Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لطفا تمام دوستانی که بازی رو تمام کردن داخل اسپويلر انتخابی که در آخر بازی بايد انجام بديم رو بگن چی انتخاب کردن و چی شده و چی ديدن. چون هيچکی نميتونه هر 3 پايان رو ببينه پس حداقل ميتونه بفهمه چه اتفاقی ميوفتاده.!
دوستان من هر کاری کردم کیسم رو راضی کردم ولی نتونستم بله رو ازش بگیرم. یه قلب هم بالا سرش اومده ولی نمیدونم چیکار کنم که بله رو بگه.:biggrin1:
هر آيتمی تو بازی ارزش خاصی داره که با تعداد ستاره رو عکس معلوم ميشه. اگر زنت با کلاس باشه بايد يک حلقه 3 ستاره به بالا بگيری ، اما اگر دهاتی باشی . همون حلقه 1 ستاره هم خوبه

خیلی زرنگی. میخوای هم بد باشی هم قیافت میزون باشه:biggrin1: عمرا:biggrin1:
:biggrin1:
خو یعنی چی واقعا ؟؟
این کارکتر من الان داره از زشتی میمیره تفلک اصلا دیگه حس بازی ندارم با این مرتیکه !!:biggrin1:
(پوست سفید بی رنگ ، چاقو گنده ، چشمای قرمزو ذاقارت ، زخم های گنده و سفید ، زخم های خیلی گنده تر ذاقارت تر و قرمز :sick: (که چی واقعا الان ؟؟:biggrin1:)
خوب بودن زورکی به این میگن دیگه ... !!

كاراكتر من يك چيز ماماني شده كه نگو.:eek::biggrin1::love:
خودم بهش علاقه مند شدم.:biggrin1: (زنه:biggrin1:) انقدركارهاي خوب كردم.:biggrin1:
البته كلا 2-3 ساعت بيشتر بازيو نرفتم.:-" (به دليل بازياي ديگه:biggrin1:) ولي هنوز هيچي نشده چند نفر بهم پيشنهاد دادن.:eek::biggrin1: منم كه فعلا قصد ازدواج ندارم.:biggrin1: بايد درسم تموم شه.:biggrin1:
واقعا قيافه تو بازي به اين مورد ربط داره؟:confused:

سوال؟
بچه‌ها توی ماموریت اول بازی که باید از وسط دریاچه بریم توی خرابه‌های اون عمارت Guild، وقتی که به مقصد می‌رسیم( Chamber of fate) یه صندوقچه طلایی اونجاست که باز نمی‌شه.

وقتی کلید A را میزنم میگه به سایت Fable2 مراجعه کنید تا ببینید که چگونه ارثی را که اجداد شما برایتان به جا گذاشته‌اند را صاحب شوید. این قضیش چیه؟

اوایل بازیم همه چیز خوب به نظر میرسه.فقط انتظار گرافیک بهتری داشتم.فکر هم می کردم امتیازات بازی بالای 93% بشه.
از تم و جو بازی خوشم میاد:love:

كاراكتر من يك چيز ماماني شده كه نگو.:eek::biggrin1::love:
خودم بهش علاقه مند شدم.:biggrin1: (زنه:biggrin1:) انقدركارهاي خوب كردم.:biggrin1:
البته كلا 2-3 ساعت بيشتر بازيو نرفتم.:-" (به دليل بازياي ديگه:biggrin1:) ولي هنوز هيچي نشده چند نفر بهم پيشنهاد دادن.:eek::biggrin1: منم كه فعلا قصد ازدواج ندارم.:biggrin1: بايد درسم تموم شه.:biggrin1:
واقعا قيافه تو بازي به اين مورد ربط داره؟:confused:

دوست عزیز یه عکس از کاراکترت تونستی بزار من شاید تو لایو بیام خواستگاری :cheesygri

سوال؟
بچه‌ها توی ماموریت اول بازی که باید از وسط دریاچه بریم توی خرابه‌های اون عمارت Guild، وقتی که به مقصد می‌رسیم( Chamber of fate) یه صندوقچه طلایی اونجاست که باز نمی‌شه.

وقتی کلید A را میزنم میگه به سایت Fable2 مراجعه کنید تا ببینید که چگونه ارثی را که اجداد شما برایتان به جا گذاشته‌اند را صاحب شوید. این قضیش چیه؟

فکر میکنم اینو گذاشتن که بشه بعدا از سایت چیزی دانلود کرد و به بازی اضافه کرد شایدم قضیه
همون چند بازی آرکد باشه که میخواستن بفروشن که بتونین تو بازی پول دربیارین

دوست عزیز یه عکس از کاراکترت تونستی بزار من شاید تو لایو بیام خواستگاری :cheesygri
عمرا. وگرنه همه ميريزن سرم.:biggrin1: (جدي ميگم)
چون همش رو كارهاي جادويي تمركز كردم يه لباس شنل مانند هم داره كه ديگه تركونده.:love:
كلا قيافه و تيپش خيلي شبيه Jaina تو Warcraft III شده. (اگه بدونين كيه ميفهمين چي ميگم:biggrin1:)

1qqu01.jpg
بچه ها من بازی را کامل تمام کردم ولی نتونستم این قسمت را رد کنم؟کسی نمی دونه باید چه کار کرد؟

سلام بچها:
اول وقتی این حرفای شما و حرف تموم کردن بازی رو خوندم خجالت کشیدم فقط نخندین اخه انقدر این روزها بازی خوب اومده که اصلا فرصت بازی کردن فیبل نبودش.
من تو مرحله ای هستم که باید اهنگری کنی و پول در اری دهنم سرویس شد از بس اهنگری کردم .
اوستای اوستا شدم ستارهاش همه کامل شد اما نمیدونم چرا باز بهم میگه برو اونجا !!!!!!!
من یه 50000 تای از اهنگری به دست اوردم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده باز میگه برو اهنگری نمیدونم چکار کنم یکی کمک کنه؟؟؟؟؟
راستی چطوری میشه با یکی دیگه ازدواج کرد من اونقدر طرف رو میخندونم روده بر میشه و حتی از روی حلقه هم بار رد میشه اما نمیدونم چطوری ازدواج کنه؟؟؟؟

نیازی نیست.
بچه دار شدن خیلی ساده است نیازی به آموزش نداره.فقط کافیه که طرفتون تقاضا رو بده( want to s )بعد شما هر جا که بودید از قسمت family ،کوئست کنید و برید پیش همسرتون.البته باید شب باشه که بقیه همسایه ها خونه ی شما نباشند.بعد مشغول به صحبت و رقص و... بشید تا ناگهان عکس follow بر روی سر همسرتون بیاد بعد اون را تا تخت همراهی کنید و بر روی تخت کلیک کرده و گزینه پایین را انتخاب کنید.

با تشکر.

امیر تو باید همیشه داخله کار من دخالت کنی ؟
اصلا هم اونجوری نیست. شما باید اول کتابش رو بخونید بعد در قسمت expresion روی گزینه ی filirty و بعد هم روی come back to my place کلیک کنید حال کافیست فقط به کنار رختخواب رفته و ...........
پس امیر جان لطف کن وقتی یک چیزی رو بلد نیستی اطلاعات غلط نده !

سلام بچها:
اول وقتی این حرفای شما و حرف تموم کردن بازی رو خوندم خجالت کشیدم فقط نخندین اخه انقدر این روزها بازی خوب اومده که اصلا فرصت بازی کردن فیبل نبودش.
من تو مرحله ای هستم که باید اهنگری کنی و پول در اری دهنم سرویس شد از بس اهنگری کردم .
اوستای اوستا شدم ستارهاش همه کامل شد اما نمیدونم چرا باز بهم میگه برو اونجا !!!!!!!
من یه 50000 تای از اهنگری به دست اوردم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده باز میگه برو اهنگری نمیدونم چکار کنم یکی کمک کنه؟؟؟؟؟
راستی چطوری میشه با یکی دیگه ازدواج کرد من اونقدر طرف رو میخندونم روده بر میشه و حتی از روی حلقه هم بار رد میشه اما نمیدونم چطوری ازدواج کنه؟؟؟؟
شما باید ستارت رو بزنی بعد از قسمت quest ماموریت خود رو انتخاب کنی .

واقعا این بازی بی نظیره من هر چی تعریف کنم کم گفتم.در ضمن یه نکته خیلی باحال اون زن هایی که قلب سفید بالا سرشون می زنه اگه اینفورمیشنشون بزنی نوشته که LESBIAN هستن کلی بش کادو دادم زننم بشه اخرش دیدم که :cheesygri
بچه هامن نمی خوام تاپیکو بخونم چون اینجوری بازی بی مزه می شه ببخشید اگه سوالم تکراریه.
من نکه شلوارم 2 تا شده می خوام بدونم تو بازی چند تا زن می تونی بگیری :cheesygri ؟
چرا گزینه طلاق نداره که من مجبور به این کار بشم اگه داره چجوری می شه از شر این خلاص شم:cheesygri
کلاسش به من نمی خوره.:-"در ضمن یه عیبی که این بازی داره اکشهای بازی خیلی اسونه من تا حالا 1 بارم نمردم :-"
یه سوال دیگم داشتم چند ساعت گیم پلی داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or