pcgamer
کاربر سایت
ای بابا ! من رفتم زن گرفتم (حوصله نداشتم ولی گفتم حتمآ یه اچیومنتی میده دیگه) بعد بچه دار هم شدیم و اینا , بعد کلآ یادم رفت چیزی به نام زن و بچه هم دارم
یه 3,4 ساعتی مآموریت و کارگری و ... کردم و بعد دیدم هی پول ازم کم میشه !! یادم اومد اگه زن طلاق بگیره نصف پولت رو ورمیداره
خلاصه برگشتم به دیارمون و دیدم همسر محترم شاکی هست و ...
حالا راهی نداره که دوباره باهاش ازدواج بکنه ؟!! فقط به خاطر پولش میگماگه راهی نیست که برم کارشو تموم کنم
![]()
(خوبی بازی اینه که اگه 10 نفر رو هم بکشی و بعدش برای مردم برقصی , یادشون میره تا 10 ثانیه پیش چیکار کردی)
بکشش:cheesygri بازیش اصلا تو این ضمینه اصول نداره من با یه uper middel class که rich هم هست ازدواج کردم ولی پولی اضافه نشد.ازدواج که کنی اصلا پولی بت اضافه نمی شه و طلاق هم هنوز پیش نیومده اخه من خانواده دوستم
![Love :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/love.gif)
من الان 3 تا زن دارم و 2 تا بچه یکی از الکس یکی دیگه از olag .پیشنهاد می شه بیشتر خط داستانیشو دنبال کنید و تو این زمینه زیاد پایبند نباشید من تا دیروز برا هیچ زنی لاو نمی تروکوندم به جر ایال ولی امروز که از معموریت 10 ساله که سوار کشتی می شید برگشتم دیدم بچم بزرگ شده ولی ایال نیست!!!!:confused: 1 ساعت تو بازی دنبالش بودم ولی پیدا نشد الان تو هر شهری که می رم از هر کی خوشم می یاد سریع unprotect لامپشو روشن می کنم اوع اوع اوع این طوریاس داداش///
![Evil :evil: :evil:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/evil.gif)