Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
OSOS عزیز شما باید توی اون دایره به فرد روبروت پول بدی یک جور کمک هست.:biggrin1: آقا به من کمک کنید در اجاره دادن وفروختن خونه.:biggrin1:

یه سری در توی بازی هست که مثل درخت هست و صحبت میکنه چجوری داخلش میشین
هر در یک چیزه خواست میخواد و میگه که چی هست اگه اون کارو درست انجام بدی در باز میشه
راستی من با همکاری دوستان 940 گیمر سکور از fable 2 گرفتم.فقط می مونه silver key و عروسسک ها و gargoly

OSOS عزیز شما باید توی اون دایره به فرد روبروت پول بدی یک جور کمک هست.:biggrin1: آقا به من کمک کنید در اجاره دادن وفروختن خونه.:biggrin1:
RENT OUT به معنی اجاره دادن( اگر درست نوشته باشم:biggrin1: )
ADJUST... هم به معنی درصد بها( بعد ADJUST یک لغت دیگه هم هست:biggrin1: )
SELL هم که هر کسی می دونه( فروختن:love: )

شما باید ADJUST 100% بگیرید تا اجاره خوب داده بشه.بعد هم برید ماموریت ها را انجام بدید تا بازی تمام بشه بعد هم به تفریح بپردازید.

شما باید ADJUST 100% بگیرید تا اجاره خوب داده بشه.بعد هم برید ماموریت ها را انجام بدید تا بازی تمام بشه بعد هم به تفریح بپردازید
این کار باعث میشه مردم از دست شما ناراحت شوند من شخصا 40% را ترجیح میدهم

شما باید ADJUST 100% بگیرید تا اجاره خوب داده بشه.بعد هم برید ماموریت ها را انجام بدید تا بازی تمام بشه بعد هم به تفریح بپردازید.
البته می توانید مثل من هم به تفریح بپردازید بعد اگه وقت کردید به ماموریت بروید :biggrin1:

دوستان شما چرا اینقدر به فکر پول هستید؟ :biggrin1: من بیچاره که یک خانه دارم و یک زن، فعلا هم که منتظرم اولین بچه ام به دنیا بیاد، پول را با زور بازو می گیرم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
شما باید ADJUST 100% بگیرید تا اجاره خوب داده بشه.بعد هم برید ماموریت ها را انجام بدید تا بازی تمام بشه بعد هم به تفریح بپردازید
این کار باعث میشه مردم از دست شما ناراحت شوند من شخصا 40% را ترجیح میدهم
هر بار که اجاره بالا بگیرید( هر 5 دقیقه ) مردم با توجه به درصد سود از شما ناراحت می شوند اما بعدا می توانید با حرکات زیبا و جالب باعث بشید اون ها از شما بدشون نیاد.
در مورد شخصیت هم من تا حالا شاخ در نیاوردم:biggrin1:

چگونگی بدست اوردن اسلحه The Rammer که از بهترین سلاح‌های بازی است.

وقتی که شما در یک محیط گشت می‌زنید ممکن است مجسمه‌هایی که مانند سر حیوانات هستند و از دیوار‌ها اویزان شده‌اند را ببینید. این مجسمه‌ها Gargoyle نام دارند. در کل دنیای بازی، 50 عدد از این مجسمه‌ها وجود دارند. اگر به نقشه خود نگاه کنید تعداد مجسمه‌هایی که در هر مکان وجود دارد را به شما نشان‌میدهد. شما باید بعد از پیدا کردن، انها را به اسلحه خود بشکنید.

به ازای هر 10 مجسمه‌ای که شما نابود کنید، یک جایزه ویژه به شما داده می‌شود. وقتی که هر 50 تا را نابود کردید اسلحه‌ای بسیار قوی به نام Rammer جایزه می‌گیرید.( و البته یک اچیومنت عالی).

و اما این جوایز را از کجا بدست‌خواهید اورد. در وسط شهر Bowerston Market پلی وجود دارد. با شنا کردن به زیر پل بروید. یک نقطه در اب هست که می‌توانید از انجا به زیر اب بروید. وقتی که کلید A را بزنید به دالانی سرپوشیده و تاریک راه‌پیدا می‌کنید که 5 درب در ان وجود دارد. به ازای هر 10 مجسمه‌ای که پیدا کنید، یکی از درها باز شده و جایزه شما نمایان می‌شود.

توصیه می‌کنم این مینی‌گیم را حتما انجام دهید.:smile:

امیر جان من معنی این لغات را میدونم. ولی وقتی زنم مرد دیگه خونه رو نمیخوام. بغل در روی قرارداد وقتی میزنم هیچ کدوم از این موارد نیست. اینی که تو گفتی سر خرید خونه هست. میشه کمکم کنی؟

امیر جان من معنی این لغات را میدونم. ولی وقتی زنم مرد دیگه خونه رو نمیخوام. بغل در روی قرارداد وقتی میزنم هیچ کدوم از این موارد نیست. اینی که تو گفتی سر خرید خونه هست. میشه کمکم کنی؟

خونه رو بفروش و دوباره بخر البته دقیقا نمیدونم اما شاید جواب بده

تو این ماموریت چیکار باید کرد
Study Belles note to locate the artifact
محلش هم که Fairfax Farden هست

خونه رو بفروش و دوباره بخر البته دقیقا نمیدونم اما شاید جواب بده

تو این ماموریت چیکار باید کرد
Study Belles note to locate the artifact
محلش هم که Fairfax Farden هست
باید دنبال سگت بری تا یک کاغذ را از زیر خاک بیرون بیاری( فکر کنم این باشه;) )
من نمی دونم منظور شما چیه؟ اگر زنت را بکشی می تونی خونه را بفروشی و اگر هم SHOP باشه که RENT OUT نداره!
حالا یکی از این ها باید باشه...

باید دنبال سگت بری تا یک کاغذ را از زیر خاک بیرون بیاری( فکر کنم این باشه;) )
متاسفانه من در انتهای ماموریتها گزینه Love رو انتخاب نکردم و الان سگ ندارم
در ضمن وقتی RB رو میزنم همه گزینه هام فعال نشده چیکار میشه کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or