Fable Legends کنسل شد، Lionhead Studios بسته خواهد شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
cwtwpnhhiqmx5b19yllp.jpg

درست دقایقی پیش کمپانی مایکروسافت اعلام کرد که ساخت عنوان Fable Legends را متوقف کرده و در حال صحبت با اعضای استودیو Lionhead Studios برای بستن این استودیوی انگلیسی است.

این کمپانی همچنین اعلام کرد که استودیو Press Play واقع در دانمارک را نیز خواهد بست.

Lionhead Studios سری محبوب Fable را در کارنامه خود داشت. Press Play نیز مشغول ساخت عنوان Project Knoxville بوده است.

هنوز دلیل این تصمیم ناگهانی مایکروسافت مشخص نیست.

Changes at Microsoft Studios, UK and Denmark - Xbox Wire

آقا جان وقتی یه کاری غلطه ، غلطه دیگه! این که مایکروسافت هر کار درست یا غلطی کرد من بیام بگم بله این کار عالی بوده که نمی شه! مایکروسافت و این نسل اون مایکروساف سابق نیست هر روز یه سری خبر ضد و نقیض میاد بیرون ! یه روز میگن کنسول قابل ارتقا یه روز میان میگن تعهد به کنسول یه روز میان میگن اکوسیستم یه روز استدیو میبندن یه روز نسخه ی یه بازی انحصاری رو واسه pc تأیید میکنن و میگن نمی دونستیم ا حالا نسخه ی pc رو در دست ساخت داشتیم همین که امروز ساختش تموم شد متوجه شدیم ! یه روز بازی ای که سه ساله دارن تبلیغش میکنن رو کنسل میکنن! من به شخصه که مغزم گیلپاژ میکنه این وسط !
کسی نمی گه عالیه، ولی نمیشه هم گفت 100% غلطه. من و شما که در جریان نیستیم. مثلا فکر کردی دلشون درد میکنه یه بازی موفق رو کنسل کنن بعد از این همه خرج؟ الان شما فکر کردی اگر این بازی بیاد، F2P هم هست و نتونه خرجش رو درباره چه دردسری میشه؟ استودیو رو ببندن دیگه کسی نیست از بازی پشتیبانی کنه خر تو خری میشه. من نمی گم بهترین کار رو کردن ولی یه دلیل خوبی داشتن واسه این کار. هر چی باشه 3 سال خرج کردن و ضرر خالص دادن سر این بازی!

من از این حرکت استقبال میکنم لاین هد خیلی وقت بود باید بسته میشد چون مشخص بود Fable رو داره گند میزنه بهش !
پرس پلی رو هیچ شناختی ندارم ازش و نظری نمیتونم بدم .
اگه IP فیبل برای مایکروسافت هست بهترین راه اینه که این IP از این به بعد بره زیر دست Rare
اگرم مالکیتش برای مایکروسافت نیست که خداحافظ FABLE :(
ولی در کل اتفاق بسیار مبارکیست , هزینه ی الکی بود ...

اینو نیم ساعت قبل از خبر بسته شدن استودیو توئیت کرده :|

hyeuselfpojy0rs05rag.jpg

بقیه دوستان هم سکوت پیشه کردن، امیدوارم حداقل بیان یه توضیح بدن قضیه چیه. Lionhead استودیو کوچکی نیست که بیان بگن خب ما دوست داشتیم اینو ببندیم و تموم بشه! حداقل کارمندهای استودیو توضیح بدن خوبه، همین دو سه روز پیش اعلام کرده بودن که قراره افراد جدید به بخش بتا دعوت بشن، بعد یهو گفتن بازی کنسل شده! Fable یکی از بهترین و پر فروش ترین بازی های مایکروسافت بود، واقعا معلوم نیست چه فکری کردن که یهو بی خیالش شدن.
اگه IP فیبل برای مایکروسافت هست بهترین راه اینه که این IP از این به بعد بره زیر دست Rare
اینجوری بخواد پیش بره استودیو بعدی که قراره بسته بشه خود Rare هست lol

اینقدر ترول کردن بچه ها حداقل بذاریم یک چیزه خوب هم بگیم با امدن فیل اسپنسر مایکروسافت استدیو Decisive Games راه اندازی کرده مخصوص بازی های استراتژیک

ولی جدا از این مسائل انتقادی که وارد هست. حداقل بعد از جدا و یا تعطیل شدن این سه استدیو تو این بازه زمانی کم انتظار میره مایکروسافت یک AAA سازی چیزی جذب میکرد حداقل playground رو میخرید !

خریدن استودیو یکی از بزرگترین اشتباهات هست واسه اینا. خیلی راحت می تونن قرارداد واسه بازی موردی ببندن دنگ و فنگ نداشته باشه واسشون استویدو دو دستشون بمونه.

بقیه دوستان هم سکوت پیشه کردن، امیدوارم حداقل بیان یه توضیح بدن قضیه چیه. Lionhead استودیو کوچکی نیست که بیان بگن خب ما دوست داشتیم اینو ببندیم و تموم بشه! حداقل کارمندهای استودیو توضیح بدن خوبه، همین دو سه روز پیش اعلام کرده بودن که قراره افراد جدید به بخش بتا دعوت بشن، بعد یهو گفتن بازی کنسل شده! Fable یکی از بهترین و پر فروش ترین بازی های مایکروسافت بود، واقعا معلوم نیست چه فکری کردن که یهو بی خیالش شدن.

این مواقع NDA های سختی هست وسط حالا حالا ها کسی نمی تونه بگه دقیقا چه اتفاقاتی افتاده پشت پرده.

آقا جان وقتی یه کاری غلطه ، غلطه دیگه! این که مایکروسافت هر کار درست یا غلطی کرد من بیام بگم بله این کار عالی بوده که نمی شه! مایکروسافت تو این نسل اون مایکروساف سابق نیست هر روز یه سری خبر ضد و نقیض میاد بیرون ! یه روز میگن کنسول قابل ارتقا یه روز میان میگن تعهد به کنسول یه روز میان میگن اکوسیستم یه روز استدیو میبندن یه روز نسخه ی یه بازی انحصاری رو واسه pc تأیید میکنن و میگن نمی دونستیم تا حالا نسخه ی pc رو در دست ساخت داشتیم همین که امروز ساختش تموم شد متوجه شدیم ! یه روز بازی ای که سه ساله دارن تبلیغش میکنن رو کنسل میکنن! من به شخصه که مغزم گیلپاژ میکنه این وسط ! به شخصه دلیل این همه طرفداری شما رو از این کارهای غلط رو درک نمی کنم!
خوب اینا نشان از تغییر و تحوله !! خود سونی هم این چند وقته کم استدیو تعطیل نکرد کم کارمند اخراج نکرد حتی بازی هم کنسل کرد!! حالا شما عرضه یه بازی رو برا پلتفرم خودی رو یه خودکشی میدونی اون نظر خودته

خریدن استودیو یکی از بزرگترین اشتباهات هست واسه اینا. خیلی راحت می تونن قرارداد واسه بازی موردی ببندن دنگ و فنگ نداشته باشه واسشون استویدو دو دستشون بمونه.
شرمنده ها ولی مشخص هیج اطلاعاتی نداری. نه در رابطه با سیاست اقتصادی نه هرگونه مطلبی در ارتباط با مسائل مدیریتی. ولی هی چپ و راست فکت صادر میکنی و ممکنه خیلیهارو گمراه کنی.

البته خریدن استدیو هایی همچون play ground که مثل الماس هستند از هر چیزی واجت تر هست برای یک کمپانی بازی سازی که میخواد در سطح بالا باشه. همین الان احتمال اینکه فورزا بعدی Horizon 3 باشه و play ground نسازتش خیلی بالا هست.مخصوصا اینکه تو مراسم لامبو و ایناها هیچ خبری از اعضای pg نبوده !

شرمنده ها ولی مشخص هیج اطلاعاتی نداری. نه در رابطه با سیاست اقتصادی نه هرگونه مطلبی در ارتباط با مسائل مدیریتی. ولی هی چپ و راست فکت صادر میکنی و ممکنه خیلیهارو گمراه کنی.

نه شما خیلی اطلاعات داری چندین سال تو این صنعت عرق ریختی. برو لیست شرکت هایی که خریده شدن توسط مثلا EA و MS به خاطر موفقیت یه IP خاص بعد کله شدن رو ببین بعد بیا. ا

صاحب شرکت ها هم نمیان رو حساب حرفای من کاری کنن کسی گمراه نمیشه. منم دارم نظرم رو می گم ممکنه غلط هم باشه، فکت صادر نکردم.

آخرین ویرایش:
البته خریدن استدیو هایی همچون play ground که مثل الماس هستند از هر چیزی واجت تر هست برای یک کمپانی بازی سازی که میخواد در سطح بالا باشه. همین الان احتمال اینکه فورزا بعدی Horizon 3 باشه و play ground نسازتش خیلی بالا هست.مخصوصا اینکه تو مراسم لامبو و ایناها هیچ خبری از اعضای pg نبوده !
والا ریسکه، الان هم بخره فقط ازشون انتظار داره هی Forza بسازن هی موفق بشه، بعد از مدتی هم افول می کنن تخته میشن. نمی دونم شاید بتونن موفق سالها ادامه بدن ولی احتمال کله شدنشون هم بالاس مخصوصا اگر نتونن یه IP جدید بیارن رو یا دستشون باز گذاشته نشه.

خوب اینا نشان از تغییر و تحوله !! خود سونی هم این چند وقته کم استدیو تعطیل نکرد کم کارمند اخراج نکرد حتی بازی هم کنسل کرد!! حالا شما عرضه یه بازی رو برا پلتفرم خودی رو یه خودکشی میدونی اون نظر خودته
من نمی خوام مچ بگیرم ها سو تفاهم نشه، می دونم جو تاپیک ملتهبه! واسه دونستن خودم می دونم میشه یکی دو تا رو بگی. چون خودم داشتم فکر می کردم آیا تا به حال سونی به این مشکلات خورده یا نه چیزی به ذهنم نیومد!

- - -ویرایش - - -

حالا Fable Legends کلا کنسل شده یا نه؟
بلی! کلا فکر کنم فاتحه سری Fable خونده شده.

والا ریسکه، الان هم بخره فقط ازشون انتظار داره هی Forza بسازن هی موفق بشه، بعد از مدتی هم افول می کنن تخته میشن. نمی دونم شاید بتونن موفق سالها ادامه بدن ولی احتمال کله شدنشون هم بالاس مخصوصا اگر نتونن یه IP جدید بیارن رو یا دستشون باز گذاشته نشه.

البته این قضیه تو ریسینگ فرق داره خیلی کم پیش میاد این تیم ها افول شدید بکنند ولی ریسک بزرگتر این هست که استدیو همچون pg رو از دست بدی و حالا توسط یکی از تیم های داخلی مثل turn10 از سریhorizon بر بیای ولی از اون طرف pg بره با یک ناشر دیگه با استفاده از تجاربی که با ثروت و پشتیبانی شما به دست اورده بازی با کیفیت بالاتر از سری شما بزنه. یکجورایی حکایت بانجی. البته بانجی از چاله در امد افتاد تو چاه

البته حالا بحث pg نیست ولی در کل مایکروسافت باید در حال حاضر یکسری استدیو سطح بالا فرست پارتی اضافه کنه به مجموعه اش . pg هم فقط یک نمونه از بهترین ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or