ای بابا اسمشو نيار فری جون سايت بسته ميشه ها
بگو پوشش امنيتی
منم پيدا کردم .البته سگم پيدا کرد. هنوز هم استفاده نکردم. بچه ها ميگن همون 1 دونه رو تا آخر عمرت بايد استفاده کنی:laughing:. ديگه يه مدليه که 1 بار مصرفی نيست
پسر میخواهید یا دختر
بچهها اگه در همون اوایل شب مشغول بشید بچتون پسر میشه و اگر طرفای سحر استاد کنید( یا استاد بشید:d) بچتون دختر میشه.:d
اکثر جاهایی که از این مجشمهها وجود داره، یه پوستر از عکس جوکر روی دیوار چسبیده.( من سعی میکنم جای همشونو بنویسم تا کار راحت تر بشه). راستی من هنوز یه نجیب زاده مجردم:dمهدی جون (GENE) یه دونه از اون کله های رو که گفتی زدم بعد یه نقشه داد ولی الان که چک میکنم خبرینیست. جای اون مجسمه ها تو نقشه چه شکلیه
احتمالا دله دزدی زیاد میکنی. توی جمعیت هم هیچوقت شکلک بد و زشت در نیار. سگت را هم اذیت نکن. توی جمعیت هیچوقت اسلحه نکش. درب و پنجره خورد نکن. ازبین غذاها جوجه نخور.:dولی الان شاخ درآوردم و صورتم عین شخصیت too human ترک خورده
به نظر شما دلیلش چیه؟
یکی از راحت ترین راه های پیدا کردن این Gargoyle ها گوش کردن به صداشونه، اگر شنیده باشی دائم تیکه میندازن و توهین می کنن. در ضمن صداشونم خیلی تابلوئه، همه جا هم هستن.
كارهاي جادويي خواستيد من هستم.:biggrin1:اقا راستی چطوری میشه جادو خرید یا جادوتو عوض کنی من هنوز همون اولی دارم از پول هم هیچ مشکلی ندارم چه کار کنم جادو از کجا بیارم تو منو هست که انواع جادو ها هست هر کاری میکنم نمیشه بیارم و استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟راستی چقدر طول میگشه بچه تون بزرگ شه ؟؟؟؟