Fallout : New Vegas | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من نسخه ایکس باکس fallout new vegas رو دارم الان من یه کویست هست که میگه
deliver the platiniom ship to the mr.house
یکی دیگه هم هست که نوشته
bring the platiniom ship to the mr.house
من وقتی اون پلاتینیوم رو می برم برا mr.hose
فقط bring the platiniom ship تیک می خوره یعنی کامل میشه اما deliver the platiniom ship تیک نمی خوره لطفا راهنمایی کنید
یه سوال دیگه ایا باید تمام ماموریت ها تیک بخوره
اخه بعضی جاها اگه از اون ادمه تو fort دستور بگیری و دستور های mr.house رو فقط کامل کنی
اون دستور های ادمه تو fort همه بدون تیک میشن و دیگه نمی تونی بری.
لطفا راهنمایی کنید.

سلام
من نسخه ایکس باکس fallout new vegas رو دارم الان من یه کویست هست که میگه
deliver the platiniom ship to the mr.house
یکی دیگه هم هست که نوشته
bring the platiniom ship to the mr.house
من وقتی اون پلاتینیوم رو می برم برا mr.hose
فقط bring the platiniom ship تیک می خوره یعنی کامل میشه اما deliver the platiniom ship تیک نمی خوره لطفا راهنمایی کنید
یه سوال دیگه ایا باید تمام ماموریت ها تیک بخوره
اخه بعضی جاها اگه از اون ادمه تو fort دستور بگیری و دستور های mr.house رو فقط کامل کنی
اون دستور های ادمه تو fort همه بدون تیک میشن و دیگه نمی تونی بری.
لطفا راهنمایی کنید.

یکی از کوئست ها برای house هست یکی برای yes man ,برای دومی فکر کنم باید بقه کوئست ها رو انجام بدی تا ادامه پیدا کنه.
الان به جایی رسیدی که باید انتخاب کنی بین house , NCR , legion یا اینکه برای yes man کارانجام بدی که هر کدوم از این ها داستان و پایان مستقل خودشو داره و انتخاب با توئه.
به سمت هر کدومشون که بری بقیه روابطشون با هات تغییر می کنه و با پیشرفت دیگه قادر به انجام کوئست های بقیه نیستی

اره کلا یه طوری هست که نمیشه تمام درخواست ها رو انجام داد و حتما باید بین ماموریت های موجود و اشخاص انتخاب کنی

اونجا هم اگه اشتباه نکنم باید انتخاب می کردی که یا کار هایی رئیس ازت می خواد رو انجام بدی
یا اون یکی که می خواد شورش کنه و ریاست رو بگیره

سلام
من توی کویست there stands the grass گیر کردم اونجا که میگه فایل هارو دانلود کن
هر چی میرم دانلود کنم مینویسه 31 درصد و زیاد نمیشه
لطفا راهنمایی کنید

سلام
من توی کویست there stands the grass گیر کردم اونجا که میگه فایل هارو دانلود کن
هر چی میرم دانلود کنم مینویسه 31 درصد و زیاد نمیشه
لطفا راهنمایی کنید

شاید اشکال از سیوت هست اگه یه سیو از عقب تر داری اون رو برو شاید درست شه

باید خودت رو به طبقه پنجم برسونی و از اونجا دانلود کنی و بعد هم بیای طبقه دوم و به keeley بگی که تو اونجا رو نابود کردی و دیگه اطلاعات رو نداری

سلام دوستان من توی اون اون قسمتی که کینگ بهت میگه باید بری تو کمپ اونا که زخمی شدن ازشون بپرس چی شده من یک غلطی کردم اولین بار با لباس کینگ ها وارد شدم از اون به بعد به محض ورود تیر اندازی میکنن باید چیکار کنم؟G.I blues

سلام دوستان من توی اون اون قسمتی که کینگ بهت میگه باید بری تو کمپ اونا که زخمی شدن ازشون بپرس چی شده من یک غلطی کردم اولین بار با لباس کینگ ها وارد شدم از اون به بعد به محض ورود تیر اندازی میکنن باید چیکار کنم؟G.I blues

خوب تو هم اونا رو کشتی؟ یعنی infamy گرفتی؟
اگه اینطوره سعی کن اول کوئست های دیگه رو انجام بدی تا دوباره درجت با اون گروه بره بالا (NCR بود؟) بعد دوباره بیای سراغ این کوئست
اگر بتونی از سیو قبلیت دوباره بری خیلی خوب میشه:d

بچه ها من اواسط بازیم یه 30 ساعتی بازی کردم ولی الان مینویسه XP= max .... :-( حالم گرفته شد.... نصفه PERKهامو حتی روشن هن نکردم.... یعنی دیگه لول آپ نمیشم بچه ها؟ راه حلی نداره؟؟

بچه ها من اواسط بازیم یه 30 ساعتی بازی کردم ولی الان مینویسه XP= max .... :-( حالم گرفته شد.... نصفه PERKهامو حتی روشن هن نکردم.... یعنی دیگه لول آپ نمیشم بچه ها؟ راه حلی نداره؟؟
من متوجه نشدم مشکلت چیه ولی level بازی بالا تر از 30 نمی ره
در مورد fast travel هم که فبلا پرسیدی .احتملا به خاطر باگه خود bethesda یه آپدیت گذاشت که اگه بکنی باگاش کمتر میشه .کلا خود من هر موقع تو باگ گیر مکردم یه new save می کردم بعد دوباره از loud میمدم درست میشد

من متوجه نشدم مشکلت چیه ولی level بازی بالا تر از 30 نمی ره
در مورد fast travel هم که فبلا پرسیدی .احتملا به خاطر باگه خود bethesda یه آپدیت گذاشت که اگه بکنی باگاش کمتر میشه .کلا خود من هر موقع تو باگ گیر مکردم یه new save می کردم بعد دوباره از loud میمدم درست میشد

من هر کاری میکنم FAST TRAVEL نمیکنه ... =((
این آپدیتو از کجا بگیرم دوست عزیز؟؟ میشه راهنمایی بکنی... ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or