Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان برای افزایش ریناون (Renown) که فکر کنم اشتباه نوشتم جز نشون دادن تروفی به ملت دیگه چه راهی هست؟ تا بخواد 1700 دینم در میاد خو!
کمک
ازدواج و بچه‌دار شدن، انجام دادن مشاغل مختلف، انجام دادن ماموریت‌های فرعی;)

آخرین ویرایش:
لیست تمام Gargoyleها در سه منطقه‌ای که فعلا خودم رفتم.

Bower lake
- یه ابشار بزرگ توی این منطقه هست. شما باید برید بالای اون محلی که ابشار سرازیر می‌شه. وقتی که رو به دریاچه ایستاده باشید، سمت راست شما یه مجسمه هست.

- دقیقا روبروی اون جزیره کوچکی که وسط دریاچه هست، توی خشکی یه سری خرابه‌های باستانی دیده میشه. بالای اون یه مجسمه هست.

- وقتی که از سمت Bright Wood وارد این محل می‌شوید، در سمت راست جاده یه خرابه باستانی هست. توی این محل 2 تا مجسمه هست که با کمی دقت می‌تونید پیدا کنید.

- بعد از انجام ماموریت فرعی نجات Charley ( اینو هنوز خودم نرفتم. فقط می‌دونم که داخل همون Tomb باید باشه)

Tomb of Hero
- بعد از اینکه از وسط دریاچه وارد اینجا شدید، تونل زیر زمینی را ادامه بدید تا وقتی که برای اولین بار به اون محلی میرسید که باید شنا کنید. از داخل اب رد بشید و از خشکی روبرو بالا برید. بعد از یه لبه به سمت پایین می‌پرید و از روی پل چوبی رد بشید. حالا پشت سرتون که محیط غار هست را نگاه کنید. یکی از این مجسمه‌ها بالای سقف غار در مسافت دور دیده می‌شه.

Bowerson Market
- به محض ورود از سمت Bower Lake، قبل از اینکه از پل بزرگ رد بشید، در زیر پل در سمت راست یکی از این مجسمه‌ها به دیوار اویزان شده.

-به محض ورود از سمت Bower Lake، قبل از اینکه از پل بزرگ رد بشید، از کنار دروازه به بالای دیوار‌های شهر برید. اون راهرو را ادامه بدید تا به اخرش برسید و در اونجا یه مجسمه دیگه هست.

-به محض ورود از سمت Bower Lake، قبل از اینکه از پل بزرگ رد بشید، یه کالسکه در سمت چپ خودتون می‌بینید. پشت اون کالسکه یه اتاق هست که به دیوارش یه مجسمه اویزونه.

- از میدان شهر، به داخل مغازه لوازم خانگی برید. همونجایی که میز و صندلی و... می‌فروشه. به طبقه بالا برید و راهتون را به سمت اخرین اتاق ادامه بدید. در اخرین اتاق یه مجسمه هست.

Old Town
- اون انبار را در نظر بگیرید که در دوران بچگی، چند تا سوسک را توش شکار کردید. کنار ابنار یه سری پله بود که توی بچگی نمی‌شد ازشون رفت پایین چون راهش مسدود بود. بالای پله‌ها باستید و مستقیم به روبرو نگاه کنید. بر روی دیوار انبار، نزدیک به پشت‌بام یه مجسمه می‌بینید.

- خانه کودکی را در نظر بگیرید. همونجایی که بازی شروع شد. حالا از کنار اون درخت بزرگ به داخل کوچه برید. توی این کوچه دوتا خونه هست که یکیشون اسمش Felling هست. به داخل این خونه برید. از راه پله بالا برید و توی پاگرد راه‌پله، به پشت سرتون نگاه کنید. یه مجسمه خواهید دید.

-----------------------------------------------------------

خوب من تا همین‌جای بازی بیشتر نرفتم. به محض پیشترفت، بقیه را هم می‌نویسم. اگه کسی نمی‌دونه قضیه این مجسمه‌ها چی هست، برای اطلاعات به اینجا مراجعه کنه.:smile:

آخرین ویرایش:
من بازی رو تموم کردم با اینکه کل side quest ها رو انجام داد چیزی حدود 25 ساعت طول کشید به نظر من این بازی خیلی بیشتر از اینها کشش داشت کاشکی طولانیترش میکردن اخر هم به دلمون موند تا بچمون بزرگ بشه:biggrin1:
ولی بازیش اعتیاد اور بود خیلی وقت بود روزی 7-8 ساعت پای یه بازی صرف نکرده بودم:biggrin1:

خوب یه ضرب رفتی دیگه زود تموم می شه!!! مثل ما یواش یواش مزه مزه می کردی می رفتی جلو بیشتر می چسبید.واقعا اعتیاد اوره بازیش.منم روزی 10 ساعت پاش می شینم

خوب یه ضرب رفتی دیگه زود تموم می شه!!! مثل ما یواش یواش مزه مزه می کردی می رفتی جلو بیشتر می چسبید.واقعا اعتیاد اوره بازیش.منم روزی 10 ساعت پاش می شینم
یه ضرب نرفتم با Farcry 2 با هم شروع کردم کل Quest و side quest ها رو انجام دادم منظورم این بود برای این بازی واقعا این زمان کمه ولی بازم دمه پیتر مولینکس گرم:love: با اینکه بازی تموم شده ولی بازم کشش داره برم یه چند تا زن دیگه بگیرم:biggrin1:

بازیش یه نکته منفی داره ! (البته تا جایی که رفتم)
به کارهای نیکی (!) که انجام میدیم , اون قدر که باید پاداش داده بشه , داده نمیشه :دی شایدم خواستن مثل دنیای واقعی عمل کنن که همیشه کارهای خوب برای آدم سود زیادی ندارن. دو تا مثال :
یکی اونجا که با کشتی رفتیم و بعد اون یارو (اسمش یادم نیست , وردست Lucien) چند بار گفت باید از من اطاعت کنی و این حرفا , منم خواستم مثبت بازی دربیارم و هر بار با یه شکنجه یه 2000 تایی (یا 4000تایی) XP ازم رفت !! نامرد یکی دو بار هم که شکنجه نمیکرد ! تیکه بعدی هم که به زندانی ها غذا دادم دوباره یه مشت XP از دستم پرید ! یا یه تیکه دیگه توی اون غاره که فداکاری کردم و به جاش پیر شدم و چشمام خوشگل شد :دی
من به امید یه پاداش درست حسابی این کارا رو کرده بودم :دی ولی انگار مثل دنیای واقعی که میگن پاداش رو توی بهشت و جهنم میدن , اینجا هم این طوریه :دی
ولی جدآ بازی اعتیادآوریه !!! من عادت ندارم پای یه بازی بشینم و زود حوصله ـم سر میره ولی Fable 2 جدآ فرق میکنه :دی به امید Black & White بعدی :(

Dinosaur جان این جمله اخری که گفتی ؟مگه black % white 3 تو راهه؟؟؟منظورت شرکت lionhead اگه اسمشو اشتباه نکردم بود؟؟؟
در ضمن خودشون گفتن تو این بازی اونقدر که خوببودن سخته بد بودن نیست.تو همین 10 سال شکنجه بود که من alex از دست دادم هنوزم نمی دونم کجا رفته!؟ بچه ای alex هم طبقه دوم خونه از جاش تکون نمی خوره مشکل از کجاست نمی دونم و اصلا دنباله بابایی:cheesygri نمی یاد

بازیش یه نکته منفی داره ! (البته تا جایی که رفتم)
به کارهای نیکی (!) که انجام میدیم , اون قدر که باید پاداش داده بشه , داده نمیشه :دی شایدم خواستن مثل دنیای واقعی عمل کنن که همیشه کارهای خوب برای آدم سود زیادی ندارن. دو تا مثال :
یکی اونجا که با کشتی رفتیم و بعد اون یارو (اسمش یادم نیست , وردست Lucien) چند بار گفت باید از من اطاعت کنی و این حرفا , منم خواستم مثبت بازی دربیارم و هر بار با یه شکنجه یه 2000 تایی (یا 4000تایی) XP ازم رفت !! نامرد یکی دو بار هم که شکنجه نمیکرد ! تیکه بعدی هم که به زندانی ها غذا دادم دوباره یه مشت XP از دستم پرید ! یا یه تیکه دیگه توی اون غاره که فداکاری کردم و به جاش پیر شدم و چشمام خوشگل شد :دی
من به امید یه پاداش درست حسابی این کارا رو کرده بودم :دی ولی انگار مثل دنیای واقعی که میگن پاداش رو توی بهشت و جهنم میدن , اینجا هم این طوریه :دی
ولی جدآ بازی اعتیادآوریه !!! من عادت ندارم پای یه بازی بشینم و زود حوصله ـم سر میره ولی Fable 2 جدآ فرق میکنه :دی به امید Black & White بعدی :(
البته درست کار کرده چون اگر قرار بود که بین کار خوب و کار بد هر دو یک نتیجه رو بدند هیچ کس دنبال کار بد نمی رفت. نکته کارهای بد نتیجه و فواید زیادشونو.

دوستان برای افزایش ریناون (Renown) که فکر کنم اشتباه نوشتم جز نشون دادن تروفی به ملت دیگه چه راهی هست؟ تا بخواد 1700 دینم در میاد خو!
کمک
باید شما ماموریت هارو انجام بدی!
قبل از انجام هر ماموریت نشون میده چقدرrenown داره!
معمولا ماموریت های فرعی بیشتر میده

من نمي دونم شما ها چرا اينقدر از شيطاني شدن بدتون مياد من دارم لحظه شماري مي كنم كنكور تموم شه برم كل آلبيون رو به شورش و ظلم وستم و فساد و....از اين جور كارا بكشم... !!!!
آخر و عاقبت نداره!! منکه یه تریپ شیطانی زدم الان تا میام با یکی سلام علیک کنم میبینم جیغ زنان ازم صد متر دور شده:cheesygri
اون معجونهايي كه Healش ميكرد رو از كجا بگيرم؟:confused: همه مغازه ها رو زير و رو كردم. بدون سگم اصلا حال نميده.:((
سوال دوم : چجوري بچه دار بشم؟! (خواهشا جواب بدين. نميتونم پستهاي صفحه هاي قبلو بخونم)
برو تو منوی Expration ها گزینه‌ی سگو بزن بعد اون عکس سگه که چسب رو صورتش داره رو بزن!
برای اینکار Expration مخصوصشو لازم داری که فکر کنم com to my place بود باید کتابشو بخری من خودم از یه کتاب فروش دورگرد خریدمش! راه دیگش هم اینه که صبر کنی تا زنت بهت پیشنهاد بده بعد thumb up رو انتخاب کنی!:p
Dinosaur جان این جمله اخری که گفتی ؟مگه black % white 3 تو راهه؟؟؟منظورت شرکت lionhead اگه اسمشو اشتباه نکردم بود؟؟؟
در ضمن خودشون گفتن تو این بازی اونقدر که خوببودن سخته بد بودن نیست.تو همین 10 سال شکنجه بود که من alex از دست دادم هنوزم نمی دونم کجا رفته!؟ بچه ای alex هم طبقه دوم خونه از جاش تکون نمی خوره مشکل از کجاست نمی دونم و اصلا دنباله بابایی:cheesygri نمی یاد

منم این بلا سرم اومد باز خوبه تو بچت سر جاشه ولی من نزدیکای مرحل آخر هم زنم هم بچم گم و گور شدن یه بار الکسو توی بلاد استون(!) دیدم ولی هرچی گفتم دنبال بیا محل نذاشت !:((

بچه‌ها توی نقشه Bowerston Market من یه‌دونه از اون دایره‌های سبز رنگ که مال Side Quest هاست می‌بینم. دقیقا کنار اهنگریه. ولی وقتی می‌رم اونجا هیچکس نیست!!! البته اوایل بازیم. کسی می‌تونه کمک کنه؟

بچه‌ها توی نقشه Bowerston Market من یه‌دونه از اون دایره‌های سبز رنگ که مال Side Quest هاست می‌بینم. دقیقا کنار اهنگریه. ولی وقتی می‌رم اونجا هیچکس نیست!!! البته اوایل بازیم. کسی می‌تونه کمک کنه؟
یارو حتما رفته!. مال من که یه بار اینطوری شده. باید بگردی دنبالش :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or