کسایی که دوستش دارن. ولی‌ از‌TES ای که پای گذار این سبک هست و الان نزدیک بیست سال هست که بدون کوچک‌ترین نقصی ساخته شده،جز گرافیک در هیچ مبحث و المانی بهتر نیست.
وقتی‌ یکی‌ TES رو میکوبه و ویچر رو میبره بالاش, باید بدونه که داره چیکار می‌کنه و چی‌ رو با چی‌ مقایسه می‌کنه :دی
@RoCoCo : همین ^^ :دی

خب پس بنظرم پست قبلیتو ویرایش کن ممکنه برداشت غلط بشه:d.خب اینم نظر تو هست و منم هنوزم که هنوز TES رو بیشتر دوست دارم ولی بنظرم چون ارتباط برقرار نکردی شاید نتونی اونقدر مقایسه کنی.اسکایریم از ویچر 2 بشدت سطح بالاتر بود ولی نسبت به ویچر 3 چند سطح تو خیلی از موارد پایین تره مثل سیستم کرفت , شخصیت پردازیش , تاثیر انتخابها روی بازی ولول بندی موجودات بازی و مبارزاتش .داستان پردازیش که از روی رمان یکی از بهترین داستان نویس های معاصر با دقت بالا اقتباس شده.روایتش و حتی بزرگی دنیاش چه از لحاظ مساحت فیزیکی چه پویایی خاصی که داره.به تصویر کشیدن جنگ که متاسفانه تو اسکایریم برخلاف F3 ضعیف بود اگه ویچر RPG خوبی نیست پس اسکایریم کلا RPG نیست.

البته اشتباه نشه کاوه بالا و پایین نمیبرم ولی میگم اگه ریز بشیم اسکایریم جا کار خیلی داشت.البته مقایسه بازی 2015 با 2011 هم درست نیست.

ویچر اشتباه نکنم نسخه اولش متا 84 داره بعد 88 بعد هم 92 یعنی کاملا پیشرفت کردن.اگه نسخه بعد Tes نخواد اونقدر پیشرفت کنه شاید اگه ویچر 4 باشه از روش رد بشه. CdPR لهستانیه واقعا هم تازه کار بودن یه زمانی اما الان خدایی درست نیست زیرسوال ببریمشون.به اندازه همون 20 سال الدر اسکرول بهشون وقت باید داد بعد قضاوت کرد ! کلا 10 سالم نیست بازی میسازن.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or