Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من به مشکل بی پولی برخوردم شدیدا پول لازم هستم:)
تازه بازی رو شروع کردم 5000 تا بیشتر پول ندارم یه زن هم گرفتم همینطور دنبالم راه افتاده میگه باید خونه بخری چی کار کنم؟:biggrin1:
یه روش ساده واسه پول در اوردن بگید لطفا مرســـی.
به نظر من برو هیزم شکنی کن. من تو 5 دقیقه حدود 8000 تا بدست اوردم.
............................................
دوستان من ازداج کردم از امیر هم ممنونم.:cool::biggrin1: ولی الان زنم Want S:-" میخواد توانایی این کار رو از کجا باید تهیه کنم که با Rb بتونم کارو تموم کنم.:biggrin1:

یه سری کتاب تو بازی هست، (مخصوصا تو کتابفروشی Bowerstone ) که Trick های مختلف رو به سگت یاد می ده، و می تونی با استفاده از کتاب های Treasure Hunting و Dogs Of War که نسخه های مختلف داره توانایی های سگت رو بالا ببری تا گنچ های سخت تر رو هم پیدا کنه و بهتر بجنگه.

هوش مصنوعیش خیلی هم خوبه، دلیل اینکه بعضی وقت ها عقب می مونه اینه که زخمی شده و نمی تونه تند راه بیاد، برای خوب شدنش باید بری جلوش و Expression پایینی رو بزنی تا براش یه Dog Elixir بندازه و حالش خوب بشه.

راه اصلیش این نیست، البته اینم یه راهیه که اینقدر باهاش باشین و کارهای مختلف بکنین تا خودش بهتون پیشنهاد بده، اما راه اصلیش اینه که برین از کتابفروشی Bowerstone یه کتابی رو بخرید که یه Expression به اسم Come Back To My Place رو بهتون یاد می ده، و بعد می تونید با این Expression خیلی راحت از بقیه دعوت کنین و دنبالتون میان (البته اگر ازتون خوششون بیاد).
این کتاب فروشی کجاست ما که پیداش نکردیم؟ کمک کنید

این کتاب فروشی کجاست ما که پیداش نکردیم؟ کمک کنید
در منوی استارت تو قسمت Sales میتونی پیدا کنی.;)
-------------------
دوستان یه سوال ؟ واسه تمام کردن بازی حتما باید همه ی Questـها رو تموم کنیم؟ آخه بعضی از Questـها به ضررمون میشه و درصد بدی رو افزایش میده؟ بعدش من چند تا Quest رد کردم دیدم اتفاق خاصی تو داستان رخ نداد. ماموریت اصلی واسه تمام کردن بازی و اطلاع از داستان نداریم ؟

من اوایل بازی تو اکفیلدم.
این جا رهنمای راه همش به هیزم شکنی ختم میشه.
یه دریم هست که حرف میزنه.مثل این که چیزی می خواد.
یه سوال
من رفتم پیش یه دختری یکم ادااطوار درآوردم.اون خط رسید به حلقه و رو سرش عکس حلقه ظاهر شد حالا باید چی کار کنم؟:biggrin1:

در منوی استارت تو قسمت Sales میتونی پیدا کنی.;)
-------------------
دوستان یه سوال ؟ واسه تمام کردن بازی حتما باید همه ی Questـها رو تموم کنیم؟ آخه بعضی از Questـها به ضررمون میشه و درصد بدی رو افزایش میده؟ بعدش من چند تا Quest رد کردم دیدم اتفاق خاصی تو داستان رخ نداد. ماموریت اصلی واسه تمام کردن بازی و اطلاع از داستان نداریم ؟
بعضی از quest ها بسیار مهم هستند و برای ادامه دادن بازی باید اون ها را کامل کنی اما همه این طوری نیستند و بعضی ها نیازی به تمام کردن ندارند ولی خوب اگر انجام بدی چیز خاصی گیرت می یاد!

برادران ما این حلقه رو از کجا بخریم ... ازدواج کردنم چه سخته ها دو ساعت واسه دوختره جنگولک بازی در اووردیم تا عاشقمون شد شوهرشم بقلم وایساده بود میگفت این زنه منه ولش کن :cheesygri.

این Fart ها چه باحاله ... ذارتتتتتتتت.

یه سری در توی بازی هست که مثل درخت هست و صحبت میکنه چجوری داخلش میشین
من تا حالا دوتاشون رو باز كردم يك كاري رو مي گن كه بايد انجام بدي مثلا يكي شون ميخواد كه براش اهنگ بزني يا يكي ديگه گوشت تازه مي خواد كه بايد يك مرغ شوت كنه به طرفش :cheesygri

کمک من ماموریت اصلی باید از کی بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه خط رو زمین هست میرم دنبالش میرسه به یه در چوبی بسته که نمیدونم باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا من به مشکل بی پولی برخوردم شدیدا پول لازم هستم:)
تازه بازی رو شروع کردم 5000 تا بیشتر پول ندارم یه زن هم گرفتم همینطور دنبالم راه افتاده میگه باید خونه بخری چی کار کنم؟:biggrin1:
یه روش ساده واسه پول در اوردن بگید لطفا مرســـی.
I need More Money :biggrin1:
چی کار کنم 3.4 ساعت بازی می کنم ولی 8000 بیشتر پول ندارم ؟
(این Trophy هارو میشه فروخت )

کار پردارآمد اینه که بری تو Bar باوراستون کار کنی بر خلاف آهنگری و هیزم شکنی با هر بار کلیک درست پولو میده (دیگه لازم نیست که چند بار پشت سر هم درست کلیک کنی) فقط اوایل بازی در دسترس نیست باید یکمی صبر کنی!
اگه خیلی خیلی پول لازمی از ایراد معروف بازی استفاده کن (من پیشنهاد نمیکنم چون مزه پول جمع کردنو از بین میبره!) یه چنتا مغازه بخر تا اجاره‌ی کلی که میگیری یه مقدار قابل قبولی بشه 500 تا 1000 تا سکه خوبه بعد save کن از بازی خارج شو بازی رو از دستگاه خارج کن برو تو قسمت تنظیم تاریخ کنسول تاریخو بذار یه سال ( یا هر چقد که خواستی) بعد بعد دوباره بازی رو اجرا کن اونموقع بازی 100 برابر اجاره رو بعد از لود شدن بهت میده! یعنی اگه اجاره هر پنج دقیقه ای میگرفتی هزار تا بوده بازی یهو بهت صد هزارتا سکه میده ولی بازم میگم اگه خیلی پول لازم نیستی این کارو نکن!
کمک من ماموریت اصلی باید از کی بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه خط رو زمین هست میرم دنبالش میرسه به یه در چوبی بسته که نمیدونم باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
برو توی منوی Start گزینه کوئستو انتخاب کن بعد دوبار yes رو بزن اگه سفر سریع نکرد یعنی هنوز به اون نقطه سفر نکردی اگه اینجوری شد همون خط طلایی رو دنبال کنی کارت درست میشه!

کار پردارآمد اینه که بری تو Bar باوراستون کار کنی بر خلاف آهنگری و هیزم شکنی با هر بار کلیک درست پولو میده (دیگه لازم نیست که چند بار پشت سر هم درست کلیک کنی) فقط اوایل بازی در دسترس نیست باید یکمی صبر کنی!
اطلاعات اشتباه ندید! هیزم شکنی با هر ضربه پول به شما داده می شه و در این بازی جزء پردرآمدترین شغل ها می باشد.
I need More Money :biggrin1:
چی کار کنم 3.4 ساعت بازی می کنم ولی 8000 بیشتر پول ندارم ؟
(این Trophy هارو میشه فروخت ) امروز 01:27
از نظر من شما باید سعی کنید جاهای گران قیمت B MARKET را بخرید و 100% اجاره بگیرید.در مورد ناراضی بودن مردم هم نگران نباشید و هر چندروز چندتا FUN برای مردم انجام بدید:biggrin1:

خوب پول از کجا بیاریم که مغازه بخریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی اگه یه نفر باهات ازدواج کنه بعد خونه نداشتی چی میشه؟
اونوقت شما میشی بی خانمان:biggrin1::biggrin1:. شوخی کردم شما باید به زنت بگی دنبالت بیاد تا کار کنی و پول در بیاری و بعد خونه بخری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or