Fable Legends کنسل شد، Lionhead Studios بسته خواهد شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
cwtwpnhhiqmx5b19yllp.jpg

درست دقایقی پیش کمپانی مایکروسافت اعلام کرد که ساخت عنوان Fable Legends را متوقف کرده و در حال صحبت با اعضای استودیو Lionhead Studios برای بستن این استودیوی انگلیسی است.

این کمپانی همچنین اعلام کرد که استودیو Press Play واقع در دانمارک را نیز خواهد بست.

Lionhead Studios سری محبوب Fable را در کارنامه خود داشت. Press Play نیز مشغول ساخت عنوان Project Knoxville بوده است.

هنوز دلیل این تصمیم ناگهانی مایکروسافت مشخص نیست.

Changes at Microsoft Studios, UK and Denmark - Xbox Wire

والا اینکه لازم بود تعطیل بشه یا نه من نمیدونم ولی من اگر جای مایکرو بودم اینجور خبرا رو مسلسلوار پشت سر هم بیرون درز نمیدادم لااقل میزاشتید یکم گرد و خاکا بخوابه.

جدا ناراحت کنندست که استودیوای با سابقه ی لین هد تعطیل شه. یادمه قدیما که B&W تازه اومده بود و من سنم کم بود تو یکی از مجلات خوندم از زبون یکی از سازنده های بازی نوشته بود: ما بازی میخواستیم بسازیم که حتی وقتی شما رهاش کردید و رفتید دنبال کار خودتون همچنان ادامه داشته باشه و همچنان محیط زنده ی بازی به حیات خودش ادامه بده.

این جمله برای اون سالا خیلی سنگین بود و همیشه توی ذهن من مونده. براشون احترام زیادی قائلم امیدوارم حرف محمد درست باشه و یه درصد هم شده استودیو پا بر حا بمونه. به افتخار این همه سال فعالیت جامهامون براشون بالا بگیریم

زیاد چیز عجیبی برام نیست.بعد از اون دموی کینکت همون که پسره بچه با دختره حرف میزد نقاشی بهم میدادن صحبت میکردن بعدش فهمیدیم این پدیدرو فقط باید تو رویا ببینیم اقای پیتر دیگه رفت تو اون دنیا دیگم برنگشت.بعدشم اون پروژه انلاین که نابود شد.پیتر کلا تو رویاش داره زندگی میکنه.اونم از دموی مسخره لجند که قشنگ معلوم بود چی میخواست بشه.این همه استودیو بسته شد اینم روش.ماکروسافت پروژرو دیده که کنسل کرده.اگه خوب بود که دیوانه نبود کنسل کنه.حالا هی ترولش کنید.بقیه یجوری دارن میگن انگار پروژه خیلی عظیمی بوده.

زیاد چیز عجیبی برام نیست.بعد از اون دموی کینکت همون که پسره بچه با دختره حرف میزد نقاشی بهم میدادن صحبت میکردن بعدش فهمیدیم این پدیدرو فقط باید تو رویا ببینیم اقای پیتر دیگه رفت تو اون دنیا دیگم برنگشت.بعدشم اون پروژه انلاین که نابود شد.پیتر کلا تو رویاش داره زندگی میکنه.اونم از دموی مسخره لجند که قشنگ معلوم بود چی میخواست بشه.این همه استودیو بسته شد اینم روش.ماکروسافت پروژرو دیده که کنسل کرده.اگه خوب بود که دیوانه نبود کنسل کنه.حالا هی ترولش کنید.بقیه یجوری دارن میگن انگار پروژه خیلی عظیمی بوده.
شما کلا دیدت رو به زندگی تغییر بده

نه این امکان نداره :cry:

چرا باید Lionhead بسته بشه... :(( من با سری Fable زندگی کردم=((

کنسل شدن Fable Legends اصلا برام مهم نیست چون منتظر بودم نسخه ی 4 رو بسازن. ولی مطمعنم بجز Lionhead هیچکی نمیتونه ادامه ی این بازی رو بسازه:(

نه این امکان نداره :cry:

چرا باید Lionhead بسته بشه... :(( من با سری Fable زندگی کردم=((

کنسل شدن Fable Legends اصلا برام مهم نیست چون منتظر بودم نسخه ی 4 رو بسازن. ولی مطمعنم بجز Lionhead هیچکی نمیتونه ادامه ی این بازی رو بسازه:(

چرا!بعد از رفتن پیتر مولینو استدیو اصلا وضعیت خوبی نداشت!الان rare و bioware استدیوهای بهتری هستن برای ساخت fable بعدی:دی
بسته شدن استدیویی به خوشنامی lionheadخیلی خبر بدیه اما موضوع اینکه اخرین بازی بزرگشون برا ۶ ساله پیشه!کی همچین استدیوی رو با ۳۰۰تا کارمند نگه میداره؟!
مطمئنا مشکل اصلی خود تیم xbox هستن که زودتر به وضعیت داخلی این شرکت رسیدگی نکردن تا کار به اینجاها نکشه
بیچاره press play فقط :(

چرا!بعد از رفتن پیتر مولینو استدیو اصلا وضعیت خوبی نداشت!الان rare و bioware استدیوهای بهتری هستن برای ساخت fable بعدی:دی
بسته شدن استدیویی به خوشنامی lionheadخیلی خبر بدیه اما موضوع اینکه اخرین بازی بزرگشون برا ۶ ساله پیشه!کی همچین استدیوی رو با ۳۰۰تا کارمند نگه میداره؟!
مطمئنا مشکل اصلی خود تیم xbox هستن که زودتر به وضعیت داخلی این شرکت رسیدگی نکردن تا کار به اینجاها نکشه
بیچاره press play فقط :(

اینی که این استادیو بازی بزرگش برای 6 سال پیشه ربط مستقیم به خود مایکروسافت داره
استادیو 1st party هست و کلا استادیو ها به دستور و هماهنگی کامل با مایکروسافت بازی می سازن نه به عشق خودشون

1s1mzp6lkq5aoeid9vhp.jpg

خبر خیلی غم انگیزی بود. Fable 1 جز 10 بازی برتر عمرم بود. ستینگ، شخصیت ها، محیط، گیم پلی، موسیقی بی نظیر و دنیای جادویی و ...
تشکر از اعضای Lionhead بابت این تجربه متفاوت و بی نظیر. Fable هم رفت که به Legends بپیونده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or