Fable Legends کنسل شد، Lionhead Studios بسته خواهد شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
cwtwpnhhiqmx5b19yllp.jpg

درست دقایقی پیش کمپانی مایکروسافت اعلام کرد که ساخت عنوان Fable Legends را متوقف کرده و در حال صحبت با اعضای استودیو Lionhead Studios برای بستن این استودیوی انگلیسی است.

این کمپانی همچنین اعلام کرد که استودیو Press Play واقع در دانمارک را نیز خواهد بست.

Lionhead Studios سری محبوب Fable را در کارنامه خود داشت. Press Play نیز مشغول ساخت عنوان Project Knoxville بوده است.

هنوز دلیل این تصمیم ناگهانی مایکروسافت مشخص نیست.

Changes at Microsoft Studios, UK and Denmark - Xbox Wire

گویا سونی قرار هست یک مراسم استخدام برای اعضای Lionhead برگزار کنه!

Sony has a Recruitment Event in Guildford UK for everyone at Lionhead

irwy5n87w7blrgmnyk6d.png
فک کنم همین نوشته دقیقا اهمیت این استدیو رو روشن کنه! امیدوارم حداقل یه آدم با عقل تو ماکروسافت بین اون همه احمق پیدا بشه تا این اهمیت رو درک کنه و جلوی بسته شدن استدیو رو بگیره!

گندی که مایکرو سر کنسل کردن fable و بستن استودیویی با این سطح خوشنامی انجام داد، بزرگیش در حد DRM اول نسله.
یه بازی رو ۲...۳ سال تو انواع کنفرانسا نمایش بدی و بعدش هم بزنی بترکونیش و متعاقبا استودیویی در این سطح رو هم یهو ببندی فقط و فقط از دست مایکرو و مدیرای مایکرو برمیاد.

حیف شد واقعا.... fable1 جزو یکی از بهترین بازیهایی هست که من بازی کردم و کلی هم ازش خاطره دارم=((

.

.

یه حسی بم میگه هدف از بسته شدن استودیو ها تلفیقشون با همه
یحتمل استودیو های دیگه هم بسته شن و در واقع یه استودیو تلفیقی بشن :|
مایکروسافت هم حسابی جیباشونو پر کنه و یه ریسک بزرگ تو زمینه پیشرفت انجام بده

گندی که مایکرو سر کنسل کردن fable و بستن استودیویی با این سطح خوشنامی انجام داد، بزرگیش در حد DRM اول نسله.
یه بازی رو ۲...۳ سال تو انواع کنفرانسا نمایش بدی و بعدش هم بزنی بترکونیش و متعاقبا استودیویی در این سطح رو هم یهو ببندی فقط و فقط از دست مایکرو و مدیرای مایکرو برمیاد.

حیف شد واقعا.... fable1 جزو یکی از بهترین بازیهایی هست که من بازی کردم و کلی هم ازش خاطره دارم=((

.

.
یه استودیو که بازیش هر نسخه ضعیفتر از قبلیش میشه همون بهتر که بسته بشه از طرفی مغز متفکرشون Peter Molyneux شرکت را ترک کرده بود که از اون موقع استودیو ترکیده بود و اسمش فقط مونده بود . اگه فکر میکنی مثلا من فاز دفاع از این خبر دارم میتونی بری تاپیک FABLE که ببینی چندین بار سر ساخته شدن FABLE که پشت سر هم انداختن و گند زده بودند به IP مخالفت میکردم و بایستی یه مدت کلا این IP بره مرخصی که با دیدن این خبر خوشحال هم شدم . این شماره جدید هم که شخصا از نظر خودم میتونست یه بازی بد ساخت باشه که همون بهتر که مایکروسافت فکر کنم متوجه این قضیه شده . باید قبول کرد که Lionhead اون استودیو گذشته که یاد داشتیم نبود یه جورایی داشتند درجا میزدند و فقط اعلام حضور میکردند !
از طرفی مایکروسفت استودیو را بسته و FABLE را کنسل کرده ولی نگفته که دیگه FABLE نمیسازن ! ( تا اینجا که میدونم چنین اعلامیه ای منتشر نشده که دیگه FABLE در اینده در کار نخواهد بود ) از طرفی تمام مهره های Lionhead جذب استودی داخلیه خودشون شدند پس امید این که روزی FABLE جدید ساخته شه کم نیست زیر نظر یه استودیو دیگه مثل همین HALO و GEARS OF WAR . حالا این نگرانی ها سر چیه من خبر ندارم ؟! من بهتون قول میدم در اینده یه FABLE کاملا متحول شده از استودیوهای داخلیه خودشون میبینید .

تنها مشکل این اخبار اینه که به نظر من مایکروسافت اصلا بلد نیست چطوری خبرها را مدریت کنه و چه زمانی خبرها را درج کنه و یا بایستی خبر را جوری اعلام کنه که بگه اهدافشون از اینده و IP شون چیه اگه اخبار حتی طوری که من بالا به صورت سطحی گفتم اعلام میکردند الان وضعیت اینطوری نبود به جاش میان میگن ما استودیو را تعطیل کردیم و IP یه درک و نقطه سر خط !

آخرین ویرایش:
شاید از لحاظ کلی بازی‌هایی که این چند وقته ساختن موفق نبودن اما افراد فوق العاده‌ با استعدادی تو این شرکت کار میکنن که مطمئنا بدرد هر کمپانی می‌خوره.
این فیبل اخری هم هرچی که بود باز از لحاظ گرافیکی چیز خوفی‌بود، چندتایی هم که تکنیک جدید به انریل اضافه کرده بودن که حسابی سروصدا کرده بود
اگر سونی یا هر شرکت دیگه‌ای این افراد رو جذب کنن مطمئنا برد کردن.

اگر یک سری به تعطیلی استدیوها بزنید این وقت این استدیو در نظرتون هیچ هست! خیلی هم استدیو بزرگی نیست. ساخت یک سری بازی نقش افرینی با کمی ارفاق خوب فیبل را در کارنامه داره! پس خیلی بزرگش نکنید! بنده فیبل 2 و 3 را بازی و تموم کردم و به نظرم عناوین درجه یک در سبک نقش افرینی نیستند!

هر چند جناب مولینو همیشه طوری حرف میزد انگار داره اپولو هوا میکنه! کلا این فرد.... بی خیال!

و اما میرسیم به تعطیلی استدیوها! ان موقع که کپکام در خلاق ترین استدیو تاریخ کلاور را تخته کرد چی؟! از هم پاشیده شدن تیم سایلنت به دست کونامی و.....

این استدیو در مقبل ان ها هیچی نیست.فکت!

در رابطه با سونی هم من تنها ناراحتیم لست گاردین هست. نمیدونم و برام مهم نیست چرا اینطور شد. ولی بلایی که سر فامیتو ادا و طرفداراش اومد غیر قابل بخشش هست. این مسئله را فقط یک نفر مثل حسین میفهمه. من اگه بودم تا حالا چند بار از شدت ناراحتی راهی بیمارستان میشدم:(

یک نسل بازی نساخت. بابا من میکامی یک سال نیستش اعصابم خورده دیگه ای به حال طرفداران فامیتو ادا! صبر هم یک اندازه ای داره!

اگر یک سری به تعطیلی استدیوها بزنید این وقت این استدیو در نظرتون هیچ هست! خیلی هم استدیو بزرگی نیست. ساخت یک سری بازی نقش افرینی با کمی ارفاق خوب فیبل را در کارنامه داره! پس خیلی بزرگش نکنید! بنده فیبل 2 و 3 را بازی و تموم کردم و به نظرم عناوین درجه یک در سبک نقش افرینی نیستند!

هر چند جناب مولینو همیشه طوری حرف میزد انگار داره اپولو هوا میکنه! کلا این فرد.... بی خیال!

و اما میرسیم به تعطیلی استدیوها! ان موقع که کپکام در خلاق ترین استدیو تاریخ کلاور را تخته کرد چی؟! از هم پاشیده شدن تیم سایلنت به دست کونامی و.....

در رابطه با سونی هم من تنها ناراحتیم لست گاردین هست. نمیدونم و برام مهم نیست چرا اینطور شد. ولی بلایی که سر فامیتو ادا و طرفداراش اومد غیر قابل بخشش هست. این مسئله را فقط یک نفر مثل حسین میفهمه. من اگه بودم تا حالا چند بار از شدت ناراحتی راهی بیمارستان میشدم:(

یک نسل بازی نساخت. بابا من میکامی یک سال نیستش اعصابم خورده دیگه ای به حال طرفداران فامیتو ادا! صبر هم یک اندازه ای داره!

خب اینایی که فرمودین چه ربطی به بسته شدن و یا اخراج کارمندای Lionhead داره؟

بسته شدن هر استدیوی با استعدادی در صنعت گیم منجر به ناراحتی گیمرها میشه و همیشه هم واکنش وجود داشته و خواهد داشت.

سر طرفدارهای TLG که بدون شک بلاهای زیادی اومد و خیلی ها دوست داشتن این بازی رو توی PS3 ببینن، ولی این اتفاق نیفتاد و سونی از این نظر کار درستی انجام نداد. البته همین که بازی کلهم کنسل نشد و برای PS4 میاد خیلی خوبه، ولی خب نباید برای PS3 معرفی ـش میکردن که بعداً به جایی نرسه.
ولی سر فامیتو اودا چه بلایی اومده دقیقاً؟! :دی اودا کارگردان بازی هست، یعنی کسی که بیشترین وظیفه رو نسبت به بازی داره. وقتی TLG سال ها پیش معرفی میشه و تا امروز منتشر نشده، بزرگترین تقصیر بر گردن ایشون و تیمش هست که انقدر قضیه رو کِش دادن. حالا یا تنبلی کردن، یا سخت افزار PS3 براشون مناسب نبوده و دنبال چیزی رفتن که به درد این سخت افزار نمیخورده. تقصیر سونی چیه این وسط؟! :دی

نمیشه نظرات تحلیلیتو درحد همون میکامی ، پدرسبک ترس نگه داری ؟

شما با همون منطقی که افتضاحی به نام The Evil Within ستایش می‌کنی، در مورد فیبل اومدی نظر میدی؟
خوبه همه بحث ها هم آخر به تیم مظلوم کلاور و نابغش ختم میشه :(

از لاین‌هد همچنان به عنوان یکی از بهترین استودیو ها در سبک RPG یاد میشه. سری فیبل و B&W هم همچنان جزو بهترین بازی های تاریخ هستن. چه شما این جا از کلمه «فکت» استفاده کنی و چه نکنی.

پ.ن: التبه TEW افتضاح نبود. یکی عنوان متوسط بود. :d

کاری به بحث ندارم ولی TEW نه افتضاح بود نه متوسط در سبک خودش بازی خیلی خوبی بود , الکی فکت ندید دیگه !! ایراداتی داشت ولی نه در حده متوسط و افتضاح
شما همین الان فکت دیگری صادر کردید که فیبل و B&W از بهترین بازی های تاریخ هستند که نیستند (بازی های خیلی خوبی بودند مثل شماره اول فیبل) پس بهتره از کلمه فکت استفاده نکنی
اون پست من برای همون دوستمون بود. خودش می دونه چی گفته و جوابشو گرفت. TEW هم از نظر من یک بازی متوسط بود که امتیاز 7 یا 7.5 کافی بود براش. :d
پ.ن: من به یاد نمی یارم تا الان از کلمه فکت جایی استفاده کرده باشم. تو پستم خودم هم استفاده نکردم از این کلمه به عنوان نظر خودم. البته برای شوخی استفاده می کنم که اونم تو بازی سنتر نبوده. :d

آخرین ویرایش:
شما با همون منطقی که افتضاحی به نام The Evil Within ستایش می‌کنی، در مورد فیبل اومدی نظر میدی؟
خوبه همه بحث ها هم آخر به تیم مظلوم کلاور و نابغش ختم میشه :(

از لاین‌هد همچنان به عنوان یکی از بهترین استودیو ها در سبک RPG یاد میشه. سری فیبل و B&W هم همچنان جزو یکی از بهترین بازی های تاریخ هستن. چه شما این جا از کلمه «فکت» استفاده کنی و چه نکنی.

پ.ن: التبه TEW افتضاح نبود. یکی عنوان متوسط بود. :d
کاری به بحث ندارم ولی TEW نه افتضاح بود نه متوسط در سبک خودش بازی خیلی خوبی بود , الکی فکت ندید دیگه !! ایراداتی داشت ولی نه در حده متوسط و افتضاح
شما همین الان فکت دیگری صادر کردید که فیبل و B&W از بهترین بازی های تاریخ هستند که نیستند (بازی های خیلی خوبی بودند مثل شماره اول فیبل) پس بهتره از کلمه فکت استفاده نکنی
اون پست من برای همون دوستمون بود. خودش می دونه چی گفته و جوابشو گرفت. TEW هم از نظر من یک بازی متوسط بود که امتیاز 7 یا 7.5 کافی بود براش. :d
پ.ن: من به یاد نمی یارم تا الان از کلمه فکت جایی استفاده کرده باشم. تو پستم خودم هم استفاده نکردم از این کلمه به عنوان نظر خودم. البته برای شوخی استفاده می کنم که اونم تو بازی سنتر نبوده. :d
آها اوکی , آخه نوشته بودی چه از کلمه فکت استفاده کنی چه نکنی یعنی فکته یه جورایی :d
7 و 7.5 که میشه خوب دیگه ! اون چیزی که شما گفتی زیره 7 و 7.5 هست :d

آخرین ویرایش:
The Evil Within دقیقا همون افتضاح بود، با کی مگه تعارف داریم یا از کی میترسید؟

یه اشغالی بود که تو همون سال عرضه اش هم از یاد همه رفت، خود تیم سازنده اش هم فکر نکنم یادشون بمونه همچین چیزی ساختن.

بعدم آخه چرا اصلا جواب این یارو رو میدید؟ این از الان هر پستی که میده برای ساخت اکانت بعدیش برنامه ریزی میکنه.

فیبل و B&W از بهترین بازی های تاریخ هستند که نیستند (بازی های خیلی خوبی بودند مثل شماره اول فیبل) پس بهتره از کلمه فکت استفاده نکنی
جدا از بهترین های تاریخ نیستن؟ به کلمات دقت کنید. «از بهترین های تاریخ»، نه «بهترین های تاریخ!»

دو تا بازی با متای 90 (زیاد دوست ندارم به متا رجوع کنم چون خوشم نمیاد) از بهترین ها محسوب نمیشن؟ :دی همینکه بعد از این همه سال تو ذهن این همه گیمر موندن خودش نشان از این داره بازی به موفقیت رسیده بوده. حالا سر بعضی ها هم به نظرم نمره مهم نیست، مثل مافیا 1، با انیکه امتیازاش کم بود اما تو تاریخ ثبت شد این بازی و به نظرم این مهم، برای یک عنوان کافیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or