میسی عزیزسلام
كار كردن وقت مشخصي نداره. هر وقت خودت حال كني. در ضمن اهنگري 5 تا LEVEL داره كه هر وقت بخواي ميتوني انجام بدي. اگه ميخواي بري ماموريت بعدي با اون زنه كه وسط ميدان ايستاده صحبت كن.
خونه كه زياده. شما بايد پول دربياري و بعد به كمك همون تابلو كه جلوي هر خونه و يا مغازه اي هست، اقدام به خريد كني.
اگه غذا نخوري اتفاقي نمي افته. اگه هم زياد بخوري چاق و زشت ميشي. كلا اگه توي مبارزات اسيب ببيني، غذاها يه مقدار از خونت را پر ميكنن.
خوابيدن فقط براي اينه كه زمان زودتر بگذره و توي هر شهري هم كه بخوابي مردم بيشتر بهت علاقه پيدا ميكنن.
براي زن گرفتن هم اول بايد اون خط love را به روي حلقه برسوني و بعد يه حلقه طلا بهش بدي و بعد ببريش توي خونت و ازدواج كني.
ماموريت هاي اصلي و يا فرعي سراغ كسي نميرن. شما بايد بري سراغشون. توي نقشه با دايره هاي سبز و زرد بزرگ مشخص هستند.
خط خون شما فقط توي مبارزات نشون داده ميشه. شما بايد توي مبارزات با جمع كردن گوي هاي سبز و زرد و قرمز، تواناييهات را افزايش بدي.
مغازه ها از همون اول وجود دارند. همونطور كه گفتم مشكل اصلي پوله.
يك نوع پول بيشتر وجود نداره. نميدونم چي را ميگي. براي خريدن هر چيزي اگه پولشو داري فقط روي اون جنس كليد A را بزن.
براي تلپورت از جايي به جاي ديگه بايد بري توي منوي quest و بعد هم reign. البته فقط به جاهايي ميتوني بري كه قبلا يك بار رفته باشي.
تا به شهر Oakvale نرسي، ماموريت فرعي باز نميشه.
موفق باشي:smile:
میسی عزیز
فقط من الان فکر کنم توی یک ماموریتم که منو هزارتا شهر برده جلو.چطوری برم شهری که اون آهنگری یه بود؟اسم شهرش چی بود؟
با این دختر هایی که شهر رو دارن متر میزنن باید ازدواج کنم؟یعنی دختر های خاصی وجود ندارن؟بعد بین این همه دختر چطوری باید پیداش کنم؟:confused:
کدوم شهر از همه بهتره؟:biggrin1:
اره میشه، تو Fable 1 هم میشدیه سوالی نمیشه با هم جنس خودت ازدواج کرد اخه یه مرده خیلی عاشق من شده:biggrin1:
چرا نشه برادر؟!! من ازدواج کردم زندگی خیلی خوبی هم داریمیه سوالی نمیشه با هم جنس خودت ازدواج کرد اخه یه مرده خیلی عاشق من شده:biggrin1:
چرا.:biggrin1:یه سوالی نمیشه با هم جنس خودت ازدواج کرد اخه یه مرده خیلی عاشق من شده:biggrin1:
بلي. فقط بايد مطابق با كلاسشون باشه.:biggrin1:الان بخوام ازدواج کنم با اینایی که قلب قرمز بالا سرشون فقط کافیه بهشون حلقه بدم؟
از نظر عرضي ميتوني از اين بزرگتر بشي.:biggrin1: ولي فكر كنم پيرم ميشه.از این بزرگتر هم میشیم؟پیر میشیم؟بچه هم میاد؟
توی همون میدان که اون زنه( Theresa) ایستاده بود، دقیقا رو به پل بزرگ شهر بایست. حالا سمت راستت یه کوچه باریک هست. زنه رفته ته اون کوچه. برو پیشش تا یه دمو ببینی و ادامه ماجرا:biggrin1:بعدش این فلشی بود که بهم ماموریت رو نشون میداد الان همش به دخترا چسبیده اون زن هم که وسط میدان بود دیگه نیست...چیکار کنم ماموریت بیاد و اینا ولم کنن؟
كمك!!!!!
من تو اون مرحله ام كه با الكس ازدواج ميكنه.بعدش ميگه برو يه خونه بخر.بعد من الان خونه هم خريدم ولي هركاري ميكنم و الكس رو به خونه ميبرم ماموريت تمام نميشه.بايد چكار كنم كه اين ماموريت تموم شه؟:confused: