عجب پدر بدی خودم میکشمت !:dبرو جلوی زنی که میخوای بگیری LT رو بزن نوار بالای صفحه میبینی بعد باید ادا اطوار براش در بیاری(RB) تا اون خط پر بشه بعد باید یه حلقه بخری و بدی بهش
البته من یه مشکلی با زنها دارم تا حالا دوبار ازدواج کردم و بچه دار شدم ولی وقتی چند روز میرفتم سفر زنه به درک واصل میشد و سریع بچه رو میبردن یتیم خونه که نمیدونم کجاست
در مورد چاقی هم بگم که حتی المقدور گوشت نخورین
گیج ننده نیست پیچیدس !:dبچه ها زنم ميخواد باهام ... داشته باشه چيکار کنم که ... کنمش؟؟!
يک خونه تو .... خريدم خيلی خوشگل. وسائل هم خريدم با يک تخت نو. اما نميدونم چيکار کنم. روزی هم دوتا هديه بهش ميدم(زن ذليليه ديگه )
بازی کمی گيج کننده هست.
از کجا گرفتی؟
کسی که ازش گرفتم گفت موردی نداره سریه بعد که بازی سفارش دادی برات عوض میکنم .بچه ها زنم ميخواد باهام ... داشته باشه چيکار کنم که ... کنمش؟؟!
يک خونه تو .... خريدم خيلی خوشگل. وسائل هم خريدم با يک تخت نو. اما نميدونم چيکار کنم. روزی هم دوتا هديه بهش ميدم(زن ذليليه ديگه )
بازی کمی گيج کننده هست.
از کجا گرفتی؟
3 تلاقش کن یا بده به همسایه هاتون همه برای کل عمر نیازشو بر طرف کنن حالا خوشگله؟ میتونی ازش عکس بزاری آقایون از زنتون عکس بزارید !بابا زنه گير داده. خوب اینم يک نياز طبيعی هست ديگه
کسی که ازش گرفتم گفت موردی نداره سریه بعد که بازی سفارش دادی برات عوض میکنم .
اسمشم نمیگم که یه وقت تبلیغات ( چه منفی چه مثبت نشه )
در کل میخاستم بگم با این همه تعاریف شما خیلی خرد تو حالم
3 تلاقش کن یا بده به همسایه هاتون همه برای کل عمر نیازشو بر طرف کنن حالا خوشگله؟ میتونی ازش عکس بزاری آقایون از زنتون عکس بزارید !![]()
نیازی نیست.آقایون اگه میخواهید بچه دار شید منو add کنید تا به شما یاد بدم.(ناسلامتی 840 ازش gamer score دارم)
xXI RAMBO IXx
ببخشید دوتا پست شد!در ضمن یه نکته دیگه در مورد انتهای بازی
این بازی برای ذخیره کردن Slot نداره و همه بازیو رو یکجا ذخیره میکنه و خودش هم Auto Save داره
وقتی به انتهای بازی میرسین سه تا انتخاب دارین شمت فقط میتونین یکیش را انتخاب کنین و نتیجه رو ببینین چون بعدش خود بازی Save میکنه و نمیتونین برگردین از Save قبلی تا یک انتهای دیگه رو هم ببینین
پس درست انتخاب کنین