دور شخصیت بنده یه سری حشره های طلائی میچرخن!. واسه چی؟یه سوال چرا دور شخصیت من مگس می چرخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه کار کنم بره ؟؟؟؟:cheesygri
برو از سبزي فروشي ها كاهو (يا كرفس:biggrin1ما اضافه وزن پیدا کردیم چی کار کنیم لاغر بشه ؟
اون گردش پشه ها مربوط میشه به اینکه شما بد شدین.
ولی من هر کاری میکنم و به گدا پول میدم ولی اصلا نمیدونم برای چی نمیشه که اونا از من دور شن و شخصیتم سالم شه کسی میدونه چکار کنم؟؟؟؟؟؟
اخه چیکار میخوای بکنیهیمنطور رفقا من با الکس ازدواج کردم بعد میگه برید یه خونه بخرید این کار رو هم کردم بعدش میگه برید تو خونه و بعدش دور الکس یه حلقه نشون میده و بعدش رو نمیدونم چکار کنم لطفا کمکم کنید.
اکثر مغازه های oakfield رو town economy منفی زده این یعنی چی؟نخریم؟
بايد تمام خونه ها و مغازه هايي كه تو بازي هست رو بخريد كه بعضي هاشون بعد از انجام بعضي از ماموريت هاي فرعي قابل خريد مي شن مثل خونه ي اون مردي كه مي خواست با Lady Gray ازدواج كنهHOME - یعنی تمام HOME های بازی را بخریم.ولی من تقریبا تمام خانه ها را خریدم ولی...
Town Economy یک فاکتور مهم برای مسائل مالی بازیه، هر شهر یا روستا برای خودش یک وضعیت اقتصادی داره، که اعمال شخصیت اصلی تاثبر خیلی زیادی روی اون میذاره، برای مثال اگر در جایی کار کنید یا خیلی معامله کنید Town Economy زیاد می شه و برعکس اگر فعالیتی نکنید یا مثلا ساختمون هاتونو با قیمت زیاد اجاره بدین، یا اجناس مغازه ها رو گرون بفروشید Town Economy کم می شه. در بخش اطلاعات مربوط به شهر توی بخش Regions برای هر شهر یه Town Economy داره که حداکثر پنج تا ستاره می شه، هر چی وضعیت اقتصادی شهر بهتر باشه ستاره هم بیشترند.اکثر مغازه های oakfield رو town economy منفی زده این یعنی چی؟نخریم؟
باید بشه ولی من تا حالا نتوسنتم بزرگش کنم.:biggrin1:بايد تمام خونه ها و مغازه هايي كه تو بازي هست رو بخريد كه بعضي هاشون بعد از انجام بعضي از ماموريت هاي فرعي قابل خريد مي شن مثل خونه ي اون مردي كه مي خواست با Lady Gray ازدواج كنه
بچه مون از اين بزرگتر نمي شه ؟