A.T.HELLBOY
کاربر سایت
نخیر .... . خوب COD : BO قفل داره .بازی با ap 2.5 داره؟یعنی مشکلی پیش نمیاد چون من نتونستم دیگه call of duty black ops بازی کنم ...
نخیر .... . خوب COD : BO قفل داره .بازی با ap 2.5 داره؟یعنی مشکلی پیش نمیاد چون من نتونستم دیگه call of duty black ops بازی کنم ...
سلام
من نسخه ایکس باکس fallout new vegas رو دارم الان من یه کویست هست که میگه
deliver the platiniom ship to the mr.house
یکی دیگه هم هست که نوشته
bring the platiniom ship to the mr.house
من وقتی اون پلاتینیوم رو می برم برا mr.hose
فقط bring the platiniom ship تیک می خوره یعنی کامل میشه اما deliver the platiniom ship تیک نمی خوره لطفا راهنمایی کنید
یه سوال دیگه ایا باید تمام ماموریت ها تیک بخوره
اخه بعضی جاها اگه از اون ادمه تو fort دستور بگیری و دستور های mr.house رو فقط کامل کنی
اون دستور های ادمه تو fort همه بدون تیک میشن و دیگه نمی تونی بری.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
من توی کویست there stands the grass گیر کردم اونجا که میگه فایل هارو دانلود کن
هر چی میرم دانلود کنم مینویسه 31 درصد و زیاد نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان من توی اون اون قسمتی که کینگ بهت میگه باید بری تو کمپ اونا که زخمی شدن ازشون بپرس چی شده من یک غلطی کردم اولین بار با لباس کینگ ها وارد شدم از اون به بعد به محض ورود تیر اندازی میکنن باید چیکار کنم؟G.I blues
می شه تمام skill ها را 100 درصد کرد لطفا اگه کسی می دونه بگه
من متوجه نشدم مشکلت چیه ولی level بازی بالا تر از 30 نمی رهبچه ها من اواسط بازیم یه 30 ساعتی بازی کردم ولی الان مینویسه XP= max .... :-( حالم گرفته شد.... نصفه PERKهامو حتی روشن هن نکردم.... یعنی دیگه لول آپ نمیشم بچه ها؟ راه حلی نداره؟؟
من متوجه نشدم مشکلت چیه ولی level بازی بالا تر از 30 نمی ره
در مورد fast travel هم که فبلا پرسیدی .احتملا به خاطر باگه خود bethesda یه آپدیت گذاشت که اگه بکنی باگاش کمتر میشه .کلا خود من هر موقع تو باگ گیر مکردم یه new save می کردم بعد دوباره از loud میمدم درست میشد