Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برو جلوی زنی که میخوای بگیری LT رو بزن نوار بالای صفحه میبینی بعد باید ادا اطوار براش در بیاری(RB) تا اون خط پر بشه بعد باید یه حلقه بخری و بدی بهش

البته من یه مشکلی با زنها دارم تا حالا دوبار ازدواج کردم و بچه دار شدم ولی وقتی چند روز میرفتم سفر زنه به درک واصل میشد و سریع بچه رو میبردن یتیم خونه که نمیدونم کجاست

در مورد چاقی هم بگم که حتی المقدور گوشت نخورین
عجب پدر بدی خودم میکشمت !:d
من که باهات ازدواج نمیکنم !:d

بچه ها زنم ميخواد باهام ... داشته باشه چيکار کنم که ... کنمش؟؟!
يک خونه تو .... خريدم خيلی خوشگل. وسائل هم خريدم با يک تخت نو. اما نميدونم چيکار کنم. روزی هم دوتا هديه بهش ميدم :دی (زن ذليليه ديگه )
بازی کمی گيج کننده هست.
اه من بازیو با خوشحالی گرفتم خراب بود :((
از کجا گرفتی؟

يک خونه تو .... خريدم خيلی خوشگل. وسائل هم خريدم با يک تخت نو. اما نميدونم چيکار کنم. روزی هم دوتا هديه بهش ميدم :دی (زن ذليليه ديگه )
بازی کمی گيج کننده هست.

از کجا گرفتی؟
گیج ننده نیست پیچیدس !:d
ولی عجب آدمی هستیا این همه کار گیر دادی به .ک. >؟

بازی کمی گيج کننده هست.

از کجا گرفتی؟
کسی که ازش گرفتم گفت موردی نداره سریه بعد که بازی سفارش دادی برات عوض میکنم .
اسمشم نمیگم که یه وقت تبلیغات ( چه منفی چه مثبت نشه )

در کل میخاستم بگم با این همه تعاریف شما خیلی خرد تو حالم

کسی که ازش گرفتم گفت موردی نداره سریه بعد که بازی سفارش دادی برات عوض میکنم .
اسمشم نمیگم که یه وقت تبلیغات ( چه منفی چه مثبت نشه )

در کل میخاستم بگم با این همه تعاریف شما خیلی خرد تو حالم
لطفا نشونی رو برام پيغام خصوصی کن مرسی.
3 تلاقش کن یا بده به همسایه هاتون همه برای کل عمر نیازشو بر طرف کنن حالا خوشگله؟ میتونی ازش عکس بزاری آقایون از زنتون عکس بزارید !:x
يا جواب منو بده يا پست اسپم نده ديگه :دی ;)
چجوری عکس بگيرم؟

اتمام بازی

در نهایت تعجب بعد از چند ماموریت بازی تموم شد
شاخ دراوردم اینهمه زحمت کشیده بودم شهر خریده بودم قدرتهام رو اپگرید کرده بودم بازی تموم شد
به نظرم تیم سازنده تمام وقتشو گذاشته بود روی ساخت شهرها و ایده های جدید اما روی روند اصلی بازی اصلا وقت نگذاشته بود میتونست خیلی از ماموریتهای جانبی رو مربوط کنه به روند بازی تا بازیکن مجبور بشه اون ماموریتها رو هم انجام بده اخه من هم پول داشتم و هم قدرت و احتیاجی به ماموریتهای جانبی نداشتم
خلاصه اگه میخواین از بازی لذت ببرین سراغ ماموریتهای اصلی نرین
در ضمن بعد از پایان میتونین ادامه بازیتونو انجام بدین

در ضمن یه نکته دیگه در مورد انتهای بازی

این بازی برای ذخیره کردن Slot نداره و همه بازیو رو یکجا ذخیره میکنه و خودش هم Auto Save داره
وقتی به انتهای بازی میرسین سه تا انتخاب دارین شمت فقط میتونین یکیش را انتخاب کنین و نتیجه رو ببینین چون بعدش خود بازی Save میکنه و نمیتونین برگردین از Save قبلی تا یک انتهای دیگه رو هم ببینین
پس درست انتخاب کنین

آقایون اگه میخواهید بچه دار شید منو add کنید تا به شما یاد بدم.(ناسلامتی 840 ازش gamer score دارم)
xXI RAMBO IXx
نیازی نیست.
بچه دار شدن خیلی ساده است نیازی به آموزش نداره.فقط کافیه که طرفتون تقاضا رو بده( want to s )بعد شما هر جا که بودید از قسمت family ،کوئست کنید و برید پیش همسرتون.البته باید شب باشه که بقیه همسایه ها خونه ی شما نباشند.بعد مشغول به صحبت و رقص و... بشید تا ناگهان عکس follow بر روی سر همسرتون بیاد بعد اون را تا تخت همراهی کنید و بر روی تخت کلیک کرده و گزینه پایین را انتخاب کنید.

با تشکر.

در ضمن یه نکته دیگه در مورد انتهای بازی

این بازی برای ذخیره کردن Slot نداره و همه بازیو رو یکجا ذخیره میکنه و خودش هم Auto Save داره
وقتی به انتهای بازی میرسین سه تا انتخاب دارین شمت فقط میتونین یکیش را انتخاب کنین و نتیجه رو ببینین چون بعدش خود بازی Save میکنه و نمیتونین برگردین از Save قبلی تا یک انتهای دیگه رو هم ببینین
پس درست انتخاب کنین
ببخشید دوتا پست شد!
ولی در این باره فکر کنم برای هر راه یک اچیومنت داره و به همین دلیل بعد از گرفتن هر اچیومنت به داشبورد برگردید و بعد دوباره راه دیگه را انتخاب کنید در غیر این صورت دیگه راه خاصی برای برگشت وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or