Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
دقیقا یه مسئله همینجاست احمد. چرا باید اینطوری باشه؟ دوست نداری همین بازی مورد علاقه ات رو با گرافیکی شبیه به ویچر بازی کنی؟ لذتش برات کمتر میشه؟ حتما باید با گرافیک تاریخ گذشته بازی کنی که لذت ببری؟ این حرفت رو من نمیتونم درک کنم :دی
یکی که میدونم دارم Fallout بازی میکنم :دی یکی هم این که هیچ انتظاری از بتسدا ندارم چون هیچ وقت اداعایی نداشته تو این ضمینه ! آدم وقتی میدونه قرار چی بازی کنه چرا باید به خودش سخت بگیره و هی گرافیک بکوبه تو سر خودش و دور اطرافیا ؟ :| آسون بگیر تا بعدا از بازی لذت ببری ! من فقط امیدوارم به معنای هرچه واقعی تر سر بازی فیل بشی و بیای مثل Dishonored بگی باخودم بودم :دی همین :دی

بعضیا یه جوری میگن اگه گرافیکشو دوست ندارید بازی نکنید انگار ما فقط به گرافیک اهمیت میدیم مطمئن باشید همه ی کسایی که به گرافیک بازی گیر میدن اصلا گرافیک براشون مهم نیست و فقط عمق بازی های bgs رو دوست دارن اما میخوان بازی مورد علاقه شون گرافیک عالی هم داشته باشه

یکی که میدونم دارم Fallout بازی میکنم :دی یکی هم این که هیچ انتظاری از بتسدا ندارم چون هیچ وقت اداعایی نداشته تو این ضمینه ! آدم وقتی میدونه قرار چی بازی کنه چرا باید به خودش سخت بگیره و هی گرافیک بکوبه تو سر خودش و دور اطرافیا ؟ :| آسون بگیر تا بعدا از بازی لذت ببری ! من فقط امیدوارم به معنای هرچه واقعی تر سر بازی فیل بشی و بیای مثل Dishonored بگی باخودم بودم :دی همین :دی
یکی از حرفایی که با اعصابم بازی میکنه همینه :دی یعنی چی این؟ Oblivion اون زمان که اومد، روی PC کف و خون قاطی کرده بودیم. از دیدن تریلرهاش خسته نمیشدم. وقتی هم بازی اومد خسته نشدم تا آخرش و گرافیک زیباش رو حلقم بود. اما این بازی اینطوری نیست! هیچ چیز قابل توجهی نداشت که بخوام کف بکنم به غیر از اینکه، به قول خودتون FallOutـه. همین!

کجا این واقعیت رو نوشته؟ الان خود شماها دارین ماهارو تو گروهی میذارین که که خودتون رو بالاتر از ما میبینید. دیروز هم گفتم بهت، اگه گرافیک پرست بودم، Dishonored برام تبدیل به بازی ای نمیشد که توش زندگی کنم و دو بار هم بازی کنم و 1000 تاییش کنم روی 360. اما اینکه میگید گرافیک اصلا مهم نیست و ... خنده داره. اصلا واسه چی علم نرم افزار و سخت افزار پیشرفت میکنه. بشینیم هممون WOW بازی کنیم و به به چه چه کنیم دیگه.

چرا حرف زور میگی؟:d حرفت دو حالت داره یا من دروغ میگم که گرافیک برام مهم نیست که خب نتونستی جواب سوال من رو که "تو این سالها کی رفتم دنبال گرافیک" رو جواب بدی یا حالت دوم که باور داری حرفم حقیقته و گرافیک برام مهم نیست ولی بنظرت احمقانه است و خنده داره بعد حالا من باید بیام سلیقه ام رو بخاطر یه عده گرافیک پرست عوض کنم؟:d نخیر هیچ رقمه راه نداره. کسی خودش رو برتر از گرافیک پرستها نمیدونه ولی این گرافیک پرستها هستند که به تاپیک fallout حمله کردن. ملت دارن میگن گرافیکش تاپ نیست ولی برامون مهم هم نیست چون چیزهای دیگه ای برامون در این بازی مهمتره ولی گرافیک پرستها دارن میگن نه اشغاله و نسل فلانه و اینها. الان کی داره افکار خودش رو برتر میدونه؟
بعد علم و نرم افزار فقط پیشرفت میکنه که مشکل گرافیک پرستی رو تسکین بده؟ نخیر علم راه خودش رو میره خیلی از امکانات از جمله افزایش هوش مصنوعی که وابسته به cpu هست یا وسعت بازی که رم بستگی داره از همین پیشرفت علم بوجود میاد و گرافیک به سبک اوردری فقط بخش کوچکی از این پیشرفت رو شامل میشه و برای بار هزارم قرار نیست برای همه مهم باشه:d
یه مثال ساده برای میزنم اتفاقا در مورد گرافیک . یه انمیشنی هست بنام کوتلاس که شاید اسمش رو شنیده باشی. هرکسی هم که نشندیه همین کلمه رو سرچ کنه. این برای خیلی ها یکی از بهترین انمیشن های عمرشون درصورتی که از لحاظ بصری هیچی نداره کاراکتراش دست و پاشون فقط یک خطه کله اشون فقط یک دایره و همینطور بقیه ایتمهای این انیمشن. حالا چون والت دیسنی در دهه 40 و 50 شاهکارهای انیمشن رو خلق کردن پس کوتلاس نباید سالها بعد ساخته میشد؟ چون صنعت انیمشن از قبل از کوتلاس خیلی پیشرفت کرده بود پس کوتلاس اشغاله؟

مشکل شما عزیزان اینه که اصلا براتون تعریف نشده که ممکنه یکی گرافیک براش مهم نباشه و طور دیگه ای فکر کنه وگرنه اصل حقیقت همونیه که گفتم و برای من فال اوت همینی که هست از نظر گرافیک قابل قبوله و پشیزی برای جلورفتن نسل و فلان شدن گرافیک ارزش قائل نیستم و اتفاقا بهترین بازیهای عمرم بازیهایی بودن که هیچ کدوم از نظر گرافیک تاپ نبودن.

آخرین ویرایش:
علی‌ یعنی‌ الان هر کسی‌ اینجا در مورد Fallout نظر منفی‌ بده کاملا حق داره ولی‌ هر کس بخواد جلو این حرفا از بازی دفاع کنه کسی‌ مجبورش نکرده پست بزنه و متهم اصلی‌ کور و احمق خطاب کردن دیگران هست؟
یعنی‌ خودتون بگین و خودتون توهین کنین به منطق هر کسی‌ که تا الان عاشق Fallout شده،هر کسی‌ هم کوچک‌ترین دفاعی از بازی بکنه بشه Fanboy و بی‌ منطق و انتظار
جوابی‌ رو هم نداشته باشین دیگه نه؟:d
البته کلا چمن و Hairwork و موهای سگ مهم‌ترین قسمت بازی هست‌ و ما Fanboy های Fallout هیچ منطقی‌ نداریم.

نمیگم کسی دفاع نکنه یا حرف ما درسته، ولی اینکه طرف بیاد قیافه حق به جانب به خودش بگیره و بگه بازی هیچ موردی نداره و این بحثا رو تمومش کنید (طوری که انگار صاحب بازی و تاپیکه) کار درستی نیست. وگرنه اگه کسی جواب درست بدن نه من و نه هیچکس دیگه هیچ مشکلی با پستش نداریم. اینکه یه عده فکر میکنند فقط خودشون Fallout, TES بازی کردن و بقیه هیچی نمیدونند روی اعصابه.

در مورد این بخش هم، خداییش گفتن این حرفا به من خیلی جالبه :دی میدونی محبوبترین سری بازی من چیه؟(برخلاف تصور خیلیا DMC نیست) میدونی گرافیکش چطوره؟
qK7AX.jpg

همچین تعجبی هم نداره
بازی های بسزدا همیشه یه نسل عقب تر بودن از نظر گرافیک
همین فال اوت 3 و اسکایرم مگه نسل هفتمی بود که فال اوت 4 شبیه بازی های این نسلی باشه
ویچر 2 رو بزارید کنار اسکایرم
حالا گرافیک محیط به درک
توی rpgقیافه افراد صبح تا شب تو دماغته بعد بسزدا هنوز نمیتونه یه قیافه نرمال و شبیه ادم خلق کنه یا شایدم نمیخواد؟؟زن هاشون که حال بهم زنن مردا هم عین دیو و غول چراغ جادو

نکته ای که وجود داره اینه:
گرافیک مهم نیست = گرافیک همه چیز نیست
نه اینکه بازی کلا گرافیک نداشته باشه ولی اگه گرافیکش تا یه حد معقولی باشه، در عوض گیم پلی و وسعت و عظمتش در حد عالی باشه دیگه مشکلی پیش نمیاد.

پ.ن: در مورد Fallout 4 اصلا هیچی مهم نیست! :دی فقط خود بازی رو بدن بیرون کاورش رو نگاه کنیم هم کافیه. حالا میخواید بگید فن بوهای Fallout اینجوری هستن و اونجوری هست، اصلا اهمیتی نداره :دی

ویدیو بازی رو دیدم، باور کنید شوخی نمیکنم تا حالا انقدر برای یه بازی هیجان زده نشدم! فوق العاده بود تا حدی که الان در به در دنبال نصب نسخه سوم و NV هستم واقعا نمی تونم صبر کنم باید Fallout بازی کنم :دی
در مورد گرافیک هنری بازی اصلا چیزی نمی گم، مطمئننا یه 100 ساعتی باید به نگاه کردن منظره ها از دور و .... گذاشته بشه اما گرافیکی فنی بازی هم به نظرم خوب بود، خیلی بهتر از اسکایریم بود ولی حتی اگر در حد همون هم بود بازم من قبولش می کردم ....
فقط تکسچر یه قسمت ها مثل آخر تریلر که کاراکتر رو نشون میده جالب نبود اما به نظرم بازم بهتره که خود بازی رو نشون دادند نه چیزی که بعد از عرضه وقتی نگاش کردی یک هفته تو شک باشی که این همون بازی ــه؟؟؟؟
نمی دونم چرا در مورد قسمت های دیگه بازی بحث نمیشه، مثل محیط های فوق العادش، طراحیش بعد انفجار بمب و .... به نظر واقعا بی نقص بود اصلا فکرشم مشکله که فکر کردن به گرافیک فنی و تکسچر و ... و اینکه چرا این مثل فلان بازی نیست، باعث بشه حس دیدن این تریلر فوق العاده رو از دست بدم ....
به نظر من عالی بود، اینم اضافه کنم کسایی قبل معرفی بازی به این فکر میکردند که فلان بازی چه گرافیکی داشت و Fallout قراره تو این ضمینه شاخشو بشکونه و رقابت کنه باهاش و وای چه گرافیکی داشته باشه، صد در صد اشتباه می کردند و همینه که الان هیچ جوره قانع نمیشند....
بازم میگم اگر انقدر در بند گرافیکی تکنیکی تو این بازی هستند، بهش نمی رسید پس بیخیال ....

فن های fallout اگه میخواید منطقی صحبت کنید باید بگید اگر گرافیک بالاتر بود بهتر بود ولی برای ما گیم پلی مهمتره.
نه اینکه بگید گرافیک اصلا مهم نیست و بتسدا اصلا بازی گرافیکی نداره و هرکی میخواد بازی های بتسدا رو دوس داشته باشه باید قید گرافیک رو بزنه و.....
حقیقتا گرافیک بازی خیلی پایینه.در حد بازی های شاخ نسل قبلم نیست.
به نظر من بازی همه چی تمام یعنی همه فاکتورهاش در حد عالی باشه.
ولی اینم قبول دارم برای بعضیا گرافیک در اولویت آخر هستش.(خودمم یکی از این افرادم)
یعنی به خاطر گرافیک بد یه بازی خودمو از انجام دادن و لذت بردن ازش محروم نمیکنم.ولی از بازی که گیم پلی/داستان/موسیقی و گرافیک خوبی داره بیشتر لذت میبرم.

آخرین ویرایش:
چرا حرف زور میگی؟:d حرفت دو حالت داره یا من دروغ میگم که گرافیک برام مهم نیست که خب نتونستی جواب سوال من رو که "تو این سالها کی رفتم دنبال گرافیک" رو جواب بدی یا حالت دوم که باور داری حرفم حقیقته و گرافیک برام مهم نیست ولی بنظرت احمقانه است و خنده داره بعد حالا من باید بیام سلیقه ام رو بخاطر یه عده گرافیک پرست عوض کنم؟:d نخیر هیچ رقمه راه نداره. کسی خودش رو برتر از گرافیک پرستها نمیدونه ولی این گرافیک پرستها هستند که به تاپیک fallout حمله کردن. ملت دارن میگن گرافیکش تاپ نیست ولی برامون مهم هم نیست چون چیزهای دیگه ای برامون در این بازی مهمتره ولی گرافیک پرستها دارن میگن نه اشغاله و نسل فلانه و اینها. الان کی داره افکار خودش رو برتر میدونه؟
بعد علم و نرم افزار فقط پیشرفت میکنه که مشکل گرافیک پرستی رو تسکین بده؟ نخیر علم راه خودش رو میره خیلی از امکانات از جمله افزایش هوش مصنوعی که وابسته به cpu هست یا وسعت بازی که رم بستگی داره از همین پیشرفت علم بوجود میاد و گرافیک به سبک اوردری فقط بخش کوچکی از این پیشرفت رو شامل میشه و برای بار هزارم قرار نیست برای همه مهم باشه:d
یه مثال ساده برای میزنم اتفاقا در مورد گرافیک . یه انمیشنی هست بنام کوتلاس که شاید اسمش رو شنیده باشی. هرکسی هم که نشندیه همین کلمه رو سرچ کنه. این برای خیلی ها یکی از بهترین انمیشن های عمرشون درصورتی که از لحاظ بصری هیچی نداره کاراکتراش دست و پاشون فقط یک خطه کله اشون فقط یک دایره و همینطور بقیه ایتمهای این انیمشن. حالا چون والت دیسنی در دهه 40 و 50 شاهکارهای انیمشن رو خلق کردن پس کوتلاس نباید سالها بعد ساخته میشد؟ چون صنعت انیمشن از قبل از کوتلاس خیلی پیشرفت کرده بود پس کوتلاس اشغاله؟

مشکل شما عزیزان اینه که اصلا براتون تعریف نشده که ممکنه یکی گرافیک براش مهم نباشه و طور دیگه ای فکر کنه وگرنه اصل حقیقت همونیه که گفتم و برای من فال اوت همینی که هست از نظر گرافیک قابل قبوله و پشیزی برای جلورفتن نسل و فلان شدن گرافیک ارزش قائل نیستم و اتفاقا بهترین بازیهای عمرم بازیهایی بودن که هیچ کدوم از نظر گرافیک تاپ نبودن.

حرف زور رو شما دارین میزنید بابا. میگید گرافیک براتون مهم نیست، باشه قبول. اما اینکه میاید میگید راه باز و جاده دراز و چه میدونم بازی نکنید و ... زور داره. چرا کسی نباید انتظار داشته باشه یه بازی ای که سابقه خیلی خوبی داره را با گرافیک بهتری تجربه کنه؟ علم توی AI هم پیشرفت میکنه درسته، اما اگه قرار باشه همینا باشه، بریم بشینیم بازی های 5 نسل پیش بازی کنیم با AI بهتر و بگیم چه خفنه!

بعد میرسیم به کلمه "گرافیک پرست". رو چه حساب این حرف رو میزنی و این همه آدم رو مخاطب قرار میدی؟ کسی که کوچ کرده به نسل جدید و چند میلیون خرج کرده، نباید انتظار گرافیک خوب داشته باشه در کنار یه گیم پلی خوب؟ دیگه یه بچه هم الان میدونه که تنها گرافیک آخر و عاقبت نداره (مثل رایز و اوردر) پس اینکه میگی گرافیک پرست حرف مسخره ایه. ملت در کنار گیم پلی گرافیک خوبی هم میخوان، چیزی که فعلا با اولین نمایش مشاهده شده، فال اوت توش لنگه.

اون مثال کوتلاس هم تقریبا بی ربطه. تو کل تاریخ یه سری آثار هستن که موندگارن و ربطی به نحوه ساخت و ... ندارن. الان من دارم POP Warrior Within رو بازی میکنم که از نظر گرافیکی الان در حد قوطی کبریته. اما واقعا لذت فراوانی داره. یا مثلا فیلمی هست به اسم پرتقال کوکی که شاید خنده داره بازی بازیگراش اما تو تاریخ موندگاره. الانم این فال اوت نیومده نمیشه گفت موندگاره یا نه. منم هیچ وقت از اول تاپیک بحثی در مورد موارد دیگه نکردم. فقط گرافیک دیدیم تو این تریلر و در مورد این نظر میدم که دوست داشتم بهتر باشه. نه اینی که الان هست.

بحث ها دیگه دارن بیهوده میشن به نظرم. شاید ادامه ندم دیگه. موفق باشیم :rose:

^^
از روی یک تریلر نظر میدن و بعضا توهین هم میکنن ...... بعد دم از بحث منطقی و ... میزنن ...... . خجالت بکشین دیگه . من که پیش خرید کردم . شماها برین با هم دعوا کنین مثل بچه ها ......... /:)

والا بخدا قسم من هرکیو دیدم تو این سایت میاد میگه گرافیک مهم نیست سیستم low end داشت :d شما یه نمونه بما نشون بده من بهت جایزه بدم

تکرار میکنم چون احساس میکنم با تکرار کردن مطلب بهتر جا میوفته

هیچ کسی بیکار نیست بشینه چمن های کف بازی بشماره

داستان و گیم پلی و اون Community خاصی که شماها عزیزان ازش دم میزنیدو ما هم میدونیمو تا تهش رفتیم تهش دراوردیم

اما فراموش نکنید گرافیک هم مهمه و برای همین همیشه وارد نسل جدید تر میشیم تا بتونیم به همراه گیم پلی و داستانی عالی تاحداکثر اماکن به واقعیت نزدیکتر بشیم .

فراموش نکنید در کنار داستان و گیم پلی خوب ... هرچی بازیها گرافیکشون به واقعیت نزدیک تر بشن گیمر میتونه خیلی بیشتر در دنیای بازی غرق بشه ارتباط عمیق تری ایجاد کنه و این واقعیته

پس به کسایی که به گرافیک اعتراض میکنن حق بدید .
و فکر نکنید چون فقط داستان گیم پلی برا شماها مهمه بقیه حالشون نیستو ازین تفکرات حال بهم زن

شما یکبار این پست رو دادی و ناظم پاک کرد ولی ظاهرا اینبار خودم باید جواب بدم.
عزیزم من یکی از اون کسانی هستم که گرافیک برام اولویت اول نیست به هیچ وجه و ضمنا سن بابای خیلی از یوزرهای اینجا رو دارم و برای من خریدن یک کارت 970 مثل خریدن پفک برای خیلی از عزیزانه و فقط کافیه بخوام که بخرم چون قرار نیست که مثل عزیزان منت کشی کنم و از باباجون درخواست پول کنم و دستم تو جیب خودمه نه کس دیگه.
وقتی کسی میگه گرافیک براش مهم نیست دلیل بر این نیست که پول نداره اتفاقا چون گرافیک براش مهم نیست سیستم های اند نبسته. اتفاقا این پزدادنهای احمقانه کسانی که سیستم بالا دارن برای اکثر این دوستان شبیه جوکه چون طرف دنیاش اونقدر کوچیکه که با خریدن یه سیستم های اند فکر میکنه دنیا رو خریده.
امثال من وقتی احساس نیاز کنن پول خرج میکنن نه برای پز دادن و چشم و هم چشمی. هروقت احساس کردم نیاز به گرافیک بالا دارم سیستم های اند میبندم ولی همین الان با کارت گرافیک 570 بازیهایی رو که دوست دارم اجرا میکنم و نیاز به بیشتر رو ندارم.
بحث ها دیگه دارن بیهوده میشن به نظرم. شاید ادامه ندم دیگه. موفق باشیم
rose.gif
از اول هم بحث بیهوده است فقط باید یک عده از دوستان قبول کنن که سلیقه همه یکی نیست وگرنه بحث دیگه ای وجود نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or