Fable Legends کنسل شد، Lionhead Studios بسته خواهد شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
cwtwpnhhiqmx5b19yllp.jpg

درست دقایقی پیش کمپانی مایکروسافت اعلام کرد که ساخت عنوان Fable Legends را متوقف کرده و در حال صحبت با اعضای استودیو Lionhead Studios برای بستن این استودیوی انگلیسی است.

این کمپانی همچنین اعلام کرد که استودیو Press Play واقع در دانمارک را نیز خواهد بست.

Lionhead Studios سری محبوب Fable را در کارنامه خود داشت. Press Play نیز مشغول ساخت عنوان Project Knoxville بوده است.

هنوز دلیل این تصمیم ناگهانی مایکروسافت مشخص نیست.

Changes at Microsoft Studios, UK and Denmark - Xbox Wire

شما چطور به خودت اجازه میدی اینطور دیگران رو قضاوت کنی؟ من احساس میکنم تو ذهن شما سونی یه حاله نور سفید هست و مایکروسافت بر عکس یه نور شیطانی و سیاه، ما اصلا در جایگاهی نیستیم که با دانسته های ناقص خودمون دیگران رو مورد قضاوت قرار بدیم، تا جایی که به یاد دارم نه سونی دلیل اصلی اون اتفاقی که برای سانتا افتاد رو اعلام کرد نه مایکرو، با توجه به این موضوع قضاوت در این مورد نابرابر و بی انصافی هست، اینکه بگیم فلانی فرشته بوده و فلانی شیطان، این همون تخیلاتی هست که تعصب بیش از حد باعث بوجود آمدنش میشه...

اونطور که مشخصه مایکرو چند استدیو دیگه رو هم بسته، این یعنی تغییر، تغییر خیلی بزرگ قضاوت درست نیست...

درسته کسی نفهمید نتایج پروژه چی بود که سونی حتی حاضر نشد معرفیش کنه ... ولی خب دلیلش به باد دادن ۱۰۰ میلیون دلار بوده ...

Inquisitor

جواب پستت رو که دوستان به قدر کفایت دادن دیگه نیازی به تکرار نیست. ففط من یه نکته رو اضافه کنم؛ مدیریت خوب و درست به معنی بسته نشدن هیچ استدیویی نیست. بحث نگه داشتن کیفیت و پرستیژه مجموعه هست. طبیعتا هر استدیویی که نتونه مطابق با استانداردهای جلو بره ناگزیر کنار گذاشته میشه. بحث صرفا منحل شدن یه استدیو نیست و همه قبول دارن اجتناب ناپذیره تو این صنعت. مهم اینه که یه ناشر نزاره استدیوها بزرگش کارشون به اینجا بکشه. اگه سونی باعث بشه ND کارش به تخته شدن بکشه باید خرش رو گرفت. یا اصلا مثال خوب SM هست. مدیریت سونی در قبال یه IP پرخرج کنسل شده و ایجاد تغییرات ساختاری برای مدیریت بحران رو همه دیدیم.

یا مثلا Game Republic که اسم بردی. ایشون بسته شد اما در عوض سونی ژاپن خیلی بزرگ شد و به کل سیستم مدیریت استدیوها تو ژاپن تغییر کرد. یعنی به یه شکل دیگه جبران شد و نتیجه این تغییر هم خلق چندتا بازی بزرگ هست که مثلا میشه BB رو مثال زد- البته بازی بد هم بوده. یعنی یه استدیو کلی که خودش چند بخش هست و IP هاش رو با مشارکت باقی استدیوها میسازه. مثلا BB که گفتم ایده بازی کامل ماله خود سونی بود دادن FS ساخت.

باز میگم بحث این نیست که چرا یه استدیو منحل میشه. بالاخره صنعت گیم یعنی رقابت. کم نبودن استدیوهایی که سر یه گیم بد نابود شدن. مثل Factor 5. اینکه مجموعه تصمیمات مایکرو باعث میشه Lionhead به این بازی و در نهایت منحل شدن بکشه ایراد داره. یا بهتره بگم سابقش تو این کار. در م.رد یه استدیو درپیت هم صحبت نمیکنیم. وقتی از عرش به فرش میرسه و بار اولی هم نیست که این بلا سر استدیوهای مایکرو میاد یعنی... خوب دو دوتا میشه چهارتا. دلیل این همه دفاع و اصرار شما چیه؟ باید بگیم آفرین به مایکرو و مدیریت اساتید؟

Frobary

خوب یه نگاه به کارنامه مایکرو بکنیم. حالا بحث های اضافه رو پیش نمیکشم. خودت میدونی چی به چیه:دی از روند نزولی IP ها تا جدا شدن و بسته شدن و ... یا اصلا تصمیمات در مورد خود کنسول. باز اینم دیگه نیازی به توضیح نداره. دان متریک و کینکت 2 و... اگه تو به مجموع این ها میگی مدیریت موفق منم از این به بعد دیگه ایرادی نمیگیرم. هرچی تو بگی. جان ممد.

در کل نمیدونم چرا اینقدر جبهه میگیرید. دفاع بی موردتون رو هم درک نمیکنم. مایکرو تو این نسل داره بد عمل میکنه. استدیوها یکی یکی جدا میشن، یا کارشون به تخته شدن میکشه، اونهایی هم که موندن نتونستن بازی هاشون رو در حد انتظار ادامه بدن و ضعیف تر از حد اسم ها عمل کردن. یا در مورد خود کنسول. این شرایط ماحصل مجموعه تصمیمات اشتباه مدیران ارشد بخش Xbox یا کل مایکرو هست.

[MENTION=4591]Cloud Strife[/MENTION]
همون جوری که دوستان گفتن که سونی بنگاه خیریه باز نکرده، مایکروسافت مگه باز کرده؟ لاینهد بازی‌هاش جالب نبود تخته شد رفت.. روند نزولی آی پی هم دقیقا کجا؟ حالا فیبل رو میشه قبول کرد اما هیلو و گیرز و فورزا به قدرت دارن به پیش میرن.. کرک داون 3 هم که خب نمیشه حرفی در موردش زد..
این استدیوها هم تک تک جدا میشن و بازی ضعیف ارائه میدن حدود 5 تا استدیو (که مطمئنن هیچ کس تا حالا اسمشونم نشنیده بود!) منحل شدن و یا ادغام شدن برای هولولنز.. بازی ضعیفم که من هنوز از استدیوها ندیدم.. شما اگر دیدی به ما هم نشون بده..

خوب یه نگاه به کارنامه مایکرو بکنیم. حالا بحث های اضافه رو پیش نمیکشم. خودت میدونی چی به چیه:biggrin1: از روند نزولی IP ها تا جدا شدن و بسته شدن و ... یا اصلا تصمیمات در مورد خود کنسول. باز اینم دیگه نیازی به توضیح نداره. دان متریک و کینکت 2 و... اگه تو به مجموع این ها میگی مدیریت موفق منم از این به بعد دیگه ایرادی نمیگیرم. هرچی تو بگی. جان ممد.
کسی نگفت کارهای مایکروسافت همیشه درست بوده و مسلما ایرادات کوچک و درشت زیادی داشتن تا حالا، ولی یه سری دارن وانمود میکنن مدیریت تو مایکروسافت فقط مشکل خالی هست و هیچ نکته مثبتی نداره که این قضیه خنده داره متاسفانه :دی وگرنه از این مدل اشتباهات خیلی از جاهای دیگه هم دارن ولی به مایکروسافت که میرسه ضریب ایراد گرفتن 50 برابر میشه :دی

در مورد قضیه استودیوهای First Party به نظر خودم مایکروسافت تو یه سری زمینه ها داره اشتباه میکنه و بحثی تو این قضیه نیست. ولی در مورد ارتباط با شرکت های Third Party کارش تا اینجای نسل قابل قبول بوده و کلی بازی با کیفیت روی X1 اومدن یا قراره بیان و IP اکثرشون هم متعلق به خود مایکروسافت هست. نسل قبل هم مایکروسافت این مدلی پیش میرفت ولی اونجا بیشتر ناشر بازی بوده تا صاحب IP، ولی این نسل قضیه تا حد زیادی عوض شده.

اینو یادم رفت بگم :دی مایکروسافت تو خیلی از بخش های مربوط به گیم واقعا کارهای خوبی انجام داده. Backward Compatibility خیلی عالیه و هر ماه هم دو تا بازی مجانی واسه کاربرهای Gold داره، بازی های GWG خود X1 هم اصلا قابل مقایسه با ابتدای نسل نیستن و از 2015 به اینور کلی بازی خفن رو مجانی کرده که برای دارندگان کنسول خوشحال کننده هست :دی اگه قرار باشه در مورد مدیریت یه مجموعه نظر بدیم، بهتره همه چیزش رو در نظر بگیریم و فقط بخش های منفی رو مد نظر قرار ندیم.

آخرین ویرایش:
ولی یه چیز رو متوجه نمیشم تو این تاپیک ... وقتی سونی فاجعه ای مثل ویتا رو به بار اورده ..چرا ملت گیر دادن به دو تا استودیو دره پیت؟؟

این پست من زیاد به موضع این تاپیک ربطی نداره اما 1 نفر یک حرف غلط چند بار تو همین تاپیک گفت,گفتم برای یادآوری بگم:
از 2016 به بعد وضع انحصاری های 2 کنسول PS4 و XB1 خیلی از نظر کمیت و کیفیت فرق می کنه
2 ماه از سال 2016 گذشته تا الان 3 تا انحصاری PS4 داشته: The Witness - Firewatch - Street Fighter V
در مقابل انحصاری های XB1 : هیچی
و این وضع ادامه خواهد داشت ...

2 ماه از سال 2016 گذشته تا الان 3 تا انحصاری PS4 داشته: The Witness - Firewatch - Street Fighter V
در مقابل انحصاری های XB1 : هیچی
و این وضع ادامه خواهد داشت ...
فکر نمیکنم عناوینی که برای PC هم بیان انحصاری PS4 حساب بشن! اینطور نیست؟!
چون یه عده اینجا میگن اگه بازی های X1 واسه ویندوز (که پلتفرم خود مایکرو هست) بیاد دیگه انحصاری نیست. پس با همین فرضیه بازی هایی که لیست کردید قطعا انحصاری PS4 حساب نمیشن.
و یه نکته ی دیگه اون جمله ی آخر: "و این وضع ادامه خواهد داشت ... " دقیقا یعنی چی؟ یعنی تا آخر سال PS4 انحصاری داره و X1 نداره؟!!!!!!!!!

فکر نمیکنم عناوینی که برای PC هم بیان انحصاری PS4 حساب بشن! اینطور نیست؟!
چون یه عده اینجا میگن اگه بازی های X1 واسه ویندوز (که پلتفرم خود مایکرو هست) بیاد دیگه انحصاری نیست. پس با همین فرضیه بازی هایی که لیست کردید قطعا انحصاری PS4 حساب نمیشن.
و یه نکته ی دیگه اون جمله ی آخر: "و این وضع ادامه خواهد داشت ... " دقیقا یعنی چی؟ یعنی تا آخر سال PS4 انحصاری داره و X1 نداره؟!!!!!!!!!

اگه با قطعا ی که فرمودید جلو بریم ... بله همین طوره ...

Ps4

Uncharted4
World of final fantasy
Persona 5
Gravity rush 2
Horizon
Last guardian
Gt sport

رو داره .. ضمن اینکه روی بازی های مثل ni oh و nier و والکریای جدید روی انحصاری کامل بودن حساب باز نکنیم ...بدون اینها و اونها هم اوضاع خیلی یک طرفه است...

اگه با قطعا ی که فرمودید جلو بریم ... بله همین طوره ...

Ps4

Uncharted4
World of final fantasy
Persona 5
Gravity rush 2
Horizon
Last guardian
Gt sport

رو داره .. ضمن اینکه روی بازی های مثل ni oh و nier و والکریای جدید روی انحصاری کامل بودن حساب باز نکنیم ...بدون اینها و اونها هم اوضاع خیلی یک طرفه است...
R & C به زودی میاد , انحصاری کنسولی NMS , بازی های زیادی هم هست که زمان اومدنشون معلوم نی مثل wild و دیتروید و ...

مثل اینکه داره یه خبرایی میشه... خبرای خوب... ;;)
Lionhead برگشت رو وبسایت مایکروسافت استدیوز :x

https://microsoftstudios.com/studios/

om16maxlslkw6479ulww.jpg

پ.ن: بشخصه دوست دارم اگه لاین هد پابرجا موند، با تغییرات گسترده (مثبت) برگرده و فرش استارت داشته باشه کاملا!

البته تو گیم اسپات میخوندم دلیلی که تا الان احتمالا استدیو رسما تعطیل نشده قانون انگلیس هست که درجا نمیتونن تعطیل کنند و باید یک دوره مشاوره یک ماهه به کارمندا بدن و بهشون تو یافتن شغل های جدید کمک کنند.

=========================

پ.ن: هر دو بازی The Witness - Firewatch علاوه بر اینکه برای PC هم هستند برای X1 بنا به گفته سازنده هاشون منتشر میشند بعید هست تا اخره سال هم انحصاری باقی بمونند

تا آخر سال میلادی اینقدر انحصاری واسه X1 میاد که من از الان تو کف اینم چطور میتونم فقط یه بخشی از بازی های مورد علاقه ـم رو تهیه کنم :دی از همین فردا هم عرضه این انحصاری ها شروع میشه و تا یک ماه دیگه هم با اومدن Killer Instinct و Quantum Break موتور انحصاری ها حسابی روشن میشه! :دی

تا آخر سال میلادی اینقدر انحصاری واسه X1 میاد که من از الان تو کف اینم چطور میتونم فقط یه بخشی از بازی های مورد علاقه ـم رو تهیه کنم :دی از همین فردا هم عرضه این انحصاری ها شروع میشه و تا یک ماه دیگه هم با اومدن Killer Instinct و Quantum Break موتور انحصاری ها حسابی روشن میشه! :دی

تو ببین وضع چقدر داغون بوده تا الان که FireWatch و Witness رو میزنن تو سرمون .. :((

تو ببین وضع چقدر داغون بوده تا الان که FireWatch و Witness رو میزنن تو سرمون .. :((
وضع داغونه ؟ :)) از تاپیکی که توشیم مشخصه کاملا ولی در راستای وضع داغون این بازی های فقط معرفی شده هستند که استارت اومدنشون شروع شده ,
Hellblade
Dreams
Ratcher & Clank
Horizon
GT Sport
Detroit
Uncherted 4
The Last Gurdian
Street Fighter V
Paragon
No Man's Sky
Final Fantasy 7
Ace Combat 7
Persona 5
Ni no Kuni 2
Shenmue III
Ni-Oh
Nier 2
Yakuza 0
Yakuza 6
Gravity Rush 2
WILD
Drawn to Death
Materfall
Boundless
حالا بازی کوجیما و معرفی نشده ها فاکتور
وضع بده ...
در راستای همین وضع بعد 2015 BB بود که اون همه گوتی گرفت و پدیده ای به اسم UD , کالکشنی که باندلش تعطیلات رو به نفع PS4 رقم زد با وجود بعضی بازی ها , اوردر و T U , و ساپورت هایی مثل DC B و BB Old hunters که ارزشش از خیلی بازی ها بیشتره . وضع اینقدر بده که سالی 4 تا کنفرانس رو میتونن پر کنن و شرایط دو کنسول از هر نظر هم نشانه همین وضع بده ! آره وضع خیلی خرابه :(

آخرین ویرایش:
وضع داغونه ؟ :)) از تاپیکی که توشیم مشخصه کاملا ولی در راستای وضع داغون این بازی های فقط معرفی شده هستند که استارت اومدنشون شروع شده ,
Hellblade
Dreams
Ratcher & Clank
Horizon
GT Sport
Detroit
Uncherted 4
The Last Gurdian
Street Fighter V
Paragon
No Man's Sky
Final Fantasy 7
Ace Combat 7
Persona 5
Ni no Kuni 2
Shenmue III
Ni-Oh
Nier 2
Yakuza 0
Yakuza 6
Gravity Rush 2
WILD
Drawn to Death
Materfall
Boundless
حالا بازی کوجیما و معرفی نشده ها فاکتور
وضع بده ...
در راستای همین وضع بعد 2015 BB بود که اون همه گوتی گرفت و پدیده ای به اسم UD , کالکشنی که باندلش تعطیلات رو به نفع PS4 رقم زد با وجود بعضی بازی ها , اوردر و T U , و ساپورت هایی مثل DC B و BB Old hunters که ارزشش از خیلی بازی ها بیشتره . وضع اینقدر بده که سالی 4 تا کنفرانس رو میتونن پر کنن و شرایط دو کنسول از هر نظر هم نشانه همین وضع بده ! آره وضع خیلی خرابه :(

نصف این لیستی که دادی یا ریمسترن یا مستقل.
@Madridista وضعشون واقعا داغونه :(
استاد میشه لطف کنید بگید کدوم بازی ریمستر و مستقل بود در اون لیست ؟!! واقعا توهم هم حدی داره چون تعداد زیاد بود فکر کرده ریمستر دیده :)) حق داری اشکال نداره دوباره تک تک ببین :)
بولد شدن مهندس. یه چند مورد رو شک دارم و بولد نکردم:دی
البته منظور از ریمستر ریمیک بود
دوما ریمیک با ریمستر خیلی فرق داره اونم ریمیک شاهکاری مثل FF7
NMS که 60 دلاره ایندیه از نظره تو ؟ حالا بقیه رو میگیم نمیدونی چون مثلا هیل بلید خودشون هم گفتن نه ایندی هست نه AAA ولی GR2 و WILD و DtD الان دقیقا چی فکردی که بولد کردی ؟ اگه شک داری و اطلاعات نداری بولد نکن و نگو نصفشون ریمستر و مستقل هستند یه سرچ بزن بعد حمله کن
اول اینکه این شما بودی که حمله کردی!
FF7 چون شاهکاره بازی جدید حساب میشه، اوکی:)
NMS چون 60$ مستقل حساب نمیشه، اوکی:)
Shenmue,Materfall,Boundless رو چجوری میخوای ماست مالی کنی؟
گفتی مستقل نشون بده نشون دادم دیگه کشش نده خواهشن:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or