Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
بهترین بازی سال 2016 داره میاد.:gunner:
با این تریلر فقط خواستند سطح توقعات ملت رو ار گرافیک بیارن پایین مگرنه با تریلر های بعدی شاهد گرافیک بهتری خواهیم بود. اصلا این تریلر غیرعادی بود یه جا گرافیک عالی بود یک جا از
فالوت 3 هم پایین تر بود.

من خودم مشکلی با گرافیک فعلی ندارم ولی بنده خداهایی که از گرافیک ایراد می گیرن گناهی ندارن :dانتقادات اکثرشون هم کاملا معقول و امیدوارم BGS یه فکری بکنه و حداقل در حد پیشرفت گرافیکی skyrim نسبت به F3 باشه.

نه. ما گرافیک پرستایی هستیم که هیچی از بازی و گیم پلی نمیدونیم و تمام رویامون اینه که موهای سگه با باد تکون بخوره. اینقدر هم گرافیک برامون مهمه که اگه هرشب Ryse و Order رو نبوسیم و اونا رو توی رختخواب کنارمون نزاریم امکان نداره خوابمون ببره.

آخرین ویرایش:
آقا من یه چیزی بگم؟ :d باشه میگم :>

این دوستانی که به گرافیک ایراد میگیرن 101٪ دارن حق دارن ولی (بازی های به دسته های زیادی تقسیم میشن که من دوتاشو الان میگم :d):

۱. بازی هایی که گیم پلی شون وابسته به گرافیک نیس (مثل Fallout , MGS , DMC , و و و ...)
۲. بازی هایی که گیم پلی شون وابسته به گرافیک هس (مثل Uncharted , Witcher , و و و ...)

بازیای دسته یک اگه گرافیکشون پایین باشه فقظ 1% از لذتشون کم میشه چون انقد گیم پلی وسیعو متنوع و پر از رمز و راز و Easter Egg و این حرفا هس که گرافیک فقط یه چیز جانبیه

بازیای دسته دوم بسته به نوعش از ۲۰٪ تا ۷۰٪ بازی به گرافیکشه که اگه ازون کم شه خیلی کیفیت کلی بازی لطمه میخوره

نظر شخصی: درمورد Fallout هم دوس داشتم گرافیک بالاتر باشه ولی انقد شوق و ذوق دارم واسه بازی که گرافیک "غیر عالی"ش برام ذره ای اهمیت نداره :d ولی خب گرافیک بالاتر بود بهتر بود و ایراد بهش وارده :d

پ.ن: اون مثال ها صرفا فقط برای این بود که درکو ببرم بالا اگر نه هیچ قصدی برای مقایسه نداشتم حتی خودم بازی های دسته ۲رو ممکنه ترجیح بدم :d;;)

واسه Fallout اصلا گرافیک بالا مهم نیست، Fallout به گیم پلی، داستان و موسیقی متنش معروف هست، طرفدارای Fallout هم بیشتر اینا مد نظرشون هست. خودم هنوز که هنوزه با sound track: In de shadow of the valley دارم زندگی‌ می‌کنم :x

یه نکته‌ای رو توی ردیت گفتم کسی توجه نکرد، اینجا هم می‌گم شاید براتون جالب باشه، توی اون تصویر اصلی‌ای که از بازی منتشر شد (همون گاراژه با سگه و زره BOS) به استند مجله‌ها دقت کنین، مجله‌ی پایین سمت راست رو کاورش عکس یه ماشین هست، و با توجه به اینکه توی تصویر لاستیک، جک و پیت بنزین وجود داره من حدس می‌زنم تو بازی رانندگی وجود داشته باشه. یه شایعه‌ی ضعیفی هم وجود داره که محیط بازی 3 برابر اسکایریم هست که خب وجود رانندگی رو توجیه می‌کنه.
اصلا بازی‌های بتسدا بدون گرافیک پایین و باگ‌های زیاد حال نمی‌دن!

۱۱ ماه قبل یه یوزر ادعا میکرد که Fallout4 رو بازی کرده و در ساختaاون هم دخیل بود ولی‌ چون الان از Bethesda اخراج شده، اطلاعات بازی رو لیک کرد، کسی‌ اون موقع اینو جدی نگرفت ولی‌ الان که تریلر بازی اومده میبینیم که بیشتره حرف هاش درست بود! بعضی‌ از اطلاعات دیگه هم که گفت واستون لیست می‌کنم.

In Fallout 4, you are in Boston, and it takes place in the year 2287, exactly 10 years after Fallout 3. In Fallout 4, mixing things up, we are making the game more "Story Based" and the player character will finally talk, and narrate his storyline

.The map of Fallout 4 is about 3 times the size of Skyrim. The reason for this is to make a much more realistic and interactive world, that players can always find new things, even if they have played it for years after release

Fallout 4 will be available for a wide range of platforms after launch. The first version that will be released is being developed for Playstation 4, Xbox One and PC. This version uses a brand new engine built from the ground up to take .advantage of the power of next gen systems. Absolutely everything is new, and no assets or scrips are being used from Fallout 3/NV or Skyrim

.Fallout 4 will also be available on Playstation 3 and Xbox 360

Fallout 4 plays similar to Fallout 3 and New Vegas. You can play in Third Person or First Person, or on the PC version, a new "Classic Mode" that will put the game into birds eye view and play similar to the classic Fallout Games. (Although by my experience, it actually looked and played more like the PS2/Xbox Fallout: Brotherhood of steel.)

Unlike Fallout 3 and Fallout New Vegas, you can only play as a man. This is due to the storyline requiring it.

the roadmap is this:

1. June 2015 - Fallout 4 reveal at E3, trailer only
  2. July 2015 - First gameplay trailers
  3. August 2015 - More information
  4. October 2015 - PS4/Xbox One/PC release
  5. November 2015 - First DLC
  6. December 2015 - Second DLC, as well as PS3/360 version release
  7. January 2016 - Third DLC
  8. March 2016 - Forth DLC
  9. April 2016 - Fifth and Final DLC
  10. June 2016 - Fallout Spinoff revealed, in development by Behaviour Interactive.
  11. October 2016 - Fallout Spinoff released for PS4/Xbox One/PC

https://www.reddit.com/r/Fallout/comments/28v2dn/i_played_fallout_4/

آخرین ویرایش:
فن بودن به این معنی نیست که هرچیز از استودیوی موردعلاقه مون بیاد الکی بگیم به به! اتفاقا انتقاد درست میتونه مسیر آینده ی اون استودیو رو بهتر و هموارتر کنه!
FO اصلش به گیم پلی و جو و غرق شدن تو محیطشه؟ چه عیبی داره همه ی اینها کنار یه گرافیک عالی اتفاق بیفته؟
یعنی حتی اگه گرافیک پرست نباشیم و گیم پلی پرست و غرق در اتمسفر باشیم بده کیفیت بازی هم بالا باشه؟
حالا ما خودمونو گول بزنیم و بگیم بازی های Bethesta همینه درسته؟ ولی اگه تو فروم این شرکت و یا توییتر و هرجای دیگه فن های بازی به این ضعف شرکت اعتراض کنن قطعا این شرکت روی کیفیت فنی گرافیک بازی هاش بیشتر کار میکنه! و فکر نمیکنه گیمرها بی خیال این قضیه شدن!

چه خبره 2 روز نبودم تاپیک رو گذاشتین رو سرتون/:):d از صفحه 4 دارم میخونم8-|

برای من هم گرافیک اصلا مهم نیست، اما گرافیک بازی توی تریلر معرفی پایین بود. شاید توی تریلرهای بعدی بالاتر بره و در نهایت عالی بشه، اما الان زمین برین هوا بیایین، ندونین تا کجا بیاین (:d)، گرافیک بازی پایین بود. بنده خودم هم از فن بوی های مطلق بازی هستم، اما دیگه قرار نشد سر سری محبوبمون چشمامونو ببندیم. چیزی که در حال حاضر برای من مهمه، پویایی محیط هست و دوست دارم همینجور توش قدم بزنم (چون عاشق محیط های بیابونی هستم:d). و خدا رو شکر توی تریلر همون حس آشنای قدیمی بهم داده شد.

@FaRd!N

فردین اگه زحمتی نیست، اسم تاپیک رو بذار "کامل ترین اطلاعات از Fallout 4" :d:p سعی میکنم کامل و جامع-ش کنم. چون واقعا سخته اطلاعات این بازی رو بخوای توی تاپیک 3تا پلتفرم، بازی پست کنی (خدا باعث و بانی این کارو بیامرزه:d)

@kaizershauze

چلو کباب منو نمیخوای بدی؟ قهوه خونه چی شد؟8-| فردین بی زحمت اینو هم 53 روز بن کن به دلیل عدم وفای به عهد:d

آخرین ویرایش:
نه. ما گرافیک پرستایی هستیم که هیچی از بازی و گیم پلی نمیدونیم و تمام رویامون اینه که موهای سگه با باد تکون بخوره. اینقدر هم گرافیک برامون مهمه که اگه هرشب Ryse و Order رو نبوسیم و اونا رو توی رختخواب کنارمون نزاریم امکان نداره خوابمون ببره.

علی با منی؟ :d اونایی که این حرفا رو بهت زدن از کنارشون بگذر اینا همونایی هستن که همه نسخه ای Fallout رو بازی کردن و اولین بازی زندگیشون بوده و از این دست حرفا.:)

هم شماره اول Fallout و هم شماره دوم، تو زمان خودشون به عنوان یک بازی ایزومتریک گرافیک خیلی خوبی داشتن! حتی Van Buren خدابیامرز هم با همون چند تا نمایش کوچیک
گرافیک خوبی داشت. اینکه Fallout از اول هم گرافیک نداشت رو من نمی‌دونم دوستان بر چه مبنا و معیاری دارن می‌گن؟!!! اینکه Bethesda خیلی حال نمی‌کنه دستی رو سَر و روی بازیهاش
بکشه ربطی به فال‌اوت نداره زیاد! حداقل فال‌اوت های کلاسیک!

مثل اینکه این بحث قرار نیست تموم بشه، آقا من همینجا خیال همه رو راحت میکنم و میگم اونایی که میگن گرافیک تکنیکی بازی بده درست میگن، اصلا BGS دوست داره بازی هاش با گرافیک تکنیکی بد عرضه بشه و همه بازی های دیگه رو لِه کنه! کلا سیاستشون همینه با گرافیک تکنیکی پایین راحت تر از رو بازی های دیگه رد میشند ....

مثل اینکه این بحث قرار نیست تموم بشه، آقا من همینجا خیال همه رو راحت میکنم و میگم اونایی که میگن گرافیک تکنیکی بازی بده درست میگن، اصلا BGS دوست داره بازی هاش با گرافیک تکنیکی بد عرضه بشه و همه بازی های دیگه رو لِه کنه! کلا سیاستشون همینه با گرافیک تکنیکی پایین راحت تر از رو بازی های دیگه رد میشند ....
الان شما دقیقا مشکلت چیه?!! :d
دوستان دارن با هم تبادل نظر میکنن و به جز اعضای خاصی کسی حق نداره بگه درمورد چی بحث کنید و درباره ی چی بحث نکنید! که شما تو پست های قبلی هم چندبار این حرف ها رو تکرار کردی!
حالا تو چندتا فروم ایرانی و خارجی بحث این شده که تو تریلر بعضی از طراحی های محیط وام گرفته از Biosock:i ه :d فکر کنم اگه این بحث اینجا راه میفتاد به دعوا ی قومی قبیله ای کشیده میشد از بس ما طاقت شنیدن نظر مخالف خودمونو داریم:d

الان شما دقیقا مشکلت چیه?!! :d
دوستان دارن با هم تبادل نظر میکنن و به جز اعضای خاصی کسی حق نداره بگه درمورد چی بحث کنید و درباره ی چی بحث نکنید! که شما تو پست های قبلی هم چندبار این حرف ها رو تکرار کردی!
حالا تو چندتا فروم ایرانی و خارجی بحث این شده که تو تریلر بعضی از طراحی های محیط وام گرفته از Biosock:i ه :d فکر کنم اگه این بحث اینجا راه میفتاد به دعوا ی قومی قبیله ای کشیده میشد از بس ما طاقت شنیدن نظر مخالف خودمونو داریم:d
آقا نزنید منو ولی منم همچین حسی بهم دست داد:d یعنی رنگ بندی و استایل گرافیکی توی اون قسمت که مردم بیرون از اون محیط قفس مانند ایستادن، به شدت ذهن من رو به سمت بایوشاک منحرف کرد:d

همین اول برای پیشگیری از زد و خورد:d:

اصن از بایوشاک وام که هیچی، اسکی رفته باشه:d نه تنها موشکول نداره بلکه بسیار هم عالیست:d کور بشه چشم حسود:d

عجب:|:d
اتفاقا از فانتزیهای من اینه که باتوجه به موتور بازی گان پلی فالوت شبیه ریج باشه:d من خودم عاشق ریجم به نظرم در حقش ظلم شد، گان پلی بازی عالی بود فقط مشکلات اساسی دیگه ای داشت که از بحث دور میشیم.
در ضمن سازنده بازی ID Tech بود نه بتسدا، در واقع ناشر بازی بتسدا هست.

اونایی که ریج بازی کردن، یه لحظه عظمت فالوت و اون همه پیچیدگی و گستردگی رو درکنار گان پلی ریج و فریم 60 قرار بدین خب همه چی تکمیله دیگه:d گرافیکش هم که خوبه و باتوجه به سابقه موتور و پیشرفت تو یه نسل، بازی بالای 30 فریمه به احتمال زیاد.
شرمنده ولی باگ هاش رو مخ بود و داستان درست حسابی نداشت
البته این نظر شخصی منه و قصد توهین ندارم :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or