هر در یک چیزه خواست میخواد و میگه که چی هست اگه اون کارو درست انجام بدی در باز میشهیه سری در توی بازی هست که مثل درخت هست و صحبت میکنه چجوری داخلش میشین
RENT OUT به معنی اجاره دادن( اگر درست نوشته باشم:biggrin1: )OSOS عزیز شما باید توی اون دایره به فرد روبروت پول بدی یک جور کمک هست.:biggrin1: آقا به من کمک کنید در اجاره دادن وفروختن خونه.:biggrin1:
البته می توانید مثل من هم به تفریح بپردازید بعد اگه وقت کردید به ماموریت بروید :biggrin1:شما باید ADJUST 100% بگیرید تا اجاره خوب داده بشه.بعد هم برید ماموریت ها را انجام بدید تا بازی تمام بشه بعد هم به تفریح بپردازید.
هر بار که اجاره بالا بگیرید( هر 5 دقیقه ) مردم با توجه به درصد سود از شما ناراحت می شوند اما بعدا می توانید با حرکات زیبا و جالب باعث بشید اون ها از شما بدشون نیاد.شما باید ADJUST 100% بگیرید تا اجاره خوب داده بشه.بعد هم برید ماموریت ها را انجام بدید تا بازی تمام بشه بعد هم به تفریح بپردازید
این کار باعث میشه مردم از دست شما ناراحت شوند من شخصا 40% را ترجیح میدهم
امیر جان من معنی این لغات را میدونم. ولی وقتی زنم مرد دیگه خونه رو نمیخوام. بغل در روی قرارداد وقتی میزنم هیچ کدوم از این موارد نیست. اینی که تو گفتی سر خرید خونه هست. میشه کمکم کنی؟
باید دنبال سگت بری تا یک کاغذ را از زیر خاک بیرون بیاری( فکر کنم این باشهخونه رو بفروش و دوباره بخر البته دقیقا نمیدونم اما شاید جواب بده
تو این ماموریت چیکار باید کرد
Study Belles note to locate the artifact
محلش هم که Fairfax Farden هست
من نمی دونم منظور شما چیه؟ اگر زنت را بکشی می تونی خونه را بفروشی و اگر هم SHOP باشه که RENT OUT نداره!امیر جان من معنی این لغات را میدونم. ولی وقتی زنم مرد دیگه خونه رو نمیخوام. بغل در روی قرارداد وقتی میزنم هیچ کدوم از این موارد نیست. اینی که تو گفتی سر خرید خونه هست. میشه کمکم کنی؟
متاسفانه من در انتهای ماموریتها گزینه Love رو انتخاب نکردم و الان سگ ندارمباید دنبال سگت بری تا یک کاغذ را از زیر خاک بیرون بیاری( فکر کنم این باشه)