Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا اين وسايل خونه رو بايد از كجا بخرم؟
آخه تو اون مرحله هستم كه با alex ازدواج كردم.ميگه بايد خونتو با نظر خودت تغيير بدي.نميدونم وسايلو بايد از كجا خريد تا تغيير بديم.يه كمكي بدين اين مرحلرو پشت سر بذاريم

آقا اين وسايل خونه رو بايد از كجا بخرم؟
آخه تو اون مرحله هستم كه با alex ازدواج كردم.ميگه بايد خونتو با نظر خودت تغيير بدي.نميدونم وسايلو بايد از كجا خريد تا تغيير بديم.يه كمكي بدين اين مرحلرو پشت سر بذاريم
اين يه Optionهه. لازم نيست حتما انجام بدي.
براي اينكار بايد بري به مغازه ي مبلمان فروشي تو Bowerstone Townsquare و وسيله ي مورد نظرتو بخري.
بعد براي تغيير دادن برو تو اون كاغذهاي بغل در خونه و گزينه ي مربوطه (يادم نيست) رو بزن. حالا بري داخل خونه جلوي هر وسيله ي A بزني ميتوني عوضش كني.

اقا من نیمدونم چرا شاخ در اوردم ؟ اونجام که اون یارو اگه به حرفش گوش نکنم هی زجرم میده
تو بازی ممکنه ادم یا شیطان شه یا انسان ؟ (اون دوتا عکس رو جلد بازی ؟)
بعد باید چیکار کنم که لاغر کنم obey رو؟

خوب بخش داستاني بازي رو هم ما تموم كرديم رفت كلي هم بازيش بهمون چسبيد:biggrin1:

فقط يكي كمي راجب داستانش بگه ببينيم دقيق چي شد چون اون چيزي كه من فهميدم يه داستان كاملا ساده بود

اين زنيكه اخرش گفت قصرم ماله من منظورش چي بود يعني اين همه وقت داشت كمكمون مي كرد تا قصر بدست بياره؟ بدشم دوباره خودش بريزه سر مردم بدبخت:confused:

دوستان کسی تونسته هر 10 تا گنج اون کاپیتان رو پیدا کنه. هم. که با کشتی میری به یک جزیره و میگه باید 10 تا گنج پیدا کنی. من 8تا شو پیدا کردم ولی بقیه رو نمیدونم کجاست. کمکم می کنید؟

اين HERO DOLL ها رو بايد از كجا بدست بياريم ؟ من يكيش رو پيدا كردم ولي بقيه رو نمي تونم پيدا كنم .
در هر بار بازی کردن یدونه hero doll فقط تو بازی وجود داره. بقیه پنج تارو باید از طریق live از دیگران بگیری. کلا هرکس در بازی خودش شانسی یکی از 6 تا hero doll رو پیدا می کنه.
دوستان کسی تونسته هر 10 تا گنج اون کاپیتان رو پیدا کنه. هم. که با کشتی میری به یک جزیره و میگه باید 10 تا گنج پیدا کنی. من 8تا شو پیدا کردم ولی بقیه رو نمیدونم کجاست. کمکم می کنید؟
از اون 2 تایی که مونده فکر می کنم یکیش اون باشه که باید وسط همون آبشار که یک محوطه کوچک هست بری تو آب، اطراف همون خشکی وسط، زیر آب هست.
اون یکیشم همون کنار ساحل که کشتی شکسته وجود داره می ری تو آب و سخره های سمت چپ رو دور می زنی پشت اوناس.

سلام همگی
ما هم این بازیو شروع کردیم:cheesygri
خیلی توپه...:love:
فقط خیلی سوال دارم چند تاشو میگم لطف کنید جواب بدین...
الان بزرگ شدم بعد رفتم کار آهنگری بعدش کار کردم لول هم گرفتم بعد شب هست چیکار کنم؟هی میگه برو تو آهنگری...بعدش با اینکه کار پیدا کردم هی سر همون آهنگری نوشته کار گرفتن...بعدش چه موقع هایی باید برم سر کار؟
خونه از کجا گیر بیارم؟
بعد باید غذا بخورم؟یا نخورم هم مشکلی نیست؟
بعدش کجا بخوابم؟اگه نخوابم یارو میمیره از خستگی؟
چطوری زن بگیرم...میتونم با هرکی دلم خواست ازدواج کنم؟
معموریت ها خودشون میان سراغم یا من باید بگردم پیداشون کنم؟
مغازه هایی مثل همین مبل فروشی یا ماهی فروشی کم کم به بازی اضافه میشن؟یا نه کار خاصی باید بکنم؟
بعدش خون یا همون جون تو بازیش نداره؟
یک چیزی رو مثل لباس یا اینجور چیزا رو که میخوام بخرم 2 نوع پول مینویسه که باید بدم ولی من فقط همون یک نوع پول رو دارم.؟چجوریاست؟
میشه از جایی که هستم برم جای دیگه و منطقه عوض کنم؟چیطوری؟
ماموریت های فرعی دیگه کجاست؟اصلی کدوماست؟
دمتون گرم کمک کنید خیلی گیج شدم:cheesygri
فقط نگین برو صفحه ی قبل رو بخون که نه وقتشو دارم نه حوصله شو!!!
ممنون.:love:

سلام همگی
ما هم این بازیو شروع کردیم:cheesygri
خیلی توپه...:love:
فقط خیلی سوال دارم چند تاشو میگم لطف کنید جواب بدین...
الان بزرگ شدم بعد رفتم کار آهنگری بعدش کار کردم لول هم گرفتم بعد شب هست چیکار کنم؟هی میگه برو تو آهنگری...بعدش با اینکه کار پیدا کردم هی سر همون آهنگری نوشته کار گرفتن...بعدش چه موقع هایی باید برم سر کار؟
خونه از کجا گیر بیارم؟
بعد باید غذا بخورم؟یا نخورم هم مشکلی نیست؟
بعدش کجا بخوابم؟اگه نخوابم یارو میمیره از خستگی؟
چطوری زن بگیرم...میتونم با هرکی دلم خواست ازدواج کنم؟
معموریت ها خودشون میان سراغم یا من باید بگردم پیداشون کنم؟
مغازه هایی مثل همین مبل فروشی یا ماهی فروشی کم کم به بازی اضافه میشن؟یا نه کار خاصی باید بکنم؟
بعدش خون یا همون جون تو بازیش نداره؟
یک چیزی رو مثل لباس یا اینجور چیزا رو که میخوام بخرم 2 نوع پول مینویسه که باید بدم ولی من فقط همون یک نوع پول رو دارم.؟چجوریاست؟
میشه از جایی که هستم برم جای دیگه و منطقه عوض کنم؟چیطوری؟
ماموریت های فرعی دیگه کجاست؟اصلی کدوماست؟
دمتون گرم کمک کنید خیلی گیج شدم:cheesygri
فقط نگین برو صفحه ی قبل رو بخون که نه وقتشو دارم نه حوصله شو!!!
ممنون.:love:

سلام

كار كردن وقت مشخصي نداره. هر وقت خودت حال كني. در ضمن اهنگري 5 تا LEVEL داره كه هر وقت بخواي ميتوني انجام بدي. اگه ميخواي بري ماموريت بعدي با اون زنه كه وسط ميدان ايستاده صحبت كن.

خونه كه زياده. شما بايد پول دربياري و بعد به كمك همون تابلو كه جلوي هر خونه و يا مغازه اي هست، اقدام به خريد كني.

اگه غذا نخوري اتفاقي نمي افته. اگه هم زياد بخوري چاق و زشت ميشي. كلا اگه توي مبارزات اسيب ببيني، غذاها يه مقدار از خونت را پر ميكنن.

خوابيدن فقط براي اينه كه زمان زودتر بگذره و توي هر شهري هم كه بخوابي مردم بيشتر بهت علاقه پيدا ميكنن.

براي زن گرفتن هم اول بايد اون خط love را به روي حلقه برسوني و بعد يه حلقه طلا بهش بدي و بعد ببريش توي خونت و ازدواج كني.

ماموريت هاي اصلي و يا فرعي سراغ كسي نميرن. شما بايد بري سراغشون. توي نقشه با دايره هاي سبز و زرد بزرگ مشخص هستند.

خط خون شما فقط توي مبارزات نشون داده ميشه. شما بايد توي مبارزات با جمع كردن گوي هاي سبز و زرد و قرمز، تواناييهات را افزايش بدي.

مغازه ها از همون اول وجود دارند. همونطور كه گفتم مشكل اصلي پوله.

يك نوع پول بيشتر وجود نداره. نميدونم چي را ميگي. براي خريدن هر چيزي اگه پولشو داري فقط روي اون جنس كليد A را بزن.

براي تلپورت از جايي به جاي ديگه بايد بري توي منوي quest و بعد هم reign. البته فقط به جاهايي ميتوني بري كه قبلا يك بار رفته باشي.

تا به شهر Oakvale نرسي، ماموريت فرعي باز نميشه.

موفق باشي:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or