Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو منطقه OakField یه معبدی بود که میگفت وقتی خورشید وسط آسمونه باید توش طلا اهدا کنی
من نتونستم بعد یه مدتی رفتم دیدم معبد خراب شده کسی میدونه چرا؟
این معبد یه خوبی داشت که میتونستی توی معبد پول اهدا کنی و بجاش بهت Experience میداد یعنی لزومی نداشت یه بجنگی تا بتونی قدرتهاتو اپگرید کنی
جای دیگه ای رو میشناسین که بشه همچنی کاریو کرد؟

:blushing:
در قسمت خواسته هاي زنم
کجاست اینجا؟ چجوری ميشه رفت؟
منم الان يک زنه دهاتی گرفتم :دی اما خوشگل
براش لباس خريدم ، از اون لباس های اعيونی . بهش دادم کثافت نميپوشه :دی ميخوام ببندمش زيره بار کتک.! :evil:چيکار کنم بپوشه؟
وسائل منزل با يک تخت دونفره :دی هم گرفتم. خونمون خيلی کوچيکه. همونی که اول بازی بهمون ميده. چجوری بچينم؟ چجوری با زنم *** داشته باشم؟ :دی

من الان تو blood stone هستم اونجا اون دزد دریای که یکی از hero هاست رو پیدا کردم میگه باید 12000 تا دیگه مشهور بشم . من از اول تا اینجا 8000 تا دارم پیکار کانم 12000 تا راهی داره جمع بشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها من یک مشکل ساده دارم.
یکی از کوئست ها می گه که: eat five crunchi chiks in front of shadow of worshiper
لطفا کمک کنید چون 2 3 روزه که گیر کردم.

shadow of worshiper کجاست؟
کجا می شه crunchi chiks پیدا کرد؟

مرسی.

آخرین ویرایش:
بچه ها من یک مشکل ساده دارم.
یکی از کوئست ها می گه که: eat five crunchi chiks in front of shadow of worshiper
لطفا کمک کنید چون 2 3 روزه که گیر کردم.

shadow of worshiper کجاست؟
کجا می شه crunchi chiks پیدا کرد؟

مرسی.

فکر میکنم اولهای بازی هستی درسته
از من هم همچین چیزی خواست اما همون موقع 5 تا جوجه بهم داد منم همونجا که بودم خوردمشون مشکل حل شد(جلوی یه آدمه بود که تعجب کرده بود جوجه ها رو دارم زنده میخورم)
حالا اگه جوجه ها رو جای دیگه ای خوردی باید بری بخری متاسفانه یادم نیست کدوم بقالی میفروخت اما یادمه یکی از همینا که مواد خوراکی میفروخت داشت

فکر میکنم اولهای بازی هستی درسته
از من هم همچین چیزی خواست اما همون موقع 5 تا جوجه بهم داد منم همونجا که بودم خوردمشون مشکل حل شد(جلوی یه آدمه بود که تعجب کرده بود جوجه ها رو دارم زنده میخورم)
حالا اگه جوجه ها رو جای دیگه ای خوردی باید بری بخری متاسفانه یادم نیست کدوم بقالی میفروخت اما یادمه یکی از همینا که مواد خوراکی میفروخت داشت
با تشکر از فری:biggrin1:
درسته من حواسم نبود و یک جای دیگه خوردمشون.حالا هیچ بقالی 5 تا جوجه نداره!
چه کار کنم؟در ضمن باید هر 5 تا رو باهم بخورم؟ یا جدا جدا می شه؟

يكي ميشه به ما بگه دقيقا چه جوري ميشه زن گرفت؟ من تازه اوايل كار هستم:biggrin1:

شديدا معتادم كرده بعد از Gears of War كي بند پاشم اصلا يادم رفته Far Cry2 هم هست.

يكي ميشه به ما بگه دقيقا چه جوري ميشه زن گرفت؟ من تازه اوايل كار هستم:biggrin1:

شديدا معتادم كرده بعد از Gears of War كي بند پاشم اصلا يادم رفته Far Cry2 هم هست.

برو جلوی زنی که میخوای بگیری LT رو بزن نوار بالای صفحه میبینی بعد باید ادا اطوار براش در بیاری(RB) تا اون خط پر بشه بعد باید یه حلقه بخری و بدی بهش

البته من یه مشکلی با زنها دارم تا حالا دوبار ازدواج کردم و بچه دار شدم ولی وقتی چند روز میرفتم سفر زنه به درک واصل میشد و سریع بچه رو میبردن یتیم خونه که نمیدونم کجاست

در مورد چاقی هم بگم که حتی المقدور گوشت نخورین:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or