Fable Legends کنسل شد، Lionhead Studios بسته خواهد شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
cwtwpnhhiqmx5b19yllp.jpg

درست دقایقی پیش کمپانی مایکروسافت اعلام کرد که ساخت عنوان Fable Legends را متوقف کرده و در حال صحبت با اعضای استودیو Lionhead Studios برای بستن این استودیوی انگلیسی است.

این کمپانی همچنین اعلام کرد که استودیو Press Play واقع در دانمارک را نیز خواهد بست.

Lionhead Studios سری محبوب Fable را در کارنامه خود داشت. Press Play نیز مشغول ساخت عنوان Project Knoxville بوده است.

هنوز دلیل این تصمیم ناگهانی مایکروسافت مشخص نیست.

Changes at Microsoft Studios, UK and Denmark - Xbox Wire

الان دقیقا من یکی متوجه نمیشم چه خبره توی ماکروسافت.اصلا کی اونجا تصمیم میگیره؟

از یک طرف میان صحبت از گسترش اکوسیستم و ساپورت پی سی و غیره میزنن و از یک طرف در استدیوهارو تخته میکنن.یکی نیست اونجا به اینها بگه برای ساپورت دوتا پلتفرم حداقل نیاز به ده تا استدیو بزرگ هست؟:|

چهارتا استدیو موند الان برای ماکروسافت.اونم تابلوعه که مختص Gears,Halo,Forza خواهد بود از این به بعد.:|

بدبختی اینجاست که Lionhead سی صد نفر کارمند داره.300 نفر باید هر دوسال یکبار یک بازی AAA بده بیرون که از سومدیریت الان افتاده به این وضع.نگرانم Rare هم به زودی ملحق بشه به اینها.

تازه یادمون نره که همین اخیرا یک استدیو دیگه هم از ماکرو جدا شد.ماکرو توی بازاری داره رقابت میکنه هرکدوم از حریفها کلی استدیوی First Party دارن و اینها به جای خریدن استدیو جدید دارن قدیمی ها رو میبندن.

در عرض یک سال 3 تا استدیو پر کشیده.من حرفی ندارم:|

چرا اینقدر شوکه کننده؟ :(
درسته لاین هد دیگه مثل سابق نبود ولی تعطیلی؟ :(
مایکروسافت دلیل محکمه پسند داره؟

دلیل از این محکمه پسندتر وجود نداره

These changes are taking effect as Microsoft Studios continues to focus its investment and development on the games and franchises that fans find most exciting and want to play.

درسته که احتمالش واقعا پایینه، ولی با توجه به اینکه هیچ کدوم از اعضای مایکروسافت یا Lionhead هیچ صحبتی در مورد این قضیه نکردن، و اینکه گفتن در حال صحبت با اعضای استودیو برای پیشنهاد بسته شدن استودیو هستن، امیدوارم شانس خیلی کمی وجود داشته باشه که استودیو تعطیل نشه. اون Press Play بیچاره رو که رسما گفتن تعطیل شده ولی در مورد Lionhead هنوز قضیه 100% نیست و اگه بود این رو هم دقیقا اعلام میکردن. امیدوارم حتی اگه به قیمت کوچکتر شدن استودیو هم که شده، بتونن یه جوری حفظش کنن و حداقل اون IP جدیدشون رو بسازن. البته اینا همش امید واهی هست ولی تا قطعی شدن قضیه میشه هنوز امیدوار موند.

ماکروسافت بانجی رو از دست داد و یکی از بهترین استودیوهای کل صنعت رو تخته کرد رفت (Ensemble Studios). هیچ توقعی ازش نداشته باشید :دی.
گیم بعدی sea of thieves استودیو بعدی RARE :دی.

امکانش هست یه مدت به LiviNG D3AD استراحت بدید؟ :دی 15 تا پست اول ترد مربوط به ایشونه.

من کلی خاطره دارم با سری fable .ولی الان این و شنیدم دیگه واقعا نمیدونم microsoft داره چی کار میکنه یا چه سیاستی رو پیش گرفته .بعید بدونم بتونه دیگه خودشو جمع و جور کنه . فقط فقط هم تصمیمات اشتباه مدیران هست

ماکروسافت بانجی رو از دست داد و یکی از بهترین استودیوهای کل صنعت رو تخته کرد رفت (Ensemble Studios). هیچ توقعی ازش نداشته باشید :دی.
گیم بعدی sea of thieves استودیو بعدی RARE :دی.

امکانش هست یه مدت به LiviNG D3AD استراحت بدید؟ :دی 15 تا پست اول ترد مربوط به ایشونه.
یعنی halo wars 2 هم پرید؟؟

من کلی خاطره دارم با سری fable .ولی الان این و شنیدم دیگه واقعا نمیدونم microsoft داره چی کار میکنه یا چه سیاستی رو پیش گرفته .بعید بدونم بتونه دیگه خودشو جمع و جور کنه . فقط فقط هم تصمیمات اشتباه مدیران هست
legends سالها پیش معرفی شد به هیچ عنوان چیزه شاخی م بنظر نمیرسید ممکن هم بود اصلا 2016 هم عرضه نشده. منابع رو حروم میکنن منم باشم تعطیلشون میکنم :دی.
مثلا ایـــــــــــــــــن همه سال طول کشید DOOM جدید بسازن ولی محصولی که نمایش داده شد فوق العاده ست. ارش اعتماد و صبر و منابع سرمایه گذار (ناشر) رو داشته.
یعنی halo wars 2 هم پرید؟؟
اون رو Creative Assembly میسازه.

من فکر کنم تنها فن ۴ آتیشه فیبل بودم :دی یعنی هر روز چک می کردم تاپیک و سایت هارو سرچ میکردم ببینم کی میاد چجوریه...فقط میشه تاسف خورد.

همیشه به این امید بودم که لاین هد بالاخره نسخه سوم Black & White رو روزی معرفی میکنه... =((
بخاطر تجربه فوق العاده ای که Fable 2 و Black & Whit 2 برام به ارمغان اوردن همواره سپاسگذارشون هستم...
به امید موفقت های جدید در فرصت های جدید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or