Fable Legends کنسل شد، Lionhead Studios بسته خواهد شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
cwtwpnhhiqmx5b19yllp.jpg

درست دقایقی پیش کمپانی مایکروسافت اعلام کرد که ساخت عنوان Fable Legends را متوقف کرده و در حال صحبت با اعضای استودیو Lionhead Studios برای بستن این استودیوی انگلیسی است.

این کمپانی همچنین اعلام کرد که استودیو Press Play واقع در دانمارک را نیز خواهد بست.

Lionhead Studios سری محبوب Fable را در کارنامه خود داشت. Press Play نیز مشغول ساخت عنوان Project Knoxville بوده است.

هنوز دلیل این تصمیم ناگهانی مایکروسافت مشخص نیست.

Changes at Microsoft Studios, UK and Denmark - Xbox Wire

lionhead چی بود چی شد!بعد از 25 سال دارن میبندنش!:(
بعد از رفتن پیترمولینو به اف رفت!3 سال رو بازی کار کردن که تازه بهار می خواست وارد فاز بتا بشه.
تو همچین وضعیتی می تونن بازیو بدن به یک استدیو خوب تا فیبل بعدیو بسازه،مثل bioware :دی:bighug:

جالبیه قضیه در مورد استدیو Press play.استدیوی که تازه خریدنش و بازی هایی هم که تا حالا داده خوب بودن.بازی بعدیشون هم که به نظر خوب میومد:
Microsoft acquired Copenhagen-based Press Play in 2012. The studio released Max: The Curse of Brotherhood the following year. The studio released Kalimba (aka Project Totem) in 2014, and was working on Project Knoxville, a Hunger Games-style multiplayer action-survival game.

پ.ن:یکی ممد فروبریو بگیر،نره رو پشت بوم!:دی
پ.ن2:احتمال اینکه lionhead جدا بشه هم هست و مستقل بشه.

اخه اول آوریلم نیست بدبختی. یعنی چی آخه؟
به نظرم فن های مایکرو این رو از من داشته باشین. هجرت کنید تا کمتر حرض بخورید. Xbox کنسولی نیست که بشه فنش شد. از بازیهاش میشه لذت برد، باهاش خوش بود اما هیچ وقت عاشقش نشید.
مثل یه دوست خوب میمونه براتون اما اگه عاشقش بشید ناامیدتون میکنه :d
شرکتی که "لاین هد"، "آنسامبل" و کلی استودیوی دیگه رو میبنده یا "بایوویر" و "مدیا مولکول" رو دو دستی تقدیم میکنه، به درد عاشقی نمی خوره =((

والا جدا از این دوستان مزه پرون که منتظر هستن یه چیزی بشه اکوسیستم رو بکشن وسط (چه ربطی داره خدا می دونه!) من یکی که خودم کلی دپ زدم، با دوستم که X1 داره کلی منتظر این بازی بودیم با هم بازی کنیم :(

جريان اين كه هي اكوسيستم رو مي كشن وسط كه اول يه جورايي واكنش به اين همه حركات مايكرو هست !
( مثل اين مي مونه يه اتفاق بدي مي افته و بعد از اون همه اتفاقات بد رو به اتفاق افتادن اون اولي ربط ميدن :| )

ولي در درجه دوم بوي ترول هم ميده !

نكته اصلي ايش هم از نظر من اينه كه اين ها دست كم يه سري ارتباط با هم ديگه دارن ! الان توي 2 ماه خير كلي تغييرات در سيستم مايكرو و XBOX داشتيم پس شايد يه سري تصميمات كلي توي يه جلسه گرفته شده كه حالا دونه دونه داره اجرا و عملي ميشه

بنده خدا استودیو Press Play هم این وسط مظلوم واقع شد. دیگه وقتی اسم Lionhead مطرح بشه، کسی کاری با اونا نداره و کارمندهاش در خاموشی بی خانمان شدن. :|
البته مایکروسافت گفته برای اعضای دو استدیو تو خود استدیوهای خودشون یا بیرون از مایکروسافت کار پیدا میکنه

امیدوارم این اخرین نسل کنسول ها هم به خیر بگذره و به تار و مار شدن استودیو ها ختم نشه ..
اخه چه وضعشه
میتونم یه سوال کنم چرا اخرین نسل ؟

فروش نجومی ps4فروش بهتر oneنسبت به ۳۶۰در بازه زمانی برابر .......

همه اینا نشون دهنده بقا کنسول ها و محبوب تر شدنشون هست

واقعا منتظرم بازم دو سه نفر بیان با دلایل بسیار منطقی و محکم!!! این کارای مایکروسافت رو توجیح کنن و به ما بفهمونن که ماها هیچی حالیمون نیست و اونایی که وان بالا نسشتن خیلی بیشتر حالیشونه و حتی عمو فیل اسپینتر هم یه گیمر به تمام معنا هست خودش. این خودش مهمترین عاملی هست که باید به برند Xbox وعمو فیل اعتماد کرد :x چون هر کاری میکنه در راه رضای گیمرهاست حتی اگر قرار باشه بخش XBO رو به آتیش بکشه، نمیذاره گیمرها ناراحت بشن. ناجی گیمرها ایشون هستن هستن :x

میتونم یه سوال کنم چرا اخرین نسل ؟

فروش نجومی ps4فروش بهتر oneنسبت به ۳۶۰در بازه زمانی برابر .......

همه اینا نشون دهنده بقا کنسول ها و محبوب تر شدنشون هست

فروش نجومی کجا بود ... همین الان هم این دو تا سهم نینتندو رو از بازار به دست گرفتن ...

مایکرو رسما داره خودشو از بازار کنسول می کشه کنار ... مونده nx .. اگه اونم نتونه موفقیت کسب کنه ... اسمش رو چی میشه گذاشت ..

همه چیز رو نمیشه با فروش نجومی ps4 توجیه کرد ... حتی اگه ps5 هم در کار باشه بدون رقابت پول دور ریختنه ... همین ps4 بعد 2 سال و ۳ ماه ... فقط یه بلود بورن داره با یه لشگر ریمستر ... تو اکثر سبک ها یه بازی درست درمون هم نداره ... یه فایتینگم که بعد ۲ سال اومده نسخه الفاش رو تحویل ملت دادن ...

آخرین ویرایش:
فروش نجومی کجا بود ... همین الان هم این دو تا سهم نینتندو رو از بازار به دست گرفتن ...

مایکرو رسما داره خودشو از بازار کنسول می کشه کنار ... مونده nx .. اگه اونم نتونه موفقیت کسب کنه ... اسمش رو چی میشه گذاشت ..

همه چیز رو نمیشه با فروش نجومی ps4 توجیه کرد ... حتی اگه ps5 هم در کار باشه بدون رقابت پول دور ریختنه ... همین ps4 بعد 2 و ۳ ماه ... فقط یه بلود بورن داره با یه لشگر ریمستر ... تو اکثر سبک ها یه بازی درست درمون هم نداره ... یه فایتینگم که بعد سال اومده نسخه الفاش رو تحویل ملت دادن ...

کار مابکروسافت چیزی برا دفاع نداره ولی نمیشه گفت فروش oneالکی تا الان از ۴۶۰تو مدت مشابه بیشتر فروخته

فروش ps4تا الان عالی بوده تونسته از pc gamerهم به خودش جلب کنه بازار نیتندو جمع کثیرش بیشتر کژوال بودن که رو دو سمت جذب شده ولی باید کفت این نسل از pc gmearبه کنسول جذب شدن

حماقت های ماکروسافت ظاهرا تمومی نداره بانجی که رفت rare که هم تکلیفش مشخص نیست اینم کله شیری اون از پشتیبانی کینکتش معرفی افتضاحش من فکر کنم سیاست های lg هم از ماکروسافت بهتره

کسی که از بسته شدن استودیوهای رقیب و یا کنسل شدن بازی های کنسول رقیب خوشحال بشه، قطعا گیمر واقعی نیست.

کنسل کردن Fable قطعا به نفع دارندگان کنسول است زیرا در این صورت وقت کمتری را پای بازی گذاشته و به درس و زندگی میپردازند.

فکر کنم اینها توییت های امروز و فردای ناجی صنعت گیم باشه!

کار مابکروسافت چیزی برا دفاع نداره ولی نمیشه گفت فروش oneالکی تا الان از ۴۶۰تو مدت مشابه بیشتر فروخته

فروش ps4تا الان عالی بوده تونسته از pc gamerهم به خودش جلب کنه بازار نیتندو جمع کثیرش بیشتر کژوال بودن که رو دو سمت جذب شده ولی باید کفت این نسل از pc gmearبه کنسول جذب شدن

این نسل که pc در بهترین شرایط خودش هست فروش بازی ها هم روش به شدت افزایش پیدا کرده حتی بعضی از بازی ها از نسخه ی کنسولیشم هم پیشی گرفتن اختلاف بسیار زیاد سخت افزاری هم باعث شده خیلی به سمت pc بیان قیمت 350 دلاری ps4 هم باعث شده pc gamer به راحتی 1 عدد ps4 هم کنار pc برای انحصاری هاشون بذارن

دو تا استودیو بوده که یکیشون رسما مدت طولانی هست یه جورایی بعد از رفتن اون یارو پیتر چیز خاصی نداشت برای گفتن کلا چسبیده بود به Fable. اون یکی هم حداقل بازی هاش روی PC فروش بدی داشته (3000 و 30000) تا اونجا که تو Steamspy دیدم، اکثر مواقع استودیو مستقل که خودش رو بفروشه کله میشه و تمام IP ها و نامش رو از دست میده.

نه که خبر خوبی بود ولی این عکس العمل های بعضی ها هم که افتادن خودشون رو می زنن تابلو هست با منظوره، نشستن یه جوری زار می زنن بیا ببین. همین فردا مثلا Fable Legends می اومد امتیاز پایین می گرفت همین عزیزان میریختن وسط هر و کر راه می انداختن که بازی انحصاری مایکروسافت رو ببین ها ها، کنسلش می کرد بهتر بود.
خدا وکیلی من خیلی وارد این چیزا نمی شم که فلان پلت فرم رو بکوبم و اصلا این نسل سراغ X1 نرفتم ولی واقعا دیگه این طرز برخورد ها داره شورش در میاد. همین الان هاس که اسم اون یکی استودیو معظم رو یکی بکشه وسط تاپیک منهدم شه.

فاز مایکرو چیه الان
یکی از بهترینهاشونو بستن و رفت
من گیج شدم و اول فکر کردم دروغه
تازه چند روز پیش ایمیلهای بتای بازی رو داده بودن و یدفعه استودیو بسته
خدا بخیر کنه،انشاالله این ip بزرگ به دست یک گروه خوب بیوفته و ادامه پیدا کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or