Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
من همینجا اعلام کنم که گرافیک مهمه، خیلی هم مهمه. ولی از گرافیک این بازی راضیم. احساس میکنم قابل قبوله :دی
خوش به حال خودم :دی
منم همین طور و به نظرم گرافیک بازی قابل قبوله :)

بعدش دوستان بذارین گیم پلی بازی نمایش داده بشه به نظرم تو حالت گیم پلی گرافیک بازی از این هم بهتر میشه یعنی اصلا ولش بذارین بازی بیاد و قتی تو متا ترکوند نظر خیلی ها عوض میشه :-/

و در ضمن تو رو خدا از این ویچر بکشید بیرون !!! تیم سازنده ویچر کلا تو بخش گرافیک و موتور گرافیکی یه چیز روانی هستن که فقط خودشون میتونستن چنین بازی با چنین گرافیک عجیب و غریبی بسازن ........... و باز هم در ضمن تو همین بازیسنتر یه عده بودن که از همون بازی ویچر 3 که گرافیکش دانگرد شده بود شاکی بودن !!!! :| یعنی برین تا تهش دیگه :d

گرافیک بازی زیاد نسل بعدی نیست و عجیبه ولی چیزی که برای خود من تو fall out مهمه اینه که بتونه پویایی نه بهتر فقط نزدیک به w3 داشته باشه یعنی مهمترین قسمت همینه که بشه fall out رو با یه پویایی خیلی بالا بازی کرد اون موقع هست که بازی حال میده تازه :d:x

من که دیگه از این بحث خسته شدم واسه همین دیگه ادامه نمیدم ولی خو فعلا اینو همینجوری داشته باشید (جهت جلوگیری از احتمالات کشکی :دی) :-"

: The Winners of the Year 2011

The Elder Scrolls V: Skyrim - 226
Portal 2 - 58
Batman: Arkham City - 40
Uncharted 3: Drake's Deception - 20
The Legend of Zelda: Skyward Sword - 18
Battlefield 3 - 8
Deus Ex: Human Revolution - 6
Dark Souls - 5
Gears of War 3 - 5
L.A. Noire - 4
The Witcher 2: Assassins of Kings - 3
Call of Duty: Modern Warfare 3 - 2
Star Wars: The Old Republic - 2
Dead Island - 1
Dead Space 2 - 1
Disgaea 4: A Promise Unforgotten - 1
KillZone 3 - 1
LittleBigPlanet 2 - 1

: 2008 The Winners of the Year

Fallout 3 - 69
GTA IV - 39
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - 38
LittleBigPlanet - 24
Gears of War 2 - 8
Left 4 Dead - 7
Fable II - 6
Super Smash Bros. Brawl - 3
Rock Band 2 - 2
Saints Row 2 - 2
Call of Duty: World at War - 1
Dead Space - 1
Spore - 1
Valkyria Chronicles - 1
Wii Fit - 1
World of Goo - 1

: 2006 The Winners of the Year

The Elder Scrolls IV: Oblivion - 40
Gears of War - 34
The Legend of Zelda: Twilight Princess - 26
Okami - 3
Wii Sports - 3
Final Fantasy XII - 2
Company of Heroes - 1
Dead Rising - 1
Destroy All Humans! 2 - 1
Guitar Hero - 1
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter - 1

بتسدا که هیچ عددی نیست منتهی تمام حریفای احتمالی امسال و سال بعد رو یـ بار ناک اوت کرده :( انصافا چه ظالمیه این بتسدا :دی

با تشکر :دی

آخرین ویرایش:
خوب جهت اطلاع منم 31 سالمه خدارو شکر مثل شما دستم تو جیب خودمه :)

اما احساس میکنم سوئتفاهم شده بنده فقط یه طعنه گفتم اکثرا کسایی که این نظر دارن اینجوری هستن و واقعا هم همینطوره

اما اصل مطلب که مدام شما دوستان گل از زیرش تفره میرید و نمیدونم چرا جواب نمیدید

بنده عرض کردم:
گرافیک هم مهمه و برای همین همیشه وارد نسل جدید تر میشیم تا بتونیم به همراه گیم پلی و داستانی عالی تاحداکثر اماکن به واقعیت نزدیکتر بشیم .

فراموش نکنید در کنار داستان و گیم پلی خوب ... هرچی بازیها گرافیکشون به واقعیت نزدیک تر بشن گیمر میتونه خیلی بیشتر در دنیای بازی غرق بشه ارتباط عمیق تری ایجاد کنه و این واقعیته
اگر شما فکر میکنید این نظر من اشتباس . خوشحال میشم منو راهنمایی کنید

درمورد پاک شدن پستها:
والا بنده خدایی نکرده نه بی احترامی کردم ونه توهینی فقط چیزی که بنظرم واقعیت داره بازگو کردم
البته پاک شدن پستها در بازی سنتر یکی از سنتهای دیرینه این سایته و چیز غیر طبیعی نیست

سپاس
اینم بار سوم
لوزما گرافیک اگه به سقف نچسبه دلیل به بد بودن یک بازی نیست
درسته یک رکن ما هم نمیگیم در حد قارچخور باشه ولی نچسبه به سقف مشکلی ایجاد نمیکنه وقتی رکن های دیگه قوی باشن

1- آقا به یه نکته جالب دقت کرید .سال 2008 Fallout 3 اومد و رکورد بیشترین جوایز گوتی را زد ولی سال بعدش آنچارتد 2 اومد و این رکورد را ازش گرفت ولی دو سال بعد باز هم اسکایریم که از بتسدا بود اومد و این رکورد گرفت ولی بعدش The Last Of Us اومد و این رکورد را گرفت .حالا Fallout 4 میاد این رکورد را می گیره و بعدش دوباره آنچارتد 4.:d
2- آقا انقدر الکی به گرافیک گیر ندید .همه میدونن که گرافیک Fallout 3 بعد بود ولی گیم پلیش و روح RPG اصیلی (:d) که توی خودش داشت باعث شد همه طرفش برن.الآن هم دوباره همینطوره .در کل عناوین بتسدا به دو دسته تقسیم میشند یا گرافیکشون خوب نیست مثل اسکایریم و Fallout یا اگه هم خوبه سختی و با دیر لود شدن تکسچر میاد بالا مثل Rage , Wolfenstein TNO, The Evil Within.

بذارید یه نمایش گیم پلی بازی بیاد بعد قضاوت کنید. اینا فقط یه تریلر دادن بیرون انتقادات زده به سقف از لحاظ گرافیکی. نمی گم گرافیک مهم نیست اما هنوز برای تصمیم گیری زوده

بعدشم یه نگاه به این عکس بندازین
شاید اعجاب برانگیز نباشه اما به حدی هست که چشمگیر باشه

بذارید یه نمایش گیم پلی بازی بیاد بعد قضاوت کنید. اینا فقط یه تریلر دادن بیرون انتقادات زده به سقف از لحاظ گرافیکی. نمی گم گرافیک مهم نیست اما هنوز برای تصمیم گیری زوده

بعدشم یه نگاه به این عکس بندازین
شاید اعجاب برانگیز نباشه اما به حدی هست که چشمگیر باشه

نه دوستان از این ناراحتن که چرا تعداد موهای اون سگه کمه یا لباس شخصیت بازی چرا تکسچراش داغون بودن مشکل دوستان اینه:d
انتظار این بود موهای سگه با وزش باد تو هوا تکون بخوره و حالی به حولی بشن و خوف کنن از تعداد پولیگونا و تو جو بازی به واسطه وزش باد لای موهایه سگه غرق بشن وگرنه گرافیک هنری بازی اصلا اهمیت نداره

آخرین ویرایش:
حرف زور رو شما دارین میزنید بابا. میگید گرافیک براتون مهم نیست، باشه قبول. اما اینکه میاید میگید راه باز و جاده دراز و چه میدونم بازی نکنید و ... زور داره. چرا کسی نباید انتظار داشته باشه یه بازی ای که سابقه خیلی خوبی داره را با گرافیک بهتری تجربه کنه؟ علم توی AI هم پیشرفت میکنه درسته، اما اگه قرار باشه همینا باشه، بریم بشینیم بازی های 5 نسل پیش بازی کنیم با AI بهتر و بگیم چه خفنه!

بعد میرسیم به کلمه "گرافیک پرست". رو چه حساب این حرف رو میزنی و این همه آدم رو مخاطب قرار میدی؟ کسی که کوچ کرده به نسل جدید و چند میلیون خرج کرده، نباید انتظار گرافیک خوب داشته باشه در کنار یه گیم پلی خوب؟ دیگه یه بچه هم الان میدونه که تنها گرافیک آخر و عاقبت نداره (مثل رایز و اوردر) پس اینکه میگی گرافیک پرست حرف مسخره ایه. ملت در کنار گیم پلی گرافیک خوبی هم میخوان، چیزی که فعلا با اولین نمایش مشاهده شده، فال اوت توش لنگه.

اون مثال کوتلاس هم تقریبا بی ربطه. تو کل تاریخ یه سری آثار هستن که موندگارن و ربطی به نحوه ساخت و ... ندارن. الان من دارم POP Warrior Within رو بازی میکنم که از نظر گرافیکی الان در حد قوطی کبریته. اما واقعا لذت فراوانی داره. یا مثلا فیلمی هست به اسم پرتقال کوکی که شاید خنده داره بازی بازیگراش اما تو تاریخ موندگاره. الانم این فال اوت نیومده نمیشه گفت موندگاره یا نه. منم هیچ وقت از اول تاپیک بحثی در مورد موارد دیگه نکردم. فقط گرافیک دیدیم تو این تریلر و در مورد این نظر میدم که دوست داشتم بهتر باشه. نه اینی که الان هست.

بحث ها دیگه دارن بیهوده میشن به نظرم. شاید ادامه ندم دیگه. موفق باشیم :rose:
جالبه بعضی عزیزان باد هر جهت بیان اون سمت میرن وقتی صحبت از pc و قدرتش میشه و میگیم نسل جدید از این نظر افتضاح ظاهر شده و کنسولا بزور دارن نصف کیفیت pc گرافیک میدن همه میگن اصلا گرافیک مهم نیست وقتی هم که یه بازی ow میاد که گرافیک توش خیلی بخش کم رنگیه و با هزارتا ماد و... میشه زیرو روش کرد همه موج مکزیکی میزنن واسه گرافیک جالبه
جالب ترینش هم اینه همین بازی وقتی روی کنسولها بیاد و اعلام میکنن 900 p با فریم 30 گرافیک ییهو میشه بی اهمیت ترین گزینه

آخرین ویرایش:
من که شخصا همین گرافیک تیپیکال سری رو خیلی بیشتر دوست دارم و تو یه همچین بازی وجود یه اتمسفر گیرا و رنگ بندی خوب رو خیلی مهم تر از پیشرفت تکنیکی کار میدونم که خوشبختانه بتسدا مثل همیشه سنگ تموم گذاشته.

حالا با این گرافیک هم بازی عالی خواهد بود و همه لذت خواهیم برد ولی اگه گرافیک از اینی که هست بهتر بود مطمینا بیشتر لذت میبردیم(مگه اینکه یکی بگه من اصلا گرافیک بیشتر نمی خوام و با همین گرافیک ده سال پیشم حال می کنم که به نظر چند موردش تو این تاپیک هستن که اصلا پیشرفت بصری رو دوس ندارن:d)

.

من خودم مشکلی با گرافیک فعلی ندارم ولی بنده خداهایی که از گرافیک ایراد می گیرن گناهی ندارن :dانتقادات اکثرشون هم کاملا معقول و امیدوارم BGS یه فکری بکنه و حداقل در حد پیشرفت گرافیکی skyrim نسبت به F3 باشه.

چه ربطی داره به شرکت من از کلی بازی هاش بدم میاد نمونه Rage

عجب:|:d
اتفاقا از فانتزیهای من اینه که باتوجه به موتور بازی گان پلی فالوت شبیه ریج باشه:d من خودم عاشق ریجم به نظرم در حقش ظلم شد، گان پلی بازی عالی بود فقط مشکلات اساسی دیگه ای داشت که از بحث دور میشیم.
در ضمن سازنده بازی ID Tech بود نه بتسدا، در واقع ناشر بازی بتسدا هست.

اونایی که ریج بازی کردن، یه لحظه عظمت فالوت و اون همه پیچیدگی و گستردگی رو درکنار گان پلی ریج و فریم 60 قرار بدین خب همه چی تکمیله دیگه:d گرافیکش هم که خوبه و باتوجه به سابقه موتور و پیشرفت تو یه نسل، بازی بالای 30 فریمه به احتمال زیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or