Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همین اولش یه چی بگم خنده یه سالتون جور شه (:biggrin1:) همین الان متوجه شدم با گرفتن RT میشه Ord ها رو جمع کرد :cheesygri.
به خاطر همينه كه تو بازي شوهر گيرت نمياد ديگه!:biggrin1:

رفت بنده خدا خودکشی کرد رفت پیش زنش.
مگه تو دربه در دنبال همسر نميگشتي:biggrin1:.
اونم كه پريد.:biggrin1: ولي كيس خوبي بودا.:biggrin1::biggrin1:

دوستان قسمت آنلاین بازی (همون طور که بارها و بارها شنیدید) با بقیه بازیا فرق داره و جایی که دوستتون هست گیمرپیکچرش به صورت یه گوی نشون داده میشه که میتونی بری جلوش و بهش پول یا جایزه بدی و میتونی مشخص کنی که فقط دوستانت رو نشون بده یا همه کسانی که دارن بازی میکنن در مورد ظاهر شدنشون هم (چون همه خارجی بودن)من نتونستم کسی رو ببینم اونقدر به همه پول و جایزه دادم که ورشکست شدم ولی کسی ظاهر نشد و همون گوی هم فرار کرد!

راستی دوستان چند تا سوال داشتم :
اگه اون bar رو توی باورستون مارکت که قیمتش شصت هزار سکه است رو بخریم درآمدش چجوریاس می صرفه یا نه؟
چجوری باید توی بار کار کنیم اصلا کارش چیه؟

در ضمن در آهنگری درسته با پنج ضربه پول میگیرید ولی بابت شمشیر های بعدی مقدار پولتون خیلی زیاد میشه اگه هم که پنج ستاره باشید قیمت پایه خیلی بیشتره و اگه ضربه ای رو ازدست ندید خیلی بیشتر از آهنگری پول در میارید (با ساختن پنجمین شمشیر 500حدود تا سکه )ولی در هیزم شکنی اگه پنج ستاره هم باشید با سی یا چهلمین ضربه تازه 200 سکه پول درمیارید
درکل تقریبا برابر هستند ولی توی آهنگری در زمان کمتر پول بیشتری به دست میارید.

آخرین ویرایش:
خوب ما هم بالاخره به توافق رسیدیم یک زن گرفتیم .
فریدون بیا تو Live خودم میگیرمت شوهر از من بهتر کی رو میخوای لقب دزد بزرگ رو هم تو بازی گرفتم .
:cheesygri

درود :دی
slzr عزیز:
اگه اون bar رو توی باورستون مارکت که قیمتش شصت هزار سکه است رو بخریم درآمدش چجوریاس می صرفه یا نه؟
80% کرایه میگیرم و هر چند دقیقه 1445 تا میده!. توی یکی دو ساعتی که بازی کردم از 2 هزار تا رسید به 35.000 تا و کلی هم خرید کردم باهاش اینقدر مونده.
چجوری باید توی بار کار کنیم اصلا کارش چیه؟
همین رو میخوام بدونم ولی کسی نیست پاسخ بده :دی.
در ضمن در آهنگری درسته با پنج ضربه پول میگیرید ولی بابت شمشیر های بعدی مقدار پولتون خیلی زیاد میشه اگه هم که پنج ستاره باشید قیمت پایه خیلی بیشتره و اگه ضربه ای رو ازدست ندید خیلی بیشتر از آهنگری پول در میارید (با ساختن پنجمین شمشیر 500حدود تا سکه )ولی در هیزم شکنی اگه پنج ستاره هم باشید با سی یا چهلمین ضربه تازه 200 سکه پول درمیارید
درکل تقریبا برابر هستند ولی توی آهنگری در زمان کمتر پول بیشتری به دست میارید.
دقیقا. اهنگری بیشتر پول میده ولی همون قدر درد سر داره. مثلا نمیشه Chain رو بیشتر از 12 رسوند :دی. البته توی همون درجه بابت هر شمشیر کلی پول میده.
MANIX جون:
خوب ما هم بالاخره به توافق رسیدیم یک زن گرفتیم .
کلاس بیجنبه شناسی هم داره این بازی :دی شولوارت چند تا شده :دی؟.
فریدون بیا تو Live خودم میگیرمت شوهر از من بهتر کی رو میخوای لقب دزد بزرگ رو هم تو بازی گرفتم .
ADSL تا قبل از سال جدید تو این مخابرت لعنتی منطقه ما نصب و راه اندازی میشه اون وقت باید بیای خواستگاری :دی.
پرسش:
الان دارم از چاقی مفرط میترکم :دی چی بزنم به این بدن تا ردیف بشه :دی.
ممنون.

الان دارم از چاقی مفرط میترکم :biggrin1: چی بزنم به این بدن تا ردیف بشه :biggrin1:.

بودو . بچه ها ميگن کاهو بوخور!!
از ميوه فروشی بخر.!
همین رو میخوام بدونم ولی کسی نیست پاسخ بده :biggrin1:.
بعد از اینکه کوئست اصلی شهر Oakfieldرو انجام ميدی بار اونجا بهت کار پيشنهاد ميده که اگر بری . تند تند بايد ليوان های زهره ماری رو پر کنی بدی دست مردم روحشونو شاد کنی :دی

درود
دوست عزیز Zero Sama:
رسیدم اونجا حول شدم گفتم اگر پیشروی کنم کارها سخت تر میشه! پول لازمم بودم عجیب. درنتیجه چسبیدم به همین کار :دی و تا اخرش رفتم و 5 ستاره ش کردم و حدود 30.000 تا اگر اشتباه نکنم گیرم اومد. ولی رسیدم به اُکفیلد فهمیدم چه اشتباهی کردم :دی پسر 5 ستاره کردن اهنگری کار شاخیه ها :دی. خلاصه امرزو وقت میزارم چوب بری هم 5 ستاره میکنم بلکه 39.000 تا بشه 69.000 تا و برم به کارگاهی فروشگاهی مهمون خونه ی چیزی بخرم :دی.

"نمنه دی" یعنی چی؟ :دی.
راستی خودت رو معرفی نکردی!.

xAMIRx جون قاچاق فروشی میکنی؟ :دی. یاد ادرس بده بریم سرکار! ترکیدم اینقدر چوب بریدم و شمشیر ساختم :دی.
Persian Creed عزیز
حلقه دارم :دی. این یارو "الكس" کی هست؟ کجا هست؟ چرا هست؟ ( !!!:دی!!!).

سیاوش جون خطری بناشه همه پول پله رو بزنیم یه *** گاو :دی.
ممنون

ای بابا فریدون جان شما دیگه چرا این حرفو می زنی وضعت که ماشالا خوبه شنیدم بار شهر هم خریدی:cheesygri و تیلی ویلی میری هر شب:cheesygri .پسر یه شکمی پیدا کردم تو بازی 4 طبقه چجوری ابش کنم؟بدنسازی نداره؟؟؟
راستی من 2دیروز بازی نکردم اصلا الان یه 30 ساعتی شده که بش سر نزدم این اشبورد جدیدو دل کنم حتما می رن سر می زنم فکر کنم الان که برم یه 3000 هزار سکه ای از اجاره ها گیرم اومده باشه :laughing:
نترس برو قمار کن اولش لولت پایینه و نمی تونی زیاد هزینه کنی مثل اهنگری و ... بعدش بیشتر می تونی هزینه کنی.سعی کن رو pair وشماره هایی مثل 3 و 18 و کلا ردف پایین لااقل 1 چوق همیشه بزاری اینجوری بیشتر سود می کنی.
اگه کسی هم براورد مالیشو بلده بما یاد بده یعنی از کجا بفمیم که الان که از بازی بلند می شیم چقدر سود می کنیم تو بانک جمعو تفریق کردم یه سری کلا 700 دلار ضرر کرده بودم ولی وقتی پا شدم 200 تا بم تازه پول داد.کسی می دونه چجوری حساب می کنه:cheesygri:cheesygri؟؟

من يه نصفي از بازي رو تقريبا رفتم فكر نمي كردم با بازيش زياد حال كنم اخه فكر مي كردم مثل يكش الافي زياد داره اما خوب اين خوبه قشنگ راهو نشون ادم مي ده باسه ادماي كاليبر بالا اين حركت جدا انقلابي بود:biggrin1:
بيشتر همه چيز اين اشعه ي خورشيد چشم منو گرفته تا حالا افكت به اين توپي نديده بودم بعدشم گرافيك سگمه

من كه اصلا تو بازي به زنا توجه نمي كنم انرژي مو جمع مي كنم كه بيرون از خونه به كار ببرمش:biggrin1:

بر و بچ دعا کنید NXE هر چه زودتر به دستمون برسه. این تصویر تفاوت سرعت لود بازی از روی هارد در مقایسه با DVD را نشون میده.

mtv-time-comp-nxe.jpg

اگه کرایه رو گرون بگیریم چه اتفاقی؟من 40% میگیرم!
با Alex ازدواج کرد خونه هم خریدم ولی همش دنبالم راه میوفته میاد بیرون از خونه چی کار کنم دنبالم نیاد؟
من خیلی راحت رفتم کنار تخت پیغام داد....من گفتم Ok بعدش بچه دار شدم:biggrin1:
حالا مسئولیتم سنگینتر شده چه کارهائی باید انجام بدم تا زن و بچه ازم راضی باشن؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
ببخشید میشه یکم بیشتر توضیح بدین
NXE مخفف چی هست
New Xbox Experience
آپديت جديدي كه مايكروسافت بره كنسولش تا چند هفته ي ديگه ميده بيرون. توش قابليت نصب بازي تو هارد هست به اضافه ي چيزهاي ديگه مثل محيط داشبورد زيباتر و ...

درود به همه قهرمانان عزیز :دی
Mcafee* جون:
بار شهر رو خریدم رفت :دی ولی نمیدونم کدوم قسمتش باید برم شغل رو بگیرم. یعنی اون علامت تعجب زرد مخصوص شغل نیست توی اون محیط.
ممنون
pcgamer عزیزم:
ترجیح میدم نون بازوم رو بخرم تا قمـــار کنم :دی. اقا کجائی که اهنگری باوراستون و بار اُکفیلد رو هم خریدم :دی. هدف بعدی خریدن فروشگاه لوازم منزل باوراستون :دی.
GENE جون ( گوزن ـه تُخمی :دی ):
از الان 16 روز دیگه مونده :دی. اقا لود این بازی خیلی سنگین ـه :دی. میگم میشه 16 روز صبر کرد یا نه؟ من که عمرا بتونم :دی.
genaveh جان:
کرایه 80% کمتر ضررـه برادر :دی. گوششون رو ببر :دی.
RB رو بزن برو روی گذینه بالا فک کنم عکس یک دست هست اون رو کلیک کن بعد به طرف میگه واسته. اهان... قبل باید روی فرد کلیک کنید که رنگش سفید بشه بعد دستور بدی.
EditEhsan جان:
تمام اطلاعتی که الازم داری در این تاپیک مخصوصا پست اولش موجوده:
Xbox360 Fall Update, New Dashboard and More...
لذت ببر.
پرسش:
دوستان ماموریت The Temple of Light رو چطور تموم کنم... یه دایره طلائی وسط اونجا هست میرم داخلش ولی اتفاقی نمیافته!. جریان چیه :دی.
ممنون

دوستان اولا که من اون شنل رواز توی Old Town گرفتم. دوما زنم من رو ترک کرد اخه خیلی تو ماموریت بودم. حالا می خوام خونم رو اجاره بدم. میشه بگید چه جوری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or