ممنون. امیر جون پول ها خودکار به حساب میاد یا باید بریم خودمون بگیرمفریدون جان برو کار کن تا چندتا مغازه و خانه بخری بعد بزار برای اجاره!
اونوقت بخواب تا فردا 20 برابر بشه![]()
خود به خود می آید به حسابت.بشین یه گوشه و حال کن و پول بگیر:biggrin1:ممنون. امیر جون پول ها خودکار به حساب میاد یا باید بریم خودمون بگیرم؟
فریدون جان برو کار کن تا چندتا مغازه و خانه بخری بعد بزار برای اجاره!
اونوقت بخواب تا فردا 20 برابر بشه![]()
می شه ولی شهرداری عئارض می گیره! شاید پولی برات نونه اونوقت باید بری کراک بفروشی تا پول جور کنی:biggrin1::laughing:تو بازی هم دارن فرهنگه لیبرالیستی رو اشاعه میدن
راستی نمیشه تو داهات گوسفندامون رو بفروشیم بیایم تهران بساز بفروش بشیم
میلیاردر بشیم:biggrin1:
اگر توی یک شهر نباشند،نهداش ما دوتا زن گرفتیم :cheesygri مشکلی پیش نمیاد که ؟
اون خط زرد را دنبال کنید بعدا خودتون می فهمید کدام اصلیه و کدام فرعیه....چطوری میشه ماموریت اصلی رو رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی هایی مثل FABLE II نباید فقط داستان اصلی را دنبال کنید شما باید کار کنید ، پول دربیارید و ازدواج کنید و خلاصه زندگی کنید.کمک کمک من گیر کردم چه کار کنم از کی ماموریت اصلی بگیرم ........نمیتونم به شهر اصلی بر گردم چه کار کنم همش تو اون مزرعه هستم کمک کنید راستی من مغازه گرفتم دادم اجاره بعد تاریخ 360 بوردم جلو بعد بازی کردم چقدر پول گیرم اومد راستی شخصیت من شاخ دراوردهو چاغ شده کمک کمک کمک دو تا خونه دارم 3 تا مغازه ولی نمیتونم زن بگیرم من تو این بازی زیاد به مشکل خوردم من الان 7 ساعت بازی کردم ولی داستان اصلی بازی 12 ساعتم نرفتم گیر کردم این خص طلایی هم همیشه یه چیز نشون میده میگه برو هیزم یشکون میرم ستارم 4 تا شده ولی انکار نه انکار خلاصه گیر کردم عصابم خورد شده
پس قبلا امكاناتو رديف كردي.:biggrin1: الكس:حلقه دارم :biggrin1:. این یارو "الكس" کی هست؟ کجا هست؟ چرا هست؟ ( !!!:biggrin1!).
دوستان میگم این خاله های(اشخاص مونث) زیبا کجا گیر میان ؟ ما هرجا دیدیم همه زشت بودند.(شاید سطح توقع من بالاست:biggrin1
بعدش راهی نیست که جادو کنیم و این خطوط روی صورتمون ظاهر نشه؟ آخه خیلی زایع میشه.![]()
:cheesygriچه غلطی کنم کمک تا نکشتنم.