Fable Legends کنسل شد، Lionhead Studios بسته خواهد شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
cwtwpnhhiqmx5b19yllp.jpg

درست دقایقی پیش کمپانی مایکروسافت اعلام کرد که ساخت عنوان Fable Legends را متوقف کرده و در حال صحبت با اعضای استودیو Lionhead Studios برای بستن این استودیوی انگلیسی است.

این کمپانی همچنین اعلام کرد که استودیو Press Play واقع در دانمارک را نیز خواهد بست.

Lionhead Studios سری محبوب Fable را در کارنامه خود داشت. Press Play نیز مشغول ساخت عنوان Project Knoxville بوده است.

هنوز دلیل این تصمیم ناگهانی مایکروسافت مشخص نیست.

Changes at Microsoft Studios, UK and Denmark - Xbox Wire

میای تو تاپیک بسته شدن یکی از استدیوهای مایکروسافت،لیست بازی های ps4 رو میبینی!
انگار بازاریابای سونی ریختن اینجا برای شرکت کسب درامد کنن :دی

واقعا تو این نسل سر هیچ کس کلاه نرفته!هر دو کنسول خوب بودن و اونایی که جفتشون رو دارن حالشون از همه بهتر:دی

مخالفم ... تو ۲ ساله گذشته ... حداقل ps4 منو متقاعد نکرده که ارزش خرید داره ... حالا ۲۰۱۶ سال خوب و متفاوتی برای هر دو کنسوله

نصف این لیستی که دادی یا ریمسترن یا مستقل.
@Madridista وضعشون واقعا داغونه :(
استاد میشه لطف کنید بگید کدوم بازی ریمستر و مستقل بود در اون لیست ؟!! واقعا توهم هم حدی داره چون تعداد زیاد بود فکر کرده ریمستر دیده :)) حق داری اشکال نداره دوباره تک تک ببین :)
میای تو تاپیک بسته شدن یکی از استدیوهای مایکروسافت،لیست بازی های ps4 رو میبینی!
انگار بازاریابای سونی ریختن اینجا برای شرکت کسب درامد کنن :دی
نه دیگه وقتی اول دوستان در همین تاپیک از سونی و بازی هاش بالا میرن در جواب باید منتظره همچین پست هایی هم باشن
بولد شدن مهندس. یه چند مورد رو شک دارم که هستن و چند مورد که نیستن:دی
البته منظور از ریمستر ریمیک بود​
استاد بازی هایی که بولد کردی اینا بودن :
Hellblade
Ratcher & Clank
No Man's Sky
Final Fantasy 7
Shenmue III
Gravity Rush 2
WILD
Drawn to Death
Materfall
Boundless
اولا اینا دقیقا کدومشون ریمستر هستند ؟!!
دوما ریمیک با ریمستر خیلی فرق داره اونم ریمیک شاهکاری مثل FF7
NMS که 60 دلاره ایندیه از نظره تو ؟ حالا بقیه رو میگیم نمیدونی چون مثلا هیل بلید خودشون هم گفتن نه ایندی هست نه AAA ولی GR2 و WILD و DtD الان دقیقا چی فکردی که بولد کردی ؟ اگه شک داری و اطلاعات نداری بولد نکن و نگو نصفشون ریمستر و مستقل هستند یه سرچ بزن بعد حمله کن
اول اینکه این شما بودی که حمله کردی!
FF7 چون شاهکاره بازی جدید حساب میشه، اوکی:)
NMS چون 60$ مستقل حساب نمیشه، اوکی:)
Shenmue,Materfall,Boundless رو چجوری میخوای ماست مالی کنی؟
گفتی مستقل نشون بده نشون دادم دیگه کشش نده خواهشن:)
استاد شما مثل اینکه وضعیتت خیلی خرابه ! اومدی میگی نصفش ریمستر و ایندی هست , ریمستر که اصن نبود در لیست و FF7 هم ریمیک هست فرق بین ریسمتر و ریمیک رو باید بدونی دیگه :) پس این از ریمستر . الان به نظره تو NMS ایندی هست ؟ فازت چیه کلا ؟ Shenmue که مشخصه اصن Materfall,Boundless هم ایندی نیستند در خوشبینانه ترین حالت برا تو یه چیزی تو مایه های هیل بلید باشن اینم تریلر Materfall لااقل ببینش .
نصفش مستقل و ریمستر هستند :)) عزیزم سوتی دادی دیگه بهتره کشش ندی دیگه :)

آخرین ویرایش:
از بحثای همیشگی اینجور تاپیک‌ها بین دو گروه که بگذریم من واقعا کنجکاوم که بدونم چرا مایکرو بجای کنسل کردن نیومد بازی رو عرضه کنه؟

تا اونجایی که یادمه بازی خیلی وقته معرفی شد و خب یکی دوتا نمایشی هم که ازش توی کنفرانس‌های مایکرو دیدم دست کم برای خود من عنوان جالبی به نظر میومد (خصوصا که میشد در نقش ویلن‌ هم بازی کرد). بازی هم اینقدر پروسه ساختش جلو بوده که به مرحله بتا برسه. اگه از کیفیت بازی مطمئن نبودن میتونستن مثل Lost Planet 3 باهاش رفتار کنند و خیلی بی سر و صدا عرضه‌اش کنند تا حداقل یه مقدار از سرمایه‌گذاری که روی بازی داشتن به واسطه فروش اون بهشون برگرده.

من زیاد اخبار بازی رو دنبال نمیکردم، نکنه بازی F2P بوده؟ چون در اون صورت منطقی به نظر میاد که بخوان کنسلش کنند به خاطر اینکه ساپورت بعد از بازی ممکنه به نظرشون از لحاظ اقتصادی به صرفه نبوده باشه.

از بحثای همیشگی اینجور تاپیک‌ها بین دو گروه که بگذریم من واقعا کنجکاوم که بدونم چرا مایکرو بجای کنسل کردن نیومد بازی رو عرضه کنه؟

تا اونجایی که یادمه بازی خیلی وقته معرفی شد و خب یکی دوتا نمایشی هم که ازش توی کنفرانس‌های مایکرو دیدم دست کم برای خود من عنوان جالبی به نظر میومد (خصوصا که میشد در نقش ویلن‌ هم بازی کرد). بازی هم اینقدر پروسه ساختش جلو بوده که به مرحله بتا برسه. اگه از کیفیت بازی مطمئن نبودن میتونستن مثل Lost Planet 3 باهاش رفتار کنند و خیلی بی سر و صدا عرضه‌اش کنند تا حداقل یه مقدار از سرمایه‌گذاری که روی بازی داشتن به واسطه فروش اون بهشون برگرده.

من زیاد اخبار بازی رو دنبال نمیکردم، نکنه بازی F2P بوده؟ چون در اون صورت منطقی به نظر میاد که بخوان کنسلش کنند به خاطر اینکه ساپورت بعد از بازی ممکنه به نظرشون از لحاظ اقتصادی به صرفه نبوده باشه.
چیزی که من حدس میزنم و بعضی از سایتها هم گمانه زنی کردن این بوده که لاینهد راهشو سر لجندز گم کرده بود.. بازی اولش قرار بود قیمت ثابت داشته باشه بعد تغییر کرد به F2P.. سیستمشم طبیعتن تغییر کرد.. از طرفی باید روی کراس پلی PC و وان پیاده میشده..
می‌شه حدس زد بازی در حد همون بتا محدود بوده..
بازی این مدلی هم نمیشه ناقص عرضه کرد چون 6 ماه بعد مجبوری سروراشو ببندی و پول ملتم یا پس بدی یا ندی که اون وقت وضع بدتر میشه..

یه چیزی هست دوستان،

F2P ساختن و عرضه کردن واقعا مرد میخواد و کار هر کسی نیست. تعداد کمی از این بازی ها تونستن زنده بمونن و دلیلش ساپورت فوق العاده بزرگشونه. یه نگاه به بازی هایی مثل Dota 2 و LoL بندازین قشنگ متوجه این موضوعات میشین. از طرف دیگه یه نگاه به بازی های دیگه ای با قضیه F2P بندازین و ببینین چجوری توی مدت زمان کوتاهی بساطشون رو جمع کردن و مفتضحانه شکست خوردن.
شاید مایکروسافت به این نتیجه رسید که واقعا نمیتونه این بازی رو از نظر زمانی تامین کنه و کنسلش کرد.

کاری با بحث ندارم دنبال هم نکردم. ولی در مورد بازیایی که اصلا نمیدونی چی هستن اینجوری نظر نده.

من اصلا قصدم زیر سوال بردن بازی ها به هیچ وجه نبوده ! هردوتاشون رو روی PC دارم تجربه می کنم.توی تاپیک Witness هم فعالیت داشتم به شدت هم درگیر بازی هستم ...

بحث سر یه چیز دیگه بود ...

گویا سونی قرار هست یک مراسم استخدام برای اعضای Lionhead برگزار کنه!

Sony has a Recruitment Event in Guildford UK for everyone at Lionhead

irwy5n87w7blrgmnyk6d.png

فک کنم همین نوشته دقیقا اهمیت این استدیو رو روشن کنه! امیدوارم حداقل یه آدم با عقل تو ماکروسافت بین اون همه احمق پیدا بشه تا این اهمیت رو درک کنه و جلوی بسته شدن استدیو رو بگیره!

خارج از این صحبت ها استودیو MM هم از اعضای سابق LionHead تشکیل شده!
به هر حال استدیوی با سابقه ای هست حضور یسری افراد کلیدی میتونه خیلی به تیم های دیگه کمک کنه...

آخرین ویرایش:
نصف این لیستی که دادی یا ریمسترن یا مستقل.
@Madridista وضعشون واقعا داغونه :(

بولد شدن مهندس. یه چند مورد رو شک دارم و بولد نکردم:دی
البته منظور از ریمستر ریمیک بود

اول اینکه این شما بودی که حمله کردی!
FF7 چون شاهکاره بازی جدید حساب میشه، اوکی:)
NMS چون 60$ مستقل حساب نمیشه، اوکی:)
Shenmue,Materfall,Boundless رو چجوری میخوای ماست مالی کنی؟
گفتی مستقل نشون بده نشون دادم دیگه کشش نده خواهشن:)

خداییش روی چه حسابی gravity rush ۲ رو بولد کردی... همین بازی یکی از دلایل خرید ps4 توسط خیلی هاست ...

ضمن اینکه اگه اصلا میدونستی ff7چیه ... و این ریمیک که معرفی شده چه تفاوتی داره .. این حرفا رو نمیزدی ..

حداقل اگه میگفتی ff7 اخرش روی x1 میاد یه چیزی .. ولی به خود بازی و ریمیک بودنش گیر دادن از عجایبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or