دوسته عزیز فکر کنم اگه نقشه اینا نداره شما رو hardcore mode داری بازی رو میری. :dآقا یکی نیس یه راهنمایی بکنه، همین اول بازی گیر کردیم!! نه نقشه ای داره، نه می نویسه کجا باید بریم!!
یه مقاله ای، راهنمایی،کلا یه چیزی در مورد بازی!
از تریلراش خوشم اومده بود، ولی فک نکنم بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم!:d
ربطی به اون نداره! این بخاطر اینه که هنوز pipboy 3000 رو نگرفتن! بازی رو از اول بازی کنین و تمامی صحبت هارو گوش کنین ببینین اولین کاری که باید بکنین چیه! چون یک ربع اول بازی شما نقشه و راهنمایی نداری!دوسته عزیز فکر کنم اگه نقشه اینا نداره شما رو hardcore mode داری بازی رو میری. :d
دوستان لطف کنین دقیق بگین فرق HardCore Mode به معمولی چیه؟؟؟ من yes زدم.

فکر نکنم! تعداد معدودی از همین RPG باز ها با بازی حال میکنن و بقیه متنفر هستن! حالا شما هم که تابحال RPG بازی نکردی فعلا پیشنهاد نمیشه و اگه زبانت خوبه برو اول از همه سراغ ME2 که تا حدودی اکشن با المان های RPG هست!سلام دوستان
می گم من که اصلا نقش آفرینی تا حالا بازی نکردم و علاقم اکشن به خصوص FPS هست , می تونه بازی واسم جالب باشه یا نه ؟؟؟
پک های جون به تدریج خوبت میکنه! اگه جایی از بدنت بشکنه فقط به وسیله دکتر یا پک های اونها درست میشه و مداوا میشه! بدن بازی کن به خواب خوراک و اب نیاز داره! تیر ها وزن پیدا میکنن و ...!دوستان لطف کنین دقیق بگین فرق HardCore Mode به معمولی چیه؟؟؟ من yes زدم.
هنوز همون خصوصیات خودش و نسخه های اصلی خودش رو حفظ کرده و تا حدودی تو بعضی موارد از 3 هم فاصله گرفته و رفته به سمت دو نسخه اول! زبانتونم باید در کنار سطح بازیتون بالا باشهبازی مثل بازی mass efect 2 نزده تو اکشن با المان های rpg یا نه هنوز همون خصوصیتش حفظ کرده چون اگر مورد دوم باشه کسی هایی که فقط زبانشون خوبه برن چون منم متوسط هست نرید کلن زبانتون... از بازی لذت نمیبرید هیچی متوجه نمیشید
من هنوز تو همین achive guide ـه بازی موندمخوب من هنوز موفق نشدم بازی رو تهیه کنم،ولی اگه سام و بقیه دوستان موافق باشن،همگی کمک کنیم تا یه Walkthrough کامل برای بازی تهیه کنیم؟
من هنوز تو همین achive guide ـه بازی موندمفکر نکنم حس و حالشو داشته باشم! بازی رو هم برای 360 تهیه کردم ولی 360 ـه پال گیر نیاوردم! دیگه بیخیالش شدم! نسخه CE رو برا PS3 میگیرم
اگه خواستین گاید رو بنویسین باید سه قسمت بکنین و هرکی بازی رو با یکی از گروه های بازی تموم بکنه و بیاد راهنمای کاملشو بزاره! تا اونجایی که میدونم کلا هر گروه میژن ها و اتفاقات مختص خودش رو داره