لیست تمام Gargoyleها در سه منطقهای که فعلا خودم رفتم.
Bower lake
- یه ابشار بزرگ توی این منطقه هست. شما باید برید
بالای اون محلی که ابشار سرازیر میشه. وقتی که رو به دریاچه ایستاده باشید، سمت راست شما یه مجسمه هست.
- دقیقا روبروی اون جزیره کوچکی که وسط دریاچه هست، توی خشکی یه سری خرابههای باستانی دیده میشه. بالای اون یه مجسمه هست.
- وقتی که از سمت Bright Wood وارد این محل میشوید، در سمت راست جاده یه خرابه باستانی هست. توی این محل 2 تا مجسمه هست که با کمی دقت میتونید پیدا کنید.
- بعد از انجام ماموریت فرعی نجات Charley ( اینو هنوز خودم نرفتم. فقط میدونم که داخل همون Tomb باید باشه)
Tomb of Hero
- بعد از اینکه از وسط دریاچه وارد اینجا شدید، تونل زیر زمینی را ادامه بدید تا وقتی که برای اولین بار به اون محلی میرسید که باید شنا کنید. از داخل اب رد بشید و از خشکی روبرو بالا برید. بعد از یه لبه به سمت پایین میپرید و از روی پل چوبی رد بشید. حالا پشت سرتون که محیط غار هست را نگاه کنید. یکی از این مجسمهها بالای سقف غار در مسافت دور دیده میشه.
Bowerson Market
- به محض ورود از سمت Bower Lake، قبل از اینکه از پل بزرگ رد بشید، در زیر پل در سمت راست یکی از این مجسمهها به دیوار اویزان شده.
-به محض ورود از سمت Bower Lake، قبل از اینکه از پل بزرگ رد بشید، از کنار دروازه به بالای دیوارهای شهر برید. اون راهرو را ادامه بدید تا به اخرش برسید و در اونجا یه مجسمه دیگه هست.
-به محض ورود از سمت Bower Lake، قبل از اینکه از پل بزرگ رد بشید، یه کالسکه در سمت چپ خودتون میبینید. پشت اون کالسکه یه اتاق هست که به دیوارش یه مجسمه اویزونه.
- از میدان شهر، به داخل مغازه لوازم خانگی برید. همونجایی که میز و صندلی و... میفروشه. به طبقه بالا برید و راهتون را به سمت اخرین اتاق ادامه بدید. در اخرین اتاق یه مجسمه هست.
Old Town
- اون انبار را در نظر بگیرید که در دوران بچگی، چند تا سوسک را توش شکار کردید. کنار ابنار یه سری پله بود که توی بچگی نمیشد ازشون رفت پایین چون راهش مسدود بود. بالای پلهها باستید و مستقیم به روبرو نگاه کنید. بر روی دیوار انبار، نزدیک به پشتبام یه مجسمه میبینید.
- خانه کودکی را در نظر بگیرید. همونجایی که بازی شروع شد. حالا از کنار اون درخت بزرگ به داخل کوچه برید. توی این کوچه دوتا خونه هست که یکیشون اسمش Felling هست. به داخل این خونه برید. از راه پله بالا برید و توی پاگرد راهپله، به پشت سرتون نگاه کنید. یه مجسمه خواهید دید.
-----------------------------------------------------------
خوب من تا همینجای بازی بیشتر نرفتم. به محض پیشترفت، بقیه را هم مینویسم. اگه کسی نمیدونه قضیه این مجسمهها چی هست، برای اطلاعات
به اینجا مراجعه کنه.:smile: