Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون. امیر جون پول ها خودکار به حساب میاد یا باید بریم خودمون بگیرم :دی؟
خود به خود می آید به حسابت.بشین یه گوشه و حال کن و پول بگیر:biggrin1:
در کل من اجاره خونه 20000 سکه می گیرم.یعنی در عرض 1 ساعت نزدیک 200000 پول بدست می آرم.الان پول من میلیونی هست.حیف که نمی شه پول بدم وگر نه....

فریدون جان برو کار کن تا چندتا مغازه و خانه بخری بعد بزار برای اجاره!
اونوقت بخواب تا فردا 20 برابر بشه:دی

تو بازی هم دارن فرهنگه لیبرالیستی رو اشاعه میدن
راستی نمیشه تو داهات گوسفندامون رو بفروشیم بیایم تهران بساز بفروش بشیم
میلیاردر بشیم:biggrin1:

کمک کمک من گیر کردم چه کار کنم از کی ماموریت اصلی بگیرم ........نمیتونم به شهر اصلی بر گردم چه کار کنم همش تو اون مزرعه هستم کمک کنید راستی من مغازه گرفتم دادم اجاره بعد تاریخ 360 بوردم جلو بعد بازی کردم چقدر پول گیرم اومد راستی شخصیت من شاخ دراورده:evil:و چاغ شده کمک کمک کمک دو تا خونه دارم 3 تا مغازه ولی نمیتونم زن بگیرم من تو این بازی زیاد به مشکل خوردم من الان 7 ساعت بازی کردم ولی داستان اصلی بازی 12 ساعتم نرفتم گیر کردم این خص طلایی هم همیشه یه چیز نشون میده میگه برو هیزم یشکون میرم ستارم 4 تا شده ولی انکار نه انکار خلاصه گیر کردم عصابم خورد شده

تو بازی هم دارن فرهنگه لیبرالیستی رو اشاعه میدن
راستی نمیشه تو داهات گوسفندامون رو بفروشیم بیایم تهران بساز بفروش بشیم
میلیاردر بشیم:biggrin1:
می شه ولی شهرداری عئارض می گیره! شاید پولی برات نونه اونوقت باید بری کراک بفروشی تا پول جور کنی:biggrin1::laughing:
داش ما دوتا زن گرفتیم :cheesygri مشکلی پیش نمیاد که ؟
اگر توی یک شهر نباشند،نه
چطوری میشه ماموریت اصلی رو رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون خط زرد را دنبال کنید بعدا خودتون می فهمید کدام اصلیه و کدام فرعیه....
کمک کمک من گیر کردم چه کار کنم از کی ماموریت اصلی بگیرم ........نمیتونم به شهر اصلی بر گردم چه کار کنم همش تو اون مزرعه هستم کمک کنید راستی من مغازه گرفتم دادم اجاره بعد تاریخ 360 بوردم جلو بعد بازی کردم چقدر پول گیرم اومد راستی شخصیت من شاخ دراورده:evil:و چاغ شده کمک کمک کمک دو تا خونه دارم 3 تا مغازه ولی نمیتونم زن بگیرم من تو این بازی زیاد به مشکل خوردم من الان 7 ساعت بازی کردم ولی داستان اصلی بازی 12 ساعتم نرفتم گیر کردم این خص طلایی هم همیشه یه چیز نشون میده میگه برو هیزم یشکون میرم ستارم 4 تا شده ولی انکار نه انکار خلاصه گیر کردم عصابم خورد شده
بازی هایی مثل FABLE II نباید فقط داستان اصلی را دنبال کنید شما باید کار کنید ، پول دربیارید و ازدواج کنید و خلاصه زندگی کنید.
در مورد هیزم باید 5 ستاره بشید.
در مورد زن هم 4 صفحه گذشته کامل توضیح داده شده است.
در مورد چاقی و شاخ هم ایراد از شما بوده که کارهای نادرست انجام دادید.
موفق باشید.

حلقه دارم :biggrin1:. این یارو "الكس" کی هست؟ کجا هست؟ چرا هست؟ ( !!!:biggrin1:!!!).
پس قبلا امكاناتو رديف كردي.:biggrin1: الكس:
تو شب از يه روحه كه قبلا زن الكس بوده بايد اين ماموريتو بگيري فقط الان هرچي فكر ميكنم يادم نمياد كجا بود.:biggrin1: در واقع بايد به روحه خيانت كني! چون ميخواد توسط تو حال الكس رو بگيره.:biggrin1: منم تا الكس رو ديدم يه دل نه صد دل عاشقش شدم!!!:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
بيخيال ماموريته شدم باهاش ازدواج كردم.:biggrin1:
راستي بچه ها. نكنيد اين كارا رو. حرومه.:biggrin1: نون بازوتونو بخوريد.:biggrin1: برو كار كن مگو چيست كار..:biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوستان میگم این خاله های(اشخاص مونث) زیبا کجا گیر میان ؟ ما هرجا دیدیم همه زشت بودند.(شاید سطح توقع من بالاست:biggrin1:)
بعدش راهی نیست که جادو کنیم و این خطوط روی صورتمون ظاهر نشه؟ آخه خیلی زایع میشه.:(

دوستان میگم این خاله های(اشخاص مونث) زیبا کجا گیر میان ؟ ما هرجا دیدیم همه زشت بودند.(شاید سطح توقع من بالاست:biggrin1:)
بعدش راهی نیست که جادو کنیم و این خطوط روی صورتمون ظاهر نشه؟ آخه خیلی زایع میشه.:(

اگه خوشگل باشی این خاله ها همه جا پیدا میشن. خودشون میان میگن I Want You. راستی اون خطها کلاس داره همه میفهمن که تو جادوگری بلدی. تازه برو شنل جادوگری بخر یک جیگری میشه. مال من که شد

هــــآ !! ما اومدیم :دی
همین اولش یه چی بگم خنده یه سالتون جور شه (:دی) همین الان متوجه شدم با گرفتن RT میشه Ord ها رو جمع کرد :cheesygri.
xAMIRx جون:
اقائیت به ما ثابت شده :دی لازم به این حرکتا نیست. اقا رفتم بار شهر رو خریدم الان داره هر چند دقیقه 1445 تا پول میندازه به حساب :دی. فعلا هم فکر شوم خریدن بار اُکفیلد افتاده در سرمبارکم :دی. کدومش بیشتر پول میده. یکم راهنمائی کن. ممنون
Persian Creed جون:
اقا پیداش کردم و ماموریت زنش رو انجام دادم. میدونی چی شد؟ :دی:
رفت بنده خدا خودکشی کرد رفت پیش زنش.
اره خلاصه :دی.
MR.Nobakht عزیز:
واسه همون خطها دارم خودم رو جر میدم و فقط از جادو استفاده میکنم :دی شما در اوردی ناراحتی؟
چه غلطی کنم کمک تا نکشتنم.
:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or