Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب پول از کجا بیاریم که مغازه بخریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی اگه یه نفر باهات ازدواج کنه بعد خونه نداشتی چی میشه؟
شما اگر بازی را تازه شروع کردید برید به آهن گری یا داستان را ادامه بدید تا به هیزم شکنی برسید!
با این روش پول بدست آورده و خانه و مغازه و... می خرید.

درود به همه عزیزان
Zero Sama جون این حرکتهای غیر اخلاقی رو یاد نده :دی.
کار پردارآمد اینه که بری تو Bar باوراستون
همون جای که اهنگری بلک اسمیت هست ؟ ( شمشیر سازی :دی ).
نوشته شده توسط EA-Games
I need More Money :biggrin1:
چی کار کنم 3.4 ساعت بازی می کنم ولی 8000 بیشتر پول ندارم ؟
(این Trophy هارو میشه فروخت )
اریا تو نمیری اهنگری رو کامل کردم ( پنچ ستاره :دی ) 30.000 چوق کاسب شدم :دی. دلم نیامد خرج کنم فعلا گذاشتم جیلو اینه زیاد بشه برم "بار" شهر رو بخرم :دی.

کمک
:
A) اقا Hero پیدا میشه؟ میخوام شوهر کنم
icon10.gif
.
B) جای رو که خریدم چطور اجاره بدم؟
C) کسی عاشقم شد چطوری پیشنهاد ازدواج بدم؟
D) خونه ارزون یا گرون چه تاثیری داره؟
E) از کجا SQ بگیرم؟

ممنون

دوستان من پيشنهاد ميدم اول بازی رو بدون هيچ رمز و کلکی تا آخر ادامه بديد. بعد که تمام شد ، برين و تمام ماموريت های جانبی بازی رو انجام بدين که هم باعث ميشه دنيای وسيع بازی رو بهتر بشناسين و هم اچيومنت باز کنين و هم کلی چيزای جالب بدست بيارين و ببينين.
در این مرحله راحت ميتونيد با استفاده از ضعف بازی تاريخ کنسول رو به جلو ببريد تا کلی پول بدست بياريد. بعد برين بزرگترين کاخ های بازی رو بخرين و حال کنين توش پارتی راه بندازين ، جشن های 2000 ساله بگيرين :دی

فقط داستان اصلیش خیلی بی خود بود. تو شماره قبلی هم پشت سر هم Troll می کشتیم اونم انواع Troll . اینجا به ندرت . تازه این lady Gray هم که دست از سر ما بر نمی داره :cheesygri این شمارشم زنده شد من گذاشتم عاشق پسره بشه واینسادم ببینم چی میشه.

درود به همه عزیزان
Zero Sama جون این حرکتهای غیر اخلاقی رو یاد نده :دی.

همون جای که اهنگری بلک اسمیت هست ؟ ( شمشیر سازی :دی ).

اریا تو نمیری اهنگری رو کامل کردم ( پنچ ستاره :دی ) 30.000 چوق کاسب شدم :دی. دلم نیامد خرج کنم فعلا گذاشتم جیلو اینه زیاد بشه برم "بار" شهر رو بخرم :دی.

کمک
:
A) اقا Hero پیدا میشه؟ میخوام شوهر کنم
icon10.gif
.
B) جای رو که خریدم چطور اجاره بدم؟
C) کسی عاشقم شد چطوری پیشنهاد ازدواج بدم؟
D) خونه ارزون یا گرون چه تاثیری داره؟
E) از کجا SQ بگیرم؟

ممنون
منکه کلی گفتم از این کلکای بدبد استفاده نکنین!:cheesygri

کار آهنگری خیلی سخته باید پنج تا ضربه بزنی تا بهت پول بده اما کار توی بار با یه حرکته مثل هیزم شکنی با این فرق که از هیزم شکنی خیلی راحت تره!

A) من خودم کلی دنبال آقای هیرو گشتم پیدا نشد آخرش به یکی از این دزد دریاییای بلاد استون بعله گفتم!:love:
B) روی اون علامت سند کنار در کلیک کن بعد گزینه Rent out رو بزن بعدشم پول اجاره رو تعیین کن!
C) بهش کادو بده براش ماچ بفرس و ... تا از علامت حلقه بگذره بعد بهش یه حلقه بده ( حواست باشه چه حلقه ای رو به کی میدی اگه به بچه مایه دارا حلقه داغون بدی شاکی میشن!)
D) روی رضایت زن و بچت که توی خونن تاثیر داره یا اگه بخوای اجارش بدی رو مبلغ اجاره!
E) این SQ نمنه دی!!:eek:

آخرین ویرایش:
کار پردارآمد اینه که بری تو Bar باوراستون کار کنی بر خلاف آهنگری و هیزم شکنی با هر بار کلیک درست پولو میده (دیگه لازم نیست که چند بار پشت سر هم درست کلیک کنی) فقط اوایل بازی در دسترس نیست باید یکمی صبر کنی!
دقیقا میشه آدرس این بار رو بدید؟کجاست؟:)

دقیقا میشه آدرس این بار رو بدید؟کجاست؟:)
بايد تو بازی بری جلو تا بار برات باز بشه . تو Oakfieldهست. بعد از اینکه ماموريت اصلی این شهر رو رفتی این شغل به ليست شغل ها اضافه ميشه. از پل ورودی که داخل شهر ميشی دقيقا روبروت مايل به سمت چپ بار وجود داره

دوستان من پيشنهاد ميدم اول بازی رو بدون هيچ رمز و کلکی تا آخر ادامه بديد. بعد که تمام شد ، برين و تمام ماموريت های جانبی بازی رو انجام بدين که هم باعث ميشه دنيای وسيع بازی رو بهتر بشناسين و هم اچيومنت باز کنين و هم کلی چيزای جالب بدست بيارين و ببينين.
در این مرحله راحت ميتونيد با استفاده از ضعف بازی تاريخ کنسول رو به جلو ببريد تا کلی پول بدست بياريد. بعد برين بزرگترين کاخ های بازی رو بخرين و حال کنين توش پارتی راه بندازين ، جشن های 2000 ساله بگيرين :دی
البته نیازی به گلیچ نیست چون من الان هر 5 دقیقه 200000 پول می گیرم و وقتی می خوابم صبح می شه 40000 سکه!!!!:biggrin1:
حالا این گلیچ چجوری هست؟

حالا این گلیچ چجوری هست؟
صفه قبل یه بار گفتم البته شما وضعت خیلیییییییی خوبه به این کلکا نیاز نداری!!:cheesygri
یه چنتا مغازه بخر تا اجاره‌ی کلی که میگیری یه مقدار قابل قبولی بشه 500 تا 1000 تا سکه خوبه بعد save کن از بازی خارج شو بازی رو از دستگاه خارج کن برو تو قسمت تنظیم تاریخ کنسول تاریخو بذار یه سال ( یا هر چقد که خواستی) بعد بعد دوباره بازی رو اجرا کن اونموقع بازی 100 برابر اجاره رو بعد از لود شدن بهت میده! یعنی اگه اجاره هر پنج دقیقه ای میگرفتی هزار تا بوده بازی یهو بهت صد هزارتا سکه میده
با این کلکه دفعه بعد که بازیو لود کنی 20000000 سکه گیرت میاد:eek:

اقا Hero پیدا میشه؟ میخوام شوهر کنم
icon10.gif
به خودم ميگفتي.:biggrin1: من چند بار شوهر كردم.:biggrin1::cheesygri
البته تو Save اصليم يه بار ولي چندتا Save فرعي دارم بره تست بهترين مردهاي بازي.:biggrin1:
به نظر من همون الكس رو بگير. (اگه ماموريتشو رفتي) از همشون بهتره.:biggrin1:
کسی عاشقم شد چطوری پیشنهاد ازدواج بدم؟
خيلي راحت.:biggrin1: كاري نداره. فقط بايد يه حلقه براش بگيري.:biggrin1:
فقط من الان ميخوام كشف كنم چجوري از طرف مهريه بگيرم.:biggrin1:

خيلي راحت.:biggrin1: كاري نداره. فقط بايد يه حلقه براش بگيري.:biggrin1:
فقط من الان ميخوام كشف كنم چجوري از طرف مهريه بگيرم.:biggrin1:
دهنت سرويس :love:. هربار پست ميدی مارو شاد ميکنی . خدا روحتو شاد کنه :دی ;)

دیروز 12 ساعت بازی کردم خواب دیدم کنسولم 3 چراغه شده اولین کاری که کردم رفتم سراغ کنسول سالم بود:-"
من هر چی پول در اوردم رفتم مغازه خریدم به جای خونه و اجاره می دم تا الان 6 تا مغازه دارم ولی 100 سکه بیشتر اجاره نمی گیرم:(( الانم با زنم alex :cheesygri :love: دارم تو lake تو این خونه گاریا زندگی می کنیم و خوشبختیم . :cheesygri
یه بدی که داره تو این خونه 2 نفرمون توش جا نمی شیم نمی دونم چرا بقیه اهالی شهر هم می یان توش تازه تو خونه من لاو می ترکونن جلو زنم خیلی ایراده بزرگیه این یعنی 2 تا باگ هم زمان تو بازی که رو عصابه.
و یه بدی دیگه هم که داره اینه که یه رخت خواب داره و من توش می خوابم و ایال نمی دونم کجا سر می کنه وقتی بیدار می شم می بینم بدو بدو اومده دم در خونه:cheesygri بیخود نبود روح شوهر مرحومش گریه می کرد:laughing:
حتما یه سر به gamble تو bar شهر بزنید خیلی عالیه کلی قمار کردم

آخرین ویرایش:
درود
دوست عزیز Zero Sama:
کار آهنگری خیلی سخته باید پنج تا ضربه بزنی تا بهت پول بده اما کار توی بار با یه حرکته مثل هیزم شکنی با این فرق که از هیزم شکنی خیلی راحت تره!
رسیدم اونجا حول شدم گفتم اگر پیشروی کنم کارها سخت تر میشه! پول لازمم بودم عجیب. درنتیجه چسبیدم به همین کار :دی و تا اخرش رفتم و 5 ستاره ش کردم و حدود 30.000 تا اگر اشتباه نکنم گیرم اومد. ولی رسیدم به اُکفیلد فهمیدم چه اشتباهی کردم :دی پسر 5 ستاره کردن اهنگری کار شاخیه ها :دی. خلاصه امرزو وقت میزارم چوب بری هم 5 ستاره میکنم بلکه 39.000 تا بشه 69.000 تا و برم به کارگاهی فروشگاهی مهمون خونه ی چیزی بخرم :دی.
E) این SQ نمنه دی!!:eek:
"نمنه دی" یعنی چی؟ :دی.
راستی خودت رو معرفی نکردی!.
البته نیازی به گلیچ نیست چون من الان هر 5 دقیقه 200000 پول می گیرم و وقتی می خوابم صبح می شه 40000 سکه!!!!:biggrin1:
xAMIRx جون قاچاق فروشی میکنی؟ :دی. یاد ادرس بده بریم سرکار! ترکیدم اینقدر چوب بریدم و شمشیر ساختم :دی.
Persian Creed عزیز
حلقه دارم :دی. این یارو "الكس" کی هست؟ کجا هست؟ چرا هست؟ ( !!!:دی!!!).
حتما یه سر به gamble تو bar شهر بزنید خیلی عالیه کلی قمار کردم
سیاوش جون خطری بناشه همه پول پله رو بزنیم یه *** گاو :دی.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or