Fallout : New Vegas | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید که این سوال و اینجا می پرسم می دونم جاش نیست ولی به نظرتون اول fall out و بازی کنم یا fable???? (هر جفت سبکاشون رو هم دوس دارم)

جفتشون سبک rpg هستند ولی fallout از fable خیلی پیچیده تر و عمیق تر هست. پس بهتره اول fable بازی کنی .در ضمن fallout new vegas پر از باگ هست . باید صبر کنی یک پچ کاملتری براش بیاید .
( من خودم باگی به اون صورت ندیدم ولی loading time هاش مخصوصا بعد از بیست سی ساعت بازی خیلی طولانی میشه حدود 2 تا 3 دقیقه )

واقعا ارزش بازی داره و بسیار جذابه مثل نسخه قبل
ولی آبزیدین زحمت کشیده .... همون fallout 3 رو برداشته براش مرحله ساخته و یکمم نقشششو ویرایش کرده .
تغیرات گرافیک بازی تقریبا صفره
یه سوالم دارم که باید بپرسم----
تو مرحله ای که باید برای یه عده تو هیدن والی چند قطعه مرموز رو ببرم یه منطقه ای هست به نام vault 22 که گل و گیاه های زیادی اونجا هست من اونجا موندم یکی کمک می کنه؟

اگه درست اون ماموریت یادم باشه باید از اجساد سربازهای Brotherhood of Steel یه نوار که شرح ماموریتاشون هست و برای Elder گروه ببری. ولی یادم نمیاد که دمه Vault 22 هم چین چیزی باشه.
اگر هم هست حتما روی زمین جسد افتاد. ولی مطمئن باش که توی Vault22 نیست چون توی Vault رفتن مربوط به یه ماموریت دیگست که . . . . Spoiler Baby

بزار واضح تر بگم.
من برای yes man کار می کنم ازم خواسته چند گروه رو برای ساپورت جمع کنم که گروه ولار ( نیروی هوایی ) و همین گروهی که تو هیدن والی هستن و ... .
هر کدوم ماموریت هایی دارن تا توشون ایدئولیز بشم.
تو والت 22 که پر گل و گیاهه باید مثل اینکه یه سری کارت رو از توی یه کمدی بردارم. اونجا یه راه تو production food هست که بن شده و یه سری کمد جلوشونه. یه راه هم هست به سمت cave که یه دره میگه کلید می خواد و یه کامپیوتر هم کنارشه که درو باز نمی کنه. من تمام منطقه رو گشتم چیزی نبود.
اگر رد کردین به من کمک کنید. چون ابزار های دیگه رو گرفتم فقط این یه دونه مونده.

دقیقا میدونم چه ماموریت ی رو میگی و مطمئنم که برای گروه Brotherhood of Steel احتیاجی نداری که وارد Vault22 بشی چون Vault22 مربوط به ماموریتی که توی Camp Mcarran ( کمپ بزرگ گروه NCR ) یه دکتری بهت میده اون ماموریت رو.

من روی ساید کوئست "Cold, Cold Heart" گیر کردمه، به لوکیشن مورد نظر میرسم ولی نمیدونم باید چکار کنم، در واقع متوجه نمیشم هدف ماموریت ازم چی میخواد!؟ اون شخصی که رادار به عنوان هدف نشون میده رو نه میشه کشت نه میشه رفت پیشش، چون دشمنه، حالا چکار کنم؟

پ.ن: این دومین بار در عمرمه که تو یه بازی گیر میکنم و از جایی بغیر از ذهن خودم کمک میگیرم(اولین بار تو بازی DMC4 تو اون قسمت که یه ستون وسط یه چهار راهی بود از بازیسنتر کمک گرفتم)

من روی ساید کوئست "Cold, Cold Heart" گیر کردمه، به لوکیشن مورد نظر میرسم ولی نمیدونم باید چکار کنم، در واقع متوجه نمیشم هدف ماموریت ازم چی میخواد!؟ اون شخصی که رادار به عنوان هدف نشون میده رو نه میشه کشت نه میشه رفت پیشش، چون دشمنه، حالا چکار کنم؟

پ.ن: این دومین بار در عمرمه که تو یه بازی گیر میکنم و از جایی بغیر از ذهن خودم کمک میگیرم(اولین بار تو بازی DMC4 تو اون قسمت که یه ستون وسط یه چهار راهی بود از بازیسنتر کمک گرفتم)

بعضی از سایدکوستها فقط در صورتی که با قبیله مربوط به کوست رابطه خوبی داشته باشید قابل انجام است.
در ضمن راهنمای 500 صفحه ای بازی به حجم فکر کنم 25 مگ از روی thepiratebay.org قابل دانلود است

چطوری میشه تو این بازی بیشتر پول در آورد؟؟ راهی نیست که بشه پولاتو زیاد کنی؟
تو بازیش پول به زور به دست میاری و بقیه هم واسه هر کاری خیلی پول ازت میگیرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or